صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    تا دیروز وتوسم مثل وحشیا افتاده بود به جون سهم الان حجم مبنا هم نمیده
    آدم دردشو به کی بگه اخه :))
    اینا میخوان ملت خسته بشن بکشن کنار...اما ما تا آخرین قطره خون ایستاده ایم:)

چنان د. دستی چسبیده ایم به سهم که نگو..تازه اگه بدن اضافه هم میکنیم

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

این سهم امروز نشون داد که خریدار قدری داره
      هنوز خیلی کار داریم باهاش.......

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

خوب وتوسم حماقت خودش رو به زیبایی تمام به رخ بازار کشید ...روزهای قبل حجم رو نداد امروز از ترس بازار منفی کل صف رو میخواست بده ..البته اگر وتوسم داده باشه که به نظرم کار وتوسم هست ..

خاک بر اون سر اون پرتفو گردانش ...خاک ..

نظر

• bari
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 193

پرریسک عزیز البته حجم عرضه ها در مارگارین هم خیلی بالا بود کمی جای تامل داره نظرت چیه؟

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

در اصل توسط bari پست شده است View Post
            پرریسک عزیز البته حجم عرضه ها در مارگارین هم خیلی بالا بود کمی جای تامل داره نظرت چیه؟
            در واقع عرضه کننده غبشهر از غمارک پیروی کرد شایدم همین وتوسم از ترسش دست به این عرضه زد البته کاش در حد حجم عرضه میکرد بقیه اشو میذاشت برای روزهای دیگه

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
              غمارک 260 تومنی شده 380 تومن نزدیک 50 درصد رشد ..

غبشهر 1000 تومنی رو 1200..20 درصد رشد ..30 درصد غبشهر عقب هست از کل بازار اونم به خاطر حماقت یک حقوقی ...ریزش غماررگ طبیعی بود بعد این رشد ولی غبشهر نه ..فقط حماقت حقوقی وجو منفی بازار ..همین .

نظر

• majidm
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 125

[quote=پرریسک;213422]خوب وتوسم حماقت خودش رو به زیبایی تمام به رخ بازار کشید ...روزهای قبل حجم رو نداد امروز از ترس بازار منفی کل صف رو میخواست بده ..البته اگر وتوسم داده باشه که به نظرم کار وتوسم هست ..

خاک بر اون سر اون پرتفو گردانش ...
                سلام جناب پرریسک
                با فرض بر اینکه فروشنده وتوسم باشه به نظر شما پرتفو گردانش باید چه موضعی درمقابل این سهم بگیره (آخه من پرتفوگردانشو میشناسم)
                درضمن اینم میدونم که اونا تو بازارمنفی به هیچ وجه نمیتونن سهم بفروشن وبه قولی باید از بازار حمایت کنن!
                با توجه به پیش بینیهاشون اونها هم باید برای دوره مالیشون درآمد شناسایی کنن
                همینجوریشم وتوسم با این قیمت فروش وقیمت تمام شدش حد اقل 150% سود میکنه
                بعدا" توبازار منفی دوباره میاد سهمو میخره بالاتر میفروشه
                راستی اینم در نظربگیرید که یک گروه جدید از بچه های تحصیل کرده وباتجربه تو وتوسم مستقر شدن که من به اونا خیلی خوشبینم
                باید منتظر بود
                درضمن این ادبیات در شان انسان دوست داشتنی مثل شما نیست(کاملا" برادرانه)

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

[QUOTE=majidm;213447]
                  در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  خوب وتوسم حماقت خودش رو به زیبایی تمام به رخ بازار کشید ...روزهای قبل حجم رو نداد امروز از ترس بازار منفی کل صف رو میخواست بده ..البته اگر وتوسم داده باشه که به نظرم کار وتوسم هست ..

خاک بر اون سر اون پرتفو گردانش ...
                  سلام جناب پرریسک
                  با فرض بر اینکه فروشنده وتوسم باشه به نظر شما پرتفو گردانش باید چه موضعی درمقابل این سهم بگیره (آخه من پرتفوگردانشو میشناسم)
                  درضمن اینم میدونم که اونا تو بازارمنفی به هیچ وجه نمیتونن سهم بفروشن وبه قولی باید از بازار حمایت کنن!
                  با توجه به پیش بینیهاشون اونها هم باید برای دوره مالیشون درآمد شناسایی کنن
                  همینجوریشم وتوسم با این قیمت فروش وقیمت تمام شدش حد اقل 150% سود میکنه
                  بعدا" توبازار منفی دوباره میاد سهمو میخره بالاتر میفروشه
                  راستی اینم در نظربگیرید که یک گروه جدید از بچه های تحصیل کرده وباتجربه تو وتوسم مستقر شدن که من به اونا خیلی خوشبینم
                  باید منتظر بود
                  درضمن این ادبیات در شان انسان دوست داشتنی مثل شما نیست(کاملا" برادرانه)

دوست من وقتی راحت 30 درصد از بازار عقب می ندازه چی بگیم ..

والا موفق باشن ولی من از 20 به این پرتفو کردان صفر میدم ..همین ...

نظر

• behnam1480
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 432

طرف هر کی بود یه دفه دست ژاچه شد سهامشو ریخت تو بازار ولی غافل از این که سهامداران اطمینان دارند به سهم و به این ساده گی دستپاچه و دلسرد نمیشن که سهم 2000 تومنیو مفت بدن بره...تو این اوضاع که دلار هر روز یه رنگی میزنه و پول ملی هر روز بی ارزش تر تنها چیزی که ارزشش حفظ میشه ..شرکتهای صادراتی و مواد غذایی هستند

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

غبشهر غالبر سیمان کارون غشان فردا در گره 12 درصدی هستن ...

خدایی ببین به چه بزااری خوردیم ما...اینم شانس ماست دیگه ..ببینم این سهم بالای 2000 رو می بینه ...انتظار برگشت بازار از فردا وهمچنین انتظار لیدر ی گروه غذایی رو داریم ...

نظر

• saeedte
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 478

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        غبشهر غالبر سیمان کارون غشان فردا در گره 12 درصدی هستن ...

خدایی ببین به چه بزااری خوردیم ما...اینم شانس ماست دیگه ..ببینم این سهم بالای 2000 رو می بینه ...انتظار برگشت بازار از فردا وهمچنین انتظار لیدر ی گروه غذایی رو داریم ...

یعنی واااقعا ناظر خیلی عوضیه
                        خاک تو سرش کنن
                        سهم هنوز 5 روز نشده بود که حجم نخورده بود که بخواد گره بخوره ، امروزم که 1 میل دادن تو بازار ، اونوقت فردا گذاشته برا گره
                        من خودم مقدار خوبی غبشهر دارم و از این اتفاق خوشحالم اما از این بی عدالتی بشدت ناراحت و عصبانی هستم
                        دهها سهم هستن نظیر غگل و قلرست و....... که تا حالا باید 10 بار گره میخوردن اما ناظر بی وجدان کوتاهی کرد

نظر

• behnam1480
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 432

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                          یعنی واااقعا ناظر خیلی عوضیه
                          خاک تو سرش کنن
                          سهم هنوز 5 روز نشده بود که حجم نخورده بود که بخواد گره بخوره ، امروزم که 1 میل دادن تو بازار ، اونوقت فردا گذاشته برا گره
                          من خودم مقدار خوبی غبشهر دارم و از این اتفاق خوشحالم اما از این بی عدالتی بشدت ناراحت و عصبانی هستم
                          دهها سهم هستن نظیر غگل و قلرست و....... که تا حالا باید 10 بار گره میخوردن اما ناظر بی وجدان کوتاهی کرد
                          کجا این خبر رو دیدید که فردا قراره برا گره بره؟

نظر

• behnam1480
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 432

بی وجدانا خبر دارن که فردا قراره برا گره بره..اول صفو میشکونن..تا فردا قیمت بالا باز نشه.. تا خودشون خریداشونو تکمیل کنن...اگه سهامداران زرنگ باشن نباید زیر 2000 راضی بشن...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                              بی وجدانا خبر دارن که فردا قراره برا گره بره..اول صفو میشکونن..تا فردا قیمت بالا باز نشه.. تا خودشون خریداشونو تکمیل کنن...اگه سهامداران زرنگ باشن نباید زیر 2000 راضی بشن...
                              ببینم فردا چند قیمت میخوره ..گروه غذایی با پی بریا بالای 8 در حال معامله هست وهمگی هم اکثرا صف خرید هستن ...حالا ببینم غبشهر با پی بیرا تازه 4 اونم مجمع نرفته اونم در این اوضاع احوال چند قیمت میخروه ..ایا وتسم فردا شرش از سر این سهم کم میشه ...صبر می کنیم ببینم بازار فردا با این سهم چگونه برخورد می کنه..

امروز بازار 10 میل غپینو خرید که انگشت کوچیه غبشهر هم نیست و8 میل هم غمارگ خرید که از لحاظ رشد قیمتی 30 درصد از غبشهر جلوتره ..ببینم بازار چه می کنه فردا ...

نظر

• saeedte
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 478

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                                کجا این خبر رو دیدید که فردا قراره برا گره بره؟

نظر

در حال کار...
                                X