صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
    جناب شفاف سازی در مورد غمارگ صحبتی نمیفرمایید ؟
    حرف و حدیث خیلی زیاد شده

هدف من شرکت در مجمع هر دو اوناست
    امروز غبشهر خریدم
    شنبه هم اگر فرصت بده می خرم
    حرف وحدیث در خصوص غبشهر خیلی بیشتر از غمارگ هستش

اگر روند سودآوری غمارگ مانند سه ماهه پاییز بشه یعنی پوشش کل سود 92 در سه ماهه اول

نظر

• امیرارسلان
      عضو جدید
      • Dec 2011
      • 13

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      من خودم تصمیم داشتم نزدیک مجمع از غبشهر و غمارگ خارج بشم ولی بشدت منصرف شدم
      با هر دو می ریم مجمع
      خصوصا" غبشهر
      باتشکرازپاسخ شما
      ببخشید اگر زیاد سوال می پرسم چون مبتدی هستم الان نگران غمارگ شدم
      یعنی ممکن خوب باز نشه ؟

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط امیرارسلان پست شده است View Post
        باتشکرازپاسخ شما
        ببخشید اگر زیاد سوال می پرسم چون مبتدی هستم الان نگران غمارگ شدم
        یعنی ممکن خوب باز نشه ؟

هر چیزی امکان داره
        تحلیل ها نشاندهنده اونکه غمارگ کل سود 92 را در 3 ماهه پوشش خواهد داد
        ولی پیش بینی 12 ماهه قطعا" متناسب با پوشش نخواهد بود و پایین اعلام خواهد شد
        همچنین شناور غمارگ بیشتر از غبشهر است و فروشنده هم همیشه داشته
        باید دید بازیگران چه قیمتی را برای بازگشائی خواهند چید
        ولی بازگشائی به نظر من حتما" مثبت خواهد بود مگر اینکه گزارش سه ماهه تا اون موقع نیاید

ولی در سایت همسایه اقای سعید درخشانی تحلیل سود 1000 تومانی از غبشهر نموده اند و این یعنی پوشش حدود 300 تومان در سه ماهه
        هر چن که به این تحلیل ها نباید زیاد دل بست
        ولی شایعات منتشر شده سود 1000 تومانی و تحلیلی اقای درخشانی را صحه گذاشته اند

نظر

• امیرارسلان
          عضو جدید
          • Dec 2011
          • 13

هر چیزی امکان داره
          ولی بازگشائی به نظر من حتما" مثبت خواهد بود مگر اینکه گزارش سه ماهه تا اون موقع نیاید

باز هم تشکر ازپاسخ شما
          فقط تعجب از اینکه تادیروز صحبت از برتری عمارگ و شارپ بودنش بود
          اما از امروز غبشهر خیلی بهتر شده ؟

ولی در سایت همسایه اقای سعید درخشانی تحلیل سود 1000 تومانی از غبشهر نموده اند و این یعنی پوشش حدود 300 تومان در سه ماهه

نظر

• omid_saleh
            عضو جدید
            • Nov 2011
            • 15

هر چیزی امکان داره

سلام
            با توجه به سرمایه،میزان تولید و فروش و سهامدار عمده دو شرکت ،به فرض اگر غبشهر تعدیل بالایی اعلام کنه و مارگارین تعدیل نده بازار گول می خوره؟ من که فکر نمیکنم.[-(

نظر

• مجیدشمسعلی
              كاربر فعال
              • Aug 2025
              • 643

دیروز, 22:25 #26606
              aahmad

عضو عادی تاریخ عضویتJan 2013ارسال66تشکر1تشکر شده 162 بار در 47 ارسال

دوستان نظرشون را درباره این مطلب که توسط یکی از دوستان گفته شده بدن لطفا
              خبری فوری فوری فوری بسیارمهم مهم قابل توجه تمام سهامداران مدیران بورس حسابرسان خبره مدیران تالار مدیران بورس اوراق بهادار وتمامی کسانی که این تاپیک را مطالعه میکنند خواهشا دقت بفرمایید :
              یک ایمیل ارسال کردم با محتوای خبری تاسف برانگیز که عین واقعیت است و در این روزهای عزیز که ایام فاطمیه است به بانوی دو عالم (فاطمه زهرا س) چیزی از خودم نگفتم اما ماجرا ی ایمیل: شاید دوستان مدیران همکاران گرامی کمتر کسی باشد که اطلاعاتی بس پیچیده و مهم را در این تالار بخواهد بازگو کند وواقعیت را بیان دارد اما بنده برحسب وظیفه و برای رضای خداوند متعال قسم میخورم چیزی به اشتباه نگفتم اما داستان از این قراره که هر روز سهامداران دو قلوی روغنی به تابلو بورس نگاه میکنند و به خودشان میگویند چرا بهشهر هرروز 60 بالا میره مارگارین به زور 10 بالا میره که این اواخر مارگارین منفی و بهشهر مثبته آخه دوستان مدیران تالار رییسان محترم چطور شده سهام بهشهر از 940 به بالا که 1772 است در عرض 2 ماه رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اما کل ماجرا شرکت مارگارین در طول یکسال گذشته در سود مالی سال 91 بسیار تعدیل مثبت داشته این سهم تعدیل مثبت بسیار بالای 92 هم داشته جایی که مدیران شرکت گفتند مارگارین باید رتبه اول روغن بشه که همین هم هست اما چه بلایی بر سر این شرکت داره آورده میشه که کسی خبر نداره ؟دستکاری در صورت حساب های مالی بله درست فهمیدید شرکت بهشهر تمام صورت حساب های مالی که مربوط به مارگارین بوده با خریدن ببخشید میگم حسابرس های کشورمون برنامه ترتیب دادند که تمام سودهای مارگارین سرریز در بهشهر بشه یعنی به بیان روشن دارند تمام صورت حسابهای مثبت مارگارین را از این شرکت با دستکاری وارد بهشهر میکنند مثلا چطور الان نمونه اش را میگم : مثلا شرکت بهشهر در یکی از صورت حساب های مالیاتی خود هزینه انتقال دستگاه ها را به محل جدید نوعی بدهکاری مارگارین به بهشهر ذکر کرده فکر کردند کسی متوجه نمیشه اما حسابرسان تحت امر مدیران از این کارها بلدندکه خدا بگم چیکارشون نکنه حالا چرا این کارو میکنند چون صافولا 80% سهام خود صنعتی بهشهر را داره ولی این درصد برای مارگارین ناچیزه که سود انباشته شرکت را بالا ببرند حتی تا اینجا قاطعانه و محکم به شما میگویم مجمع بهشهر و مارگارین در تاریخ 28 فروردین است اول 9 صبح بهشهر است که به سهام دارها حال بده و دقیقا دقیقا 11 صبح مجمع مارگارین فرمالیته است تااینجا بنده به شما بگویم که طوری قشنگ بازیمون دادند که قراره سهام مارگارین بعد مجمع با محدوده 550 باز بشه و بهشهر را بطور بسیار بسیار بی شرمانه و کثیف 3200 تا 3500 باز کنند خدا میدونه که من از روی تمام شما عزیزان که به این حقیر اعتماد کردید شرمنده ام من واقعا به الله چیزی به دروغ به هیچ عنوان به شما نگفتم از روی همه شما شرمنده ام گفتم شاید کسی باشه که دلش برای آدم هایی که با هزار امید و آرزو برای رونق به زندگیشون سهامی را میخرندمرحمی باشه و کمکی کرده باشم گفتم ما مشاوریم اما این مدلش واقعا تاسف برانگیزه ... من هم به تمام شما سهام دار های مارگارین که میدونم دستتون به جایی شاید بند نباشه عاجزانه خواهش دارم از حیثیت سهمتون دفاع کنید که نابودش کردند تمام ایمیل های قبلی بنده را از روز اول بخوانید عین واقعیت اطلاعات تمیز دادم .... شاید تا الان هر چه گفتم براتون خنده دار به نظر برسه ولی به این ایام فاطمیه کسب تکلیف کردم یا حق

قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعدو برق

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post

دیروز, 22:25 #26606
                aahmad

عضو عادی تاریخ عضویتJan 2013ارسال66تشکر1تشکر شده 162 بار در 47 ارسال

دوستان نظرشون را درباره این مطلب که توسط یکی از دوستان گفته شده بدن لطفا
                خبری فوری فوری فوری بسیارمهم مهم قابل توجه تمام سهامداران مدیران بورس حسابرسان خبره مدیران تالار مدیران بورس اوراق بهادار وتمامی کسانی که این تاپیک را مطالعه میکنند خواهشا دقت بفرمایید :
                یک ایمیل ارسال کردم با محتوای خبری تاسف برانگیز که عین واقعیت است و در این روزهای عزیز که ایام فاطمیه است به بانوی دو عالم (فاطمه زهرا س) چیزی از خودم نگفتم اما ماجرا ی ایمیل: شاید دوستان مدیران همکاران گرامی کمتر کسی باشد که اطلاعاتی بس پیچیده و مهم را در این تالار بخواهد بازگو کند وواقعیت را بیان دارد اما بنده برحسب وظیفه و برای رضای خداوند متعال قسم میخورم چیزی به اشتباه نگفتم اما داستان از این قراره که هر روز سهامداران دو قلوی روغنی به تابلو بورس نگاه میکنند و به خودشان میگویند چرا بهشهر هرروز 60 بالا میره مارگارین به زور 10 بالا میره که این اواخر مارگارین منفی و بهشهر مثبته آخه دوستان مدیران تالار رییسان محترم چطور شده سهام بهشهر از 940 به بالا که 1772 است در عرض 2 ماه رسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اما کل ماجرا شرکت مارگارین در طول یکسال گذشته در سود مالی سال 91 بسیار تعدیل مثبت داشته این سهم تعدیل مثبت بسیار بالای 92 هم داشته جایی که مدیران شرکت گفتند مارگارین باید رتبه اول روغن بشه که همین هم هست اما چه بلایی بر سر این شرکت داره آورده میشه که کسی خبر نداره ؟دستکاری در صورت حساب های مالی بله درست فهمیدید شرکت بهشهر تمام صورت حساب های مالی که مربوط به مارگارین بوده با خریدن ببخشید میگم حسابرس های کشورمون برنامه ترتیب دادند که تمام سودهای مارگارین سرریز در بهشهر بشه یعنی به بیان روشن دارند تمام صورت حسابهای مثبت مارگارین را از این شرکت با دستکاری وارد بهشهر میکنند مثلا چطور الان نمونه اش را میگم : مثلا شرکت بهشهر در یکی از صورت حساب های مالیاتی خود هزینه انتقال دستگاه ها را به محل جدید نوعی بدهکاری مارگارین به بهشهر ذکر کرده فکر کردند کسی متوجه نمیشه اما حسابرسان تحت امر مدیران از این کارها بلدندکه خدا بگم چیکارشون نکنه حالا چرا این کارو میکنند چون صافولا 80% سهام خود صنعتی بهشهر را داره ولی این درصد برای مارگارین ناچیزه که سود انباشته شرکت را بالا ببرند حتی تا اینجا قاطعانه و محکم به شما میگویم مجمع بهشهر و مارگارین در تاریخ 28 فروردین است اول 9 صبح بهشهر است که به سهام دارها حال بده و دقیقا دقیقا 11 صبح مجمع مارگارین فرمالیته است تااینجا بنده به شما بگویم که طوری قشنگ بازیمون دادند که قراره سهام مارگارین بعد مجمع با محدوده 550 باز بشه و بهشهر را بطور بسیار بسیار بی شرمانه و کثیف 3200 تا 3500 باز کنند خدا میدونه که من از روی تمام شما عزیزان که به این حقیر اعتماد کردید شرمنده ام من واقعا به الله چیزی به دروغ به هیچ عنوان به شما نگفتم از روی همه شما شرمنده ام گفتم شاید کسی باشه که دلش برای آدم هایی که با هزار امید و آرزو برای رونق به زندگیشون سهامی را میخرندمرحمی باشه و کمکی کرده باشم گفتم ما مشاوریم اما این مدلش واقعا تاسف برانگیزه ... من هم به تمام شما سهام دار های مارگارین که میدونم دستتون به جایی شاید بند نباشه عاجزانه خواهش دارم از حیثیت سهمتون دفاع کنید که نابودش کردند تمام ایمیل های قبلی بنده را از روز اول بخوانید عین واقعیت اطلاعات تمیز دادم .... شاید تا الان هر چه گفتم براتون خنده دار به نظر برسه ولی به این ایام فاطمیه کسب تکلیف کردم یا حق

قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعدو برق

سریع اورژانس زنگ بزنید ؛ طرف بد جوری توهم زده!

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

اون کسایی که از سود سه ماهه غبشهر خبر دارند دیروز و امروز بطور ..... غمارگ تبدیل به غبشهر کردند
                  البته سود سه ماهه غمارگ با تحلیل پوشش سه ماهه آخر 91 خوب خواهد بود ولی غبشهر .......
                  والا چی بگم!آخه خیلی عجیبه...با اون حجم سنگین معاملات غمارگ باید صف فروش میشد اگه خبری بود...

هر چند از اینا هیچی بعید نیست...قبلا هم دیدیم که تو 12ماهه مارگارین 60 درصد تعدیل داد و بهشهر 10 درصد،حالا شاید بازی برعکس شده،اما چیزی که ذهن من رو به خودش درگیر کرده اینه که اونموقع هم بهشهر رو صف سنگین تری براش میچیدن تا مارگارین رو...;)

با این تفاسیر شاید به بهشر دست نزنم و از منبع دیگه ای اقدام به خرید مارگارین کنم...تو بلند مدت هم که نگاه میکنم نمودارشون رو مارگارین بازدهی بهتری داده،حالا علت چیه نمیدونم!:D
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط omid_saleh پست شده است View Post
                    سلام
                    با توجه به سرمایه،میزان تولید و فروش و سهامدار عمده دو شرکت ،به فرض اگر غبشهر تعدیل بالایی اعلام کنه و مارگارین تعدیل نده بازار گول می خوره؟ من که فکر نمیکنم.[-(
                    این بحث که اشتباهه به نظر من،مگه اونوقتی که مارکارین 60% تعدیل داد و بهشهر 10 درصد کسی چیزی گفت؟!!!!!
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

پیش بینی سود 3 ماهه اول سال مالی منتهی به 92/9/30

این پیش بینی براساس مفروضات واقعی سه ماهه پاییز تهیه و تنظیم شده است :

1- شرکت برای سال 92 مقدار فروش 360000 تن برآورد نموده که برای سه ماهه می شود 90,000 تن

2- نرخ فروش هر تن برای سه ماهه پاییز 33,000,000 ریال بوده است.

3- بهای تمام شده هر تن برای سه ماهه سوم با کمی اغماض 22,000,000 ریال بوده است.

4- هزینه های عمومی و همچنین هزینه مالی برای سال 91 مبلغ 510 میلیارد بوده که برای سه ماهه 127 میلیارد می شود

5 - خالص سایر درآمدها برای سه ماهه پاییز مثبت بود از آن صرفنظر می کنیم

فروش 2,970,000,000,000

کسر می شود ب ت م 1,980,000,000,000

کسر می شود هزینه های عمومی و مالی 127,000,000,000

سود خالص 862,500,000,000

کسر می شود مالیات 172,500,000,000

سود خالص 690,000,000,000

سود هر سهم برای سه ماه زمستان 210 تومان

حال اگر شرکت هر تن روغن را به نرخ 35,000,000 ریال فروخته باشد سود سه ماهه 250 تومان خواهد شد.

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

شفاف جون عالي بود
                        همچنان منتظر شفاف سازيهاي قشنگت هستيم >:D<>:D<>:D<@};-@};-
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

جناب شفاف سازی بالاخره به لطف شما بعد از مدتها یه تحلیل درست و حسابی بنیادی از غبشهر دیدیم;)

اگه قبول زحمت کنید مارگارین رو هم همین طور بررسی کنید بسیار راه گشا خواهد بود...

واقعا وجود دوستان با علمی مثل شما غنیمته...:)

1- شرکت برای سال 92 مقدار فروش 360000 تن برآورد نموده که برای سه ماهه می شود 90,000 تن

4- هزینه های عمومی و همچنین هزینه مالی برای سال 91 مبلغ 510 میلیارد بوده که برای سه ماهه 127 میلیارد می شود

فروش 2,970,000,000,000

سود خالص 862,500,000,000

سود خالص 690,000,000,000

حال اگر شرکت هر تن روغن را به نرخ 35,000,000 ریال فروخته باشد سود سه ماهه 250 تومان خواهد شد.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            جناب شفاف سازی بالاخره به لطف شما بعد از مدتها یه تحلیل درست و حسابی بنیادی از غبشهر دیدیم;)

اگه قبول زحمت کنید مارگارین رو هم همین طور بررسی کنید بسیار راه گشا خواهد بود...

واقعا وجود دوستان با علمی مثل شما غنیمته...:)
                            آقا اين شفاف جونم ستاره مارگارين شده ببخشيد سهيل شده هركي رو ما طالبش ميشم ميره ميره پيداش نميشه يكي شم اين مهندس وسيد بزرگوار پرريسك عزيز
                            راست گفتن ازقديما بخدا
                            خوبرويان جهان رحم ندارد دلشان ....... بايد ازجان گذرد هركه شود عاشقشان
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• homework
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 747

2,336,938 صف خرید

ماشالله خدا زیاد ترش کنه>:D<
                              دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• tvnews
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 100

فروش 2,970,000,000,000

سود خالص 862,500,000,000

سود خالص 690,000,000,000

شفاف سازی جون بازم مثل همیشه گل کاشتی ، واقعا وجود شما برای ما خیلی مفید دفعه قبل که مارگارین 300 بود تک سهم شدم و تمام پولمو به مارگارین تبدیل کردم . الانم چند روزی هست که روی غبهشهر تک سهم شدم . من برای تشکر از زحمات شما 5% از سودی و که تو مارگارین کردم به شما به عنوان تشکر از زحمات شما هدیه می کنم . لطفا ایمیل بزنید: ahmad_line66@yahoo.com:D;)

نظر

در حال کار...
                                X