حداقل بازگشایی باید 2400 باشد.>:d<>:d<
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط pasha پست شده است View Postسال 90
سلام مصطفی جان
واقعا خسته نباشید
فکر کنم تواین مدت پیگیری ها و زحمات شما نبود .
دوستان ناآشنا دراین سهم بیشتر زیان می دادند .
ولی بررسی ها ی شما باعث سود نیز شد .
من ازشما تشکر می کنم و
خوشحالم که این پرونده واتی را به پایان رساندید .
خواهش میکنم
نهایت سعیمون همین بود که حقیقت سهم نمایان بشه.
منم از شما ممنونم که همراه ما بودید.
اما پرونده واتی برای من هنوز به پایان نرسیده:d
سود سال 91 تقریبا حوالی 50 تومن میشه.
فعلا باهاش هستموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
سلام .
با توجه به مطالب این تاپیک من هم امروز به خانواده این سهام پیوستم . با 15000 تا و قیمت 1312 ریال شروع کردم . امیدوارم پذیرای من باشید .
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسلام پاشا جان
خواهش میکنم
نهایت سعیمون همین بود که حقیقت سهم نمایان بشه.
منم از شما ممنونم که همراه ما بودید.
اما پرونده واتی برای من هنوز به پایان نرسیده:d
سود سال 91 تقریبا حوالی 50 تومن میشه.
فعلا باهاش هستمآخرین ویرایش توسط jey53؛ 2012/05/16, 12:54.
نظر
-
جناب جی خوش آمدید اما ذکر یک نکته ضروریه که بنده حتی روی 113 تومنم به کسی پیشنهاد خرید ندادم.
انشالا که سود خوبی با هم کسب کنیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام دوستان
من تومجمع شیران بودم.به پیشنهاد یکی ازکارمندان قسمت مالی شیران سهم آتیه دماوندخریدم.درست لحظه تقسیم سود شیران گفت برو وآتی خریدکن میره بالا.
بامیانگین قیمت 1340ریال خریدم.واقعا نمی دانم چه خواهد شد.اماآخرمعاملات سهم روقیمت 1320معامله میشد.
راستی من شنیدم سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده بازاربشدت مثبت خواهدشد.
نظر
-
با سلام و احترام
بدینوسیله خواستم یه تشکر ويژه داشته باشم از راهنماییهای دلسوزانه و پی گیری ها و اخبار مفید جناب آقای مصری پور عزیز و دوست داشتنی
آرزوی سلامتی و تندرستی برای ایشان و خانواده محترمشان را می نمایم
در پناه حق باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام
سپاس از شما بابک جان
منم تشکر میکنم از همراهی شما و همچنین پیگیریهای که در مورد سود شیران و بسته بودنش انجام دادید.
برای شما و خانواده محترمتون آرزوی سلامتی دارموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحسابرسی شده 91 هم توی مجمع اعلام شده 531 تومن
باید منتظر بازگشاییش باشیم.
ولصنم هم 35 تومن تقسیم کرد که فراتر از انتظار بود.
احتمال اصلاح تا122 تومن هست.
هنوز با سهم هستیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شرکت صنایع شیمیایی ایران در حالی که روز چهارشنبه گذشته مجمع عمومی عادی خود را برگزار کرد، امروز در اطلاعیه ای تازه پیش بینی دیگری از سود سال 91 ارائه کرد.
شرکت پیش بینی خود از سود هر سهم سال 91 را از 3617 به 5303 ریال افزایش داده که علت عمده این تعدیل جالب توجه، کسر مبلغ 258 میلیارد ریال از بهای تمام شده کالای فروش رفته بابت مابه التفاوت عوارض نفت سفید خریداری شده از شرکت پالایش نفت اصفهان است.
این در حالی است که نکته جالب دیگر در اطلاعیه تازه، ثبت صادرات 263 میلیون دلاری در حساب ها با نرخ رسمی بانک مرکزی است که شرکت اعلام کرده در آینده و بر اساس قیمت های بازار، این رقم را تعدیل خواهد کرد.
رشد تولید و فروش نیز از دیگر جزئیات صورت های مالی تازه شرکت است.
...........................
تو اين سهم چه خبره؟
با اين داستان که سود 91 به بيش از 1200 تومان خواهد رسيد.
نظر
-
امروز چه خبره تو واتی؟ ما که بقیه واتی از سبد های دیگه رو دادیم امروز رفت. طرف سود کافی رو کرد بسش بود دیگه :))///
نظر
نظر