میخواهد صف خرید بشه ناز میکنه.
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
حقوقیش خیلی قشنگ میفروشه با حجم بالا پله پله میاد بالا قیمتو وقتی این جوری حجم میزنه هر 10 ریالی که میاد بالا براش یه حمایت حساب میشه :دیذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
[QUOTE=shirmard;357886]در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postحقوقیش خیلی قشنگ میفروشه با حجم بالا پله پله میاد بالا قیمتو وقتی این جوری حجم میزنه هر 10 ریالی که میاد بالا براش یه حمایت حساب میشه :دی[/QUOTE
حقوقی داره خودشو جر میده
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
واقعا سهم عالیی هستش
9.562.000 سهم غبشهر داره با تمام شده هر سهم حدود 323 تومن!!!
از چند روز قبل بالای 4500 تومن شروع کرده به عرضه غبشهرهاش(حدود 600.000 تا)
اگه همه غبشهرهاشو تو این محدوده بفروشه فقط از همین محل حدود 12 تومان به سود شرکت اضافه میشه اونم با سرمایه جدیدش!بالای 5000 بفروشه این سود به 15 تومن در هر سهم هم میرسه!
سودی هم که از فروش بقیه سهام پورتفوش (مثل وامید.کچاد.کگل و...)میبره هم اگه حساب کنیم میبینیم که سهم تعدیل مثبت سنگینی میتونه بده
با این وضعیت پیش بره میتونه تا آخر سال مالیش حدود 70-80 تومن سود بسازه شایدم بیشتر:.thumbsupsmileyanim
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postواقعا سهم عالیی هستش
9.562.000 سهم غبشهر داره با تمام شده هر سهم حدود 323 تومن!!!
از چند روز قبل بالای 4500 تومن شروع کرده به عرضه غبشهرهاش(حدود 600.000 تا)
اگه همه غبشهرهاشو تو این محدوده بفروشه فقط از همین محل حدود 12 تومان به سود شرکت اضافه میشه اونم با سرمایه جدیدش!بالای 5000 بفروشه این سود به 15 تومن در هر سهم هم میرسه!
سودی هم که از فروش بقیه سهام پورتفوش (مثل وامید.کچاد.کگل و...)میبره هم اگه حساب کنیم میبینیم که سهم تعدیل مثبت سنگینی میتونه بده
با این وضعیت پیش بره میتونه تا آخر سال مالیش حدود 70-80 تومن سود بسازه شایدم بیشتر:.thumbsupsmileyanim
دوست عزیز ... وسپه فروش نداشته باشه بهتره البته من بودم فقط غبشهر رو میفروختم تو این قیمت ها ... شما DPS هایی که شرکت امسال و بخصوص سال اینده میتونه از زیر مجموعه های خودش بگیره رو در نظر بگیرید ... تمام زیر مجموعه های وسپه تعدیل های مثبت سنگین دادندریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
امروز گند زدن به روند سهم. صبح تا حجم 7 میل سیگنالش خرید بود با پایانی مثبت بالای 237 اما با رنج منفی حقوقی بازی برعکس شد و سیگنال خروج داد منهم با 600 تومن ضرر در نیم ساعت! ردش کردم رفت!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postامروز گند زدن به روند سهم. صبح تا حجم 7 میل سیگنالش خرید بود با پایانی مثبت بالای 237 اما با رنج منفی حقوقی بازی برعکس شد و سیگنال خروج داد منهم با 600 تومن ضرر در نیم ساعت! ردش کردم رفت!
/:.negaran.://:.yead.:/ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postاحتمال ریزش تا محدوده 210 تومان دارد
در ضمن اصلاح 225 تا 210 تومان را اسمش ریزش نمیگذارند !
در این اصلاح احتمالی وسپه به شما قول خواهم داد کل بازار بیشتر خواهد ریخت :.thumbsdownsmileyanریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر