ناراحت نشید ولی با این روندی که امروز داشته تا الان احتمال داره مجدداً صف فروش بشه!!!
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Postناراحت نشید ولی با این روندی که امروز داشته تا الان احتمال داره مجدداً صف فروش بشه!!!آخرین ویرایش توسط erfanslash؛ 2013/08/24, 10:50.
نظر
-
-
نگران عرضه صف خرید نباشید.... نوسان گیرهایی که تو منفی 4 خریدن دارن نوسانشون رو میگیرن
این به بالارفتن پایانی هم کمک میکنه البته اگه حقیقی جو گیر نشه....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postکاملا درست حدس زدید سف شد واتی ولی از نوع خرید[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postاستاد الان به نظر شما حباب واتی تموم شده؟!
منظورم از حباب مبلغ 300 تومنی بود که سهم را به 9444 رساند در صورتیکه معامله شیران قطعی نشده بود.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postبنظرم قیمت سهم پایه با توجه به بازار 600 تومن است و هر گونه رشدی در شیران به این رقم اضافه خواهد کرد.
منظورم از حباب مبلغ 300 تومنی بود که سهم را به 9444 رساند در صورتیکه معامله شیران قطعی نشده بود.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postواتی در این قیمتها باید برگردد....(بنده حتی یک سهم هم ندارم اما شاید شنبه خرید کنم)
تحلیل بنیادی برمبنای NAV
1) در صورت فروش بلوک شیران 123 میل سهم...
حقوق صاحبان سهام به ازای هر سهم=7257
اختلاف ارزش سرمایه گذاریهای بورسی به ازای هر سهم=3927
اختلاف ارزش سرمایه گذاری های خارج بورس= -400
ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاری ها= 494
NAV=11278 P/nav=0.58
ارزش با ضریب 0.7 = 7894
2)عدم فروش شیران
حقوق صاحبان سهام به ازای هر سهم=2483
اختلاف ارزش سرمایه گذاری های بورسی به ازای هر سهم=7241
اختلاف ارزش سرمایه گذاری های خارج بورس=-400
ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاری ها=494
NAV=9818 P/nav=0.66
ارزش با ضریب 0.7 = 6873
دوما بگم این ناوی که بالا حساب کردم خیلی دقیق نیست مثلا اون -400 برای خارج بورسی زیاد درست نیست
و ارزش روز با توجه به صف شیران تغییر میکنه که انشالله بعدا ناو دقیق رو اعلام خواهم کرد اما فعلا با همین ناو
در سناریو 1 واتی تا 860 و در سناریو 2 واتی تا 756 با توجه به تحلیل بنیادی مشکلی نداره....
البته مفروضات واتی خیلی زیاده اگر وقت کردم بعدا اعلام میکنم....
و خواهش همیشگی
"اگر زورتون نمیرسه با روند نجنگید ... شاید سهم بازی داشته باشد..."فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postچهارشنبه دو اتفاق مهم افتاد که انتظار داشتیم در پی اون واتی جمع بشه اما نشد:
1-تکذیب شایعه شیران و جمع شدن صف فروشش
2-حرکت انفجاری ولصنم.
البته ای کاش مدیر سبد نادان واتی وصنعتاشو مفت فروشی نمیکرد تا از حرکت وصنعت هم بهره مند بشه
اما کلا به دلیل اثر روانی که حرکت اعضای گروه صنعت و معدن روی هم میذارن انتظار دارم نزول واتی هم با وجود همه اذیتهایی که برخی کدها دارن انجام میدن تمام بشه.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر