صنعتي بهشهر ( غبشهر )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۱
    • ۲۸۸۰

با سلام

تحلیل گام به گام صورت های مالی غبشهر :

صورت های مالی واقعی ۶ ماهه ۹۲ :

نکات قابل توجه :

۱- وجه نقد : ۷۹۱,۸۴۴ میلیون ریال یعنی به ازای هر سهم ۲۴۰ تومان
    ۲- سود انباشته :
    سود انباشته در پایان دوره ۶ ماهه = ۳,۱۱۱,۸۶۱ میلیون ریال یعععععععععننننننننننننی به ازای هر سهم = ۹۴۳ تومان
    ۳ - آمار تولید , فروش , سود

دوره ....................مقدار تولید (تن(....... مقدار فروش (تن) .........نرخ فروش (هر کیلو).........سود سه ماهه
    سه ماهه اول .......۱۱۷,۰۰۰ تن..................۱۲۹,۳۸۵ تن ..................۳,۴۹۵ تومان...............۲۹۵ تومان
    سه ماهه دوم......۱۰۱,۹۳۲ تن..................۱۰۱,۲۸۶ تن....................۴,۱۳۸ تومان...............۲۸۷ تومان

دوستا این آمار خیلی مهمه :
    این شرکت در سه ماهه دوم ۲۸,۰۰۰ تن کمتر فروخته ولی بازهم همان مقدار سود درست کرده یعنی بازهم حاشیه سودش بالاتر رفته

۴ - مقدار تولید ۶ ماهه ۲۰ % نسبت به ۶ ماهه سال ۹۱ افزایش یافته
    مقدار فروش ۲۲% افزایش
    و مبلغ فرووووووووووش ۹۱ % نسبت به ۶ ماهه ۹۱ افزایش داشته است.

آمار و ارقام نشون می ده این شرکت در سه ماهه دوم سال مالی ۹۲ کولاک کرده با اون حال که یه یک ماهی به خاطر عید نوروز تعطیل و تق ولق بوده و کمتر تولید و فروش داشته و باز با این حال سوآوریش فوقالعاده بوده یعنی دوماه = ۲۸۷ تومان سود ساخته
    فعلا" با این آمار و ارقام حال کنید تا بعد

نظر

• tvnews
      عضو عادی
      • آبان ۱۳۹۱
      • ۱۰۰

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است مشاهده پست
      با سلام

شفاف سازی کجاست ؟؟؟؟؟؟؟ شفاف سازی سر کاره
      واقعا" گزارش این دوتا که اومد دیدید که چی شد
      فروشنده ها کجا رفتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من واقعا" دلم به حال اشخاص حقیقی که تو این چند روز سهم شونو مفففففففففففففففففففففففففففت فروختند می سوزه
      چقدر گفتم نفروشششششششششششششششششششششششششششید
      دوستانی که وقتی می گفتم غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنید برای چندمین بار متوجه شدید برای چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ۱- قبل از مجمع ۵-۶ روز غمارگ درجا زد غبشهر ۳۰ % رشد کرد
      ۲- روز بازگشائی غبشهر ۵۰% بالاتر باز شد
      ۳- گزارش ۶ ماهه رو ببنید غبشهر اندازه سه ماهه اول سود ساخته یعنی ۲۸۰ تومان
      ولی غمارگ به اندازه ۵۶ % سه ماهه اول سود ساخته

بازهم می گم انشالله غمارگ و غبشهر رشد خواهند کرد ولی در این بین غبشهر قدری بیشتر رشد خواهد کرد

راستی این دوستمون که دیروز توی خونشون روغن سازی راه انداخته کجاست احتمالا" بنده خدا تعویض روغنی داره و روغن سیاه و سوخته رو با روغن لادن طلائی اشتباه گرفته

جناب شفاف سازی از کلاه که نانوایان می زارن ایشونم از دیشب از اون کلاه گذاشتن دارن یک قاشق روغن غبشهری درست می کنن=))=))=))=))=))

نظر

• abbfar5254
        عضو جدید
        • شهریور ۱۳۹۱
        • ۱۸

با سلام خدمت دوستان جناب شفاف سازی میخواستم تحلیل شما را در صورت افزایش سرمایه بدانم یعنی بعد از افزایش سرمایه چه اتفاقی برای سهم می افتد یا به عبارت دیگر شرکت در افزایش سرمایه خوب است یا نه

نظر

• Hana
          عضو عادی
          • اردیبهشت ۱۳۹۲
          • ۴۲

شفاف سازي عزيز
          از بابت دفاع تمام قدت از تحليل هات ازت تشكر ميكنم من غبشهرامو نفروختم هدف ٥٠٠٠ بود حالا بيشتر شد ، ممنون از بابت نوشته هات باز گل كاشتي يادم قبل بازگشايي به همه توصيه ميكردي غمارگهاشون رو هم با غبشهر عوض كنند.
          فقط خواهش ميكنم به خواسته ما دوستانت عمل كن يك تاپيك با نام شفاف سازي بزن بخدا خير ميبيني.
          باور كن طرفدارهات زيادن و مثل پرريسك پشت سرت دعا ميكنند.

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۸۴۰

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است مشاهده پست
            با سلام

تحلیل گام به گام صورت های مالی غبشهر :

صورت های مالی واقعی ۶ ماهه ۹۲ :

نکات قابل توجه :

۱- وجه نقد : ۷۹۱,۸۴۴ میلیون ریال یعنی به ازای هر سهم ۲۴۰ تومان
            ۲- سود انباشته :
            سود انباشته در پایان دوره ۶ ماهه = ۳,۱۱۱,۸۶۱ میلیون ریال یعععععععععننننننننننننی به ازای هر سهم = ۹۴۳ تومان
            ۳ - آمار تولید , فروش , سود

دوره ....................مقدار تولید (تن(....... مقدار فروش (تن) .........نرخ فروش (هر کیلو).........سود سه ماهه
            سه ماهه اول .......۱۱۷,۰۰۰ تن..................۱۲۹,۳۸۵ تن ..................۳,۴۹۵ تومان...............۲۹۵ تومان
            سه ماهه دوم......۱۰۱,۹۳۲ تن..................۱۰۱,۲۸۶ تن....................۴,۱۳۸ تومان...............۲۸۷ تومان

دوستا این آمار خیلی مهمه :
            این شرکت در سه ماهه دوم ۲۸,۰۰۰ تن کمتر فروخته ولی بازهم همان مقدار سود درست کرده یعنی بازهم حاشیه سودش بالاتر رفته

۴ - مقدار تولید ۶ ماهه ۲۰ % نسبت به ۶ ماهه سال ۹۱ افزایش یافته
            مقدار فروش ۲۲% افزایش
            و مبلغ فرووووووووووش ۹۱ % نسبت به ۶ ماهه ۹۱ افزایش داشته است.

آمار و ارقام نشون می ده این شرکت در سه ماهه دوم سال مالی ۹۲ کولاک کرده با اون حال که یه یک ماهی به خاطر عید نوروز تعطیل و تق ولق بوده و کمتر تولید و فروش داشته و باز با این حال سوآوریش فوقالعاده بوده یعنی دوماه = ۲۸۷ تومان سود ساخته
            فعلا" با این آمار و ارقام حال کنید تا بعد
            جناب شفاف سازی اگر ما بیایم این سود ۲۸۷ تومنو برای دو ماه و نیم حساب کنیم نه ۲ ماه به سود سالیانه ۱۳۲۸۰ ریال میرسیم حالا بیایم پی بر ای گروهو بهش بدیم به قیمت ۱۱۴۰۰ تومن میرسیم امروز قبل از اینکه گزارشش بیاد رو کدال واقعا چه فرصت طلایی بود برای اضافه کردن

نظر

• hassanfateh
              عضو عادی
              • مهر ۱۳۹۱
              • ۴۱

بچه ها اون سود سالانه رو من یادم رفت به کل فکس کنم و البته دقیقا نمی دونستم چی بفرستم

الان امکانش هست؟

نظر

• mostafa1384
                عضو عادی
                • تیر ۱۳۹۲
                • ۷۳

در اصل توسط Hana پست شده است مشاهده پست
                شفاف سازي عزيز
                از بابت دفاع تمام قدت از تحليل هات ازت تشكر ميكنم من غبشهرامو نفروختم هدف ٥٠٠٠ بود حالا بيشتر شد ، ممنون از بابت نوشته هات باز گل كاشتي يادم قبل بازگشايي به همه توصيه ميكردي غمارگهاشون رو هم با غبشهر عوض كنند.
                فقط خواهش ميكنم به خواسته ما دوستانت عمل كن يك تاپيك با نام شفاف سازي بزن بخدا خير ميبيني.
                باور كن طرفدارهات زيادن و مثل پرريسك پشت سرت دعا ميكنند.
                منم درخواست تاپیک به نام شفاف سازی دارم البته اگر امکانش هست جناب شفاف سازی
                دوستان دیگه که هم درخواست تاپیک بنام شفاف سازی دارن اعلام کنند

جناب شفاف سازی میشه سبدتون اعلام کنید
                با تشکر
                آخرین ویرایش توسط mostafa۱۳۸۴؛ ۱۳۹۲/۰۴/۲۷، ۰۰:۳۵.

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • خرداد ۱۳۹۲
                  • ۹۵۹

آقای شفاف سازی در صورت امکان تاپیک مخصوص به خودت رو ایجاد کن، تدارکات و آب و جاروش و نگهبانیش با من;)
                  سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Hana
                    عضو عادی
                    • اردیبهشت ۱۳۹۲
                    • ۴۲

جناب شفاف سازي
                    باز سلام >:D<
                    باور كنيد بنده از فروردين سال ٩١ وارد بورس شدم و اوايل با تحليلهاي خودم كه زياد چنگي به دل نميزنه خريدهايي كردم كه تو بعضي ها سود كردم و تو بعضي پاياپي اومدم بيرون تا اينكه شروع به مطالعه تاپيكهاي مختلف نمودم . اقرار ميكنم از مهر ٩١ پرريسك رو شناختم اوايل كنار ايستادم و فقط چيزهايي رو كه ميگفت يادداشت ميكردم چون نميشكافت فقط ميگفت ارزنده است تو همون حول و حوش شما و بچه هاي ديگه رو شناختم اگه يادتون باشه شما و پرريسك سر ورود به غبشهر با هم اختلاف نظر داشتيد كه وقتي ٩٥٠ بود گفتيد اول پله ورودم به غبشهر، من هم همان زمان به غبشهرم ميزان موجودي سهمم ١٠٠٪ اضافه كردم لذا ميخواستم بگم خيلي از تاپيك ها رو گشتم مثل شما و پرريسك نديدم هيچ ادعاي پيغمبري هم نداريد، لذا چون شما با تحليل صحبت ميكنيد به معلومات ما هم اضافه ميشه. باز ازتون خواهش دارم، با اينحالي كه ميدونم تاپيك مسئوليت ميخواد، زمان ميخواهد، انرژي ميخواهد به خاطر سهامدار جزيي مثل من و امثال من كه كم نيستند يه تاپيك بزن. تو رو خدا نه نگو، حداقل ميفهميم كجا پيداتون بكنيم.عاقبت بخير بشي.=D>
                    آخرین ویرایش توسط Hana؛ ۱۳۹۲/۰۴/۲۷، ۰۷:۵۵.

نظر

• shahmir
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۹۰
                      • ۳۶۸

جناب شفاف سازي

غمارگ نیز در این دوره ۱۲۲۶ ریال محقق کرده است .اخیرا برای سال مالی منتهی به۳۰/۹/۹۲ مبلغ ۱۶۵۶ ریال پیش بینی کرده بود
                      گزارش غمارگ برخلاف غبشهر چنگي به دل نزد . شركتي كه تو سه ماهه اول حدود ۸۰ تومن سود محقق كرده بود تو سه ماهه دوم حدود ۴۲ تومن رو محقق كرده.
                      آيا بنظر شما امكان پوشش سود حدودي ۳۰۰ توماني در پايان سال براي غمارگ ميسر ميباشد؟
                      البته با بررسي كه رو گزارشاي سال پيش غمارگ داشتم گزارشاي مياندورهاي غبشهر بطور معمول بهتر از مارگارين بوده اما تو گزارش پايان سال مارگارين تونسته يود سود خوبي بسازه.

نظر

• a.s
                        عضو عادی
                        • اردیبهشت ۱۳۹۲
                        • ۱۸۶

سلام دوستان
                        این داستان مقاومت حدود ۴۲۰۰ چیه؟ من فردا می خوام رو سقف قیمت ۴۲۴۰ سفارش خرید بذارم. به نظرتون ممکنه تو این قیمتا یه اصلاح بخوره بشه ارزون تر خرید؟
                        ممنون
                        Trend is Your Friend

نظر

• امير سينا
                          عضو فعال
                          • فروردین ۱۳۹۱
                          • ۴۸۳

در اصل توسط a.s پست شده است مشاهده پست
                          سلام دوستان
                          این داستان مقاومت حدود ۴۲۰۰ چیه؟ من فردا می خوام رو سقف قیمت ۴۲۴۰ سفارش خرید بذارم. به نظرتون ممکنه تو این قیمتا یه اصلاح بخوره بشه ارزون تر خرید؟
                          ممنون
                          سلام...
                          از فردا باید دست به دعا شیم حجم مبنا رو بدن ، شما حرف از اصلاح میزنی...:D

نظر

• tvnews
                            عضو عادی
                            • آبان ۱۳۹۱
                            • ۱۰۰

در اصل توسط mostafa۱۳۸۴ پست شده است مشاهده پست
                            منم درخواست تاپیک به نام شفاف سازی دارم البته اگر امکانش هست جناب شفاف سازی
                            دوستان دیگه که هم درخواست تاپیک بنام شفاف سازی دارن اعلام کنند

جناب شفاف سازی میشه سبدتون اعلام کنید
                            با تشکر
                            جناب شفاف سازی ما نیز از شما درخواست داریم که تاپیک شفاف سازی را ایجاد کنیم

البته با توجه به تاپیک قبلی شما که گفته اید وقت ندارید و سر کار هستید ولی استفاد از کمترین صحبت های شما نیز برای ما نعمت بزرگی است از شما این در خواست را داریم
                            با تشکر

نظر

• علیرضا123
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۲
                              • ۱۶۰۵

در اصل توسط a.s پست شده است مشاهده پست
                              سلام دوستان
                              ممنون
                              اصلاح کجا بود....۴۲۴۰ هم اگر تو صف بهت بدند میتونی بخری.....تا اطلاعیه افزایش سرمایه بیاد رو کدال رفتیم تا ۶۰۰۰ تومان.
                              تو گروه غذایی به سود تحلیلی پی بر ای حداقل ۵ باید داد.حداقل سود غبشهر ۱۲۰۰ تومان هستش که قیمتش میشه ۶۰۰۰ تومان.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • آذر ۱۳۹۰
                                • ۲۲۱۰۹

اوه اوه .............چه کرد غبشهر ............بر پدر و مادر تهیه کنندگان صورت های مالی در اولین پیش بینی لعنت که چقدر وقتمون رو گرفتن که به اونایی که با پیشنهاد ما خریدن بفهمونیم که رکب نخورن >>> ......وقتی سهم از ۱۵۰۰ -۱۷۰۰ به زیر ۱۰۰۰ تومن رسیده بود برای قر قر نکردن کاربران .....کار به جایی رسیده بود که ما پت روغن رو وزن میکردیم و قیمتش رو در میاوردیم و روغن خالص رو وزن میکردیم .... که تحلیلمون اشتباه نباشه !!!! و ۴ تا بچه میگفتند شما تبلیغ این سهمو میکنید .......;) این نیز گذشت .....
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۲/۰۴/۲۷، ۱۸:۴۲.
                                ///

نظر

در حال کار...