صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

به نقل از آقا كامران1353 از سايت همسايه
    نرخ ارز در بودجه سال آینده 2 هزار تومان تعیین شد

رییس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت: حذف ارز مرجع كالاهای اساسی مقدمه ای برای تك نرخی شدن ارز است.

محسن بهرامی ارض اقدس، در گفتگو با خبرنگار ایلنا با بیان اینكه تنگناهای ارزی باعث تغییر اولویت های كالایی از سوی دولت شده است، اظهار داشت: پس از خروج برنج از اولویت اول اظهاراتی مبنی بر خروج روغن خام و گوشت قرمز از لیست کالاهای اولویت اول و دوم نیز مطرح شد كه نشان می دهد دولت به سوی تك نرخی شدن ارز در حركت است.

وی افزود: با توجه به اینكه در آستانه تدوین بودجه سال 92 هستیم و نرخ ارز در این بودجه 2 هزار تومان عنوان شده پس نباید ارز مرجع 1226 برای كالاهای اساسی در نظر گرفته شود؛ چرا كه بلافاصله پس از اعلام این نرخ، فروشندگان كالاهای خود را با نرخ مجلس تطبیق خواهند داد.

بهرامی با بیان اینكه سیستم توزیع در كشور نیاز به نظارت بیشتر دارد، خاطر نشان كرد: اگر این رویه ادامه پیدا می كرد با دوگانگی در بازار مواجه می شدیم؛ اینكه كالایی با نرخ 1226 خریداری می شد اما با نرخ مبادله ای و یا آزاد به دست مصرف كننده می رسید.

او اضافه كرد: به عنوان مثال برنج به قیمت 2800 تومان خریداری و به قیمت 5 هزار تومان عرضه می شد اما با اصلاحاتی كه صورت گرفته قیمت ها واقعی می شوند.

وی با بیان اینكه نرخ ارز به صورت مصنوعی پایین بود و باید اصلاح می شد،تصریح كرد: حذف ارز مرجع كالاهای اساسی مقدمه ای برای تك نرخی شدن ارز است.

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

غمارگ كه صف شد.............
      ببينيم غبشهر چه ميكنه!!!

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
        غمارگ كه صف شد.............
        ببينيم غبشهر چه ميكنه!!!
        مصطفی جان بهتره تاپیک پایین بمونه،مخصوصا اینطور مواقع که سهم ممکنه صف خرید بشه!
        تمام سال من بی تو...

نظر

• esi_mohammadi
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 1105

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          مصطفی جان بهتره تاپیک پایین بمونه،مخصوصا اینطور مواقع که سهم ممکنه صف خرید بشه!
          مبارک سهامداران صبورش :)
          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• ebi1
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 95

صف شدنش بخاطر گزارش عالی و احتمال زیاد بسته شدن سهم های غپینو غبشهر و غمارگ جهت تعدیل مثبت هستش

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

+4 فردا میشه 1020 تومن،صف موندن فرداش تاییدی بر روند پر قدرت صعودی خواهد بود...

اینم پست سیدجعفر،خالی از لطف نیست:
              در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              روند هنوز نزولی هست اگر بتونه 1020 رو بشکنه وتثبیت بشه روند صعود اغاز میشه حواستون به 1020 باشه ..

.:x:x
              تمام سال من بی تو...

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                خب یکهفته نوسانش در محدوده مورد نظر انجام شد. از فردا باید منتظر واکنش مثبت سهم باشیم . مهمترین نقطه عبور و شکست از 1010 میباشد تا داستان شروع شود!
                صعود این سهم هم قطعی شد. 5 دقیقه اول بازار قیمت دقیقا زیر 1010 بود که ناگهان با رنجی که زدند در سقف صف خرید شد.

من البته خودم غمارگ دارم که اون زودتر وارد روند صعودی شده بود.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

ا میلیون و 700 صف خرید!!!

خدایا شکرت!

کیوان جان یه لطفی میکنی یه تحلیل از نقات مقاوتی و تارگتهای پیش رو بزنی...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

بعد از بررسی نقاط حمایتی سهم که بسیار دیوانه کننده بود
                    حالا نوبت به برسی نقاط مقاومتی رسیده :D

بنیادی سهم هیچ چیز کم نداره حداق سود 350 تومن برای امسال و 350 تومن برای سال 92...450 تومن سود انباتشه ... به همراه یه افزایش سرمایه 75 درصدی از انباشته
                    تنها یک حالت تحلیل سهم غبشهر زیر سوال میره
                    اونم اینه که سال آینده با کمبود شدید روغن در سطح کشور مواجه بشیم !
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5095

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      ا میلیون و 700 صف خرید!!!

خدایا شکرت!

کیوان جان یه لطفی میکنی یه تحلیل از نقات مقاوتی و تارگتهای پیش رو بزنی...
                      مرادی جان. تحلیلشو یک چند صفحه عقب تر اینجا و هم تو تاپیک خودم" نگاه تکنیکالی کیوان" گذاشته بودم.
                      در مورد تارگت هم چشم.
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

نگاهي کوتاه به معاملات ديروزغبشهر:
                        ...خيلي سريع صف خريدشد(حدودساعت9و8دقيقه يعني فقط بعداز8دقيقه معامله).
                        ...تقريباازساعت9و20دقيقه به بعدعرضه اي نداشت(ازاين ساعت تاپايان وقت فقط5هزارتاعرضه شدکه ميشه درنظرنگرفت).
                        ...نسبت به روزمعاملاتي قبل هم حجم بيشتري خوردوهم صف سنگين تري داشت(نشان دهنده ادامه صعوداست)
                        ...درلحظاتي صف به1750000تارسيد(نشان ازورودخريدارقوي است)
                        ...اگه اشتباه نکنم بيشترخريدبه صورت گروهي بودوفروشنده هم فقط حقيقي(نشان ازورودخريدارقوي است)
                        ...تعدادخريدار24نفروتعدادفروشنده64نفر(نشان ازورودخريدارقوي است).
                        نتيجه گيري:صف سنگين غبشهردرقيمت10553ريال درروزدوشنبه به راحتي قابل پيش بيني است وخيلي ازدوستان تکنيکال هم منتظرشکستن1050تومن هستندکه به نظرم به راحتي شکسته ميشه واستقبال ازسهم ازروزسه شنبه خيلي بيشترميشه...
                        نکته مهم:قيمت غمارگ وغبشهرقبل ازبازگشايي کذايي 22/9به ترتيب3623و13409ريال بوده که خوشبختانه غمارگ به بالاي اين قيمت صعودکردوانتظارميره باپول قدرتمندي که داره پشت غبشهرمياددرمرحله اول مانندغمارگ قيمت قبل ازبازگشايي(13409)روپشت سربزاره ودرمرحله دوم سقف قبلي(1569تومن)روردکنه وبعد....به دوستان توصيه ميکنم به معاملات دوشنبه به دقت توجه کنن اگه مطابق انتظاربه راحتي1050تومن روردکردوباصف مناسب بسته شدبدونين سهم واردروندصعودي شده وبانوسانات کوچکي به صعودش ادامه ميده وبهتره درروندصعوداصلابه فکرنوسان گيري نباشين...به اميدسودصددرصدي دوقلوها...

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

فکر کنم تو رالی غذایی ها ما بازنده باشیم
                          غمارگی ها و غپینویی ها برنده هستن
                          ما هنوز منتظر حجم مبناییم
                          لعنتی داشت میومد پایین هر روز حجم میخورد میلیون میلیون حالا موقع بالا رفتن ناز میکنه
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            لعنتی داشت میومد پایین هر روز حجم میخورد میلیون میلیون حالا موقع بالا رفتن ناز میکنه
                            فکر میکنم با یه باز و بسته شدن مشکل حل بشه،زمزمه هایی مبنی بر تعدیل در گزارش حسابرسی شده امسال به گوش میرسه...

نظر اقای سعید درخشانی هم قابل تامله:
                            در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post
                            یه ضرب المثلی میگه در بازارهای ریسکی و تورمی باید سهمی بخری که از میانگین تورم بالا بیشتر انتظار صعود داشته باشی . نمونش کربن که 90 کجا و 270 کجا !!

غبشهر به نظر من سود سال بعدش بین 600 تا 800 تومنه .

.
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• Hamidkhann
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 476

سلام
                              پریروز که هردو سهم غبشهر و غمارگ در آستانه صف شدن فرصت خرید داده بودن من غمارگ برداشتم. دلیلش اینه که معاملات این دو سهم رو چند وقته زیر نظر داشتم و غبشهر یه جورهایی انگار بی صاحبه. منظورم اینه حقوقی درست درمونی افت و خیز سهم رو مدیریت نمیکنه.
                              نظر دوستان محترمه اما به عقیده من نظر شما منطقی و نظر جناب m.r_moradi یه مقدار ناشی از تعصب روی غبشهر باشه.
                              امیدوارم غبشهر و غمارگ پابه پای هم برن بالا و همگی باهم در سود باشیم.

نظر

• هامون
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 91

غبشهر بالا نیاد بقیه رو هم می کشه پایین.

نظر

در حال کار...
                                X