صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa1384
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 73

سلام دوستان احتمال باز شدن امروز هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• علیرضا123
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1605

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
      سلام خدمت شما دوست عزیز و همینطور خدمت همه دوستان . اگه آقا علیرضا اینطوری که شما فرمودید تا 1200جا داشته باشه که سود بسازه کار اشتباهیه فکر کردن به فروش توی این زمان . اگه بقیه دوستانیکه صاحب نظر هستند نیز این سود رو واسه پایان سال تایید میکنند یه ندایی بدهند تا بقیه دوستان سهم رو مفت از دست ندهند . با تشکر از همه شما عزیزان . امیدوارم مزد صبوریتون رو بگیرید انشاالله .
      دوست عزیز.........من تحلیلگر نیستم.و دوستان صاحب نظر بسیارند.ولی تولید غبشهر به ازای هر سهم 1.17 کیلوگرم روغن هستش.از همین جا شروع کن و در متوسط قیمت هر کیلو روغن که اعلام کرده برای فروش ضرب کن.و در انتها در ضریب حاشیه سود، عدد بدست اومده را ضرب کن. ببین به چه عددی میرسی.............من خودم غبشهر دارم و دوست ندارم رقم دقیق سود را اعلام کنم.این صحبتهای بالا که عرض کردم ده دقیقه بیشتر وقت هر کسی را نمیگره.
      موفق باشید.

نظر

• علیرضا110
        عضو عادی
        • May 2011
        • 113

خدا کند امروز باز شود

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط علیرضا110 پست شده است View Post
          خدا کند امروز باز شود
          فردا ظهر بهترین موقع برای بازگشایی هستش.تکلیف تاپیکو مشخص شد.........و هیجان برای خرید سهم میره بالا.

نظر

• پارادوکس
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 80

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
            ما هم حساب سیبا دادیم ولی تا امروز که هیچ خبری نیست.
            ظاهرا با توجه به چند موردی که دوستان ذکر کردند ما که حساب سیبا معرفی کردیم هنوز سود به حسابمون واریز نشده اما بانک ملتی ها گویا سودشون رو دریافت کردند. بازم باید ببینیم دوستانی هستند که با حساب سیبا سود گرفته باشند؟؟؟؟
            [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پارادوکس
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 80

در اصل توسط safaei پست شده است View Post
              من سود غبشهر رو گرفتم . هر سهم 180 تومن سود . یک روز قبل از موعد به حساب بانک ملت م که قبلا شمارش رو به شرکت فاکس کرده بودم واریز شده بود
              بنظر میاد فقط اشخاصی که حساب بانک ملت معرفی کردند سودشون رو بموقع دریافت کردند. صاحبان حساب سیبا هنوز بلاتکلیفند. خیلی جالبه که ما حتی روی سود دریافتیمون برای اضافه کردن سهم در صورت بازگشایی مناسب حساب کرده بودیم. ;;)
              اما گرفتار تبعیض نژادی شدیم. بازم دم غمارگ گرم که قبل از موعد به وعده ش عمل کرد. :))
              [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                بنظر میاد فقط اشخاصی که حساب بانک ملت معرفی کردند سودشون رو بموقع دریافت کردند. صاحبان حساب سیبا هنوز بلاتکلیفند. خیلی جالبه که ما حتی روی سود دریافتیمون برای اضافه کردن سهم در صورت بازگشایی مناسب حساب کرده بودیم. ;;)
                اما گرفتار تبعیض نژادی شدیم. بازم دم غمارگ گرم که قبل از موعد به وعده ش عمل کرد. :))
                سیبا را نریختند هنوز..............از بقیه دوستان هم خواهش میکنم در این مورد اطلاع رسانی کنند.

نظر

• tvnews
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 100

نه دوستان من هم كه شماره حساب ملت دادم هنوز واريز نكردن
                  بايد 100 بار زنگ بزني تا جواب بدن.

نظر

• amirmahya
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 54

ملت رو دادند
                    زندگی صحنه یکتای هنر مندی ماست...

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

من اقتصاد نوين حساب اعلام كرده بودم ديروز واريز شد:D
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• Arna
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 54

دوستان سلام و وقت بخير ،
                        پس از چند روز تلاش ، بالاخره همين چند دقيقه پيش با امور سهام غبشهر صحبت كردم ، در كمال تعجب گفتند : بورس گزارش 6 ماهه خواسته و احتمالاً نماد در پاپان تير ماه بازگشائي خواهد شد !!!!!!!!!!!!!! اميدوارم كه اين موضوع اشتباه باشه

نظر

• mmis
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 235

ظاهرا با توجه به چند موردی که دوستان ذکر کردند ما که حساب سیبا معرفی کردیم هنوز سود به حسابمون واریز نشده اما بانک ملتی ها گویا سودشون رو دریافت کردند. بازم باید ببینیم دوستانی هستند که با حساب سیبا سود گرفته باشند؟؟؟؟
                          من صبح زنگ زدم امور سهام شرکت گفتن اونایی که شماره حساب سیبا دارند لیستشون فرستادیم بانک تا دوشنبه راشون واریز میشه فکر کنم منظورزشون دوشنبه هفته بعد بود
                          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• آريوبرزن
                            عضو جدید
                            • Dec 2012
                            • 6

من حساب بانك تجارت اعلام كرده بودم، هم غمارگ و هم غبشهر. از سود هيچكدوم خبري نشده!! :-/

نظر

• داود
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 378

در اصل توسط Arna پست شده است View Post
                              دوستان سلام و وقت بخير ،
                              پس از چند روز تلاش ، بالاخره همين چند دقيقه پيش با امور سهام غبشهر صحبت كردم ، در كمال تعجب گفتند : بورس گزارش 6 ماهه خواسته و احتمالاً نماد در پاپان تير ماه بازگشائي خواهد شد !!!!!!!!!!!!!! اميدوارم كه اين موضوع اشتباه باشه
                              من یکی که از خدامه تا ارائه گزارش حسابرسی شده 6ماهه باز نشن
                              شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                                من یکی که از خدامه تا ارائه گزارش حسابرسی شده 6ماهه باز نشن
                                تو 6 ماهه کل سود را پوشش میده.سود اعلامیش هم دیگه زیر 1200 تومن نمیتونه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X