در اصل توسط Domrol پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
-
شرکت لاستیک پارس که 100درصد مالکیت اون در دست واتی می باشد موفق شده در شش ماهه ابتدای سال 4.1میلیارد تومن سود بسازه که با توجه به زیان انباشته 5.5میلیارد تومنی سال قبل،اکنون زیان انیاشته سهم به 1.3 میلیارد تومن کاهش پیدا کرده که با توجه به این روند انتظار میره در شش ماهه دوم این زیان انباشته هم صفر شود و حدود 2.5میلیارد تومن سود برای تقسیم مهیا بشه.لازم بذکر هست که سود نقدی لاستیک پارس در گزارشات واتی صفر در نظر گرفته شده هست ،اگه با این روند لاستیک پارس حرکت کنه میتونه 25ریال به سود هر سهم واتی اضافه شود.
شرکت صنایع نخ خمین هم که 100درصد مالکیت اون دست واتی هست در شش ماهه امسال 2.45میلیارد تومن زیان ساخته که با توجه به زیان انباشته 41.1میلیارد تومنی سال قبل ،اکنون زیان انباشته شرکت به 43.6میلیارد تومن رسیده.آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/08/27, 12:55."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postدوست عزیزم...با سلام.مشکل خیلی از ما قدی و کله شقی ماست ! منم مثل شمام و بهتر نیستم.ببین وقتی سایپا 380 بود و شایعه رفتنش تا 600 بود رو یادته؟تا 150 اومد پایین....این اواخر که 85 بود !من صادرات داشتم 200 هزار تا 165 خریده بودم.بحث اختلاس شد تا 150 اومد پایین ولی میشد بفروشم....نفروختم شد 100 !خوب یکم ضرر همیشه بهتر از خیلی ضرره....ولی ما قد ایم !اینم چوبمون...واتی 700 شد باید میفروختیمش...ما هم گول جمع کردن حقوقی هارو خوردیم.اما الان دیگه خریته فروختنش....نگهش میدارم چون "هر سهمی یه روزی به قیمت ثابقش بر میگرده" این یه اصل ثابت شدس برام...موفق باشی
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postدوست عزیزم...با سلام.مشکل خیلی از ما قدی و کله شقی ماست ! منم مثل شمام و بهتر نیستم.ببین وقتی سایپا 380 بود و شایعه رفتنش تا 600 بود رو یادته؟تا 150 اومد پایین....این اواخر که 85 بود !من صادرات داشتم 200 هزار تا 165 خریده بودم.بحث اختلاس شد تا 150 اومد پایین ولی میشد بفروشم....نفروختم شد 100 !خوب یکم ضرر همیشه بهتر از خیلی ضرره....ولی ما قد ایم !اینم چوبمون...واتی 700 شد باید میفروختیمش...ما هم گول جمع کردن حقوقی هارو خوردیم.اما الان دیگه خریته فروختنش....نگهش میدارم چون "هر سهمی یه روزی به قیمت ثابقش بر میگرده" این یه اصل ثابت شدس برام...موفق باشی
نظر
-
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postواتی بر می گردد همان طورکه بزودی سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر خواهد گشت. سهامداری کنید ، تا رستگار شوید.
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
الان بی بی سی زنده از کاخ سفید گفت....اگر هم حمله تی باشد....تنبیهی است...چند روزه...و پرونده شیمییایی است...و قصد مداخله در تغییر حکومت سوریه را ندارد. ..با اسد ندارند!!!!!!!!! و محدود است
علناً گفتن با دولت سوریه کاری ندارند...جالب شد.....گفتن فقط پرونده شیمیایی رو میخوان ببندن...و داستان تنبیهی است.
مواظب سهامهای ارزندتون باشید. دیدی امروز خیلیهاشون که منفی وصف فروش شدند چند دقیقه بعد مثبت وحتی صف خرید شدند.
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوستان دیروز و پریروز میخواستم بنویسم فرصت مناسب برای خروج ولی راستش رو بخواین هم از اینکه آبروم بره ترسیدم و هم از اینکه بقیه باز گیر بدن و منو سهم خراب کن بدونن
همین الان هم که دارم مینویسم ممکنه سهم برگرده و صف خرید بشه که ان شاالله بشه چون میدونم خیلی از دوستان ناراحت ان
به هر حال اینجا یک تاپیک هست که هر کسی میتونه نظر شخصیش رو بده
دوروز قبل خودم میخواستم وارد سهم بشم و همین دیروز هم همینطور ولی واقعا توجیهی پیدا نکردم که این کار رو بکنم ولو اینکه رشد داشت و بالا رفت چون نه سیگنال قوی ای به وجود اومده بود و نه گزارش خاصی و مطمئنا اگه روند صعودی بشه این سهم نسبت به خیلی از سهم ها ارزش بیشتری داره
به هر حال کسانی که از قبل نگه داشتن سهم رو به نظرم الان فرصت خوبی برای خروج نباشه و بهتره با دید میان مدت و تا اومدن گزارش مالی بعدی صبر کنن هر چند باز هم تصمیم با خودتونه و کسی این وسط جز خودتون نباید تصمیم بگیره
تا همین الان هم که دارم مینویسم چند بار خواستم دکمه لغو رو بزنم ولی خوب دیگه بادا باد و امیدوارم دوستان خاطرشون از من مکدر نشه
راستش با خیال راحت سود کردن رو به گین گرفتن 8 درصدی تو یک روز ترجیح میدم
هنوز هم اعتقاد دارم تا 611 تومان باید بریزه و اونجاست که مقاومت اولش وجود داره
انشاالله که هر چه زودتر سهام روند رشدش رو داشته باشه و دوستانی که با قیمت بالا خریدن از ضرر در بیان
پر سود باشید @};-
هر چند باز هم ممکنه بریزه ولی میتونه قیمت مناسبی برای بر عکس شدن روند باشه
من اگه قرار باشه بخرم صبر میکنم سیگنال قوی ببینم و بخرم
از طرفی الگوی سروشانه رو ممکنه بسازه که باید بشینیم و ببینیمفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
سلام
تا حدي درست ميگي اما به نظر من هر كسي بايد خودش رو محك بزنه ببينه چقدر قدرت ريسك داره و چقدر تحمل داره تا به هدفش برسه. من و تو و هيچكس نميدونه سهم تا كجا مي خواد پايين بياد وگرنه حتما به موقع ميفروشه. اما بعضي سهم ها مثل واتي فريز ميشن واسه يه مدت به نظر من اگه اون سهم زير 20 در صد سبد باشه و قيمتش بيش از 20 درصد خريد افت كرد بايد ولش كني تا اتفاقي كه گفتي بيفته. اما اگر بيش از 50 درصد سبدو تشكيل داده به محض اينكه بيش از 10 در صد از خريد افت كرد بايد ردش كرد حتي اگه بخواد برگرده و سود زيادي توش باشه چون ريسك سرمايه بسيار بالا ميره. بهرحال اين قانون خيلي كليه اما به نظرم مي تونه كمك كنه ادمو تا ريسكش بياد پايين . اما اگه اومدي تو كورس ريسك بايد فكر 0 شدن سرمايتو هم بكني. بهرحال بازار سرمايه است و پر از فراز ونشيب. شاد و پيروز باشي. اما در مورد واتي من اطمينان دارم بر ميگرده.
نظر
-
تا حدي درست ميگي اما به نظر من هر كسي بايد خودش رو محك بزنه ببينه چقدر قدرت ريسك داره و چقدر تحمل داره تا به هدفش برسه. من و تو و هيچكس نميدونه سهم تا كجا مي خواد پايين بياد وگرنه حتما به موقع ميفروشه. اما بعضي سهم ها مثل واتي فريز ميشن واسه يه مدت به نظر من اگه اون سهم زير 20 در صد سبد باشه و قيمتش بيش از 20 درصد خريد افت كرد بايد ولش كني تا اتفاقي كه گفتي بيفته. اما اگر بيش از 50 درصد سبدو تشكيل داده به محض اينكه بيش از 10 در صد از خريد افت كرد بايد ردش كرد حتي اگه بخواد برگرده و سود زيادي توش باشه چون ريسك سرمايه بسيار بالا ميره. بهرحال اين قانون خيلي كليه اما به نظرم مي تونه كمك كنه ادمو تا ريسكش بياد پايين . اما اگه اومدي تو كورس ريسك بايد فكر 0 شدن سرمايتو هم بكني. بهرحال بازار سرمايه است و پر از فراز ونشيب. شاد و پيروز باشي. اما در مورد واتي من اطمينان دارم بر ميگرده.
نظر
-
در اصل توسط Domrol پست شده است View Postسلام
تا حدي درست ميگي اما به نظر من هر كسي بايد خودش رو محك بزنه ببينه چقدر قدرت ريسك داره و چقدر تحمل داره تا به هدفش برسه. من و تو و هيچكس نميدونه سهم تا كجا مي خواد پايين بياد وگرنه حتما به موقع ميفروشه. اما بعضي سهم ها مثل واتي فريز ميشن واسه يه مدت به نظر من اگه اون سهم زير 20 در صد سبد باشه و قيمتش بيش از 20 درصد خريد افت كرد بايد ولش كني تا اتفاقي كه گفتي بيفته. اما اگر بيش از 50 درصد سبدو تشكيل داده به محض اينكه بيش از 10 در صد از خريد افت كرد بايد ردش كرد حتي اگه بخواد برگرده و سود زيادي توش باشه چون ريسك سرمايه بسيار بالا ميره. بهرحال اين قانون خيلي كليه اما به نظرم مي تونه كمك كنه ادمو تا ريسكش بياد پايين . اما اگه اومدي تو كورس ريسك بايد فكر 0 شدن سرمايتو هم بكني. بهرحال بازار سرمايه است و پر از فراز ونشيب. شاد و پيروز باشي. اما در مورد واتي من اطمينان دارم بر ميگرده./:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postخدارو شاکریم که امروز واتی حجم رو پر نکرد و شنبه با قیمت سه شنبه شروع خواهد کرد.این 2 3 روزم که تعطیله همه با هم دستا رو ببریم رو به آسمون..................................بعد محکم بزنیم تو سرمون:pعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
سود وآتی از محل سود لاستیک پارس
شرکت لاستیک پارس در اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای6 ماهه منتهی به1392/02/31(حسابرسی شده) توانسته مبلغ 259 ریال سود کسب کند این در حالی است شرکت در کل سال مالی گذشته تنها 14 ریال سود کسب نموده بود و در دوره مشابه سال مال گذشته 341 ریال زیان برای هر سهم پدید آمده بود.
لاستیک پارس از شرکتها زیر مجوعه وآتی است و شرکت وآتی مالک 96.39 درصد سهم معادل 159890000 سهم لاستیک پارس است، که با کسب سود 41411 میلیون ریال لاستیک پارس در 6 ماهه ، واتی صاحب 41 ریال سود به ازای هر سهم خود از محل لاستیک پارس خواهد بود.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
بنظر من دوستان ورود به واتی بروی مقاومت فعلی کار خوبی است.روی اصلاح فیبو بارگیری ها.jpg38 درصد.ونقطه همایتی صفر مکدی. در تایم هفتگیتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر