خونه همسایمون آتیش گرفته به پسرش میگم زود باش برو زنگ بزن بیان، میگه آتش نشانی ؟میگم پَـــ نَ پَـــــ زنگ بزن حضرت ابراهیم بیاد بره تو آتیش خونتون گلستان بشه!!!
****** زنگ تفريح بورسي ******
Collapse
X
-
زبان دخترای امروز
خوشگل = خوجل
خوبی = خوفی
جیگرتو بخورم = جیگلتو بخولم
عشق منی = عجق منی
قربونت برم = قلبونت بلم
چطوری؟ = تطولی؟
چی کار می کنی = چیکال می کنی
سلام = شلام
دختر = دخمل
پسر = پسمل
عزیزم = عجیجم
جون = جونززززززززززز
بی تربیت = بی تلبیت
دوست ندارم = اصنم نی خوام
نمیدونم = نیدونم(این روزا خیلی می گن!!)
دوست = دوکس(این کلمه رو نمی دونم از کجا درآوردن)
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
زبان دخترای امروز
خوشگل = خوجل
خوبی = خوفی
عشق منی = عجق منی
قربونت برم = قلبونت بلم
چطوری؟ = تطولی؟
سلام = شلام
دختر = دخمل
پسر = پسمل
عزیزم = عجیجم
جون = جونززززززززززز
بی تربیت = بی تلبیت
سلام میگن سیلام
مرسی میگن میسی
=))
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postدوستان با توجه به اینکه سال 89 سال همت مضاعف نام داشت و بیشترین تعطیلات رو داشتیم :dو سال 90 هم جهاد اقتصادی نام گرفت و بزرگترین اختلاص تاریخ ایران رو شاهد بودیم و هچنین امسال بیشترین نرخ تورم و فساد مالی رو دیدیم :))بنابراین شما برای سال 91 چه نامی رو پیشنهاد میدید .؟؟ لطفا نامی رو انتخاب کنید که مانند چند سال گذشته کشور دقیقا مطابق با نام مورد نظر حرکت کند .=))=))
خوب حالا که هر نامی انتخاب میشه برعکس عمل میکنن شما فکر کنید اگه سال آینده رو با نام عفاف و حجاب نامگذاری کنند چی میشه:dآخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/02/17, 10:54.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postدوستان با توجه به اینکه سال 89 سال همت مضاعف نام داشت و بیشترین تعطیلات رو داشتیم :dو سال 90 هم جهاد اقتصادی نام گرفت و بزرگترین اختلاص تاریخ ایران رو شاهد بودیم و هچنین امسال بیشترین نرخ تورم و فساد مالی رو دیدیم :))بنابراین شما برای سال 91 چه نامی رو پیشنهاد میدید .؟؟ لطفا نامی رو انتخاب کنید که مانند چند سال گذشته کشور دقیقا مطابق با نام مورد نظر حرکت کند .=))=))
فکر کن اگه برعکس بشه چی میشه؟:dحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
زبان دخترای امروز
خوشگل = خوجل
خوبی = خوفی
عشق منی = عجق منی
قربونت برم = قلبونت بلم
چطوری؟ = تطولی؟
سلام = شلام
دختر = دخمل
پسر = پسمل
عزیزم = عجیجم
جون = جونززززززززززز
بی تربیت = بی تلبیت
سلام=دلام
چیکار میکنی=چیکار میتونی
خوبی خوشی=چولی چلیلی!!
خیلی خوبه=خیلی چنیمه!!
عشقم=عقشم!!
اره=اده
تا حالا اینا رو هم من از دخترا شنیده بودم!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
به به
بذارید من هم یه چند تا بگم..:d
نازی..........ناژی
سوسک ...شوسک
اهان.......اهییییی
شکم ...شمک
600....شونصدتاto continue, please follow me on my page
نظر
-
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postبه به
بذارید من هم یه چند تا بگم..:d
نازی..........ناژی
سوسک ...شوسک
اهان.......اهییییی
شکم ...شمک
600....شونصدتادستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط fencer پست شده است View Postببینم عکس این دخملایی که خیلی خوف حلف میزنن لو هم دالین ؟!!!! :dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاره فنسر جون!! من عکسشون رو که ندارم اما خودشون بیشتر از عکسشون دم دست هست از صبح تا شب میبینمشون تو هم ناقلایی هستیا فنسر جون ما ورزشکارا باید افتاده باشیم!!:d
بد آموزی داره :d
ساده جان یه تابلو بزن دم در تاپیک +18 :dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر