سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داش مهدی
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 595

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام
    واقعا دادن اطلاعت نادرست باعث گمراهی سهامداران و زیان رساندن به اونا خواهد شد
    وسپه کجا مالک 23 درصدی کچاد است وسپه تنها مالک 1/52 درصد کچاد است
    وسپه مالک 1/34درصد وامید است نه 9درصد
    وسپه مالک 0.68 درصدکگل است نه 7 درصد

تحلیل گر عزیز سود 53 تومانی وسپه در 6 ماهه اول با سرمایه قبلی است با سرمایه جدید سود در 6 ماهه اول 35 تومان می شه

حالا من بقیه موارد رو بررسی نکردم ولی با این تحلیل خیلی ها رو بدبخت خواهی کرد
    البته من روی سخنم با سنایی عزیز نیست بلکه با تحلیل گر می باشد
    این ارقام شما هم درست نیست، مثلا وسپه 3 درصد کچادو داره(مستقیم، غیر مستقیم که به دلیل سهم وسپه در وامید یه خورده بیشتر هم میشه)
    ضمن اینکه منظور تحلیلگر این بوده که 23 درصد ارزش پرتفوی وسپه ناشی از کچاد هست وغیره
    مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

با سلام

تحلیل گر عزیز سود 53 تومانی وسپه در 6 ماهه اول با سرمایه قبلی است با سرمایه جدید سود در 6 ماهه اول 35 تومان می شه

جناب شفاف سازی عزیز .. سلام

احتمالا درست متوجه نشده باشید متن رو ...

بعد از بازار رو وسپه کار میکنیم ...

امروز تا یکی از سهم ها رو بفروشم بیام به وسپه تبدیل کنم .. کمی رفت بالا

ببینم میاد کف قیمتی رو ببینه یا نه ...
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• naruto
        عضو فعال
        • May 2011
        • 1879

با سلام

کاش به جای اینکه مطلبی رو نخونده به اون جواب بدیم کمی با دقت اون مطلبو بخونیم بعد بریم سراغ بقیه موارد!

از آنجا که قریب40 درصد از ارزش بازار سبد سرمایهگذاریهای بورسی شرکت به سهام چادرملو (23 درصد)، سرمایهگذاری امید (9 درصد) و گل گهر (7 درصد) اختصاص دارد، «وسپه» را عمدتا در بازار به عنوان «سرمایهگذاری سنگ آهنی» می شناسن

کجای این مطلب نوشته وسپه مالک 23 درصد کچاده؟! یا بقیه موارد؟!

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          جناب شفاف سازی عزیز .. سلام

احتمالا درست متوجه نشده باشید متن رو ...

بعد از بازار رو وسپه کار میکنیم ...

امروز تا یکی از سهم ها رو بفروشم بیام به وسپه تبدیل کنم .. کمی رفت بالا

ببینم میاد کف قیمتی رو ببینه یا نه ...

باسلام
          اریوجان حق باشماست منظور تحلیل گر ارزش بازار بوده نه درصد مالکیت
          دیشب بی خابی زد تو سرمون
          ازتحلیلگر هرکی هست عذر خواهی می کنم

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
            کاش به جای اینکه مطلبی رو نخونده به اون جواب بدیم کمی با دقت اون مطلبو بخونیم بعد بریم سراغ بقیه موارد!

از آنجا که قریب40 درصد از ارزش بازار سبد سرمایهگذاریهای بورسی شرکت به سهام چادرملو (23 درصد)، سرمایهگذاری امید (9 درصد) و گل گهر (7 درصد) اختصاص دارد، «وسپه» را عمدتا در بازار به عنوان «سرمایهگذاری سنگ آهنی» می شناسن

کجای این مطلب نوشته وسپه مالک 23 درصد کچاده؟! یا بقیه موارد؟!

آقا تسلیم
            بی خوابی واشتباه

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

باسلام
              اریوجان حق باشماست منظور تحلیل گر ارزش بازار بوده نه درصد مالکیت
              دیشب بی خابی زد تو سرمون
              ازتحلیلگر هرکی هست عذر خواهی می کنم

شروین شهریاری میاد از دو زاویه به وسپه نگاه میکنه .. یکی NAV وی دیگری سود سازی شرکت ..
              اول اینکه شرکت در شش ماهه 53 تومان نساخته بلکه 35 تومن ساخته ...
              در ثانی بسیاری از شرکت های زیر مجموعه ... در فصل تابستان مجمع برگذار کردند یعنی برج 4
              با سود 65 تومان شرکت برای امسال موافق هستم ... سال بعد رو کاش پیش بینی هم میکرد. نظر من بین 80 تا 90 هست ...

در بند آخر میگه ... از لحاظ سود اوری جزء بهترین سهم های بازاره .. با ریسک پایین و نسبت پی به ای پایین ... که یکی از کمترین پی به ای های گروه سرمایه گذاری و کل بورس رو داره

براساس صورتهای مالی حسابرسی نشده، شرکت در شش ماه نخست سال مالی جاری (منتهی به 31 خرداد 92) 531 ریال سود خالص به ازای هر سهم تحصیل نموده است.
              باید توجه داشت بخش عمده سودآوری شرکت از محل سود تقسیمی شرکتهای سرمایه پذیر تامین می شود که مجامع خود را در فصل بهار برگزار کرده اند. بنابراین، با احتساب برگزاری مجامع شرکتهای باقیمانده و تحصیل سود حاصل از فروش سرمایهگذاریها به میزان نیمه نخست سال مالی در نیمه دوم، سود هر سهم «وسپه» در سال مالی جاری تا سطح 650 ریال قابل افزایش خواهد بود.
              به اين ترتيب به لحاظ نسبت قيمت بر درآمد، سهام اين شرکت در حال حاضر با P/E=3.6 ارزش گذاري شده که نسبت به شرکت هاي سرمايه پذير خود پايين تر است و اين مهم، گوياي ريسک کمتر سهام «وسپه» مي باشد؛ از اين منظر احتمال مي رود در صورت تداوم فضاي مثبت در بورس، سرمايهگذاري سپه هم بتواند كسب بازدهي توام با ریسک کمتر نسبت به کلیت بازار را برای سهامدارانش تداوم بخشد.

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

صف فروشش را خوب میخرند

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                  شروین شهریاری میاد از دو زاویه به وسپه نگاه میکنه .. یکی NAV وی دیگری سود سازی شرکت ..
                  اول اینکه شرکت در شش ماهه 53 تومان نساخته بلکه 35 تومن ساخته ...
                  در ثانی بسیاری از شرکت های زیر مجموعه ... در فصل تابستان مجمع برگذار کردند یعنی برج 4
                  با سود 65 تومان شرکت برای امسال موافق هستم ... سال بعد رو کاش پیش بینی هم میکرد. نظر من بین 80 تا 90 هست ...

در بند آخر میگه ... از لحاظ سود اوری جزء بهترین سهم های بازاره .. با ریسک پایین و نسبت پی به ای پایین ... که یکی از کمترین پی به ای های گروه سرمایه گذاری و کل بورس رو داره

براساس صورتهای مالی حسابرسی نشده، شرکت در شش ماه نخست سال مالی جاری (منتهی به 31 خرداد 92) 531 ریال سود خالص به ازای هر سهم تحصیل نموده است.
                  باید توجه داشت بخش عمده سودآوری شرکت از محل سود تقسیمی شرکتهای سرمایه پذیر تامین می شود که مجامع خود را در فصل بهار برگزار کرده اند. بنابراین، با احتساب برگزاری مجامع شرکتهای باقیمانده و تحصیل سود حاصل از فروش سرمایهگذاریها به میزان نیمه نخست سال مالی در نیمه دوم، سود هر سهم «وسپه» در سال مالی جاری تا سطح 650 ریال قابل افزایش خواهد بود.
                  به اين ترتيب به لحاظ نسبت قيمت بر درآمد، سهام اين شرکت در حال حاضر با P/E=3.6 ارزش گذاري شده که نسبت به شرکت هاي سرمايه پذير خود پايين تر است و اين مهم، گوياي ريسک کمتر سهام «وسپه» مي باشد؛ از اين منظر احتمال مي رود در صورت تداوم فضاي مثبت در بورس، سرمايهگذاري سپه هم بتواند كسب بازدهي توام با ریسک کمتر نسبت به کلیت بازار را برای سهامدارانش تداوم بخشد.
                  از نظر NAV نظر این تحلیلگر رو قبول دارم اما از نظر سود امسال نه.... این 65 تومان رو چجوری حساب کرده ... با سرمایه قبلی شاید بیش از 70 تومن هم بسازه اما باید اثر افزایش سرمایه هم لحاظ بشه که نهایت میشه 50 تومن برای هر سهم....
                  اگر اشتباه میکنم بفرمایید که در صورت تحقق سود 65 تومانی امسال من هم زیر 220 خریدارم....
                  فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                    از نظر NAV نظر این تحلیلگر رو قبول دارم اما از نظر سود امسال نه.... این 65 تومان رو چجوری حساب کرده ... با سرمایه قبلی شاید بیش از 70 تومن هم بسازه اما باید اثر افزایش سرمایه هم لحاظ بشه که نهایت میشه 50 تومن برای هر سهم....
                    اگر اشتباه میکنم بفرمایید که در صورت تحقق سود 65 تومانی امسال من هم زیر 220 خریدارم....

دوست عزیز
                    کار سختی نیست ... سود شرکت ها که در مجامع تقسیم کردند رو در جدول قرار بده با سرمایه جدید به سود 61 تومانی میرسید ...

حالا برید سود سال بعدش رو حساب کنید ..
                    اینم کار سختی نیست ..
                    گزارش شرکت ها رو در بیارید .. سه ماهه ها رو برسی کنید ... تخمین سود در بیارید ... سیاست تقسیم سود همون سیاست تقسیم سال 91 در نظر بگیرید ...

در ضمن با سرمایه قبلی برای سال 92 حدود 83 تومان در میاد با فروش سرمایه گذاری های معادل شش ماهه نخست ... در حالی که سرمایه گذاری ها فروش سرمایه گذاری هاشون بیشتر در سه ماهه آخر هست

خواهشا دوستان جهت دار در مورد وسپه مطلب نزند .. فرصت زیاده برای دیدن نتیجه تحلیل

یک توصیه هم دارم ... دوستانی که سود امسال و سال بعد شرکت رو 50 تومان میدونند
                    اصلا به این تاپیک سر نزنند .. چون ارزششو نداره
                    حتی در قیمت های زیر 220

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

سال قبل 43 تومان سود ساخته ، امسال کلی سهام فروخته و سود زیر مجموعه هاش هم کلی افزایش یافته است ، احتمالا برای امسال بین 75 تا 80 تومان سود بسازد که میشه پی به ای زیر 3 . فرض کنیم در مجمع 50 تومان سود تقسیم کند ، بعد از آن باید بالای 250 بازگشایی شود یعنی در یک بازه زمانی 6 ماهه قیمت سهم راحت بالای 300 را خواهد دید که میشود حدود 40 تا 50 درصد در 6 ماه .

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                        سال قبل 43 تومان سود ساخته ، امسال کلی سهام فروخته و سود زیر مجموعه هاش هم کلی افزایش یافته است ، احتمالا برای امسال بین 75 تا 80 تومان سود بسازد که میشه پی به ای زیر 3 . فرض کنیم در مجمع 50 تومان سود تقسیم کند ، بعد از آن باید بالای 250 بازگشایی شود یعنی در یک بازه زمانی 6 ماهه قیمت سهم راحت بالای 300 را خواهد دید که میشود حدود 40 تا 50 درصد در 6 ماه .
                        با سلام
                        سود امسال شرکت بین 61 تا 65 تومان با سرمایه جدید هست
                        برای سال اینده هم حدود 70 تا 75 تومان

قیمت سهم هست 220 تومان

این شرکت قطعا در مجمع 50 تومان تقسیم میکنه .. مجمع شرکت فصل زمستان هست ...
                        220 را از 50 کم کنیم میشه 170 تومان که به سود 70 تومانی سال بعد میشه نسبت پی به ای 2.4

کمتر سهمی در بازار سرمایه باقی مونده که نسبت پی به ای سهم با دید سرمایه گذاری 6 تا 9 ماهه 2.4 باشه

تقریبا 5 ماه پیش بود
                        کچینی .. کساوه .. کسعدی ... این نسبت پی به ای رو داشتند که کاملا بنیادی 150% رشد کردند

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

جناب آريو امروز وسپه چرا منفي شد؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ebiman
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 2071

واقعا به پرتفوی این سهم که نگاه میکنی حتی بدون محاسبه متوجه میشی این سهم بیش از این قیمتها که الان هست می ارزد
                            سلام

نظر

• 3yh
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 265

در اصل توسط 3yh پست شده است
                              در اصل توسط آریو پست شده است
                              در اصل توسط 3yh پست شده است
                              سلام بر شما
                              محاسبات رو اینجا مینویسم تا نگید که جهتدار مطلبی زدم....اگر اشتباهی بود بفرمایید من هم قطعا به اشتباه در تاپیک مربوطه اعتراف خواهم کرد
                              تا خدانکرده سود تفاهمی پیش نیاد...
                              خیلی از سهم ها که در 6 ماهه محاسبه شدن از جمله کچاد... که شده 531 ریال با سرمایه قبلی حساب میکنم..
                              اما اونایی که از اونجا به بعد مجمع داشتن
                              کگل 68 میل 1900 تقسیمی میشه 54 ریال
                              فملی 60 میل در زمان مجمع 1020 تقسیمی میشه 25 ریال
                              شبندر 25میل 600 6.3 ریال
                              فولاد 31 میل 650 8.4 ریال
                              شفن 5.6 میل 5600 13.1 ریال
                              ومعادن 31 میل 1000 5.4 ریال
                              شپنا و بقیه سهام بورسی باقی مانده هم میگیم 10 ریال

غیر بورسی هم با توجه به سودسازی بالای مهر میگیم نهایت 50 ریال
                              جمعا میشه 703 ریال
                              برج 4 از فروش 12 ریال دراورده برج 5 فروش غبشهر رو داشته پس نزدیک 20 ریال سود می کنه 4 برج دیگه هم میگیریم میانگین 10 ریال
                              پس میشه 72 ریال
                              جمعا شد 775 با سرمایه ثابق و با سرمایه حال میشه 516 ....کجای کار اشتباه هست که بجای اینکه به آنهایی که الکی قصد جو دادن دارند
                              تذکر دهید به بنده تذکر میدهید....؟؟

سلام به دوست عزیز ..
                              من اکسل کاملشو طراحی کردم .. اگر ممکنه شما هم کل سهام رو در نظر بگیرید ..
                              دو تا نکته است ... سود فروش رو با سال گذشته مقایسه کنید .. . ببینید که در 6 ماهه دوم سال شرکت چطور فروش داشته ... دوم تمام شرکت های کوچک و بزرگ بورسی که عنوان کردید 1 تومن به سود شرکت اضافه بشه رو دوباره حساب کنید .. یعنی سود های لسرما و غبشهر و گلتاش و ... رو هم در نظر بگیرید ...

من به سود بیم61 تا 65 تومان برای سال 92 رسیدم ...
                              چون شما فرمودید تمام خرده سهام ها رو هم دوباره در نظر گرفتم شد 14 ریال که حالا شما از چند ریال تلورانس بگذرید...
                              فکر میکنم تنها قضیه ای که باعث تفاوت نظرها شده همین سود فروش باشه من با توجه به سال گذشته و با در نظر گرفتن شرایط امسال
                              بورس میگم که 72 ریال از فروش در میاره که نسبت به 6 ماهه دوم سال گذشته 50 در صد افزایش فروش اما شما میگید چون در 6 ماهه اول
                              3.5 برابر افزایش فروش داشته پس همین روند ادامه داره....
                              اما در نظر داشته باشید که شاید شرایط شش ماهه اول امسال شرایطی خاص بوده و تا پایان سال مالی وسپه به نظر تکرار نخواهد شد
                              با اجازه جناب آریو این مطالب که در پیامهای خصوصی رد و بدل شد رو در اختیار همه خوانندگان تاپیک قرار میدم ...
                              در مورد سود سال آینده باید بگم قطعا سود بالایی داره در مورد سود تقسیمی هم با ایشان موافقم و با این شرایط بنده هم سهم رو ارزنده می دونم
                              فقط اختلاف روی سود امسال هست..... در ارزندگی سهم در بین گروه سرمایه گذاری شکی نیست...
                              فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• bahmaei.m
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 145

با سلام
                                با یک نگاه دقیق به بازلر می توان دریافت که سهام داری به مراتب سود بیشتری تا نوسانگیری دارد

نظر

در حال کار...
                                X