از حمله آمریکااینقدر بشار اسد نترسیده که سهامداران ترسیدن
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط vahidpv پست شده است View Postاز حمله آمریکااینقدر بشار اسد نترسیده که سهامداران ترسیدن
نظر
-
آخش یکم راحت شدم چقدر هر روز اینجا بحث می کردن چرا می فروشی چرا نمی فروشی ؟
از دیروز دیگه خبری از بروبچ نیست فکر کنم همه فروختن فلنگو بستن که دیگه مطلب نمی زنن
این خوب دیگه الکی نباید جو بدید حالا منفیم که شده ،شده دیگه حالا می خواد بر تا 1000 تومان بذار بره :.thumbsupsmileyanim /:.grlim:./ /:.yead.:/ /.:blinksmiley.:/
نظر
-
بنظر من کسانیکه فروختند شنبه شاید اول وقت بر اساس استراتژی حقوقی که ممکنه ساعت 8/30 جو منفی به کل بازار بدن بعد سهامو جمع کنن بشه خرید البته ممکنه از همون اول وقت صف خریدها چیده بشه ضمن اینکه یکشنبه هم قرار جم بیاد که طبیعتا باید بازار مثبت باشه پس شنبه اول وقت اگه صف خرید نباشه نباید تردید کرد چون ممکنه در یک چشم بهم زدن مثل سه شنبه که صفهای خرید تبدیل به فروش شد حالا برعکس صف خرید بشه
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postبنظر من کسانیکه فروختند شنبه شاید اول وقت بر اساس استراتژی حقوقی که ممکنه ساعت 8/30 جو منفی به کل بازار بدن بعد سهامو جمع کنن بشه خرید البته ممکنه از همون اول وقت صف خریدها چیده بشه ضمن اینکه یکشنبه هم قرار جم بیاد که طبیعتا باید بازار مثبت باشه پس شنبه اول وقت اگه صف خرید نباشه نباید تردید کرد چون ممکنه در یک چشم بهم زدن مثل سه شنبه که صفهای خرید تبدیل به فروش شد حالا برعکس صف خرید بشه
نظر
-
نظر