صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

شناور شدن غبشهر هم در نوع خودش جالب بود ..همچنان 20 درصد از کل بازار عقب هست ..بالای 1500 الان باید می بود ولی خوب امروز رو 1300 میفروختن ..ببینم تا چند قصد فروش دارن اونم در صنعتی که درپیت ترین سهم اون با وجود زیان یعنی غشاذر گره 12 درصد خورد وامروز مجدد صف خرید بود و4 درصد خورد وبقیه گروه پی بریا بالای 8 دارن اونوقت غبشهر با پی بریا زیر 5 فروخته شد ....

صبر می کنیم حد ضرر 1250 وهدف بالای 2000 فعلا ..

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

غپینو درپیت امروز رو با صف خرید تموم کرد ولی این......
      به قول دوست عزیزمان جعفر خان صبر می کنیم
      حکایت غبشهر شده حکایت قصفها با قثابت و قجام.....

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        خوب غبشهر به قیمت بالای 2000 خواهد رسید ..در واقع میشه گفت غبشهر لیدر گروه غذایی هست ..این بالا نره بقیه غذایی ها که پیش غبشهر عددی هم نیستن برن بالا ..شک نکنید این بالا رفتن سفته بازی هست ..نمیشه سهام با پی بریا زیر 5 بالا نره بعد بقیه با پی بریا بالای 8 مثبت بخورن ...تو گزارش اونها من چیز خاصی هم ندیدم ..ولی غبشهر همینجوری باید بالای 2000 باشه وخواهد رفت ..صبر کنید ..حد ضرر 1250 ..

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          خوب غبشهر به قیمت بالای 2000 خواهد رسید ..در واقع میشه گفت غبشهر لیدر گروه غذایی هست ..این بالا نره بقیه غذایی ها که پیش غبشهر عددی هم نیستن برن بالا ..شک نکنید این بالا رفتن سفته بازی هست ..نمیشه سهام با پی بریا زیر 5 بالا نره بعد بقیه با پی بریا بالای 8 مثبت بخورن ...تو گزارش اونها من چیز خاصی هم ندیدم ..ولی غبشهر همینجوری باید بالای 2000 باشه وخواهد رفت ..صبر کنید ..حد ضرر 1250 ..
          با سلام احتمال داره که در گزارش 9ماهه تعدیل دهد مارگارین اعلام کرده که تا 5 روز دیگر تعدیل را اعلام می کنم به نقل از سایت بورس 24 اگر هم غبشهر تعدیل ندهد باید پوشش خوبی اعلام کند باز هم باید صبر کنیم تا زمان به کمک مان اید با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            با سلام احتمال داره که در گزارش 9ماهه تعدیل دهد مارگارین اعلام کرده که تا 5 روز دیگر تعدیل را اعلام می کنم به نقل از سایت بورس 24 اگر هم غبشهر تعدیل ندهد باید پوشش خوبی اعلام کند باز هم باید صبر کنیم تا زمان به کمک مان اید با تشکر
            سلام ..همین سود برا رسیدن به قیمت 2000 کافی هست ..تعدیل نخواستیم ..

نظر

• rad
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 557

ویراش صحیح

سلام دوستان
              حدس من اینست که بازیگر مارگارین و غبشهر و سغرب در سرمایه گذاری ملی زندگی میکند.
              ضمن اینکه خیلی برای ایشان احترام قایل هستم.
              امیداورم خدا در این ماه مهر-ماه پرمعنی پاداشش دهد.شخصا برایش آرزوی تندرستی و پیروزی دارم.کسانی که ازاین سه سهم سود کردند
              1-برای کارکنان پرتلاش این سه شرکت وخانواده محترم دعا کنند.
              2-یک کیلو انار درجه 1(میوه بهشتی) خرید کن وبه یک فقیر بده.
              کسانی که به دیگران سود می رسانند مردی از مردان خدا هستند.
              مردان خدا گرچه هزارند یکی اند مستان هوا جمله دوگانه اند و سه گانه
              آخرین ویرایش توسط rad؛ 2012/10/04, 01:08. دلیل: جمله بندی

نظر

• برزیل
                Banned
                • Aug 2025
                • 415

بروی غپینوچندگروه فعالن که من سه گروه رومیشناسم سایت دنیای بورس وکاربران ویژه اش (از140خریداربودن)که شنیدم میخوان 250خالی کنن اگه تارگتشون تغییرنکرده باشه جناب ولیخانی بادارودسته وصندوق بورسیران
                سایت دنیای بورس هرروزه وبشدت به کاربرانش توصیه میکنداول صبح صف خریدبراش تشکیل بدن وازش خیلی حمایت میکنن توی غاذروغسالم هم رفتن فکرکن اینهمه سرمایه پشت یه سهم چیکارنمیتونه بکنه
                من معتقدم درسته که سهم خوب راهشوپیدامیکنه امااگه یه سهم حامی خوبی داشته باشه یه چیزه دیگه س
                من خودم غپینوندارم

نظر

• behnam1480
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 432

اگر کل بازار هم منفی شود.. با این وضعیت خوب غبشهر منفی نخواهد شد و مطمئنا صف خرید طولانی خواهد داشت..غبشهر مانند گاو صندوقیه که اگه کل سرمایتو توش بریزی حفظ میکنه...

نظر

• behnam1480
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 432

کسانیکه پشت صفهای خرید بیسکویت مینو میشینند همان کسانی هستن که پشیمان خواهند شد ..با اخباری که منتشر شود

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                      کسانیکه پشت صفهای خرید بیسکویت مینو میشینند همان کسانی هستن که پشیمان خواهند شد ..با اخباری که منتشر شود
                      سهمی نتوانید سودش رو با قیمتش متناسب کنه شک نکیند بعد مدتی با مخ پایین میاد ....

برعکس هم هست سهمی قیمت با سودش متناسب نباشه بعد مدتی مثل موشک بالا خواهد رفت ..دیروزود داره ولی سوخت سوز نداره ..

البته سهم باید اینده روشن هم داشته باشه ..مثال غبشهر وگروه ساختمان ..گروه ساختمان چرا باید دو سه ماه مانده به مجمع با تقسیم سود 100 درصد وپی بر ای زیر 4 معامله بشن ..همانظور که پارسان از 520 رسید بالای 700 اینها هم خواهند امد ..

غبشهر چرا باید با پی برای زیر 5 اونم در صنعنی که پی بریا 8 داره شناور بشه ..یا باید قیمت اون کیکی ها افت شدید بکنه برسه به این یا اینکه قیمت غبشهر باید رشد شدید بکنه برسه به اونها ..باید صبر کرد ...

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

ما اقا اخر وقت زد به سرمون پله اول رو با 40 درصد سرمایه وارد شدیم ..........تا ببینیم چی میشه ...........
                        پله دوم هم 20 درصد دیگه اضافه میکنم .........
                        ///

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

ما که هر چی سهم درپیت داشتیم فروختیم و زدیم تو کار غبشهر. فردا هم یه پله دیگه وارد می شیم
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

پارسال 247 تومن سود انباشته داشته تا سال مالی 90 .....70

تومن در مجمع تقسیم کرده ...............177 تومن سود انباشته داره
                            .

300 تومن سود امسال + 177 تومن سود انباشته میشه......... 477 تومن سود قابل تخصیص امسالش ......................بازار ما از بی تحلیلی رنج میبره ............

سهم 75 درصد افزایش سرمایه از سود انباشته داره ..........
                            150 تومن در مجمع حداقل تقسیم خواهد شد ......................ای خرید این جور سهم ها حال میده .........البته پایین تر هم میشه خرید احتمالا ;)
                            =))
                            ما دیر وارد میشیم ولی با تحقیق وارد میشیم ............من موندم با چه عقلی روز بازگشایی فروشنده زیر 1000 فروخت ...........
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/06, 12:51.
                            ///

نظر

• Jamshidyar
                              كاربر فعال
                              • Oct 2011
                              • 556

من هم امروز به اندازه دو برابر قبل غبشهر خریدم. کلا بازار رو هر چی بالا پایین می کنم می رسم به این سهم
                              موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                              www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• قاتل بروسلی
                                كاربر فعال
                                • Feb 2012
                                • 684

این روزها همه غبشهر میخرند.ما هم امروز خریدیم. :d
                                کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                                ندایی آمد که :
                                او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

در حال کار...
                                X