در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
انشالله که به اون قیمتها هم میرسه اما الان نه!خورد خورد،با توجه به سابقه ی شرکت تو دادن تعدیل ها به صورت پیاپی،احتمالا تو هر گزارش فصلی تعدیل میده و میتونه تا پایان سال مالی 92 به اون قیمتها برسه...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
-
غبشهر براي سال 91 بيش از eps سال گذشته داره سود تقسيم ميکنه
اگر سال اينده بيش از eps امسال سود تقسيم کرد زياد بي راه نگفته ايم !
شرکت واريز سود رو 2 ماه بعد از مجمع اعلام کرده يعني تير ماه
وجوه نقد شرکت 230% نسبت به سال گذشته بيشتر شده و تقويت شده !
شرکت در اخرين گزارش 180 ميليارد تومن سود انباشته داره به عبارتي به ازاي هر سهم 550 تومان !
- - - Updated - - -
=======================================[B]www.ranfor.blogfa.com[/B]
نظر
-
بازخوانی پست های یک ماهه اخیر خالی از لطف نیست...;)
این پست برای یک ماه پیشه حدودا...امیدوارم دوستان از وبشهر و حقش هم استفاده کرده باشن:)
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه نظرم حداقل 50 درصد دیگه تو سهمهای برتر این گروه(غمارگ غبشهر) هست...
دوستان وبشهر رو هم بررسی کنید،این سهم واقعا فوق العاده است،ضمن اینکه تو رالی قبلی غذایی ها نبوده و یه صعود بدهکاره...
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدوستان روی نمودار که بیشتر دقیق میشم حمایت 1400 اینبار باید محکم جلوی نزول سهم رو بگیره...
قاعدتا سهم فردا رو هم میتونه منفی باشه هرچند حمایت جزئی در محدوده 1430 دیده میشه...
اما در مورد روند میان مدتی سهم همچنان معتقدم سهم به زودی به 2000 میرسه ضمن اینکه شواهد جدی تری هم برای این صعود تو نمودار سهم بوجود اومده به نظر من که چون قطعی نیست ذکرشون نمیکنم...
از دوستان تکنیکالیست هم خواهش میکنم سهم رو با دقت بیشتری نگاه کنن تا من بفهمم به توهم خوشبینی دچار شدم یا واقعا سهم داره اماده یه رالی محکم تا 2018 تومن میشه؟!!!!!
اگه برداشت من از نمودار درست باشه،سهم باید دو شنبه مثبت باشه و از ابتدای سال بعد هم یه کله بره تا 2018 تومن...
تا خدا چه خواهد...
پ.ن:جالبه که نمودار وبشهر هم خیلی وضعیتش داره شبیه غبشهر میشه...
شاخصشون که از این دوتا جالب تره!!!!
پ.ن2: این برداشت(شانس بالای صعود شارپ) صرفا برداشته یه اماتوره، به هیچ وجه توصیه به خرید یا نگهداری سهم نیست،پس خودتون حتما حتما بررسی کنید...
پ.ن3:دوستان در مورد شاخص غذایی ها یه نکته رو یادم رفته بود،بهترین حالت برای ادامه رشد شاخص غذایی اینه که فردا رو مثبت باشه اما در صورت منفی بودن فردا،پس فردا حتما باید مثبت باشه تا روند صعودی شاخص تو کوتاه مدت هم حفظ بشه...
این تنها نکته ی منفی هست که بهش برخوردم...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخب،خوشبختانه داره روی 1400 حمایت میشه از سهم،امیدوارم نشکنه...
فردا واقعا روز حساسی شده با این وضع:
امیدوارم غبشهر زیر 13875 ریال نره...(یه چیزی تو مایه های سقف دو قلو تشکیل داده...)
امیدوارم شاخص غذایی ها زیر 1100 واحد نره...
و در اخر هم لعنتی میفرستیم بر وفارس...
وجدانا اگه بگن وفارس 1000 برابر هم میشه من یکی که نمیخرم!1 ریال هم عرضه کنن نمیخرم،بس که تو این چند ماهه ما رو دق داد این لعنتی...
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postخودمم دقیق نمیدونم منتظر چی هستم!
اما طبق تحلیل حسامنتال غبشهر باید یه چیزی روکنه به زودی!حالا یا افزایش قیمت فروش یا افزایش سود در حسابرسی 91 یا تعدیل بالا در سه ماهه92 یا شاید هم یه تحلیلگر قدری پیدا شد و مثلا گفت سهم مقدار زیادی روغن تو انبارهاش داره که نگه داشته بعد از گرفتن افزایش قیمت بفروشه و یا خبر افزایش سرمایه....شاید هم همشون با هم!
واقعا پتانسیل برای رشد سهم خیلی زیاده،نمیدونم!شاید هم من متعصب شدم...اما عقب افتادگی که تو سود سال 91 از مارگارین بوجود اومد باید یه جوری جبران بشه،ضمن اینکه شنیده شده برخی از سود 200 تومنی برای حسابرسی شده 91 مارگارین صحبت میکنن!در اینصورت من مطمئن میشم که غبشهر حداقل نصف تولیدات این چند ماهه اخرش رو انبار کرده!
معادله خیلی گیج کننده شده...
معاملات امروزش هم مثل روزهای قبل عجیب قریب بود...هرچند دیشب به یکی از دوستان تو پیام خصوصی گفته بودم که امروز با احتمال بالایی صف غبشهر داده میشه چون دقیقا رو +4 مقاومت داره ام خب یا باید مقاومت عمل میکرد و سهم برمیگشت که تا اواخر وقت همین حالت رو به ذهن تداعی میکرد،و یا اینکه معاملات پر حجم و ریختن صف و دوباره سریع صف شدن رو میدیدیم،اما معاملات جوری بود که اگه میخواستم تکنیکالی معامله کنم باید امروز خروج میکردم و اخر وقت میدیدم که تکنیکال سهم همین امروز برگشته و تصمیمم اشتباه بوده!جالبه نه؟!بازیگر سهم همچنان علاقه منده که تکنیکالیست ها رو بذاره سر کار!
همچنان هستیم با غبشهر...در اصل توسط داروساز پست شده است View Postیعنی با همون الگویی که اومده تا ابنجا میریزه؟
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postمن اینطور فکر نمیکنم!!!!
با توجه به اینکه شب مجمعه،سهم دیگه افت انچنانی رو نمیتونه داشته باشه،صرفا شاید صعود نکنه....
ضمن اینکه باز دوباره امروز هم همون اتفاق دیروز افتاد،اگر بنا بر ریختن بود باید امروز شاهد صف فروش محکم برای سهم میبودیم کههمچین چیزی اتفاق نیافتاد،اگر بنا بر صعود بود باید سهم در درصدهای مثبت معامله میشد که نشد!!!امروز هم تکنیکالیستها رفتن سر کار!!!بازیگر پر حوصله ای داره سهم!
ضمن اینکه سهم الان یه حمایت خیلی خوب همین نزدیکی ها داره(نهایتا 100 تومن افت)...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبازار یهام ریسک های پیش بینی نشده زیاد داره وگرنه قسم میخوردم که غبشهر قبل از مجمع سالیانه زیر 1400 نمیاد!!!!
اخه قراره با پی بر ای چند بره مجمع؟!!!!سهم 3638 ریال سود ساخته امسال پی بر ای 4 اش میشه 1450 تومن حدودا!!!!!اونم شب مجمع تازه!اصلا با عقل جور در نمیاد...
ضمن اینکه با توجه به افق سود سازی مثبت سهم باید پی بر ای بالا تری بگیره...
غبشهر حداقل حداقل باید با 1800 تومن بره مجمع که میشه پی بر ای 5 امسال...
در مورد افزایش سرمایه تنها خبر قطعی اینه که تو سال مالی 92 حتما اتفاق میوفته...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post{واگرایی}تو تایم روزانه دیده میشه،هرچند شدید نیست اما ممکنه چند روزی سهم رو اذیت کنه...
البته تو تایم فریم هفتگی اصلا چنین چیزی دیده نمیشه و وضعیت سهم کاملا صعودیه...
من که اصلا تا حالا رو غبشهر نوسان نگرفتم،این مدت کوتاه تا مجمع رو هم ترجیح میدم نوسانی نگیرم و با خیال راحت سهامداری کنم...
همچنان معتقدم غبشهر نباید با قیمت کمتر از 1700-1800 بره مجمع...
این هم نمودار:
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
اصلا انتظار تارگت های نجومی ندارم...
اما انصافا تارگت 1700 یا 1800برای رفتن به مجمع غبشهر نجومی نیست...
به نظرتون فردا سهم میتونه از سد 1550 (حدودا) عبور کنه؟!منظورم خط مقاومتی هست که سهم چند بار بهش واکنش نشون داده...
من فکر میکنم این مقاومت مهم تر از 1600 باشه...یعنی عملا فردا اگه از این رد بشه میشه به رد شدن از 1600 هم خوشبین بود و اگه رد نشه باید منتظر1470 (حدودا) و 1350 برای حمایت باشیم...
اسی جان یه سوال دیگه،موج 3 سهم حدودا کجا میتونه تموم بشه؟!
پ.ن:اینا صرفا نظرات یه اماتوره
پ.ن2:به کم دقیق تر که نگاه کردم اگه مقاومت 1590 تومن بخواد خیلی محکم باشه سهم باید 11 روز کاری دیگه بهش برسه وتا اونموقع نوسانات ریزی بین 1470تا1570 داشته باشه...
نتیجه گیری من:
مثبت پر قدرت فردا (در صورت وقوع)مجددا سیگنال خریدتوسط مک دی صادر میکنه و ار اس ای هم تو وضعیت خوبی قرار میگیره...;)
منفی یا خنثی بودن فردا این ذهنیت رو قوی تر میکنه که سهم چند روز دیگه هم باید استراحت کنه...
البته اینا صرفا تکنیکالیه،با توجه به اینکه چیزی به گزارش حسابرسی شده 91 و گزارش 3 ماهه 92 و همچنین مجمع نمونده ریسک خروج برای ورود در قیمتهای پایین تر بالاست...;)
میدوارم فردا مثبت باشه،خداییش غبشهر حقش نیست زیر این قیمتها بره مجمع...
ا
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postبزارید فعلا تارگتی ندیم :D کلا من عادت به تارگت دادن ندارم اما مقاومت های مهم و کلیدی 1915 ، 2200 فعلا مهمترین سطح عرضه هستند ، همچنین محدوده 1590 تا 1600 میتونه ایجاد مقاومت برای صعود در کوتاه مدت گردد
;)در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبالاخره سهم بعد از چند روز درگیری با اون خط مقاومت معروف تونست دیروز نصفه و نیمه ازش عبور کنه،امروز هم که یه کندل خوشگل بالای اون خط زد،سهم اونقدر خشک شده که حجم مبناش هم پر نشد....
با توجه به بررسی خودم سقف قبلی میتونه یه مقاومت نشون بده و طبق تحلیل اسی محمدی عزیز مقاومت بعدی محدوده ی 1900 تومنه...
تا خدا چه خواهد;)در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postاز خریدار روغنی ها خیلی خوشم اومد،امروز هالی کار کرد انصافا،سهامدار رو قشنگ بازی داد،با عرضه ی غبشهر و کم زیاد کردن صفش،حجم خوبی از هر دوتا رو خریدن...;)
غبشهر داره به ایستگاه اول 1700 نزدیک میشه،بعد از اون میره برا مقاومت 1950...
امروز همون طور که انتظار میرفت سهم تونست به زیبایی از 1700 عبور کنه،خودش رو هم کشوند بالای خط مقاومتی ار اس ای،یه مثبت دیگه نیاز داره تا خطر واگرایی به کلی از بین بره...
نکته ی جالب توجه اینه که شاخص غذایی هم اومده بالای سقف تاریخی،تنها نکته ای که ممکنه سهم رو اذیت کنه همگرایی بالا با مارگارینه،مارگارین امروز نتونست از سد مقاومت 700(فیبوی 261)عبور کنه،با توجه به دوتا کندل اخرش میشه اینطور برداشت کرد که به استراحت نیاز داره...
حالا باید منتظر فردا بود و دید که ایا مارگارین میتونه غبشهر رو توی استراحت با خودش همراه کنه و جلوی صعودش رو بگیره و یا غبشهر مارگارین رو وادار به صعود میکنه...
شاید هم هر کدوم راه خودشون رو برن...تا خدا چه خواهد!
پ.ن:دوستانی که سهامدارن که هیچ،اما دوستانی که قصد خرید دارن تو این قیمتها مارگارین یه مقدار ارزنده تر از غبشهر هستش...;)
1700/363.8=4.67
4.67*160.1=747 قیمت تعادلی مارگارین و صنعتی بهشهر...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبازخوانی پست های یک ماهه اخیر خالی از لطف نیست...;)
این پست برای یک ماه پیشه حدودا...امیدوارم دوستان از وبشهر و حقش هم استفاده کرده باشن:)
حمایت 1400 اونموقع خوب عمل کرد،یادش به خیر...:D
تحلیل حسامنتال منم که غلط از اب دراومد!کلا ادم با احساسی نیستم ظاهرا!:))
کار به یازده روز کاری نکشید و مقاومت 1590 جدی نشد;)
با توجه به پست اسی محمدی عزیز رفتیم برای 1915 تومن...
و اما امروز:
امروز همون طور که انتظار میرفت سهم تونست به زیبایی از 1700 عبور کنه،خودش رو هم کشوند بالای خط مقاومتی ار اس ای،یه مثبت دیگه نیاز داره تا خطر واگرایی به کلی از بین بره...
نکته ی جالب توجه اینه که شاخص غذایی هم اومده بالای سقف تاریخی،تنها نکته ای که ممکنه سهم رو اذیت کنه همگرایی بالا با مارگارینه،مارگارین امروز نتونست از سد مقاومت 700(فیبوی 261)عبور کنه،با توجه به دوتا کندل اخرش میشه اینطور برداشت کرد که به استراحت نیاز داره...
حالا باید منتظر فردا بود و دید که ایا مارگارین میتونه غبشهر رو توی استراحت با خودش همراه کنه و جلوی صعودش رو بگیره و یا غبشهر مارگارین رو وادار به صعود میکنه...
شاید هم هر کدوم راه خودشون رو برن...تا خدا چه خواهد!
پ.ن:دوستانی که سهامدارن که هیچ،اما دوستانی که قصد خرید دارن تو این قیمتها مارگارین یه مقدار ارزنده تر از غبشهر هستش...;)
1700/363.8=4.67
4.67*160.1=747 قیمت تعادلی مارگارین و صنعتی بهشهر...
اگه شاخص گروه غذایی فردا وارد روند نزولی میان مدتش بشه . میشه بازم به غمارگ وغبشهر اعتماد کرد ؟ . سهمهایی بوده که با گذارش خوب ، توی جو گروه و بازار حتی منفی هم خورده اند . نظرتون چیه ؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
تو تاپیک غمارگ هم همین پست رو زده بودید و پاسخ دادم که رفت برای تایید مدیریت...
اما اجمالا بهتون بگم که ما اینجا با اگه و مگه کار نداریم،شما با تحلیل بیا نشون بده چرا باید وارد روند نزولی بشن وقتی هنوز به حمایتها نزدیک هم نشد چه برسه به اینکه حمایت ها از بین برن،ضمن اینکه صرف یک روز منفی خوردن که نمیگن سهم دیگه نزولی شد و اه اه و پیف پیف!
دیروز هم یادمه شما تو تاپیک اداف صحبت از نزولی بودن امروز این دوتا داده بودید که دیدیم که مارگارین رو میشد امروز راحت تو درصد های مثبت خروج کرد تا قبل از ساعت 11 ، غیشهر هم که اصلا تا اخر وقت همون بالا ها مونده و بود و به زیبایی 1700 رو رد کرد!
شاخص هم که برخلاف گفته ی دیروز شما امروز رفت بالای سقف قبلی...
خوشحال میشم تحلیلتون از شاخص رو ببینم...
پ.ن:این پست به این معنی نیست که انتظار دارم فردا غذایی ها مثبت باشن،در مورد فردای غذایی ها تو پست قبلی حرف زدم...;)
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postاگه شاخص گروه غذایی فردا وارد روند نزولی میان مدتش بشه . میشه بازم به غمارگ وغبشهر اعتماد کرد ؟ . سهمهایی بوده که با گذارش خوب ، توی جو گروه و بازار حتی منفی هم خورده اند . نظرتون چیه ؟تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postتو تاپیک غمارگ هم همین پست رو زده بودید و پاسخ دادم که رفت برای تایید مدیریت...
اما اجمالا بهتون بگم که ما اینجا با اگه و مگه کار نداریم،شما با تحلیل بیا نشون بده چرا باید وارد روند نزولی بشن وقتی هنوز به حمایتها نزدیک هم نشد چه برسه به اینکه حمایت ها از بین برن،ضمن اینکه صرف یک روز منفی خوردن که نمیگن سهم دیگه نزولی شد و اه اه و پیف پیف!
دیروز هم یادمه شما تو تاپیک اداف صحبت از نزولی بودن امروز این دوتا داده بودید که دیدیم که مارگارین رو میشد امروز راحت تو درصد های مثبت خروج کرد تا قبل از ساعت 11 ، غیشهر هم که اصلا تا اخر وقت همون بالا ها مونده و بود و به زیبایی 1700 رو رد کرد!
شاخص هم که برخلاف گفته ی دیروز شما امروز رفت بالای سقف قبلی...
خوشحال میشم تحلیلتون از شاخص رو ببینم...
پ.ن:این پست به این معنی نیست که انتظار دارم فردا غذایی ها مثبت باشن،در مورد فردای غذایی ها تو پست قبلی حرف زدم...;)
انشالا که صعود همچنان ادامه داشته باشه . من خودم هم غمارگ دارم ........;)"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postمن فقط تکنیکالی گفتم احتمال نزولی شدن شاخص را گفتم . همین !:D
انشالا که صعود همچنان ادامه داشته باشه . من خودم هم غمارگ دارم ........;)
دلایل تکنیکالیت رو بگو تا بهتر بحث کنیم با هم...
پ.ن:من بازم میگم،این صحبتها معنیش این نیست که از فردا صعود ادامه داره،بحث سر نزولی شدن رونده...آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/04/09, 18:27.تمام سال من بی تو...
نظر
-
جناب مرادی ، بحثی نمیمونه ! این فقط یه احتماله . البته نمودار میگه یه احتمال تغریبا" مهم !!!
انشالا که این مقتومت را رد کنه و من هم اون قسمتی را که امروز خارج کردم ، باز بخرم . من از 340 با این سهم بودم (غمارگ)....
دکتر بورسی هم احتیاط را در این گروه ، دیشب واجب کردند ...."قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
نظر