اقا به نظرتون این افزایش سرمایه از محل سود انباشته کی عملی میشه و خرید سهم با دید نگه داری تا افزایش سرمایه رو چطور میبینید؟!
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad نمایش ارسال ها
اینجا برره سفلی است .مسئولین هر چه بگویند بر عکس انجام می شه. نگران نباشید غبشهر با انرژی فوق العاده بالایی بر می گرده و بالای 2000تومان را خواهد دید. الان فقط فرصت خرید داده ، از خرید جا نمونید. من دیروز 5000تو صف فروش خریدم امروز هم 5000 اضافه کردم.5000هم برای فردا در نظر دارم که اگر فرصت بده اضافه می کنم.
امیدوارم غبشهر داران سود خوبی ببرند و جبران روغنهایی که در بازار با سه برابر قیمت سال قبل می خرند ،بشود !در اصل توسط ahmad پست شده است View Postبا معامله های آخر وقت نشون داد که فردا حتما صف خرید می شه و فروشنده های امروز را سخت پشیمان می کنه. ولی ایکاش فردا هم تعدای فروشنده پیدا می شد که 5000 تای آخری را هم در منفی 4 اضافه می کردم.
نظر
-
-
-
این فروشنده های غبشهر زیر 1400 کجا رفتن بیان حجم سهم رو پر کنن ..بیان بفروشن ...طوری میفروختن ادم فکر می کرد سهام ورشکسته خریده یا سهمی که پی بریا بالای 10 داره ...
فعلا در این کشور همه موندن تو فکر شکم متاسفانه اونوقت به قول دوستی اینجال دارن سهام شکمی رو حراج میزنن...دور دور اینهاست خصوصا غبشهر ..
نظر
-
با سلامدر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین فروشنده های غبشهر زیر 1400 کجا رفتن بیان حجم سهم رو پر کنن ..بیان بفروشن ...طوری میفروختن ادم فکر می کرد سهام ورشکسته خریده یا سهمی که پی بریا بالای 10 داره ...
فعلا در این کشور همه موندن تو فکر شکم متاسفانه اونوقت به قول دوستی اینجال دارن سهام شکمی رو حراج میزنن...دور دور اینهاست خصوصا غبشهر ..
جناب پر ریسک تکنیکال سهم چه جوریه؟
نظر
-
پرریسک جان نگران نباش تا اخر وقت خودم عرضه میکنم تو این مدت بخوبی از مهمانی غبشهر استفاده کردیم که تو این چنین روزهایی مشکل حجم نداشته باشیم .در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین فروشنده های غبشهر زیر 1400 کجا رفتن بیان حجم سهم رو پر کنن ..بیان بفروشن ...طوری میفروختن ادم فکر می کرد سهام ورشکسته خریده یا سهمی که پی بریا بالای 10 داره ...
فعلا در این کشور همه موندن تو فکر شکم متاسفانه اونوقت به قول دوستی اینجال دارن سهام شکمی رو حراج میزنن...دور دور اینهاست خصوصا غبشهر ..یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر

نظر