صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
    دوستان عزیز موقعی که باز شدند پیشنهاد میکنید از کدوم اضافه کنیم بهتره ؟ غمارگ یا غبشهر .
    هر دو خوبند.ولی گزارشاتشون را رو کدال بخون بعد تصمیم بگیر.

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

جناب مصري پور عزيز با عرض ادب واحترام
      به نظر حضرتعالي قيمت بازگشايي حدودا چند خواهد بود
      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• مجید
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 118

فقط باید منتظر گزارش روی کدال باشیم وبعدتصمیم به تعویض یا همراهی با سهم گرفته شود..............
        یارب الحسین .............

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط مجید پست شده است View Post
          فقط باید منتظر گزارش روی کدال باشیم وبعدتصمیم به تعویض یا همراهی با سهم گرفته شود..............
          شرکت گفته دو شنبه باز میشه
          حالا یا شنبه گزارش میاد یا یک شنبه

نظر

• fallah
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 692

قیمت بازگشایی بین ۲۸۰۰تا ۳۵۰۰خواهد بود
            زیر۳۰۰۰برای کوتاه مدت مناسب است و بالای ۳۰۰۰برای بلند مدت

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
              قیمت بازگشایی بین ۲۸۰۰تا ۳۵۰۰خواهد بود
              زیر۳۰۰۰برای کوتاه مدت مناسب است و بالای ۳۰۰۰برای بلند مدت
              جواد جان با سود 707 تومنی بازگشایی زیر 3500 به نظرم غیر ممکنه!!!!!!
              تمام سال من بی تو...

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام
                از اون سوال ها بودا؟؟؟؟
                شایعات - شایعات :
                ظاهرا" گزارش توسط بورس برگشت شده
                شایعات از پوشش بالای در 3 ماهه اول خبر می ده
                شاید هم به همین خاطره که سود اعلامی شرکت توسط بورس برگشت شده
                پوشش سه ماهه با پیش بینی 12 ماهه متناسب نبوده
                احتمالا" شرکت در مرحله اول سود رو بازهم با احتیاط پیش بینی کنه 500-600-700 ولی قطعا" سود 12 ماهه فراتر از این حرف ها خواهد بود
                برای سال 93 حتی با افزایش سرمایه و افزایش تولید و فروش سود های نجومی به دست آوردم

با سلام
                خوب دوستان عزیز
                تمام پیش بینی ها به واقعیت پیوست و پیش بینی سود 700 تومانی غبشهر و 165 تومانی غمارگ کام سهامداران شیرین کرد
                گزارش سه ماهه و پوشش سه ماهه که بیاید کام دوستان شیرین تر هم خواهد شد
                و بازگشائی نماد این دو کل بازار رو خواهد لرزاند
                اگر همین طور پیش بره و شرایط عوض نشه سود 93 غبشهر دود از کله بازار درخواهد آورد
                موفق باشید

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  جواد جان با سود 707 تومنی بازگشایی زیر 3500 به نظرم غیر ممکنه!!!!!!
                  شما مطمئن باش قیمتی باز میشه که رشد داشته باشه نه اینکه از فردا بریزه
                  چون روز اول خیلی ها بعد از چندین ماه و سود مناسب قصد فروش دارن زیاد بالا قیمت نمیخوره
                  درضمن قیمت سهم روز بازگشایی قیمت های زیر 1000 نیست که pe بالا بگیره
                  من هم فکر میکنم حداکثر در محدوده 3000 تا 3500 باز میشه
                  این گروه تا گزارشات 9 ماهه دیگه تعدلیل نمیدن و برای همین pe پایین میگیرن که آروم باز تا گزارشات بعدی چند واحد pe بگیرن
                  مارگارین 1 pe از غبشهر بیشتر میگیره
                  متوسط pe گروه بالا هست چون هنوز تعدلیل نداده و در گزارشات 3 ماهه میدن
                  آخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2013/06/27, 15:20.

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    شما مطمئن باش قیمتی باز میشه که رشد داشته باشه نه اینکه از فردا بریزه
                    چون روز اول خیلی ها بعد از چندین ماه و سود مناسب قصد فروش دارن زیاد بالا قیمت نمیخوره
                    درضمن قیمت سهم روز بازگشایی قیمت های زیر 1000 نیست که pe بالا بگیره
                    من هم فکر میکنم حداکثر در محدوده 3000 تا 3500 باز میشه
                    این گروه تا گزارشات 9 ماهه دیگه تعدلیل نمیدن و برای همین pe پایین میگیرن که آروم باز تا گزارشات بعدی چند واحد pe بگیرن
                    مارگارین 1 pe از غبشهر بیشتر میگیره
                    متوسط pe گروه بالا هست چون هنوز تعدلیل نداده و در گزارشات 3 ماهه میدن
                    دوست عزیز چنان میگی چندین ماه!!!همش دو ماه بسته بوده،مگه شپنایی که اونهمه وقت بسته بود بعد از 300 درصد رشد دیگه به قیمتهای روز بازگشایی رسید؟!!!

در ضمن فکر نمیکنم پی بر ای 5 بالا باشه!و اینکه رو چه حسابی میگید شش ماهه تعدیل ندارن؟!

به نظر من بازگشایی شرایط خاص خودش رو داره و اصلا قابل پیش بینی نیست!اما به نظر من بعیده که زیر 3500 باز بشه و تقریبا بازگشایی زیر 3000 رو هم غیر ممکن میدونم!مگر اینکه حقوقی ها بخوان شیطنت کنن...

تا خدا چه خواهد...

پ.ن:مطمئن باش با باز شدن روی 3500 هم سهم به رشدش ادامه میده و از فرداش نمیریزه!!!!

در ضمن به نظرم سهمی که میتوه تا اخر سال مالی یعنی 6 ماه دیگه سود حداقل 1000 تومنی اعلام کنه بازگشاییش با پی بر ای 5 اصلا و ابدا عجیب نیست!;)
                    آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/06/27, 15:38.
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

کاملا موافقم ولی مهمترین نکته خود گزارش است که بیاد روی کدال ببینیم داستان چیه... چقدر پوشش داده چقدر فروخته وضعیت انبار چیه.... انوقت تصمیم گیری میشه کرد ولی من تا 93 بعید فروشنده باشم:D
                      دوست عزیز چنان میگی چندین ماه!!!همش دو ماه بسته بوده،مگه شپنایی که اونهمه وقت بسته بود بعد از 300 درصد رشد دیگه به قیمتهای روز بازگشایی رسید؟!!!

در ضمن فکر نمیکنم پی بر ای 5 بالا باشه!و اینکه رو چه حسابی میگید شش ماهه تعدیل ندارن؟!

به نظر من بازگشایی شرایط خاص خودش رو داره و اصلا قابل پیش بینی نیست!اما به نظر من بعیده که زیر 3500 باز بشه و تقریبا بازگشایی زیر 3000 رو هم غیر ممکن میدونم!مگر اینکه حقوقی ها بخوان شیطنت کنن...

تا خدا چه خواهد...

پ.ن:مطمئن باش با باز شدن روی 3500 هم سهم به رشدش ادامه میده و از فرداش نمیریزه!!!!

در ضمن به نظرم سهمی که میتوه تا اخر سال مالی یعنی 6 ماه دیگه سود حداقل 1000 تومنی اعلام کنه بازگشاییش با پی بر ای 5 اصلا و ابدا عجیب نیست!;)

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام
                        مقایسه غبشهر با غمارگ :
                        غبشهر : اولین پیش بینی 92 = 160 تومان دومین پیش بینی 92 = 700 تومان تعدیل = 450 درصد
                        غمارگ : اولین پیش بینی 92 = 56تومان دومین پیش بینی 92 = 165 تومان تعدیل = 200درصد

غبشهر : پیش بینی 92 = 700 تومان سود واقعی 91 = 360 تومان تعدیل = حدود 100 درصد
                        غمارگ: پیش بینی 92 = 165 تومان سود واقعی 91 = 160 تومان تعدیل92 نسبت به 91 = صفر درصد

خوب آمار نشون می ده غبشهر چه در مقایسه با 91 و چه در مقایسه با اولین پیش بینی چقدر فراتر از غمارگ عمل کرده و تازه این اول راهه
                        هر چند من خودم غمارگ زیادتر از غبشهر دارم و غمارگ هم در مقایسه با سایر سهام ها عملکرد فوق العاده ای داشته است ولی در مقایسه این دو غبشهر عملکرد فوق العاده تری داشته است

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

تا خدا چه خواهد...

یک نگاه به سال مالی شرکت بندازید و ببینید دلیل اینکه میگم 6 ماهه تعدلیل نداره متوجه میشید
                          انشا ال... سهم 10000 باز بشه و سهامدارانش خوب سود کنن
                          من نظر شخصی دادم و ممکنه درست باشه و غلط

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                            یک نگاه به سال مالی شرکت بندازید و ببینید دلیل اینکه میگم 6 ماهه تعدلیل نداره متوجه میشید
                            انشا ال... سهم 10000 باز بشه و سهامدارانش خوب سود کنن
                            من نظر شخصی دادم و ممکنه درست باشه و غلط
                            سال مالی شرکت اذر ماه و این رو میدونم، من الان تقریبا 9 ماهه سهامدار شرکتم...
                            این سوتی من هم به خاطر اینه که اون لحظه خون جلوی چشمم رو گرفته بود!:D

انشالله به قیمت معقولی باز بشه که هم خریدار سود کنه و هم فروسنده... ;)

منم صرفا نظر شخصیم رو گفتیم،بدیهی هستش که نظر هر کسی میتونه درست یا غلط باشه...:x

پ.ن: البته هنوز گزارش سه ماهه نیومده و نمیشه قضاوت کرد،پس هنوز هم نمیتونم فرض نداشتن تعدیل در گزارش شش ماهه رو بپذیرم!:D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• space_mohamad
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 313

دوستان مگه شما پی بر ای چند میدید به این سهم که اینقدر پایین متصورید ؟
                              پی بر ای 7 کمترین هست .... با همین حداقل قیمت را خود حساب کنید ..... تازه هیچ جای تعجب نیست که روی 8 یا 9 یا حتی 10 باز بشه ... بستگی به حامیان اصلی سهم و سیاستاشون داره ...
                              اگه این قضیه صحت داشته باشه که مدیران همه سوار غبشهر هستند و بعد با غمارگ عوض میکنند بعید نیست که پی بر ای 9-10 هم بگیره .....
                              خلاصه از 3500-5500 متغیر است .... هرچه پایینتر ، اضاف میکنیم .........
                              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                                دوستان مگه شما پی بر ای چند میدید به این سهم که اینقدر پایین متصورید ؟
                                پی بر ای 7 کمترین هست .... با همین حداقل قیمت را خود حساب کنید ..... تازه هیچ جای تعجب نیست که روی 8 یا 9 یا حتی 10 باز بشه ... بستگی به حامیان اصلی سهم و سیاستاشون داره ...
                                اگه این قضیه صحت داشته باشه که مدیران همه سوار غبشهر هستند و بعد با غمارگ عوض میکنند بعید نیست که پی بر ای 9-10 هم بگیره .....
                                خلاصه از 3500-5500 متغیر است .... هرچه پایینتر ، اضاف میکنیم .........
                                هیچ چیز مشخص نیست تا گزارش سه ماهه شرکت بیاد........
                                ولی من پیشبینی میکنم این میزان سود محتاطانه هستش.
                                در عین حال پی بر ای که میگیره باید معقول و متناسب با رشد پی بر ای گروهش باشه.و باید طرحهای توسعه شرکت و همچنین افزایش سرمایه 200 درصدی را نیز کاتالیزور رشد سهم بعد از بازگشایی بدونیم.

نظر

در حال کار...
                                X