در اصل توسط علیرضا110 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط هاشمی پست شده است View Postبهاری عزیز وبهشر چرا اینجوری شد من 379 گرفتم اتان خیلی افت کرد چرا؟
نظر
-
غبشهردر نصف سال 83.*700=580 تومان ساخته و حتی اگه هیچ افزایش قیمت یا ظرفیتی نگیره تو سال 1160 تومان می سازه اگه p/e بازار رو که متوسط همه سهمهای خوب و در پیتشه که بالاتر از 6 هست 6 بدیم 1160*6=6960 و این حداقل ارزندگیشه. قیمت بازار رو هم عرضه وتقاضا تعیین می کنه اگه ما نفروشیم کلاهبردارهای بازار خودشون به خودشون می فروشن؟
من این حرف رو قبل از بسته شدن در مورد شبندر هم گفتم حالا هرکی فروخت چوبشو می خوره و من فکر می کنم ما نباید کسی رو که اهل تحلیل نیست تو بازار راه بدیم چون کار مارو هم خراب می کنه
نظر
-
نوسانگیران سهم فقط پول کارگزار ی را می پردازند و مطمئن باشند بالاتر از فروش باید بخرند. غبشهر سهمی است که حداقل 2.5 برابر قیمت امروز باید باشد. نهایت اصلاح هم به 10درصد نخواهد رسید ولی بعد صف های خرید چند میلیونی امان متقاضیان خرید را خواهد برید.این پست را دوباره یاداوری خواهم کرد.
نظر
-
این مطلب هم از تاپیک دوست خوبم آقای سعید درخشانی تحلیگر کم نظیر بورس در سایت همسایه تقدیم غبشهری های با هوش:
در مورد غبشهر دو تا خبر رسیده دستم .
1 : مجوز افزایش ظرفیت به 500 هزار تن رو گرفتند و قصد افزایش بیشتر رو هم دارند !
2 :مجوز افزایش سرمایه 210 درصدی گویا قطعی شده .
اگر این دو خبر در کنار یه افزایش نرخ 20 درصد واقعیت داشته باشه غبشهر سال بعد حداقل 2400 تومن سود میسازه ! با سود 1500 تومنی امسال یعنی یه چیزی در حدود ....
وقتی غبشهر 1000 تومنم بود از این تحلیلا میزدیم کسی جدی نمیگرفت
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postدوستان غبشهری نگران چی هستید؟ناراحت چی هستید؟اگر دیدتون میانمدت هستش که اصلا قیمت را هم نگاه نکنید.مطمئن باشید سهم با فاند میانمدت سود خوب به سهامدارش میده.
نظر
-
دوستان این زود گذر بذار بفروشن دقیقا قبل از مجمع یعنی 20 تا فکر کنم 28 فروردین همینطوری می دادن البته تو مثبت کامل که بعد از 2 ماه چوبشو خوردن اینایی که می بینید تو صف فروش نشستن همونایی هستن که سهمو تو صف خرید خریدن وگرنه برای مایی که 150 درصد رشد کردیم جای نگرانیی نیست ما که فروشنده نیستیم اگه الان پول داشته باشم بازم اضافه می کنم به دوستانم دیگه توصیه نکنید که سهم اینطوری می خواد اینطوری بشه هر کس دوست داشت ورود کنه هر کس دوست داشت خروج کنه :D ;;) ;)
نظر
-
-
اگر معاملات این چند روز مرور کنی به نتیجه زیر میرسی
حقوقی داره با عرضه سنگین صف خرید میشکنه تا قیمت بیاره پایین تا خودش توی قیمت پایین جمعش کنه
فردا هم منفی هستیم
از شنبه حقیقی میفروشه حقوقی میخره
نظر
-
کسانی که دیروز غمارک و غبشهرو فروختن تونستن در واقع حدود 10 درصدی نوسان بگیرن اما کسانی که فردا وارد صف فروش این 2 سهم بشن قطعا شنبه و حتی آخر وقت فردا پشیمان خواهند شد این 2 سهم ارزنده بزودی بسته و با گزارش جدیدشون هنگام باز شدن یه گپ حداقل 60 -70 درصدی میدن
نظر
-
-
فردا یک پله دیگه از صف فروش بر میدارم....نقدینگی هم نداریم زیاد.ولی هر چی دارم میخرم.چند تا سهم تو بازار داریم که هنوز اشباع نشده باشند.کسی هنوز هم نسبت به سود 1200 تومنی این سهم شک داره؟الان پی بر ای چنده؟سود حداقل 1200 تومانی امسال و 2000 تومنی سال مالی ایندش حتمی هستش.یکم صبر و حوصله میخواد....من نظرم اینه که صبر سرمایه دوم یک سرمایه گذار تو بازار سرمایه هستش.البته رو سهمهایی که پویا هستند و با فاند.....مثل شیران .فولای.غبشهر .و ....
نظر
نظر