صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

با سلام

تحلیل گام به گام صورت های مالی غبشهر :

صورت های مالی واقعی 6 ماهه 92 :

نکات قابل توجه :

1- وجه نقد : 791,844 میلیون ریال یعنی به ازای هر سهم 240 تومان
    2- سود انباشته :
    سود انباشته در پایان دوره 6 ماهه = 3,111,861 میلیون ریال یعععععععععننننننننننننی به ازای هر سهم = 943 تومان
    3 - آمار تولید , فروش , سود

دوره ....................مقدار تولید (تن(....... مقدار فروش (تن) .........نرخ فروش (هر کیلو).........سود سه ماهه
    سه ماهه اول .......117,000 تن..................129,385 تن ..................3,495 تومان...............295 تومان
    سه ماهه دوم......101,932 تن..................101,286 تن....................4,138 تومان...............287 تومان

دوستا این آمار خیلی مهمه :
    این شرکت در سه ماهه دوم 28,000 تن کمتر فروخته ولی بازهم همان مقدار سود درست کرده یعنی بازهم حاشیه سودش بالاتر رفته

4 - مقدار تولید 6 ماهه 20 % نسبت به 6 ماهه سال 91 افزایش یافته
    مقدار فروش 22% افزایش
    و مبلغ فرووووووووووش 91 % نسبت به 6 ماهه 91 افزایش داشته است.

آمار و ارقام نشون می ده این شرکت در سه ماهه دوم سال مالی 92 کولاک کرده با اون حال که یه یک ماهی به خاطر عید نوروز تعطیل و تق ولق بوده و کمتر تولید و فروش داشته و باز با این حال سوآوریش فوقالعاده بوده یعنی دوماه = 287 تومان سود ساخته
    فعلا" با این آمار و ارقام حال کنید تا بعد

نظر

• tvnews
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 100

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

شفاف سازی کجاست ؟؟؟؟؟؟؟ شفاف سازی سر کاره
      واقعا" گزارش این دوتا که اومد دیدید که چی شد
      فروشنده ها کجا رفتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من واقعا" دلم به حال اشخاص حقیقی که تو این چند روز سهم شونو مفففففففففففففففففففففففففففت فروختند می سوزه
      چقدر گفتم نفروشششششششششششششششششششششششششششید
      دوستانی که وقتی می گفتم غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنید برای چندمین بار متوجه شدید برای چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      1- قبل از مجمع 5-6 روز غمارگ درجا زد غبشهر 30 % رشد کرد
      2- روز بازگشائی غبشهر 50% بالاتر باز شد
      3- گزارش 6 ماهه رو ببنید غبشهر اندازه سه ماهه اول سود ساخته یعنی 280 تومان
      ولی غمارگ به اندازه 56 % سه ماهه اول سود ساخته

بازهم می گم انشالله غمارگ و غبشهر رشد خواهند کرد ولی در این بین غبشهر قدری بیشتر رشد خواهد کرد

راستی این دوستمون که دیروز توی خونشون روغن سازی راه انداخته کجاست احتمالا" بنده خدا تعویض روغنی داره و روغن سیاه و سوخته رو با روغن لادن طلائی اشتباه گرفته

جناب شفاف سازی از کلاه که نانوایان می زارن ایشونم از دیشب از اون کلاه گذاشتن دارن یک قاشق روغن غبشهری درست می کنن=))=))=))=))=))

نظر

• abbfar5254
        عضو جدید
        • Sep 2012
        • 18

با سلام خدمت دوستان جناب شفاف سازی میخواستم تحلیل شما را در صورت افزایش سرمایه بدانم یعنی بعد از افزایش سرمایه چه اتفاقی برای سهم می افتد یا به عبارت دیگر شرکت در افزایش سرمایه خوب است یا نه

نظر

• Hana
          عضو عادی
          • May 2013
          • 42

شفاف سازي عزيز
          از بابت دفاع تمام قدت از تحليل هات ازت تشكر ميكنم من غبشهرامو نفروختم هدف ٥٠٠٠ بود حالا بيشتر شد ، ممنون از بابت نوشته هات باز گل كاشتي يادم قبل بازگشايي به همه توصيه ميكردي غمارگهاشون رو هم با غبشهر عوض كنند.
          فقط خواهش ميكنم به خواسته ما دوستانت عمل كن يك تاپيك با نام شفاف سازي بزن بخدا خير ميبيني.
          باور كن طرفدارهات زيادن و مثل پرريسك پشت سرت دعا ميكنند.

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام

تحلیل گام به گام صورت های مالی غبشهر :

صورت های مالی واقعی 6 ماهه 92 :

نکات قابل توجه :

1- وجه نقد : 791,844 میلیون ریال یعنی به ازای هر سهم 240 تومان
            2- سود انباشته :
            سود انباشته در پایان دوره 6 ماهه = 3,111,861 میلیون ریال یعععععععععننننننننننننی به ازای هر سهم = 943 تومان
            3 - آمار تولید , فروش , سود

دوره ....................مقدار تولید (تن(....... مقدار فروش (تن) .........نرخ فروش (هر کیلو).........سود سه ماهه
            سه ماهه اول .......117,000 تن..................129,385 تن ..................3,495 تومان...............295 تومان
            سه ماهه دوم......101,932 تن..................101,286 تن....................4,138 تومان...............287 تومان

دوستا این آمار خیلی مهمه :
            این شرکت در سه ماهه دوم 28,000 تن کمتر فروخته ولی بازهم همان مقدار سود درست کرده یعنی بازهم حاشیه سودش بالاتر رفته

4 - مقدار تولید 6 ماهه 20 % نسبت به 6 ماهه سال 91 افزایش یافته
            مقدار فروش 22% افزایش
            و مبلغ فرووووووووووش 91 % نسبت به 6 ماهه 91 افزایش داشته است.

آمار و ارقام نشون می ده این شرکت در سه ماهه دوم سال مالی 92 کولاک کرده با اون حال که یه یک ماهی به خاطر عید نوروز تعطیل و تق ولق بوده و کمتر تولید و فروش داشته و باز با این حال سوآوریش فوقالعاده بوده یعنی دوماه = 287 تومان سود ساخته
            فعلا" با این آمار و ارقام حال کنید تا بعد
            جناب شفاف سازی اگر ما بیایم این سود 287 تومنو برای دو ماه و نیم حساب کنیم نه 2 ماه به سود سالیانه 13280 ریال میرسیم حالا بیایم پی بر ای گروهو بهش بدیم به قیمت 11400 تومن میرسیم امروز قبل از اینکه گزارشش بیاد رو کدال واقعا چه فرصت طلایی بود برای اضافه کردن

نظر

• hassanfateh
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 41

بچه ها اون سود سالانه رو من یادم رفت به کل فکس کنم و البته دقیقا نمی دونستم چی بفرستم

الان امکانش هست؟

نظر

• mostafa1384
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 73

در اصل توسط Hana پست شده است View Post
                شفاف سازي عزيز
                از بابت دفاع تمام قدت از تحليل هات ازت تشكر ميكنم من غبشهرامو نفروختم هدف ٥٠٠٠ بود حالا بيشتر شد ، ممنون از بابت نوشته هات باز گل كاشتي يادم قبل بازگشايي به همه توصيه ميكردي غمارگهاشون رو هم با غبشهر عوض كنند.
                فقط خواهش ميكنم به خواسته ما دوستانت عمل كن يك تاپيك با نام شفاف سازي بزن بخدا خير ميبيني.
                باور كن طرفدارهات زيادن و مثل پرريسك پشت سرت دعا ميكنند.
                منم درخواست تاپیک به نام شفاف سازی دارم البته اگر امکانش هست جناب شفاف سازی
                دوستان دیگه که هم درخواست تاپیک بنام شفاف سازی دارن اعلام کنند

جناب شفاف سازی میشه سبدتون اعلام کنید
                با تشکر
                آخرین ویرایش توسط mostafa1384؛ 2013/07/18, 00:35.

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 959

آقای شفاف سازی در صورت امکان تاپیک مخصوص به خودت رو ایجاد کن، تدارکات و آب و جاروش و نگهبانیش با من;)
                  سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Hana
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 42

جناب شفاف سازي
                    باز سلام >:D<
                    باور كنيد بنده از فروردين سال ٩١ وارد بورس شدم و اوايل با تحليلهاي خودم كه زياد چنگي به دل نميزنه خريدهايي كردم كه تو بعضي ها سود كردم و تو بعضي پاياپي اومدم بيرون تا اينكه شروع به مطالعه تاپيكهاي مختلف نمودم . اقرار ميكنم از مهر ٩١ پرريسك رو شناختم اوايل كنار ايستادم و فقط چيزهايي رو كه ميگفت يادداشت ميكردم چون نميشكافت فقط ميگفت ارزنده است تو همون حول و حوش شما و بچه هاي ديگه رو شناختم اگه يادتون باشه شما و پرريسك سر ورود به غبشهر با هم اختلاف نظر داشتيد كه وقتي ٩٥٠ بود گفتيد اول پله ورودم به غبشهر، من هم همان زمان به غبشهرم ميزان موجودي سهمم ١٠٠٪ اضافه كردم لذا ميخواستم بگم خيلي از تاپيك ها رو گشتم مثل شما و پرريسك نديدم هيچ ادعاي پيغمبري هم نداريد، لذا چون شما با تحليل صحبت ميكنيد به معلومات ما هم اضافه ميشه. باز ازتون خواهش دارم، با اينحالي كه ميدونم تاپيك مسئوليت ميخواد، زمان ميخواهد، انرژي ميخواهد به خاطر سهامدار جزيي مثل من و امثال من كه كم نيستند يه تاپيك بزن. تو رو خدا نه نگو، حداقل ميفهميم كجا پيداتون بكنيم.عاقبت بخير بشي.=D>
                    آخرین ویرایش توسط Hana؛ 2013/07/18, 07:55.

نظر

• shahmir
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 368

جناب شفاف سازي

غمارگ نیز در این دوره 1226 ریال محقق کرده است .اخیرا برای سال مالی منتهی به30/9/92 مبلغ 1656 ریال پیش بینی کرده بود
                      گزارش غمارگ برخلاف غبشهر چنگي به دل نزد . شركتي كه تو سه ماهه اول حدود 80 تومن سود محقق كرده بود تو سه ماهه دوم حدود 42 تومن رو محقق كرده.
                      آيا بنظر شما امكان پوشش سود حدودي 300 توماني در پايان سال براي غمارگ ميسر ميباشد؟
                      البته با بررسي كه رو گزارشاي سال پيش غمارگ داشتم گزارشاي مياندورهاي غبشهر بطور معمول بهتر از مارگارين بوده اما تو گزارش پايان سال مارگارين تونسته يود سود خوبي بسازه.

نظر

• a.s
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 186

سلام دوستان
                        این داستان مقاومت حدود 4200 چیه؟ من فردا می خوام رو سقف قیمت 4240 سفارش خرید بذارم. به نظرتون ممکنه تو این قیمتا یه اصلاح بخوره بشه ارزون تر خرید؟
                        ممنون
                        Trend is Your Friend

نظر

• امير سينا
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 483

در اصل توسط a.s پست شده است View Post
                          سلام دوستان
                          این داستان مقاومت حدود 4200 چیه؟ من فردا می خوام رو سقف قیمت 4240 سفارش خرید بذارم. به نظرتون ممکنه تو این قیمتا یه اصلاح بخوره بشه ارزون تر خرید؟
                          ممنون
                          سلام...
                          از فردا باید دست به دعا شیم حجم مبنا رو بدن ، شما حرف از اصلاح میزنی...:D

نظر

• tvnews
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 100

در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Post
                            منم درخواست تاپیک به نام شفاف سازی دارم البته اگر امکانش هست جناب شفاف سازی
                            دوستان دیگه که هم درخواست تاپیک بنام شفاف سازی دارن اعلام کنند

جناب شفاف سازی میشه سبدتون اعلام کنید
                            با تشکر
                            جناب شفاف سازی ما نیز از شما درخواست داریم که تاپیک شفاف سازی را ایجاد کنیم

البته با توجه به تاپیک قبلی شما که گفته اید وقت ندارید و سر کار هستید ولی استفاد از کمترین صحبت های شما نیز برای ما نعمت بزرگی است از شما این در خواست را داریم
                            با تشکر

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1605

در اصل توسط a.s پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              ممنون
                              اصلاح کجا بود....4240 هم اگر تو صف بهت بدند میتونی بخری.....تا اطلاعیه افزایش سرمایه بیاد رو کدال رفتیم تا 6000 تومان.
                              تو گروه غذایی به سود تحلیلی پی بر ای حداقل 5 باید داد.حداقل سود غبشهر 1200 تومان هستش که قیمتش میشه 6000 تومان.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20675

اوه اوه .............چه کرد غبشهر ............بر پدر و مادر تهیه کنندگان صورت های مالی در اولین پیش بینی لعنت که چقدر وقتمون رو گرفتن که به اونایی که با پیشنهاد ما خریدن بفهمونیم که رکب نخورن >>> ......وقتی سهم از 1500 -1700 به زیر 1000 تومن رسیده بود برای قر قر نکردن کاربران .....کار به جایی رسیده بود که ما پت روغن رو وزن میکردیم و قیمتش رو در میاوردیم و روغن خالص رو وزن میکردیم .... که تحلیلمون اشتباه نباشه !!!! و 4 تا بچه میگفتند شما تبلیغ این سهمو میکنید .......;) این نیز گذشت .....
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/07/18, 18:42.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X