صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجید
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 118

در اصل توسط علیرضا110 پست شده است View Post
    غبشهر منفی شد. عجیب است. سهمی با این مقدار سود نباید در چنین قیمتی منفی شود.
    اینجا ایران است.........
    یارب الحسین .............

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

در اصل توسط هاشمی پست شده است View Post
      بهاری عزیز وبهشر چرا اینجوری شد من 379 گرفتم اتان خیلی افت کرد چرا؟
      لیدر گروه غذایی یعنی غبشهر منفی شده و به تبع بقیه را با صف فروش مواجه کرد.ولی خیلی زود رفتگان در صف فروش باید مثل چند روز قبل چشم بدوزند به صف خرید و 10درصد بالاتر شاید گیرشون بیاد. متاسفانه قدرت تحلیل در بورس ایران بسیار ضعیف است و اکثرا بدون دلیل اقدام به خرید و فروش می کنند و تابع جو بازارند و با وزیدن هر بادی به ان سمت میل می کنند. وگرنه سهمی با پتانسیل غبشهر بندرت در بازار وجود دارد و ..........

نظر

• hamedsh
        عضو عادی
        • May 2013
        • 160

غبشهردر نصف سال 83.*700=580 تومان ساخته و حتی اگه هیچ افزایش قیمت یا ظرفیتی نگیره تو سال 1160 تومان می سازه اگه p/e بازار رو که متوسط همه سهمهای خوب و در پیتشه که بالاتر از 6 هست 6 بدیم 1160*6=6960 و این حداقل ارزندگیشه. قیمت بازار رو هم عرضه وتقاضا تعیین می کنه اگه ما نفروشیم کلاهبردارهای بازار خودشون به خودشون می فروشن؟
        من این حرف رو قبل از بسته شدن در مورد شبندر هم گفتم حالا هرکی فروخت چوبشو می خوره و من فکر می کنم ما نباید کسی رو که اهل تحلیل نیست تو بازار راه بدیم چون کار مارو هم خراب می کنه

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

نوسانگیران سهم فقط پول کارگزار ی را می پردازند و مطمئن باشند بالاتر از فروش باید بخرند. غبشهر سهمی است که حداقل 2.5 برابر قیمت امروز باید باشد. نهایت اصلاح هم به 10درصد نخواهد رسید ولی بعد صف های خرید چند میلیونی امان متقاضیان خرید را خواهد برید.این پست را دوباره یاداوری خواهم کرد.

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

دوستان غبشهری نگران چی هستید؟ناراحت چی هستید؟اگر دیدتون میانمدت هستش که اصلا قیمت را هم نگاه نکنید.مطمئن باشید سهم با فاند میانمدت سود خوب به سهامدارش میده.

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

این مطلب هم از تاپیک دوست خوبم آقای سعید درخشانی تحلیگر کم نظیر بورس در سایت همسایه تقدیم غبشهری های با هوش:

در مورد غبشهر دو تا خبر رسیده دستم .

1 : مجوز افزایش ظرفیت به 500 هزار تن رو گرفتند و قصد افزایش بیشتر رو هم دارند !

2 :مجوز افزایش سرمایه 210 درصدی گویا قطعی شده .

اگر این دو خبر در کنار یه افزایش نرخ 20 درصد واقعیت داشته باشه غبشهر سال بعد حداقل 2400 تومن سود میسازه ! با سود 1500 تومنی امسال یعنی یه چیزی در حدود ....

وقتی غبشهر 1000 تومنم بود از این تحلیلا میزدیم کسی جدی نمیگرفت

نظر

• علیرضا110
                عضو عادی
                • May 2011
                • 113

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                دوستان غبشهری نگران چی هستید؟ناراحت چی هستید؟اگر دیدتون میانمدت هستش که اصلا قیمت را هم نگاه نکنید.مطمئن باشید سهم با فاند میانمدت سود خوب به سهامدارش میده.
                نگران نیستیم، متعجبیم! از کار فروشنده ها تعجب می کنیم. با چه منطقی چنین سهمی را می فروشند؟

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

غبشهر صف فروش0:-)
                  سلام

نظر

• tvnews
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 100

دوستان این زود گذر بذار بفروشن دقیقا قبل از مجمع یعنی 20 تا فکر کنم 28 فروردین همینطوری می دادن البته تو مثبت کامل که بعد از 2 ماه چوبشو خوردن اینایی که می بینید تو صف فروش نشستن همونایی هستن که سهمو تو صف خرید خریدن وگرنه برای مایی که 150 درصد رشد کردیم جای نگرانیی نیست ما که فروشنده نیستیم اگه الان پول داشته باشم بازم اضافه می کنم به دوستانم دیگه توصیه نکنید که سهم اینطوری می خواد اینطوری بشه هر کس دوست داشت ورود کنه هر کس دوست داشت خروج کنه :D ;;) ;)

نظر

• mostafa1384
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 73

در اصل توسط مجید پست شده است View Post
                      اینجا ایران است.........

زنده باد ایران
                      چو ایران نباشد تن من مباد

نظر

• mostafa1384
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 73

اگر معاملات این چند روز مرور کنی به نتیجه زیر میرسی

حقوقی داره با عرضه سنگین صف خرید میشکنه تا قیمت بیاره پایین تا خودش توی قیمت پایین جمعش کنه
                        فردا هم منفی هستیم

از شنبه حقیقی میفروشه حقوقی میخره

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

غبشهر شاید بزودی بسته بشه
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

کسانی که دیروز غمارک و غبشهرو فروختن تونستن در واقع حدود 10 درصدی نوسان بگیرن اما کسانی که فردا وارد صف فروش این 2 سهم بشن قطعا شنبه و حتی آخر وقت فردا پشیمان خواهند شد این 2 سهم ارزنده بزودی بسته و با گزارش جدیدشون هنگام باز شدن یه گپ حداقل 60 -70 درصدی میدن

نظر

• mostafa1384
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 73

منم حدس میزنم بزودی بسته بشه جنابان بنان و آریو میشه بگید چطوری به این نتیجه رسیدید

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

فردا یک پله دیگه از صف فروش بر میدارم....نقدینگی هم نداریم زیاد.ولی هر چی دارم میخرم.چند تا سهم تو بازار داریم که هنوز اشباع نشده باشند.کسی هنوز هم نسبت به سود 1200 تومنی این سهم شک داره؟الان پی بر ای چنده؟سود حداقل 1200 تومانی امسال و 2000 تومنی سال مالی ایندش حتمی هستش.یکم صبر و حوصله میخواد....من نظرم اینه که صبر سرمایه دوم یک سرمایه گذار تو بازار سرمایه هستش.البته رو سهمهایی که پویا هستند و با فاند.....مثل شیران .فولای.غبشهر .و ....

نظر

در حال کار...
                                X