****** زنگ تفريح بورسي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    خب دوستان تا فردا شب كه اين تاپيك هست بريد تو سايت https://secure.chess.com/register.html عضو بشيد بعد اسم آيديتون رو اينجا بگيد تا add كنيم ...يه دست شطرنج بزنيم ببينيم چند مرده حلاجيد
    سلام دوست عزیز
    من آماده بازی هستم
    البته سالهاست که دیگه شطرنج بازی نمیکنم
    ولی خب به یاد قدیما یه دست میزنیم ;)
    من behnam80 هستم
    آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/02/16, 16:11.
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

خب دوستان تا فردا شب كه اين تاپيك هست بريد تو سايت https://secure.chess.com/register.html عضو بشيد بعد اسم آيديتون رو اينجا بگيد تا add كنيم ...يه دست شطرنج بزنيم ببينيم چند مرده حلاجيد
      در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      سلام دوست عزیز
      من آماده بازی هستم
      البته سالهاست که دیگه شطرنج بازی نمیکنم
      ولی خب به یاد قدیما یه دست میزنیم ;)
      من behnam80 هستم
      حاضري بهنام من الان تو صفحه شطرنجم و درخاست دوستي هم فرستادم اما هنوز آن نيستي
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

آيدي من bourse هست

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

ساده جان،شرمنده ام
          کاری پیش اومده،باید برم
          شب on میشم
          تا بعد
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

بهنام جان اول آيدي من رو ازون لينكي كه گذاشتم addكنيد بعدش از پنل playوارد livechess بشيد ....يه مستطيل سبز رنگ مياد رو اون كليك كنيد وارد صفحه اي ميشيد كه صفحه شطرنج رو اونجا ميبينيد......تو صفحه شطرنج پايين سمت راست يه پنلي هست به اسم friendرو اون كليك كنيد...اگه من رو add كرده باشيد آيدي من رو اونجا ميبينيد و منم آيدي شما رو ميبينم......بعد واستون درخواست بازي ميفرستم شما روي accept كليك ميكنيد و بعد با هم بازي ميكنيم

نظر

• کامران
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 30

نماینده مردم تهران در مجلس گفت امروز ایران اسلامی به یک الگو برای جهان تبدیل شده

حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی گفت: امروز ایران اسلامی به یک الگو برای جهان تبدیل شده است.
              [COLOR="#0000CD"][/COLOR][SIZE=3]امام صادق عليه السلام : پر حسرت‏ترين مردم در قيامت كسى است كه از عدل تعريف كند ولى در عمل مخالف عدالت رفتار كند[/SIZE]

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

در اصل توسط کامران پست شده است View Post
                حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی گفت: امروز ایران اسلامی به یک الگو برای جهان تبدیل شده است.
                منظورش الگویی بود که کشورهای دیگه نخوان هیچوقت حتی شبیه اونهم بشن! و برای درس عبرت نصب کنن رو دیوار کشورشون تا به یاد بیاورند اگر نوابغی! مثل همین آقاتهرانی مدیریت امور را بدست بگیرند چه چیزها که نمی شود!!
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

بهنام جان حواست به زمان باشه.....در ضمن ميتونيم همزمان چتم بكنيم

نظر

• YALDA
                    عضو جدید
                    • Oct 2011
                    • 3

کیوان عزیز از شما که استاد تکنیکال هستین دیگه این حرف بعیده با توجه به تسلط مدیران کشور به همه علوم زمانه منظور این بابا الگوهای تکنیکال بوده حالا شما باید بگردی و هدف الگو رو پیدا کنی شاید منظورش یه سرو شانه سقف خیلی بزرگه=)):((

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

كسي شطرنج نبود فردا شب منتقل ميشه ها بريد ثبت نام كنيد

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5095

در اصل توسط YALDA پست شده است View Post
                        کیوان عزیز از شما که استاد تکنیکال هستین دیگه این حرف بعیده با توجه به تسلط مدیران کشور به همه علوم زمانه منظور این بابا الگوهای تکنیکال بوده حالا شما باید بگردی و هدف الگو رو پیدا کنی شاید منظورش یه سرو شانه سقف خیلی بزرگه=)):((
                        من شاگرد دوستان تکنیکالیست اینجا هم نمیشم ;) ولی این سر و شانه خیلی بزرگو خیلی خووب اومدی ،کلی خندیدم :))=))

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

دوستان با توجه به اینکه سال 89 سال همت مضاعف نام داشت و بیشترین تعطیلات رو داشتیم :dو سال 90 هم جهاد اقتصادی نام گرفت و بزرگترین اختلاص تاریخ ایران رو شاهد بودیم و هچنین امسال بیشترین نرخ تورم و فساد مالی رو دیدیم :))بنابراین شما برای سال 91 چه نامی رو پیشنهاد میدید .؟؟ لطفا نامی رو انتخاب کنید که مانند چند سال گذشته کشور دقیقا مطابق با نام مورد نظر حرکت کند .=))=))
                          آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/17, 00:32.
                          دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5095

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                            دوستان با توجه به اینکه سال 89 سال همت مضاعف نام داشت و بیشترین تعطیلات رو داشتیم :dو سال 90 هم جهاد اقتصادی نام گرفت و بزرگترین اختلاص تاریخ ایران رو شاهد بودیم و هچنین امسال بیشترین نرخ تورم و فساد مالی رو دیدیم :))بنابراین شما برای سال 91 چه نامی رو پیشنهاد میدید .؟؟ لطفا نامی رو انتخاب کنید که مانند چند سال گذشته کشور دقیقا مطابق با نام مورد نظر حرکت کند .=))=))

امیدوارم هر اسمی خواستن بگذارن "سال بورس" نگذارند!!!! با این حجم تبلیغات تلویزیونیشون مشکوک میزنه ! نگرانم به این اسم نامگذاری کنند کلا فاتحه بورس و تالارش خونده بشه !!

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                              سال 91مدیریت جهان که همه دنیارو ....... :d:d
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

مناجات یك كرم خاكی با خدا

خدایا توی این دنیای به این بزرگی و این همه موجود حالا چرا كرم؟
                                این همه موجود عجیب غریب، آخه چرا كرم؟ نمی شد منو زرافه یا الاغ خلق می کردی؟
                                خداییش این هم ایده بود كه به سرت زد!!! نه چشم داریم نه دهن داریم نه دماغ داریم فقط یه لوله درازیم
                                صبح ها كه از خواب پامی شیم باید همین جور الكی تو خاكا وول بخوریییییم تا شب مثل احمق ها خسته بیفتیم بخوابیم. خدایا ناشكری نمی كنم

چون به قول دوستام كه میگن برو خدارو شكر كن باز كرم خاكی شدی، كرم روده نشدی ولی به قول آدما آدم باید یه نگاهی هم به بالا داشته باشه دیگه! حالا نمیگم دوست داشتم آدم بودم ولی مار كه می تونستم باشم. خودم كه چشم ندارم خودمو ببینم ولی بچه ها میگن استعداد پرورش اندام دارم اگه از مكمل استفاده كنم بعد شیش ماه مار میشم ولی من دوست دارم مار واقعی باشم...هی ی ی ی!!! چی بگم كه هرچی بگم كم گفتم، دیروز یه سری زدم به بیرون خاك دیدم یه مگسه دست دوست دخترشو گرفته بود و بهش میگفت فردا ببرمت یه جایی یه كثافتي بدم بخوری كه جیگرت حال بیاد، آقا ما یادمون افتاد كه تك جنسی هستیم همچی سوختيم همچی سوختيم كه نگو
                                ای بابا چی بگم خدا، به شتره گفتن گردنت كجه گفت كجام راسته؟ راستی خدا من به شترم راضیم ها!
                                آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/17, 03:21.

نظر

در حال کار...
                                X