صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مشتاق
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 150

درود
    برای من رو هفته گذشته به حساب اقتصاد نوین واریز کردند.
    دستشون درد نکنه امور سهام خوبی داره

نظر

• space_mohamad
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 313

دوستان شماره فکس همونه که توی برگه پرداخت سود اومده بود ؟ یک سری از دوستان میگفتند اون شماره عوض شده ... میشه شماره را یک بار دیگه بگزارید .. تشکر از همه
      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• داروساز
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 603

نترسید نترسید ما همه با هم هستیم.... سود منم نریختن هنوز عزیز.... غبهشهر 4000-4200 مقاومت بزرگی داره ببینیم چی میشه....
        در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
        آقا این غبشهر انگار عین خیالش نیست که هنوز سود ما رو نداده . یارانه رو هم ریختن به حساب اما سودو نه [-(

هیچکدوم از شماره تماسهاشونم که جواب نمیده. :)] واقعا جایزه تکریم ارباب رجوع و مشتری مداری رو باید داد به اینا....

آخرشم باید دسته سفیده رو بردام برم تو کوچه شون جلو در خونشون آبروریزی راه بندازم :-w

کسی دیگه هم هست یا خودم تنهام؟؟؟؟ :-s

نظر

• tvnews
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 100

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
          نترسید نترسید ما همه با هم هستیم.... سود منم نریختن هنوز عزیز.... غبهشهر 4000-4200 مقاومت بزرگی داره ببینیم چی میشه....
          l

منم دوماه شماره حساب ملت دادم هنوزم واریز نکردم هفته پیش دقیقا 50 بار زنگ زدم تا جواب داد گفت تا آخر تیر ماه براتون واریز می کنیم

نظر

• azarpad
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 232

سهم به سقف قیمتی رسیده . غبشهر و غمارگ رو سقف هستند .

نظر

• azarpad
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 232

ارزش بازار غبشهر کم مونده برسه به پتروشیمی کرمانشاه !

اینجاست که باید گفت سهم کاملا وارد منطقه حباب شده .

نظر

• tvnews
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 100

من نمی دونم بعضی از این دوستانی که درباره سهم نظر میدن تا حالا کجا بودن که الان چشم ندارن ببین سهمی که باید با 300 برابر رشد باز می شده الان با 100 درصد باز شده و تازه می خواد حرکتش شروع کنه هی میزنن تو سر سهم سهامداری غبشهر تا حقشون از این سهم نگیرن ول کن این سهم نیستن حالا شما خودتون بکشید که جو خراب کنید.

نظر

• azarpad
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 232

در اصل توسط tvnews پست شده است View Post
                  من نمی دونم بعضی از این دوستانی که درباره سهم نظر میدن تا حالا کجا بودن که الان چشم ندارن ببین سهمی که باید با 300 برابر رشد باز می شده الان با 100 درصد باز شده و تازه می خواد حرکتش شروع کنه هی میزنن تو سر سهم سهامداری غبشهر تا حقشون از این سهم نگیرن ول کن این سهم نیستن حالا شما خودتون بکشید که جو خراب کنید.

از این حرفها برای شتران هم میگفتند . سود های 30 و 40 هزار تومنی و قیمتهای 200 و 300 هزار تومنی ولی اخر شد سود 1500 تومنی .

غبشهر چی داره که ارزش بازار اون مثل یک پتروشیمی بشه ؟

نظر

• tvnews
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 100

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است
                    نه دوست عزیز........چرا اینطوری فکر میکنی؟من روز بازگشایی سهم هم گفتم عصبانیت و ناراحتی نداره.تو روزی که خیلی از سهمها صف فروش را تجربه کردند و یا بعضا منفی بودند این دو سهم صف خرید داشتند.چرا ما باید عصبانی باشیم.;;)
                    سهامداری میکنیم تا بعد از افزایش سرمایه و طرح توسعه های متنوع شرکت.و مطمئنا سودش را خواهیم دید.
                    نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا123 نمایش ارسال ها
                    دوست عزیز....زیاد اهمیت نداره فروشنده و خریدار چه کسایی هستند و یا تبانی بوده یا نه
                    این اهمیت داره که سهامدار اگاه پی به ارشهای این سهم برده.بهر حال فرصت خرید هم فراهم شد برای کسایی که میخواستند اضافه کنند و یا اینکه تازه میخواستند وارد بشند.من فقط منتظر گزارش 6 ماهه این سهم و همچنین افزایش سرمایه سهم هستم.
                    می دونی من از چی می سوزم علیرضا جان من که اولا سهمو نمی فروشم من تو غبشهر تو فروردین ماه تک سهم شدم ولی الان که باید با 300 درصد باز می شد با 120 درصد باز شد من فروردین ماه حدود 30 هزارتا واتی 250 تومانی داشتم که فروختم غبشهر خریدم .
                    البته خدامو شکر می کنم ولی این انصاف نیست که یارو 200 درصد تو واتی یا غیره خورده حالا با این بی انصافی یه عده آدمه که سهمو با این قیمت باز کردن و حق سهامدارهای صبور غبشهر خوردن مطمئن باش این عده ای هم که فروختن از روی ناچاری فروختن

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط azarpad پست شده است View Post
                      از این حرفها برای شتران هم میگفتند . سود های 30 و 40 هزار تومنی و قیمتهای 200 و 300 هزار تومنی ولی اخر شد سود 1500 تومنی .

غبشهر چی داره که ارزش بازار اون مثل یک پتروشیمی بشه ؟

باسلام
                      دوست عزیز
                      از این حرف ها برای شتران هم می گفتند ؟؟؟؟؟؟؟؟
                      مگر گزارشی از سود 92 شتران منتشر شده ؟؟؟؟؟؟؟
                      سود 91 را فراموش کنید بزارید شتران باز بشه منفی بخوره بازهم اضافه خواهیم کرد قیمت های 200 -300 هزار تومانی را خواهیم دید
                      اصلا" می دونی غبشهر یعنی چه؟؟؟؟؟؟
                      تا حالا برای خرید به سوپر مارکت , خوابار فروشی و فروشگاه های شهر وند رفتی ؟؟؟؟؟؟
                      روغن لادن طلائی رو دیدی ؟؟؟؟

غبشهر بالای 50 % روغن نباتی این مملکت رو قبضه کرده می دونی این یعنی چه ؟؟؟؟؟
                      کشورمون هنوز هم کمبود روغن داره اگر یک روز خوراک تامین نشه برای مملکت واویلاست
                      برای همین غبشهر صادارتشو ممنوع شده وگرنه روغن لادن طلائی و زعفرانی رو کشورهای همسایه رو هوا می زنند

ارزش غبشهر تازه بعد از افزایش سرمایه 200 درصدی و افزایش تولید 200 هزار تنی معلوم می شه
                      این شرکت به غول تولید روغن تبدیل می شه
                      راستی ما تحلیل کردیم سود غبشهر رو 1250 تومان درآوردیم با p/e حدود 5 قیمتش می شه 7000 تومان
                      شما هم یه تحلیل بزارید و بگید به این دلایل غبشهر 1000 تومان هم نمی ارزه

برای شتران هم برای 92 سود 30 هزار تومانی و قیمت بالای 200 هزار رو بدست اوردیم تا دیگران هر چی بگند اونم بدون تجزیه وتحلیل و بدون دلیل برای ما مهم نیست

نظر

• داروساز
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 603

مرسی جناب شفاف سازی.... ضمنا اکثر دوستان مثل خودم با میانگین زیر 1200 اینجا حضور دارند پس وقتی تو این قیمت نگه داشتیم حتما تحلیلی پشت سهم داریم... همین الانم میگم ممکنه فردا صف عرضه کنند تا 3600-3700 پایین پیاد ولی دیدگاه من یکی لااقل نا مجمع سال دیگست.....
                        در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        باسلام
                        دوست عزیز
                        از این حرف ها برای شتران هم می گفتند ؟؟؟؟؟؟؟؟
                        مگر گزارشی از سود 92 شتران منتشر شده ؟؟؟؟؟؟؟
                        سود 91 را فراموش کنید بزارید شتران باز بشه منفی بخوره بازهم اضافه خواهیم کرد قیمت های 200 -300 هزار تومانی را خواهیم دید
                        اصلا" می دونی غبشهر یعنی چه؟؟؟؟؟؟
                        تا حالا برای خرید به سوپر مارکت , خوابار فروشی و فروشگاه های شهر وند رفتی ؟؟؟؟؟؟
                        روغن لادن طلائی رو دیدی ؟؟؟؟

غبشهر بالای 50 % روغن نباتی این مملکت رو قبضه کرده می دونی این یعنی چه ؟؟؟؟؟
                        کشورمون هنوز هم کمبود روغن داره اگر یک روز خوراک تامین نشه برای مملکت واویلاست
                        برای همین غبشهر صادارتشو ممنوع شده وگرنه روغن لادن طلائی و زعفرانی رو کشورهای همسایه رو هوا می زنند

ارزش غبشهر تازه بعد از افزایش سرمایه 200 درصدی و افزایش تولید 200 هزار تنی معلوم می شه
                        این شرکت به غول تولید روغن تبدیل می شه
                        راستی ما تحلیل کردیم سود غبشهر رو 1250 تومان درآوردیم با p/e حدود 5 قیمتش می شه 7000 تومان
                        شما هم یه تحلیل بزارید و بگید به این دلایل غبشهر 1000 تومان هم نمی ارزه

برای شتران هم برای 92 سود 30 هزار تومانی و قیمت بالای 200 هزار رو بدست اوردیم تا دیگران هر چی بگند اونم بدون تجزیه وتحلیل و بدون دلیل برای ما مهم نیست

نظر

• azarpad
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 232

به سود غبشهر پی ای 3.5 هم بدیم زیادیست . قیمت سهم بالای 2300 تومان حباب هست ( با فرض شرایط خراب الان اگر اوضاع کمی بهتر بشه سهم 1500 هم بالاست ) .

سهم کمتر از دو سال قبل 400 تومان بوده . 10 برابر شده . باز هم میگید جای رشد دارد ؟

روغن خام رو میگیره با کمترین و کم دردسر ترین مرحله ( تمیز کردن . خرد کردن و پوست گیری و... ) میریزه تو ظروف میده بیرون . این کار به این سادگی باید ارزش بازار نزدیک به پتروشیمی کرمانشاه داشته باشد ؟

شما هم در خانه میتوانید روغن تولید کنید .

نظر

• mostafa1384
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 73

به سود غبشهر پی ای 3.5 هم بدیم زیادیست . قیمت سهم بالای 2300 تومان حباب هست ( با فرض شرایط خراب الان اگر اوضاع کمی بهتر بشه سهم 1500 هم بالاست ) .

سهم کمتر از دو سال قبل 400 تومان بوده . 10 برابر شده . باز هم میگید جای رشد دارد ؟

روغن خام رو میگیره با کمترین و کم دردسر ترین مرحله ( تمیز کردن . خرد کردن و پوست گیری و... ) میریزه تو ظروف میده بیرون . این کار به این سادگی باید ارزش بازار نزدیک به پتروشیمی کرمانشاه داشته باشد ؟

خوب توهم تولید کن بعد تو بورس بفروش تا پولدار بشی چرا حرص میخوری دوست من

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

من هم به نتیجه این دوستمون رسیدم به غبشهر باید p/e برابر 2 بدیم و روغن رو هم همه از فردا تو خونه هامون درست می کنیم
                              من کم آوردم

اصلا" چه طوره همه توی خونه هامون نفت پالایش کنیم نفت سفید - نفت کوره - وکیوم باتوم - نفت گاز - گوگرد - بنزین - سوخت جت و.. هم تولید کنیم پالایشگاه نفت تهران رو می خواهیم باری چه؟؟؟
                              این بحث برای همیشه تمام

نظر

• azarpad
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 232

خیلی مضحکه . ارزش بازار غبشهر 3 برابر ارزش بازار نفت پارس ( با اون پالایشگاهی که دارد ) هست .

نظر

در حال کار...
                                X