صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • space_mohamad
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 313

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    خب منم همین تکنیکال رو میگم،عزیز جان رو چه حسابی؟!چی توی نمودار سهم دیدی که میگی نزولی،دقت کن نمیگی استراحت یا درجا یا افت مقطعی،میگی نزول،نزول یعنی مثلا حداقل غمارگ بشه 500...شما رو چه حسابی این رو میگی؟!نمودار بزار تا بهتر بررسی کنیم با هم...من علامتی که سهم بخواد نزولی بشه رو نمیبینم هنوز،شاید هم حق با شما باشه،علم شما بیشتر از من باشه و شما زودتر از من متوجه شده باشی...

دلایل تکنیکالیت رو بگو تا بهتر بحث کنیم با هم...

پ.ن:من بازم میگم،این صحبتها معنیش این نیست که از فردا صعود ادامه داره،بحث سر نزولی شدن رونده...
    فقط اینکه به سقف صعود قبلیش رسیده و rsi هم یه واگرایی کوچیکی داده و سهم در حالت بیش خریده . اما اینها چیزه خاصی نیست . گروه میتونه فردا همه اینها را رد کنه .....
    "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
      جناب مرادی ، بحثی نمیمونه ! این فقط یه احتماله . البته نمودار میگه یه احتمال تغریبا" مهم !!!
      انشالا که این مقتومت را رد کنه و من هم اون قسمتی را که امروز خارج کردم ، باز بخرم . من از 340 با این سهم بودم (غمارگ)....
      دکتر بورسی هم احتیاط را در این گروه ، دیشب واجب کردند ....
      عزیز دل من میگم شما دلایل تکنیکی ات رو بنویس،شاید من اشتباه میکنم،بگئ بلکه ما هم ضرر نکنیم...;)

خروج شما اگه رو مثبت امروز بوده باشه خروج خوبی بوده چون همین امروز هم میشد سهم رو پایین خرید...

احتمالات کی ما تو تحلیل در نظر میگیریم با دلیله!

نظرم رو راجع به فردای روغنی ها برای یاد اوری دوباره مینویسم:

و اما امروز:

امروز همون طور که انتظار میرفت سهم تونست به زیبایی از 1700 عبور کنه،خودش رو هم کشوند بالای خط مقاومتی ار اس ای،یه مثبت دیگه نیاز داره تا خطر واگرایی به کلی از بین بره...

نکته ی جالب توجه اینه که شاخص غذایی هم اومده بالای سقف تاریخی،تنها نکته ای که ممکنه سهم رو اذیت کنه همگرایی بالا با مارگارینه،مارگارین امروز نتونست از سد مقاومت 700(فیبوی 261)عبور کنه،با توجه به دوتا کندل اخرش میشه اینطور برداشت کرد که به استراحت نیاز داره...

حالا باید منتظر فردا بود و دید که ایا مارگارین میتونه غبشهر رو توی استراحت با خودش همراه کنه و جلوی صعودش رو بگیره و یا غبشهر مارگارین رو وادار به صعود میکنه...

شاید هم هر کدوم راه خودشون رو برن...تا خدا چه خواهد!

پ.ن:دوستانی که سهامدارن که هیچ،اما دوستانی که قصد خرید دارن تو این قیمتها مارگارین یه مقدار ارزنده تر از غبشهر هستش...

1700/363.8=4.67

4.67*160.1=747 قیمت تعادلی مارگارین و صنعتی بهشهر...
      -------------------

اما در مورد روند سهم اگه بخوام خود غمارگ رو فقط تکنیکالی بررسی کنم سهم حمایت خوبی تو محدوده ی 657 تومن داره،حمایت بعدی 636 تومنه و مهمترین حمایت که حیاتیه حدود 620 تومنه که اگه سهم این چند روز بره زیر این قیمت من با شما در مورد تغییر روند به نزولی موافق میشم...

اما تا وقتی هنوز سهم حتی به اولین حمایتش هم نرسیده چطور میشه صحبت از نزولی شدن سهم کرد؟!!!

پ.ن:یه دونه سهم غمارگ هم ندارم.فکر میکنم دیگه تو سایت همه بدونن که من تمرکزم روی غبشهره که تکنیکال اون میگه سهم امروز تونست از سد 1700 عبور کنه پس انتظار نزول سهم رو ندارم،اما نکته ی اصلی اینه این دوتا معمولا با هم حرکت میکنن،باید دید لیدر کدومه و میتونه اونیکی رو با خودش همسو کنه...;)
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
        فقط اینکه به سقف صعود قبلیش رسیده و rsi هم یه واگرایی کوچیکی داده و سهم در حالت بیش خریده . اما اینها چیزه خاصی نیست . گروه میتونه فردا همه اینها را رد کنه .....
        یادم نمیاد مارگارین تا حالا 700 تومن شده باشه که بخواد به سقف قبلی برسه!!!!!

غبشهر هم که به زیبایی 1700 رو رد کرده!ار اس ای هم رفته بالای خط مقاومتیش،ضمن اینکه هروقت بره بالای 70 نشون دهنده ی بیش خرید نیست،گاهی وقتها مثل الان نشونده ی قدرت بالای خریداره...;)

حتی با فرض عمل کردن دلایل شما تازه سهم میره تو فاز استراحت و اونقدر نگرانی ایجاد نمیکنه،مشکل من با ایجاد نگرانی از نزولی شدن سهمه وقتی هنوز حتی به اولین نقطه ی حمایتش هم نرسیده،به خدا با یه روز منفی شدن نمیگن سهم نزولی شد...;)
        تازه غبشهر که حتی کندل توخالی زده با نفوذ به 1700،معنیش این میشه:سهم علاقه ی زیادی به رشد داره...

حالا ببینیم خدا چی میخواد...;)

پ.ن:اقای مدیر تورو خدا این مشکل سایت رو زودتر حل کن،دوباره یه پستم رفت برای تایید مدیریت!!!
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

دوتا پست زدم رفت برای تایید...

تو رو خدا زودتر مشکل رو حل کنید مدیران گرامی...:(
          تمام سال من بی تو...

نظر

• bashash
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 580

عزیز دل من میگم شما دلایل تکنیکی ات رو بنویس،شاید من اشتباه میکنم،بگئ بلکه ما هم ضرر نکنیم...;)

خروج شما اگه رو مثبت امروز بوده باشه خروج خوبی بوده چون همین امروز هم میشد سهم رو پایین خرید...

احتمالات کی ما تو تحلیل در نظر میگیریم با دلیله!

و اما امروز:

امروز همون طور که انتظار میرفت سهم تونست به زیبایی از 1700 عبور کنه،خودش رو هم کشوند بالای خط مقاومتی ار اس ای،یه مثبت دیگه نیاز داره تا خطر واگرایی به کلی از بین بره...

نکته ی جالب توجه اینه که شاخص غذایی هم اومده بالای سقف تاریخی،تنها نکته ای که ممکنه سهم رو اذیت کنه همگرایی بالا با مارگارینه،مارگارین امروز نتونست از سد مقاومت 700(فیبوی 261)عبور کنه،با توجه به دوتا کندل اخرش میشه اینطور برداشت کرد که به استراحت نیاز داره...

حالا باید منتظر فردا بود و دید که ایا مارگارین میتونه غبشهر رو توی استراحت با خودش همراه کنه و جلوی صعودش رو بگیره و یا غبشهر مارگارین رو وادار به صعود میکنه...

پ.ن:دوستانی که سهامدارن که هیچ،اما دوستانی که قصد خرید دارن تو این قیمتها مارگارین یه مقدار ارزنده تر از غبشهر هستش...

1700/363.8=4.67

-------------------

اما در مورد روند سهم اگه بخوام خود غمارگ رو فقط تکنیکالی بررسی کنم سهم حمایت خوبی تو محدوده ی 657 تومن داره،حمایت بعدی 636 تومنه و مهمترین حمایت که حیاتیه حدود 620 تومنه که اگه سهم این چند روز بره زیر این قیمت من با شما در مورد تغییر روند به نزولی موافق میشم...

اما تا وقتی هنوز سهم حتی به اولین حمایتش هم نرسیده چطور میشه صحبت از نزولی شدن سهم کرد؟!!!

پ.ن:یه دونه سهم غمارگ هم ندارم.فکر میکنم دیگه تو سایت همه بدونن که من تمرکزم روی غبشهره که تکنیکال اون میگه سهم امروز تونست از سد 1700 عبور کنه پس انتظار نزول سهم رو ندارم،اما نکته ی اصلی اینه این دوتا معمولا با هم حرکت میکنن،باید دید لیدر کدومه و میتونه اونیکی رو با خودش همسو کنه...;)
            مرادي جان سلام يك روز معاملاتي ديگه بيشتر نمونده فردا رو بخير كنند بعد هر چقد خواستند تو مجمع بخوابند :D
            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• امیر303
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 279

دوستان غمارگ و غبشهر دقیقا تا چه روزی باز هستند؟

نظر

• بابامجید
                عضو عادی
                • May 2012
                • 31

سلام
                واگرایی - منفی - مثبت - نزولی - صعودی ..... مهم نیست

این سهم میتونه امسال بیش از 1000 تومن سود بسازه!

..........::::::::::بورس محل انتقال سود از افراد عجول ب افراد صبور است ::::::::::..........

خیر پیش
                [B]www.ranfor.blogfa.com[/B]

نظر

• fiona
                  کاربر فعال
                  • Apr 2011
                  • 405

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                  دوستان غمارگ و غبشهر دقیقا تا چه روزی باز هستند؟
                  دوشنبه 26 فروردین

نظر

• Vanda
                    عضو جدید
                    • Mar 2013
                    • 2

روز شنبه این هفته، معاون رییس جمهور و رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، هر دو از تصمیم دولت برای تکنرخی کردن ارز خبر دادند؛ بر اساس این تصمیم قرار است ارز مرجع حذف و یارانهای معادل مابهالتفاوت ارز مرجع و ارز مبادلهای جایگزین شود. آن طور که دولت اعلام کرده و در لایحه بودجه سال 92 مصوب کرده است، کالاهایی که با ارز مرجع وارد میشود، با نرخ غیرمرجع به دست مردم میرسد؛ از این رو، تصمیم گرفته شده ارز مرجع از اولویت اول و دوم به غیر از کالاهایی نظیر گندم، دانههای روغنی و نهادههای دامی حذف شود.

حریری ، رییس کمیسیون واردات اتاق ایران درباره حذف ارز مرجع از کالاهای اولویت اول و دوم به غیر از روغن، گندم و نهادهها تصریح کرد: به طور واضح در لایحه بودجه ارز تک نرخی به حدود 2300 تومان یا نرخ ارز مبادلهای نزدیک است؛ ولی این سوال پیش میآید که آیا این رقم ارز مبادلاتی با کارشناسی به دست آمده است؟

به اعتقاد رییس کمیسیون واردات اتاق ایران، در مجموع دست یافتن به دو نرخ مبادله ای و آزاد بسیار بهتر از داشتن سه نرخ مرجع، مبادلهای و آزاد است؛ تجربه سال گذشته هم نشان داد که ما حداقل 25 میلیارد دلار بابت غذا، دارو و نهادههای دامی خرج کردهایم، ولی مصرفکننده به کالایی که با ارز مرجع وارد شده دست نیافته است. وی افزود: در مورد برنج و گوشت در سال گذشته، هر چند با ارز مرجع وارد میشد، ولی با نرخ آزاد به دست مردم میرسید.

نظر

• وحید نصیری
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 594

لا مصب شده بارسلونا کسی نمیتونه بگیرتش

>:D<
                      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• داروساز
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 603

هم خیلی کم پیش میاد با سهمی مجمع برم ولی با وجود اینکه همین الانم 80% تو سودم تو 3 ماه ولی انقدر عجیب معامله میشه که ادم مجاب میکنه بره مجمع:D

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

خدا رو شکر سربلندمون کرد...;)

احتمالاتی که ما تو تحلیل در نظر میگیریم با دلیله!

و اما امروز:

1700/363.8=4.67

-------------------

تمام سال من بی تو...

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

با این سهم مجمع رفتن سود خالص است . با توجه به برنامه افزایش سرمایه بعد از بازگشایی هم بعید است مبلغ سود از قیمت کم شود و احتمالا بالاتر هم باز می شود. امسال گروه غذایی لیدر بازار است و تعجب همه را بر می انگیزند. با این که خیلی ها گروه پالایشی و پتروشیمی را لیدر امسال می دانند ولی من اعتقاد شدیدی به گروه غذایی دارم. زیرا اوضاع سیاسی و روابط خارجی و موضوع هسته ای بسیار مشکوک است و احتمال پیشامدهای ناگوار زیاد است.در شرایط عادی و نرمال و بدون تنش های سیاسی و سرمایه گذاریهای کلان در صنعت نفت گروه پالایش و پتروشیمی توان رشد عالی خواهند داشت ؛ نه در این شرایط کج دار و مریض و بلاتکلیفی سیاسی وهسته ای و بحرانهای داخلی پیش رو.

نظر

• amin88
                              کاربر فعال
                              • Jan 2013
                              • 134

پدیده امسال غذایی ها خواهند بود پس مفت سهمتون را ندید

نظر

• mmis
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 235

سلام دوستان غمارگ و غبهشهر چقدر سود تقسیم می کنند و معمولاچقدر بعداز مجمع پرداخت میشه
                                خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

در حال کار...
                                X