صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

با سلام
    غبشهر شیرانی دیگر
    گفته می شه گزارش پیش بینی سود 92 غبشهر به سازمان بورس ارسال گردیده که در این گزارش پوشش سه ماهه اون کل بازار رو متحیر خواهد کرد پوشش بالای 260 تومان فقط در سه ماهه
    اما پیش بینی سود 92 همانند اولین پیش بینی شرکت و همانند پیش بینی شرکت شیران نصف سود سال خواهد بود
    شیران : پوشش سه ماهه 220 تومان پیش بینی طنز آمیز 500 تومان
    غبشهر : پوشش بالای 250 تومان - احتمال پیش بینی کل سال 450 تومان

پیش بینی تحلیلی سود 92 غبشهر :
    مفروضات :
    1- نرخ فروش روغن آزاد در پاییز با ازای هر کیلو 3600 - 3700تومان بود با توجه به موافقت افزایش 20 % نرخ فروش حدود 4300تومان در نظر گرفته می شه
    2- آنطوریکه من یادم می آید نرخ روغن خام با نرخ ارز مرجع هر کیلو 1400 تومان می شد حال با احتساب ترکیب نرخ ارز مبادله ای و مرجع نرخ خرید خوراک در بدبیناننه ترین حالت 2700 تومان در نظر گرفته می شه.
    3- هزینه های دستمزد - سربار - هزینه های عمومی و اداری و خالص سایر درآمد ها همانند بودجه
    4- هزینه های مالی معادل 150% سال قبل
    5- درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها مانند سال قبل

پیش بینی سود سال 92 :
    فروش روغن آزاد (350,000 تن با نرخ هر کیلو 43000 ریال)............................15,050,000 میلیون ریال
    فروش روغن کارمزدی (معادل 120% بودجه ).............................................103, 000
    جمع فروش .................................................. ......................................15,153,000
    کسر می گردد:

مواد اولیه (370,000 تن با نرخ هر کیلو 2700 تومان)...........9,990,000 میلیون ریال
    دستمزد مستقیم .................................................. ....214,000
    سربار............................................. .........................300,000
    بهای تمام شده کالای فروش رفته .................................................. ......10,504,000 میلیون ریال

سود غیر عملیاتی .................................................. ...........................4,649,000میلیون ریال

کسر می گردد:

هزینه های عمومی و اداری .................................................. .............. 375,000
    خالص سایر هزینه ها................................................ .........................44,000

سود عملیاتی .................................................. ................................4,230,000میلیون ریال

کسر - اضافه می گردد:

هزینه های مالی .................................................. ...........................100,000 میلیون
    درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها .................................................. ......60,000 میلیون ریال
    سود قبل از کسر مالیات .................................................. .................4,190,000 میلیون ریال
    کسر می گردد :
    مالیات .................................................. ........................................838,000 میلیون ریال
    سود پس از کسر مالیات .................................................. ................3,352,000 میلیون ریال

................................. مبلغ Eps سال 92 = 10,158 ریال

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

شفاف جون باز تشكر بخاطر شفاف سازيهات خيلي @};-
      ضمنا اگه گزارش تحويل شده به نظر شما زمان بازگشايي حدودا كي خواهد بود
      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• tvnews
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 100

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
        انشاالله آخر خرداد باز میشه

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط bashash پست شده است View Post

با سلام
          خيلي ببخشيد اگر سازمان كرم نريزه و ايرا نگيره و گزارش شو برنگردونه بايد تا يكي دو هفته ديگه باز بشند

نظر

• Javad Paye
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2012
            • 174

شفاف جان باتشكر

خبري از غمارگ نداري؟

نظر

• space_mohamad
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 313

از سایت همسایه :::

نقل و قول از دایی رضا - به گفته دایی رضا طی تماس تلفنی با سازمان غبشهر 250 در صد تعدیل و مارگارین 150 در صد تعدیل داده است مبارک دوستان غبشهری و مارگارینی

به اون چیزی که جناب شفاف سازی عرض کردند خیلی نزدیکه !!!!
              اگه واقعا" صحت داشته باشه ، به خودم و شماها تبریک میگم ....
              حالا دوستان اگه واقعیت داشته باشه روی چند باز میشه ؟
              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• omid_7sin
                عضو عادی
                • May 2012
                • 131

اونوقت این دایی رضا تون از قندیا خبری نگفتن؟

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                از سایت همسایه :::

نقل و قول از دایی رضا - به گفته دایی رضا طی تماس تلفنی با سازمان غبشهر 250 در صد تعدیل و مارگارین 150 در صد تعدیل داده است مبارک دوستان غبشهری و مارگارینی

به اون چیزی که جناب شفاف سازی عرض کردند خیلی نزدیکه !!!!
                اگه واقعا" صحت داشته باشه ، به خودم و شماها تبریک میگم ....
                حالا دوستان اگه واقعیت داشته باشه روی چند باز میشه ؟

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
                  شفاف جان باتشكر

خبري از غمارگ نداري؟

با سلام
                  غبشهر : امكان تعديل تا 700 % سود اوليه سال 92 طبق محاسباتي كه انجام دادم
                  فعلا" تعديل تا 350 % - شركت هميشه پيش بيني رو خيلي خيلي كم مي گيره

مارگارين :
                  تحليل بنده : امكان تعديل تا 600% سود اوليه 92 ( فقط عملياتي )
                  فعلا" يش بيني تعديل تا 200 % با توجه به سوابق شركت

فروش زمين غمارگ كاملا" به ضرر شركت خواهد بود زمين - كارخونه اعتبار شركته هويت شركته
                  امسال به نفع شركته سال هاي بعد كاملا" اعتبار شركت زير سواله
                  سود عملياتي سال هاي بعد در صورت فروش زمين و اجاره زمين از بهشهر به ضرر شركت تمام خواهد شد
                  فروش زمين به ضرر غمارگ و به نفع غبشهر خواهد بود

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                    با سلام
                    غبشهر : امكان تعديل تا 700 % سود اوليه سال 92 طبق محاسباتي كه انجام دادم
                    فعلا" تعديل تا 350 % - شركت هميشه پيش بيني رو خيلي خيلي كم مي گيره

مارگارين :
                    تحليل بنده : امكان تعديل تا 600% سود اوليه 92 ( فقط عملياتي )
                    فعلا" يش بيني تعديل تا 200 % با توجه به سوابق شركت

فروش زمين غمارگ كاملا" به ضرر شركت خواهد بود زمين - كارخونه اعتبار شركته هويت شركته
                    امسال به نفع شركته سال هاي بعد كاملا" اعتبار شركت زير سواله
                    سود عملياتي سال هاي بعد در صورت فروش زمين و اجاره زمين از بهشهر به ضرر شركت تمام خواهد شد
                    فروش زمين به ضرر غمارگ و به نفع غبشهر خواهد بود

با سلام

عدم فروش زمين :
                    اگر غمارك كارخونشو نفروشه سود عملياتي امسال 300 تومان با p/e برابر 6 حساب كني قيمتش مي شد 1800 تومان
                    اين 300 تومان در سال هاي بعد تكرار پذير مي شد

فروش زمين :
                    300 تومان عملياتي + 300 تومان فروش زمين = 600 تومان سود امسال
                    براي سال هاي بعد :
                    هزينه سنگين اجاره - فضاي كوچك براي توليد و... = سود 93 = 150 تومان
                    به دليل كاهش سود اوري p/e برابر 5 هم بهش بديم قيمتش مي شه 750 تومان

نظر

• AMIR2000
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 180

با سلام
                      غبشهر شیرانی دیگر
                      گفته می شه گزارش پیش بینی سود 92 غبشهر به سازمان بورس ارسال گردیده که در این گزارش پوشش سه ماهه اون کل بازار رو متحیر خواهد کرد پوشش بالای 260 تومان فقط در سه ماهه
                      اما پیش بینی سود 92 همانند اولین پیش بینی شرکت و همانند پیش بینی شرکت شیران نصف سود سال خواهد بود

مفروضات :
                      1- نرخ فروش روغن آزاد در پاییز با ازای هر کیلو 3600 - 3700تومان بود با توجه به موافقت افزایش 20 % نرخ فروش حدود 4300تومان در نظر گرفته می شه
                      2- آنطوریکه من یادم می آید نرخ روغن خام با نرخ ارز مرجع هر کیلو 1400 تومان می شد حال با احتساب ترکیب نرخ ارز مبادله ای و مرجع نرخ خرید خوراک در بدبیناننه ترین حالت 2700 تومان در نظر گرفته می شه.
                      3- هزینه های دستمزد - سربار - هزینه های عمومی و اداری و خالص سایر درآمد ها همانند بودجه

پیش بینی سود سال 92 :
                      فروش روغن آزاد (350,000 تن با نرخ هر کیلو 43000 ریال)............................15,050,000 میلیون ریال
                      فروش روغن کارمزدی (معادل 120% بودجه ).............................................103, 000
                      جمع فروش .................................................. ......................................15,153,000
                      کسر می گردد:

مواد اولیه (370,000 تن با نرخ هر کیلو 2700 تومان)...........9,990,000 میلیون ریال
                      سربار............................................. .........................300,000
                      بهای تمام شده کالای فروش رفته .................................................. ......10,504,000 میلیون ریال

سود غیر عملیاتی .................................................. ...........................4,649,000میلیون ریال

کسر می گردد:

هزینه های عمومی و اداری .................................................. .............. 375,000
                      خالص سایر هزینه ها................................................ .........................44,000

سود عملیاتی .................................................. ................................4,230,000میلیون ریال

کسر - اضافه می گردد:

هزینه های مالی .................................................. ...........................100,000 میلیون
                      درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها .................................................. ......60,000 میلیون ریال
                      سود قبل از کسر مالیات .................................................. .................4,190,000 میلیون ریال
                      کسر می گردد :
                      مالیات .................................................. ........................................838,000 میلیون ریال
                      سود پس از کسر مالیات .................................................. ................3,352,000 میلیون ریال

اگه اینجوری که شفاف سازی توضیح داده واقعا مبلغ Eps سال 92 = 10,158 ریال باشه قیمت سهم رو اگر پی به ای 5 هم در نظر بگیریم چیزی در حدود 5000 تومان میشه . اگه امکان داره جناب مرادی شما یه توضیح مختصری بفرمایید .

نظر

• AMIR2000
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 180

با سلام
                        غبشهر شیرانی دیگر

مفروضات :

پیش بینی سود سال 92 :
                        کسر می گردد:

کسر می گردد:

کسر - اضافه می گردد:

کسر می گردد :

اگه اینجوری که شفاف سازی توضیح داده واقعا مبلغ Eps سال 92 = 10,158 ریال باشه قیمت سهم رو اگر پی به ای 5 هم در نظر بگیریم چیزی در حدود 5000 تومان میشه . اگه امکان داره جناب مرادی شما یه توضیح مختصری بفرمایید .

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                          با سلام

جناب شفاف سازی از اساتید تحلیل بنیادی هستن،و قطعا تحلیلشون دقت نظر کافی رو داره...(اردت داریم شفاف جان ;) )
                          اما نکته ای که باید توجه کنید اینه که ایشون سود انتهای سال رو محاسبه کردن و این قیمتی که شما هم ذکر میکنید برای انتهای سال اصلا دور از ذهن نیست،ضمن اینکه خودشون هم گفتن که تو این مرحله احتمالا 500 اعلام میکنه و قاعدتا حدود 2500 بازگشایی میشه...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            با سلام

جناب شفاف سازی از اساتید تحلیل بنیادی هستن،و قطعا تحلیلشون دقت نظر کافی رو داره...(اردت داریم شفاف جان ;) )
                            اما نکته ای که باید توجه کنید اینه که ایشون سود انتهای سال رو محاسبه کردن و این قیمتی که شما هم ذکر میکنید برای انتهای سال اصلا دور از ذهن نیست،ضمن اینکه خودشون هم گفتن که تو این مرحله احتمالا 500 اعلام میکنه و قاعدتا حدود 2500 بازگشایی میشه...

با سلام

من هم خدمت شما عرض ارادت کامل دارم

من به جرات خدمتتان عرض می کنم امسال سال غبشهر خواهد بود سود 1050 کف سود امسال خواهد بود

من خیلی سعی کردم قبل از مجمع یه جوری مطلب برسونم که هر کی غمارگ داره تبدیل کنه به غبشهر

البته نه اینکه غمارگ رشد نخواهد کرد نه اینطور نیست
                            من هم غمارگ دارم و هم غبشهر ولی اگر به قیمت های چند روز قبل مجمع نگاه بکنیم می بینیم غمارگ 670 تومان و غبشهر حدود 1500 تومان به قیمت های پایانی کاری نداریم

خوب غبشهر 300% - 400% رشد خواهد کرد و غمارگ نهایتا" 100 %

غبشهر امسال از تمام سهم های خوب بازار پیشی خواهد گرفت 300% تا 400% درصد فقط برای امسال

من این سود 1050 تومانی رو با روغن کیلوئی 4300 تومان حساب کردم
                            من امروز داشتم تو یک فروشگاه خرید می کردم چشمم به روغن های 1.5 کیلوئی لادن غبشهر افتاد قیمت رو که چک کردم دیدیم 8200 تومان
                            به عبارتی کیلوئی 5500 تومان
                            اگر 3% ارزش افزوده و 10 % کارمزد پخش و سود فروشنده نهائی رو کم کنیم تقریبا" به قیمت 4700 تومان برای غبشهر می رسیم

با این قیمت فروش سود 1200 تومانی برای غبشهر دور از دسترس نخواهد بود

نظر

• ژنرال
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 22

با سلام

من هم خدمت شما عرض ارادت کامل دارم

من به جرات خدمتتان عرض می کنم امسال سال غبشهر خواهد بود سود 1050 کف سود امسال خواهد بود

من خیلی سعی کردم قبل از مجمع یه جوری مطلب برسونم که هر کی غمارگ داره تبدیل کنه به غبشهر

البته نه اینکه غمارگ رشد نخواهد کرد نه اینطور نیست
                              من هم غمارگ دارم و هم غبشهر ولی اگر به قیمت های چند روز قبل مجمع نگاه بکنیم می بینیم غمارگ 670 تومان و غبشهر حدود 1500 تومان به قیمت های پایانی کاری نداریم

خوب غبشهر 300% - 400% رشد خواهد کرد و غمارگ نهایتا" 100 %

غبشهر امسال از تمام سهم های خوب بازار پیشی خواهد گرفت 300% تا 400% درصد فقط برای امسال

من این سود 1050 تومانی رو با روغن کیلوئی 4300 تومان حساب کردم
                              من امروز داشتم تو یک فروشگاه خرید می کردم چشمم به روغن های 1.5 کیلوئی لادن غبشهر افتاد قیمت رو که چک کردم دیدیم 8200 تومان
                              به عبارتی کیلوئی 5500 تومان
                              اگر 3% ارزش افزوده و 10 % کارمزد پخش و سود فروشنده نهائی رو کم کنیم تقریبا" به قیمت 4700 تومان برای غبشهر می رسیم

با این قیمت فروش سود 1200 تومانی برای غبشهر دور از دسترس نخواهد بود
                              با سلام خدمت شفاف سازی عزیز بابت تحلیل هاتون از شما صمیمانه تشکر می کنم تا اونجایی که بنده میدانم شرکت دیگر با به پخش کار می کند و خود شرکت این پخش را به عهده گرفته است و باید این مورد را حذف کنید و به پخش در حال حاضر مسئولیت پخش روغن چین چین را به عهده دارد
                              موفق و پیروز باشید

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط ژنرال پست شده است View Post
                                با سلام خدمت شفاف سازی عزیز بابت تحلیل هاتون از شما صمیمانه تشکر می کنم تا اونجایی که بنده میدانم شرکت دیگر با به پخش کار می کند و خود شرکت این پخش را به عهده گرفته است و باید این مورد را حذف کنید و به پخش در حال حاضر مسئولیت پخش روغن چین چین را به عهده دارد
                                موفق و پیروز باشید

باسلام
                                بله دیگه قراردادی با به پخش ندارند
                                ولی خودشون یک شرکت پخش ایجاد کردند اسم اون شرکت پخش یادم نمی اید
                                حالا سهامدار اون شرکت پخش خودشون هستند یا شرکت های مادر اطلاعی ندارم
                                در هر صورت خوشون مستقیما " کار توزیع را انجام نمی دهند بلکه از طریق شرکت پخش

نظر

در حال کار...
                                X