صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ms120j
    عضو جدید
    • Apr 2013
    • 18

سلام جناب شفاف سازی
    میشه لطفا خارج از تاپیک راجع به سهمی سوال کنم ؟ میشه راجع به فروش یا نگهداریه سهمه ( کفرا) توضیحی بدین ... البته برا تعدیل بسته و 13 این ماه مجمعشه و ظاهرا دیگه باز نمیشه تا بعد مجمع ...
    بنیادیه سهم رو هم لطفا بررسی کنید و به طور کامل توضیح دهید از دید کوتاه مدت چه سودی ازش حاصل میشه ؟
    پیشاپیش ممنون
    از بقیه عذر می خواهم که اینجا سوال پرسیدم ... پیام خصوصی کاربریم غیر فعاله

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      باسلام

این ایده ای بود که قبل از بستن سهم برای مجمع تو بعضی از کارگزاریها به شکل بسیار وسیعی در حال انجام بود اون سه چهار روز آخر غمارگ با حجم بسیار بالا درجا می زد و منفی می خورد ولی غبشهر یه کله سه چهار روز تو صف خرید بود

من قبلا" هم گفتم این که چه فکری تو سر این مدیران صافولا هستش چه نقشه ای کشیدند چه برنامه ای دارند هنوز نتونستم پی به این راز اون ببرم ( برنامه فروش کارخونه و اجاره سوله در غبشهر )

من مسئله اینجوری باز می کنم :
      ایده اول : غمارگ زمین و کارخونه خودشو نمی فروخت و بلعکس یه زمین دیگه می خرید و کارخونه اش را توسعه می داد و با توجه به کشش بازار روغن برنامه توسعه در دستور کار خود قرار می داد افزایش ظرفیت تولید - افزایش فروش - توسعه محصولات و... که منجر به افزایش سودآوری می شد.

یا :
      ایده دوم :غمارگ زمین و کارخونه خودشو بفروشه سوله اجاره کنه به طبع فضای کارش کم می شه تولیدش کم می شه و فروشش همچنین

من این می گم فروش زمین و کارخونه و اجاره سوله درست برعکس ایده اول هستش
      یعنی برعکس طرح و توسعه
      یعنی برعکس افزایش تولید و فروش

حال چه بکنیم :
      اگر در روز بازگشائی هر دو سهم به یک اندازه مثبت خوردند یا حتی غبشهر 10-20 % بالاتر از غمارگ باز شد نظر شخصی من اینه هیچ ریسکی جایز نیست تبدیل غمارگ به غبشهر

از تمامی دوستان و اساتید محترم خواهشمندم نظرات خوشون در خصوص برنامه فروش زمین و کارخونه غمارگ بدند و پیش گوئی کنند هدف مدیران شرکت از این اقدام چی می تونه باشه چه نقشه ای تو سر اینا هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟
      من هم نظر خودم را خواهم داد
      کارخانه فعلی مارگارین در یک منطقه نامناسب چهت توسعه است. از طرفی شعار مارگارین اول شدن است.
      در مورد اجاره هم چرا اینقدر بزرگش می کنی
      ادمهای بزرگ هیچ گاه نمی اید پولشون یا سرمایه شان را خرج زندگی مثل خونه و ماشین و ... کننند بلکه از سود سرمایه شان خرج می کنند
      (اطراف ما پر از کارگران و کارمندانی هست که دستشون در جیب دیگری است در حالی که ماشین پژو سوار می شوند . . . اولین گام اینه که مستقل بشوی. ایا با 10 میلیون! پژو به ایده ای بپردازیم یا سرمایه گذاری کنیم برداشتمون بیشتر نخواهد بود؟؟)
      مارگارین هم همین طوره
      شرکتی که این همه سود داره حالا مبلغی ناچیز اجاره می دهد.
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط ms120j پست شده است View Post
        سلام جناب شفاف سازی
        میشه لطفا خارج از تاپیک راجع به سهمی سوال کنم ؟ میشه راجع به فروش یا نگهداریه سهمه ( کفرا) توضیحی بدین ... البته برا تعدیل بسته و 13 این ماه مجمعشه و ظاهرا دیگه باز نمیشه تا بعد مجمع ...
        بنیادیه سهم رو هم لطفا بررسی کنید و به طور کامل توضیح دهید از دید کوتاه مدت چه سودی ازش حاصل میشه ؟
        پیشاپیش ممنون
        از بقیه عذر می خواهم که اینجا سوال پرسیدم ... پیام خصوصی کاربریم غیر فعاله

با سلام من شرمنده ام من گروه کاشی رو تا بحال بررسی نداشتم
        الان یا فردا می تونم صورت های مالی شو بررسی کنم
        اما جهت بررسی به یک سری مفروضات دارم که دسترسی ندارم
        مثلا" اینکه نرخ فروش محصولات رو ندارم یا نرخ خرید مواد اولیه ندارم اگر اینا داشتم حتما" به سود واقعی می رسیدم
        زمینه فعالیت من پترو - پالایشی - فلزات - روغنی - سیمانی و هلدینگ هاست
        با توجه به دسترسی قیمت خرید مواد اولیه - قیمت فروش محصولات و...

اقای کاظمی هم در خصوص پتایر پرسیده بودند اینم همینطور قیمت خرید دوده و فروش محصولات رو ندارم
        با تشکر

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
          کارخانه فعلی مارگارین در یک منطقه نامناسب چهت توسعه است. از طرفی شعار مارگارین اول شدن است.
          در مورد اجاره هم چرا اینقدر بزرگش می کنی
          ادمهای بزرگ هیچ گاه نمی اید پولشون یا سرمایه شان را خرج زندگی مثل خونه و ماشین و ... کننند بلکه از سود سرمایه شان خرج می کنند
          (اطراف ما پر از کارگران و کارمندانی هست که دستشون در جیب دیگری است در حالی که ماشین پژو سوار می شوند . . . اولین گام اینه که مستقل بشوی. ایا با 10 میلیون! پژو به ایده ای بپردازیم یا سرمایه گذاری کنیم برداشتمون بیشتر نخواهد بود؟؟)
          مارگارین هم همین طوره
          شرکتی که این همه سود داره حالا مبلغی ناچیز اجاره می دهد.

با سلام
          بحث اجاره سوله و فروش زمین رو همین جا تموم می کنیم
          آخرش یه چیز هم بدهکار می شیم
          شما درست می گی آدم های بزرگ ( یا همون شرکت های بزرگ ) زمین ها شون بفروشند بعد یه جائی رو اجاره کنند خیلی بهتره
          این ایده رو حتما" به آدم های بزرگ ( همون شرکت های بزرگ ) می دیم تا سریعا" اقدام نمایند
          خیلی جالب می شه شبریز - شبندر - فولاد - فخوز - و سایر شرکت های پترو - شیمایی - یا همین ایران خودرو - سایپا - و... کارخونه شون بفروشند و پولش یه جایی رو اجاره کنند عقلشون نمی رسه چکار کنیم .
          من یکبار این موضوع رو نوشتم وقتی دوستان سووال مطرح می کنند دور از ادبه باهم تبادل نظر نکنیم اون موقع بحث دراز می شه و شما فکر می کنید ما مسئله رو داریم بزرگ می کنیم
          بحث تمام

با تشکر

نظر

• homework
            عضو فعال
            • May 2012
            • 747

با سلام
            شما درست می گی آدم های بزرگ ( یا همون شرکت های بزرگ ) زمین ها شون بفروشند بعد یه جائی رو اجاره کنند خیلی بهتره
            این ایده رو حتما" به آدم های بزرگ ( همون شرکت های بزرگ ) می دیم تا سریعا" اقدام نمایند
            خیلی جالب می شه شبریز - شبندر - فولاد - فخوز - و سایر شرکت های پترو - شیمایی - یا همین ایران خودرو - سایپا - و... کارخونه شون بفروشند و پولش یه جایی رو اجاره کنند عقلشون نمی رسه چکار کنیم .
            من یکبار این موضوع رو نوشتم وقتی دوستان سووال مطرح می کنند دور از ادبه باهم تبادل نظر نکنیم اون موقع بحث دراز می شه و شما فکر می کنید ما مسئله رو داریم بزرگ می کنیم
            بحث تمام

با تشکر
            جناب شفاف ... درود
            شفافیت تحلیلات شما در بنیادی سهم ها بر همه مبرهن شده
            واینکه اینگونه پیگیر این مطالب هستین ، نشان از قوت علمی و پشتکار کاری شما داره ...
            خواهش میکنم شما دیگه مانند جناب پر ریسک زود ناراحت نشین و سعی کنین سعه صدر داشته باشین
            همیشه بحث های علمی فرازو نشیب داره ... اونی پیروزه که منفعل جوسازی ها قرار نمیگیره
            و با متانت تمام بر داده های خودش برهان اقامه میکنه ...
            پرواضحه که کسی از اهل دقت و علم توهم این رو نمیکنه که شما در اینجا قصد تخریب سهمی رو دارین ...
            پس حتی از کنایه های برخی دل چرگین نشین و به ادامه هدفتون بپردازین...

منتظر ادامه بحث های بنیادی شما هستیم.

باتشکر
            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• ms120j
              عضو جدید
              • Apr 2013
              • 18

[QUOTE=شفاف سازی;327515]با سلام من شرمنده ام من گروه کاشی رو تا بحال بررسی نداشتم
              الان یا فردا می تونم صورت های مالی شو بررسی کنم
              اما جهت بررسی به یک سری مفروضات دارم که دسترسی ندارم
              مثلا" اینکه نرخ فروش محصولات رو ندارم یا نرخ خرید مواد اولیه ندارم اگر اینا داشتم حتما" به سود واقعی می رسیدم
              زمینه فعالیت من پترو - پالایشی - فلزات - روغنی - سیمانی و هلدینگ هاست
              با توجه به دسترسی قیمت خرید مواد اولیه - قیمت فروش محصولات و...

ممنون از توجه تون
              کفرا فراورده های نسوز ایران هست اوضاعش تا الان خیلی خوب بوده ... شاید با باز شدنش بفروشم و غبشهر را بخرم ...
              باز اگه دسترسی پیدا کردین چه اینجا چه تو تاپیکش منتظرم
              شراز و شپنا هم دارم و کمی شبندر که می خوام با باز شدن شاوان باهاش تعویض کنم
              بنیادی غبشهر رو که توضیح دادین اگه میشه از شاوان هم بگید
              ممنون استاد

نظر

• کاظمی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 331

آخرین خبرها از غبشهر:
                طی تماس تلفنی که با امور سهام داشتم در مورد واریز سود تقسیمی و از این حرفا ...از خانمه در مورد گزارش شرکت پرسیدم ..ایشون فرمودن فرستادیمش واسه سازمان بورس ولی سازمان گیر داده که اطلاعات بیشتری واسه تعدیل باید بفرستین تا قانع بشیم ...:-Bبیشتر از این توضیح دیگه نداد تعدیلش چقدره...:p
                در مورد زمان بازگشایی پرسیدم ..خانمه گفت تا 1 - 2 هفته آینده نماد باز میشه...;;)
                و در مورد افزایش سرمایه فقط گفتش تا گزارشش تهیه بشه و سازمان تایید کنه میره واسه تابستون احتمالا...=P~
                تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• علی بابا
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 972

با سلام
                  بحث تمام

با تشکر
                  جناب شفاف سازی دقت کنید گفتم امکان توسعه ندارد . . . محلی که کارخانه مارگارین است برای اهدافی که عنوان کرده به درد نمی خورد. مجبوره بفروشد. این دلیل نمی شود بقیه هم این کار را بکنند.
                  دقیقا یادم است یکی از دوستان می گفت از داخل کارخانه یکی خانه اش را گذاشته برای فروش تا مارگارین بخرد.
                  پس فروش و اجاره و ... همیشه عیب نیست و می توند نقشه راه باشد.
                  امیدوارم گزارش هر دو معقول باشد
                  سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• وقت شناس
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 160

با سلام
                    بحث تمام

با تشکر
                    با سلام
                    چند وقت پیش تو تالار در این مورد با بعضی دوستان متعصب مارگارین بحث می کردم...این عزیزان بحث سر منطقی بودن فروش که می رسید حرف از استفاده بهینه از فروش کارخونه مثل سود بانکی حداقلی و ... می کردند ولی بحث سر سود امسال مارگارین که می رسید می نشستند حساب می کردند که به ازای فروش چقدر رو سود مارگارین اضافه میشه!!!!!! :)):-B;)من موندم تعصب کار رو به کجاها که نمی رسونه...اگه قراره استفاده بهینه کنه پس نباید تو مجمع تقسیمش کنه...:-s
                    مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• AMIR2000
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 180

باسلام

حال چه بکنیم :
                      اگر در روز بازگشائی هر دو سهم به یک اندازه مثبت خوردند یا حتی غبشهر 10-20 % بالاتر از غمارگ باز شد نظر شخصی من اینه هیچ ریسکی جایز نیست تبدیل غمارگ به غبشهر
                      جناب استاد شفاف سازی سلام عرض میکنم
                      راستش جمله آخر رو جوری مرقوم فرمودید که بنده درست متوجه منظورتون نشدم چون 2 برداشت میشه کرد یکی اینکه ریسک نکنیم و تبدیل نکنیم و دومین برداشت برعکس اونه یعنی تبدیل کنیم . اگه ممکنه واضحتر بگید ممنون میشم

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                        جناب استاد شفاف سازی سلام عرض میکنم
                        راستش جمله آخر رو جوری مرقوم فرمودید که بنده درست متوجه منظورتون نشدم چون 2 برداشت میشه کرد یکی اینکه ریسک نکنیم و تبدیل نکنیم و دومین برداشت برعکس اونه یعنی تبدیل کنیم . اگه ممکنه واضحتر بگید ممنون میشم

باسلام
                        این نظر شخصی منه
                        در روز بازگشائی اگر غمارگ 50% و غبشهر 60-70% مثبت خورد
                        من خودم غمارگ رو تبدیل به غبشهر می کنم

نظر

• omid_saleh
                          عضو جدید
                          • Nov 2011
                          • 15

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                          با سلام
                          چند وقت پیش تو تالار در این مورد با بعضی دوستان متعصب مارگارین بحث می کردم...این عزیزان بحث سر منطقی بودن فروش که می رسید حرف از استفاده بهینه از فروش کارخونه مثل سود بانکی حداقلی و ... می کردند ولی بحث سر سود امسال مارگارین که می رسید می نشستند حساب می کردند که به ازای فروش چقدر رو سود مارگارین اضافه میشه!!!!!! :)):-B;)من موندم تعصب کار رو به کجاها که نمی رسونه...اگه قراره استفاده بهینه کنه پس نباید تو مجمع تقسیمش کنه...:-s
                          دوستان تعصب بیخود به سهم نداشته باشید. سرمایه غمارگ 360م و غبشهر 330 م است. فروش پارسال غمارگ 176 هزارتن و غبشهر 352هزارتن بوده . قیمت غمارگ حدود 45 درصد غبشهر باید باشه.بحث اجاره هم چون سهامدار عمده هر دو یکیه خیلی تاثیر گذار نیست (زیر 10 تومن به ازای هر سهم غمارگ) ضمن اینکه هزینه حمل و نقل بین دوشرکت حذف میشه. بنظر شما اگه غبشهر بشه 5000 تومن غمارگ 2000 تومن نمیشه؟ همین 600-700 تومن میمونه یا نهایت میشه 1000-1200!!!!! افزایش قیمت روی هر دو شرکت اثر خواهد گذاشت منتها به نسبت فروش و سرمایه.

نظر

• AMIR2000
                            عضو عادی
                            • Apr 2013
                            • 180

فروش پارسال غمارگ 176 هزارتن و غبشهر 352هزارتن بوده .
                            پس بهتره غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنیم .

نظر

• بچه کف بازار
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 461

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                              فروش پارسال غمارگ 176 هزارتن و غبشهر 352هزارتن بوده .
                              پس بهتره غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنیم .
                              سلام دوست عزیز
                              :O بابا خب قیمت غمارگ تقریبا" یک سوم غبشهر بود در آخرین روز کاریش ولی سود و تولیدش نصف غبشهر اگه اینجوری باز بشه که باید برعکس عمل کنید

نظر

• وقت شناس
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 160

در اصل توسط omid_saleh پست شده است View Post
                                دوستان تعصب بیخود به سهم نداشته باشید. سرمایه غمارگ 360م و غبشهر 330 م است. فروش پارسال غمارگ 176 هزارتن و غبشهر 352هزارتن بوده . قیمت غمارگ حدود 45 درصد غبشهر باید باشه.بحث اجاره هم چون سهامدار عمده هر دو یکیه خیلی تاثیر گذار نیست (زیر 10 تومن به ازای هر سهم غمارگ) ضمن اینکه هزینه حمل و نقل بین دوشرکت حذف میشه. بنظر شما اگه غبشهر بشه 5000 تومن غمارگ 2000 تومن نمیشه؟ همین 600-700 تومن میمونه یا نهایت میشه 1000-1200!!!!! افزایش قیمت روی هر دو شرکت اثر خواهد گذاشت منتها به نسبت فروش و سرمایه.
                                قاعدتا حرف شما درست باید باشه ...یعنی جفتشون رشد می کنند ...ولی باز هم تو یه قسمتی از تحلیلتون تعصب هست...حالا من یه چیز دیگه میگم...چون سهامدار عمدشون یکی هستند پس باید پول فروش زمین رو هم به طور مساوی نصف کنند...;):-B هرگز چنین کاری رو نمی کنه...بعلاوه اینکه تو گزارش مجمع مارگارین بیان شده که امسال بخشی از سودسازی سال گذشته مبنی بر پخش محصولات غبشهر رو دیگه نداره...
                                مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

در حال کار...
                                X