صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    امروز روز مهمی بود که خوشبختانه داره رد میکنه ........فک میکردم عرضه ها بیشتر از اینی که هست باشه !!!!!!!!!!

پس شنبه روز مهمیه .......چون عرضه های امروز کم بود .......
    روز حساسی بود امروز ..چرا ..

روز حساس برا غذایی های دگیه هست اونم هر روز نه برا غبشهر با پی بریا زیر 5...این سهم کمریسک ترین سهم گروه غذایی هست ودر صدر همه اونها ..گفتم اینهایی که میفروشن میرن چی میخرن غذایی های دیگه با پی بریا 10 ..بخرن ما که نمیخریم وقتی غبهشر هر روز فرصت خرید میده اونم با این پی برای کی دیگه به سهام غذایی دیگه فکر می کنه ..

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

سلام جعفر جان
      کم پیدایی؟
      هر جا هستی سلامت باشی و موفق
      ما دوست داریم همه!>:d<
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

روز حساس برا غذایی های دگیه هست اونم هر روز نه برا غبشهر با پی بریا زیر 5...این سهم کمریسک ترین سهم گروه غذایی هست ودر صدر همه اونها ..گفتم اینهایی که میفروشن میرن چی میخرن غذایی های دیگه با پی بریا 10 ..بخرن ما که نمیخریم وقتی غبهشر هر روز فرصت خرید میده اونم با این پی برای کی دیگه به سهام غذایی دیگه فکر می کنه ..
        اخ اخ نگو امروز الکی 20 درصدشو فروختیم به هوای شتران 5000 تومنی .........اینم از دستمون رفت اون هم گیرمون نیومد !!!!!!!111:)) ببینیم روزهای بعد فرصت میده بزاریم سر جاش !!!

لعنت به این عرضه اولیه ...........
        ///

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

آخه میدونی چیه جعفر خان، همه که میان مدت نیسن من خودم الان ماکزیمم دیدی که دارم الان یه ماهس بیشتر ازون نمیتونم حساب کنم، غبشهر فوقالعادس فاندامنتالش اصن صورتای مالیشو نیگا میکنی حظ میکنی، ولی تا قبله دیروز حمایته انچنانی پشتش نبود بقیه غدایی هارو که اصن کاری ندارم چون الکی دارن میرن بالا بعدنم خریداراش پشیمون میشن ولی غمارگ این وسط هردوشو باهم داره هم حمایت خوبیو داره که این چن وخ به وضوح نشون داده هم فاندامنتال خوبی داره p/e شم بالا نرفته هنو 5.5 اِ البته نه مثه غبشهر ولی هنوز کلی تعدیل داره که نیومده که مهمترینش زمینه فروشیشه، واسه همین واسه منه کوتا مدت غمارگ بهتره در ضمن غبشهرم اینظور که به نظر میاد داره دنبال غمارگ میاد تو همین رونده که شرو شده غمارک وایسه مطمئنم غبشهرم وایساده یه جورایی الان حمایت غبشهر در گرو حمایت از غمارگه، البته بعدا مطمئنن راهشو جدا میکنه ولی الان بخوای نیگا کنی بره کوتاه مدت غمارگ انتخاب بهتریه ....

اخ اخ نگو امروز الکی 20 درصدشو فروختیم به هوای شتران 5000 تومنی .........اینم از دستمون رفت اون هم گیرمون نیومد !!!!!!!111:)) ببینیم روزهای بعد فرصت میده بزاریم سر جاش !!!

وااااای میثم باورم نمیشه این حرکتو زده بااشی !!؟ 20 درصدشو دادی رف!! غمارگم که فروختی !! حداقل میزاشتی صعودیو که دیروز شرو کردنو تموم کنن بعد !!! شتران که همش 100تا سهم میخواس برسه به ما که میشد 750 تومن،که اونم به هیشکی نرسید، واقعاا بضی وختاا یه کارایی میکنیااا !
          آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/10/10, 13:42.
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

خدایش چه زود زود از سهمت سوار و پیاده میشی. نگران نباش نکته مثبت اینه که 40% هنوز داری. تعویض با شبندرو ببین چقد خوب بوده. تو ادم باهوشی هستی انشا الله بهترشو جایگزین میکنی.
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
              آخه میدونی چیه جعفر خان، همه که میان مدت نیسن من خودم الان ماکزیمم دیدی که دارم الان یه ماهس بیشتر ازون نمیتونم حساب کنم، غبشهر فوقالعادس فاندامنتالش اصن صورتای مالیشو نیگا میکنی حظ میکنی، ولی تا قبله دیروز حمایته انچنانی پشتش نبود بقیه غدایی هارو که اصن کاری ندارم چون الکی دارن میرن بالا بعدنم خریداراش پشیمون میشن ولی غمارگ این وسط هردوشو باهم داره هم حمایت خوبیو داره که این چن وخ به وضوح نشون داده هم فاندامنتال خوبی داره p/e شم بالا نرفته هنو 5.5 اِ البته نه مثه غبشهر ولی هنوز کلی تعدیل داره که نیومده که مهمترینش زمینه فروشیشه، واسه همین واسه منه کوتا مدت غمارگ بهتره در ضمن غبشهرم اینظور که به نظر میاد داره دنبال غمارگ میاد تو همین رونده که شرو شده غمارک وایسه مطمئنم غبشهرم وایساده یه جورایی الان حمایت غبشهر در گرو حمایت از غمارگه، البته بعدا مطمئنن راهشو جدا میکنه ولی الان بخوای نیگا کنی بره کوتاه مدت غمارگ انتخاب بهتریه ....

وااااای میثم باورم نمیشه این حرکتو زده بااشی !!؟ 20 درصدشو دادی رف!! غمارگم که فروختی !! حداقل میزاشتی صعودیو که دیروز شرو کردنو تموم کنن بعد !!! شتران که همش 100تا سهم میخواس برسه به ما که میشد 750 تومن،که اونم به هیشکی نرسید، واقعاا بضی وختاا یه کارایی میکنیااا !
              گفتیم شتران 5000 تومن عرضه میشه و زیر 6000 ...........ما تا 6000 هر روز میریم تو صف خرید تا بخریم ....بعدش شتران میرفت بالای 10000 تومن .......نگو مفت به کسی نمیدن این سهمو حتی اگه بخواد با پی به 7.5 عرضه بشه ..........عادت کرده بودیم عرضه اولیه با پی به ای زیر 5 ..........:(

تو سهم غمارگ نوسان گیر فراونه .....چند درصد بالاتر و شاید شنبه خالی کنن ...من امروز انتظار داشتم 5-6 میلیون غمارگ معامله بشه که متاسفانه نشد و البته برای سهم خوب بود .....
              غمارگ شل کنه ....غبشهر هم شل میکنه ........;) البته بستگی به بازیگراش داره که غمارگ رو نگه میدارن یا عرضه میکنن در روزهای بعد و چون بازیگرای قندی رو این سهم هستن دو چندان سود میخوان بگیرن ....هم نوسان میگیرن هم میبرن بالا ......و بین راه میشه نوسان هم گرفت به نظرم ........

البته اگه سهم برای تعدیل نبنده نوسان هم میشه گرفت بین این صعود ولی خوب اگه ببنده دیگه باید بری دنبال یه سهم دیگه :d
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/10, 14:11.
              ///

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

هیچ وقت در بورس امکان نداره سهام خوب در جا بزنه وپایین بمونه وبعد سهامی که در مقایسه از اون خوبتر نیست بالا بره ...

تا وقتی که گروه غذایی بالا میره غبشهر خواهد رفت بالا وبه دلیل پی بریا پایین اون حتی میتونه راه خود رو جدا کنه وتنهایی بالا بره چون واقعا خوبه مثل قزوین که همه قندیها در جاز دن منفی خوردن تنهایی از 1000 اومد رو 1400 ..

ولی بعکس حالا گروه غذایی منفی شد اونهایی که الکی وبا حامی واینها بالا اومدن حامی بره کنار با مخ میان پایین ولی سهام خوبه شاید تا یه حدی منفی بخوره ولی سقوط نمی کنه چون واقعا سهام خوبیه ودیر زود بالا میرفت حالا حامی باشه یا نباشه ...سهام خوب حامی لازم نداره ..حامی فقط سرعت رشد رو بیشتر می کنه همین ..

غبشهر در صدر لیست گروه غذایی هست وبهترنی وبرترین هست ..

نظر

• baran
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 704

هیچ وقت در بورس امکان نداره سهام خوب در جا بزنه وپایین بمونه وبعد سهامی که در مقایسه از اون خوبتر نیست بالا بره ...

تا وقتی که گروه غذایی بالا میره غبشهر خواهد رفت بالا وبه دلیل پی بریا پایین اون حتی میتونه راه خود رو جدا کنه وتنهایی بالا بره چون واقعا خوبه مثل قزوین که همه قندیها در جاز دن منفی خوردن تنهایی از 1000 اومد رو 1400 ..

ولی بعکس حالا گروه غذایی منفی شد اونهایی که الکی وبا حامی واینها بالا اومدن حامی بره کنار با مخ میان پایین ولی سهام خوبه شاید تا یه حدی منفی بخوره ولی سقوط نمی کنه چون واقعا سهام خوبیه ودیر زود بالا میرفت حالا حامی باشه یا نباشه ...سهام خوب حامی لازم نداره ..حامی فقط سرعت رشد رو بیشتر می کنه همین ..

---------------------------------------------------------------
                  جناب پر ريسك عزيز البته در صدر ليست گروه غذايي غگل قرار دارد كه متاسفانه سهامداراي عمده قصد عرضه ندارند و واقعا كه در حق ما سهامداران جز دارند جفا ميكنند الان مدت 2 هفته است كه سهم به اندازه حجم مبنا هم سرجمع عرضه نشده و قيمت هم نخورده

نظر

• behnam1480
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 432

تو این بازار منفی و بدون حمایت... اونهایی که این سهم رو میفروختن ببینند که چطور صف خرید شده... موج جدی شروع شده از روی 1300 و تا 1500 یه کله خواهد رفت...

نظر

• هامد
                      ستاره دار(7)
                      • Aug 2012
                      • 2611

گفتیم شتران 5000 تومن عرضه میشه و زیر 6000 ...........ما تا 6000 هر روز میریم تو صف خرید تا بخریم ....بعدش شتران میرفت بالای 10000 تومن .......نگو مفت به کسی نمیدن این سهمو حتی اگه بخواد با پی به 7.5 عرضه بشه ..........عادت کرده بودیم عرضه اولیه با پی به ای زیر 5 ..........:(

تو سهم غمارگ نوسان گیر فراونه .....چند درصد بالاتر و شاید شنبه خالی کنن ...من امروز انتظار داشتم 5-6 میلیون غمارگ معامله بشه که متاسفانه نشد و البته برای سهم خوب بود .....
                      غمارگ شل کنه ....غبشهر هم شل میکنه ........;) البته بستگی به بازیگراش داره که غمارگ رو نگه میدارن یا عرضه میکنن در روزهای بعد و چون بازیگرای قندی رو این سهم هستن دو چندان سود میخوان بگیرن ....هم نوسان میگیرن هم میبرن بالا ......و بین راه میشه نوسان هم گرفت به نظرم ........

البته اگه سهم برای تعدیل نبنده نوسان هم میشه گرفت بین این صعود ولی خوب اگه ببنده دیگه باید بری دنبال یه سهم دیگه :d
                      آفرین اره غمارگ الان به بازیگراش خیلی متکیه هفته پیش به وضوح نشون داد اینو البته با اون نوسانای هفته ی پیش میشه گف شناورش کم کم داره خشک میشه و اماده بره صعوده دوم یا به نوعی سوم خب میشه حق داد بهشون چون اکثره اوناایی که هفته پیش با نوسان بیرون اومدن کسایی ان که از زیر 150 با سهم بودن نزدیک 300% سود کرده بودن هرچن من خودم بودم عمرا بیخیل نمیشدم وامیسادم تا از سقوطش مطمئن شم:)) چون اتفاقا الان رشد بیتشر به نفعشونه منی که 400 وارد شدم بشه 480 20% سود میکنم ولی اون بالای 70% !!! مخصوصا تو بازاری که فقد اینا دارن مثبت میخورن!!!!
                      منم خیلی حواسم هس ببینم چی میشه کی بازیگرا میخوان بکشن پایین قیمت خریدشونو فک نمیکنم قبله تعدیل این اتفاق بیفته ینی امیدوارم، توام احتماله زیاد فردا همون چن دیقه اول هم غبشهرو هم غمارگو میتونی دخول کنی :)) البته 4% اِش پرید دیگه !:( اره دقیقا به نظر منم همینه غمارگ شل کنه غبشهرم شل میکنه یه مدتی این وضه بعدا شاید غبشهر خودشو جدا کرد که اون موقس همه غمارگمو غبشهر میکنم :دی

اا خب جعفر خان حرفه منم تو همین راستا بود دیگه تناقضی نبود:دی گفتم که خیلی ارزندس و الان شاید نه ولی بعدا مطمئنن راهشو جدا میکنه از گروه، تازه الان به نظرم این دوتا راهشونو از گروه جدا کردن اگه گروه منفی بخوره بعید بدونم اینا پایین بیان راهه خودشونو دارن میرن فعلا که :) اره دیگه منم واسه همین الان با غمارگم رشدش سریعتره یکم بره بالاتر و بعده تعذیل دیگه اروم میگیره تعویض میکنم با غبشهر البته اگه به تارگتاش نرسیده باشه ...
                      اونور سوال کردم فک کنم شلوغ بود ندیدین :(

"باز با این بازار منفیو عرضه ی شتران خداروشکر غذایی ها هنوز رو اوجن هرچن به جز روغنی ها بقیشون رو حمایت دارن میرن بالا و بالاخره یه جا زمینگیر میشن !!
                      جعفر خان میشه از مقاومتای جدید غمارگو غبشهر بگی هرچن هدف غبشهرو قبلا گفتی 2000 غمارگم 480 ولی مطمئنا اینو یه سره نمیره میخوام مقاومتای مهم بعدیو و در نتیجه حد ضررارو بدونم "
                      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

آفرین اره غمارگ الان به بازیگراش خیلی متکیه هفته پیش به وضوح نشون داد اینو البته با اون نوسانای هفته ی پیش میشه گف شناورش کم کم داره خشک میشه و اماده بره صعوده دوم یا به نوعی سوم خب میشه حق داد بهشون چون اکثره اوناایی که هفته پیش با نوسان بیرون اومدن کسایی ان که از زیر 150 با سهم بودن نزدیک 300% سود کرده بودن هرچن من خودم بودم عمرا بیخیل نمیشدم وامیسادم تا از سقوطش مطمئن شم:)) چون اتفاقا الان رشد بیتشر به نفعشونه منی که 400 وارد شدم بشه 480 20% سود میکنم ولی اون بالای 70% !!! مخصوصا تو بازاری که فقد اینا دارن مثبت میخورن!!!!
                        منم خیلی حواسم هس ببینم چی میشه کی بازیگرا میخوان بکشن پایین قیمت خریدشونو فک نمیکنم قبله تعدیل این اتفاق بیفته ینی امیدوارم، توام احتماله زیاد فردا همون چن دیقه اول هم غبشهرو هم غمارگو میتونی دخول کنی :)) البته 4% اِش پرید دیگه !:( اره دقیقا به نظر منم همینه غمارگ شل کنه غبشهرم شل میکنه یه مدتی این وضه بعدا شاید غبشهر خودشو جدا کرد که اون موقس همه غمارگمو غبشهر میکنم :دی

اا خب جعفر خان حرفه منم تو همین راستا بود دیگه تناقضی نبود:دی گفتم که خیلی ارزندس و الان شاید نه ولی بعدا مطمئنن راهشو جدا میکنه از گروه، تازه الان به نظرم این دوتا راهشونو از گروه جدا کردن اگه گروه منفی بخوره بعید بدونم اینا پایین بیان راهه خودشونو دارن میرن فعلا که :) اره دیگه منم واسه همین الان با غمارگم رشدش سریعتره یکم بره بالاتر و بعده تعذیل دیگه اروم میگیره تعویض میکنم با غبشهر البته اگه به تارگتاش نرسیده باشه ...
                        اونور سوال کردم فک کنم شلوغ بود ندیدین :(

"باز با این بازار منفیو عرضه ی شتران خداروشکر غذایی ها هنوز رو اوجن هرچن به جز روغنی ها بقیشون رو حمایت دارن میرن بالا و بالاخره یه جا زمینگیر میشن !!
                        جعفر خان میشه از مقاومتای جدید غمارگو غبشهر بگی هرچن هدف غبشهرو قبلا گفتی 2000 غمارگم 480 ولی مطمئنا اینو یه سره نمیره میخوام مقاومتای مهم بعدیو و در نتیجه حد ضررارو بدونم "
                        شما میگید غمارک سریع بالا میره ..غبشهر نمیره ..هر روزی که غمارگ مثبت بوده غبشهر هم بوده وهر روزی که غبشهر منفی بوده غمارگ هم منفی بوده ..غبشهر فقط چون حجم ندادن 20 درصد عقب افتاد ..خوب من ترجیح میدم سهمی برخم که 20 درصد به بازار بدهکاره ..واگه شما فکر می کنی غبشهر 20 درصد عقب هست بازم بخواد در جابزنه وبیشتر عقب بیفته که اونوقت دیگه باید رو هوابزنیمش...

قزوین از قشیر عقب افتاد چون قشیر فرابورسی بود 5 درصد میخورد ولی بارها گفتم قزوین جلو میزنه وزد والان قزوین 1400 وقشیر 1200...صبر کنید ...اینجا هم جلو میزنه نزنه هم عقب نمی مونه چون 20 درصد عقب هست ...به قدر کافی...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                          تو این بازار منفی و بدون حمایت... اونهایی که این سهم رو میفروختن ببینند که چطور صف خرید شده... موج جدی شروع شده از روی 1300 و تا 1500 یه کله خواهد رفت...
                          1500..کف سهم 1800 تا2000..در بازاری که گروه غذایی پی بریا بالای 10 داره وقندیها بالای 15 غبشهر زیر 5 مثل دلار 1226 تومنی هست همین ..

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

1500..کف سهم 1800 تا2000..در بازاری که گروه غذایی پی بریا بالای 10 داره وقندیها بالای 15 غبشهر زیر 5 مثل دلار 1226 تومنی هست همین ..
                            پی به ایه 8 بخواد بگیره این سهم میشه 2400 به همین راحتی 100 درصد بازدهی میده با سود مجمع .....:d خوبیش اینه که پی به ایش خیلی پایینه نسبت به بقیه و کل بازار ......

نمیدونیم شبنه 1422 اضافه کنیم دوباره یا نه ........یک اصلاح 5-6 درصدی اگه بکنه خوبه ...........:x من سهم هایی که میخوام برم مجمع باید سنگین باشه 40 درصد کمه ....:))
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/10, 23:36.
                            ///

نظر

• محمدرضا مرادی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

به نظرتون شنبه رو چند میشه خریدش؟!اصلاح نمیکنه ؟!یه کله میخواد بالا بره؟!

سردرگمم...:(
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

چهارشنبه 19 مهر :
                                امروز چهار شنبه سايه سنگين سياست و البته حاشيه هاي معمول يك عرضه اوليه باعث فشار فروش سهام و ريزش نسبي بازار شد . اين كه دقيق بگوئيم كدام عامل براي ريزش بازار قوي تر بوده است كمي سخت است اما قطعاً عرضه اوليه تاثير گذار بوده اما به نظر نگارنده ترس از حاشيه هاي سياسي اثر بيشتري بر اين موضوع داشته است .
                                در روزهاي گذشته گفته بوديم كه شارژ بازاردر حال تمام شدن است و براي شارژ مجدد بايد خبري تزريق شود و اگر اين اتفاق رخ ندهد روند بازار نمي تواند با دوام مثبت باشد .
                                در بازار منفي امروز قنديها و غذايي ها با حمايت حاميان و سهامداران حقوقي خود روند مثبت در پيش گرفتند قنديهايي كه با توجه به بتاي منفيشان يار بازار در مواقع افت شاخص هستند. گروه قند امروز در ابتدا مثبت و در ادامه با شدت عرضه ها مواجه شد . روند صعودي قند لرستان همچنان با صف خريد ادامه داشت قلرستي كه اين روزها با حجم معاملاتبالا به سمت اهداف قيمتي 3800 توماني خود در حال حركت ميباشد.
                                گروه غذايي امروز هم روز مثبتي را در پيش داشت گويا اين گروه قندي دوم در بازارخواهدشد كه غپينو و غاذر و چند نماد لبنياتي ديگر در اين مسير حركت مي كنند كه رشد و بازدهي قابل قبولي را در روز هاي گذشته داشته است . در كنار انها البته غبشهر و غمارگ نيز مي توانند روند صعودي خود را ادامه دهند البته همچنان توصيه مي شود با احتياط دراين گروه گام برداريد . امروز شايعه تعديل مثبت در گزارش 9 ماهه صنعتي بهشهر شنيده ميشد .
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X