سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

بنده تا حدودی با این سهم ...و نحوه نگرش مدیریت سهم با سهامداری اون آشنایی دارم...
    مثالی وجود داره میگه....با یک گل بهار نمیشه !!!
    متاسفانه مثلث وآتی...وصنعت ...ولصنم
    وابستگان بانک صنعت معدن...که ازمدیریت بسیار فشل و درونگرا و کارمند مسلک برخوردارند....به نحوی با شرکتهای خود برخورد میکنند
    که فقط برایشان آمار و ارقام و دادن بیلان به مدیران بالاتر برای ارایه یک کار کفایت میکنند...
    حساب و کتابهایی که در بورس وجود داره و سهام بورسی بر اساس آنها نوسان میکنند....تا حدود بسیار زیادی برای این شرکتها صادق نیست!!!
    بنابراین بهتره دوستان انتظارات صحیحی که از پتانسیلهای موجود در این سهامها نهفته رو نداشته باشند....
    بنده قویا معتقدم که بهتره سهام تاثیر گذار برروی پرتفوی این شرکتها را خرید...و از خرید شرکتهای سرمایه گذاری اونها ....مانند وآتی و وصنعت خودداری
    کرد...
    در این شرکتها .....سهامی مانند شیران و شکلر از بهترین سهام بازارند....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• Anssa
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 63

در عرض نيم ساعت 7 برابر حجم مبنا خريد و فروش شد و دوباره 7 برابر حجم مبنا صف خريد داره..... !!!!!
      اينم درخشش واتي :)

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

من میگم جدا" این وصنعت چش میشه؟ میانگین خریدش جهت 116 میلیون سهمی که داره 176 تومنه !!!!

خب بیاد فردا رو 1284 صف خرید بچینه و اصلا" خرید کنه و میانگینشو بیاره پایین

پس فردا هم رو 1335 صف خرید بچینه

این که 116 میلیون سهم داره 10 میلیون تو 2 روز بخره باور کنید تمومه

130 رو که رد کنه دیگه صعودش حتمیه

من نمی دونم واقعا" این وصنعتی ها کارشناس ندارند ظاهرا" نمیخوان پرتفوشون پیشرفت کنه!!!

جناب مصری پور عزیز میگم شما که با تریدرش آشنایی بگو یعنی نمیتونند 2 روز 10 میلیون سهم بخرند !!!
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          من میگم جدا" این وصنعت چش میشه؟ میانگین خریدش جهت 116 میلیون سهمی که داره 176 تومنه !!!!

من نمی دونم واقعا" این وصنعتی ها کارشناس ندارند ظاهرا" نمیخوان پرتفوشون پیشرفت کنه!!!

جناب مصری پور عزیز میگم شما که با تریدرش آشنایی بگو یعنی نمیتونند 2 روز 10 میلیون سهم بخرند !!!
          بابک جان این بلوکای بالای 200 تومن میراث سالهای قبله.ولی هنوز کسی نفهمیده چرا اینطور روی سبدشون عمل میکنن.

حق مطلب اینه که پول مفت دستشونه و دغدغه نسبت بهش ندارن.

من مستقیم با تریدرشون رابطه ندارم ولی حقیقتش اینه اونقدر در این شرکت سلسه مراتب جدی گرفته میشه که این پیشنهادات هیچوقت به اون راس مدیریتی نمیرسه.
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

دوستان به این بندگزارش حسابرسی شیران حتماتوجه کردن:
            5. مانده مطالبات ارزي شرکت در تاريخ ترازنامه مبلغ 450 ميليارد ريال است که با نرخ رسمي بانک مرکزي تسعير شده است. با توجه به مجوز ارائه شده به صرافي ها نسبت به خريد و فروش ارز و تامين نيازهاي مشتريان براساس مکانيزم عرضه و تقاضاي ارز در بازار، طبق اطلاعيه مورخ 24/12/1390 شوراي عالي کانون صرافان ايران، مطالبات ارزي ياد شده بايد با نرخ بازار ارز در تاريخ ترازنامه تسعير شود. در صورت اعمال تعديلات لازم از اين بابت سود خالص و سر فصل هاي سود انباشته، حساب ها و اسناد دريافتني تجاري، ساير حساب هاي دريافتني و ذخيره ماليات گروه و شرکت به ترتيب مبلغ 188، 188، 198، 45 و 55 ميليارد ريال افزايش خواهند يافت
            ------------------------------------------------------------------------------------
            یک بام ودوهوا!شپدیس بایوروآزادepsسال 90خودش رواعلام کرده وشیران بانرخ رسمی!پس میشه انتظارتعدیل بیشترازشیران داشت.
            -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            حالاچراشیران رواینجاآوردم چون من واتی وولصنم دارم!

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

=d>
              عالی بود یوسف جان.ممنون از لطفی که کردی
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

نقل قول از مجید تهرانی : (البته در مورد شیران که وصل میشه به واتی ;) )

درآمد متفرقه بیشتر مربوط به سود سپرده و اجاره دادن ملک و فروش اقساطی هست تا اونجایی که می دونم.

همینطوری در گزارش که آدم می بینه 1066 تومن سود قابل تخصیص هست و 73 تومن هم به گفته حسابرس باید به سود 575 تومنی اضافه بشه به خاطر قیمت ارز یعنی 1140 تومن سود قابل تخصیص!!!!
                خدا وکیلی کمی از شارژ پولی که در قندی ها انجام شد در این سهم می شد باید بالای 10000 تومن قیمت میخورد.

در واقع اگر همه سود قابل تخصیص رو تقسیم کنند به وآتی 103 میلیارد تومن سود و به ولصنم 17 میلیارد سود خواهد رسید، البته همه سود رو تقسیم نمیکنه ولی فرقی هم نداره چون در هر حال این سود به وجود اومده، و سال به سال هم در حال بزرگ تر شدن است.

بازار اگر ارزندگی وآتی را روی این قیمت ها درک کرده باشد باید فردا صف صد میلیونی خرید تشکیل بدهد.

;) ;) ;)
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

خوب امروز کم حجم تر از دیروز معامله شد و برای سهم خوبه (-: فقط حجم مبنا رو دادن
                  ///

نظر

• hossein sh
                    ستاره دار(1)
                    • Mar 2012
                    • 688

به اندازه حجم مبنا دادند که بهترین حجم در موقعیت فعلی بود. امیدوارم که این روند ادامه داشته باشه.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

ظاهرا" مدیر عامل وصنعت این نوشته منو خونده :d
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

خوب بود.
                        ولی هیچ وقت از این نوع معاملات خوشم نیومده(عرضه به اندازه حجم مبنا)

نظر

• ebi
                          عضو جدید
                          • Mar 2012
                          • 11

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          خوب بود.
                          آقا مصطفی چرا؟

نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

خوب بود.
                            سلام مصطفی جان. این مورد که شما اشاره کردی یرای من هم سواله! چرا از دادن حجم مبنا خوشتون نمی یاد؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

چون نشون میده حرکت طبیعی نیست.شاید من بد بینم
                              ولی خاطرات خوبی از این نوع معاملات ندارم

نظر

• hossein sh
                                ستاره دار(1)
                                • Mar 2012
                                • 688

چون نشون میده حرکت طبیعی نیست.شاید من بد بینم
                                ولی خاطرات خوبی از این نوع معاملات ندارم
                                من هم قبول دارم که معاملات این دو روز واتی عادی نبوده. عرضه 3.5 سهم در روز اول صف خرید و صرفا دادن حجم مبنا امروز موید این مطلبه.
                                دقیقا بر عکس روال معمول که در روز دوم صف خرید نوسانگیرا از سهم خارج میشن.
                                به نظر من شاید یک مقداریش به این برگرده که بیشتر منتظر نظر حسابرسی بودند. چی فکر میکنی؟

نظر

در حال کار...
                                X