واتی=شبندر
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
شنیده هایی از ( واتی ) ... ؟
شنیده هایی از واتی در بازار منتشر شده است مبنی بر اینکه واتی به زودی برای تعدیل سود متوقف خواهد شد.
و سپس در محدوده 1000 تومان بازگشایی می گردد.
ایستگاه بورس تعدیل مثبت واتی و البته شیران را رد نمی کند و مانند همیشه بر ارزندگی واتی
تاکید و حداقل تارگت سهم را محدوده 750 می داند.
ولی در برهه فعلی و کوتاه مدت تارگت 1000 تومانی را نمی تواند تایید کند.
یقینا در میان مدت واتی ارزندگی فراتر از 1000 نیز خواهد داشت.
ولی مثل همیشه باید درصد هر سهم در پرتفو رعایت گردد.(ایستگاه بورس)كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط MohammadReza212 پست شده است View Postسلام آقا مرادی
شما میانگین واتی چند داری مگه ؟؟؟
من خودم میانگینم حدود 500 هست و بیشتر سبدم واتیه و ترسی هم ندارم . . . .
سلام ممکن واتی اصلاح داشته باشه؟من 330 و 400 دارم امروز اضافه کنم یا ممکنه فردا بهنر بشه اضافه کرد؟
شیران الان 3200 هست واتی 600 فکر کنید شیران 5000 یا 6000 بشه اونوقت واتی باید کجا باشه . .. . حالا سایر پورتفوی بورسی و غیر بورسی هم که دارن درست میشن. . .
تازه افزایش سرمایه هم که داره ..
امروز 20 میل تو 600 تومان واتی معامله شده . .. . شما که تکنیکال کار هستی بهتر می دونید این یعنی چی .. ..زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
واتی اصلاح نداره اضافه کنیم؟یا امروز فرصت هست واسهزندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postای بابا یه اصلاح نصفه نیمه هم نمی کنه اضافه کنیم!:(
سهم خوب دارید برید حالشو ببرید به قول مصطفی چرا با استرس دنبال کنیم روندش رو؟! لذت ببریم!;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام باحتمال زیاد بابت افزایش سرمایه است استادان نظر دهندوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر