صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    ما اقا اخر وقت زد به سرمون پله اول رو با 40 درصد سرمایه وارد شدیم ..........تا ببینیم چی میشه ...........
    پله دوم هم 20 درصد دیگه اضافه میکنم .........
    میثم نکنه شبندر هاتو فروختی؟
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
      میثم نکنه شبندر هاتو فروختی؟
      اره .در امروز چه کردید چرا نوشتم دیگه ....چیزیش نمونده دیگه ........داشت درجا میزد ....دوباره بعدا وارد میشیم .......
      ///

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

اره .در امروز چه کردید چرا نوشتم دیگه ....چیزیش نمونده دیگه ........داشت درجا میزد ....دوباره بعدا وارد میشیم .......
        جالبه که من هم امروز اضافه کردم غبهشر رو ولی تنها 10 نقدمو و دلم نیومد از شبندر هام جدا شم(مثه بجه هام دوسشون دارم). اخر وقت شبندر به شدت حمایت میشد . به هر حال تصمیم شجاعانه ای گرفتی من که نمی تونم مثه تو از شبندر هام دل بکنم . موفق باشی.
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mmis
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 235

منم غبهشر گرفتن بدجوری چشمک می زد بیا من بگیر الان پشیمانم چرا بیشتر نگرفتم
          ولی افسوس نخور فردای نیز هست
          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

حد ضرر 1250 ..

این سهم در صدر گروه غذایی هست برا خرید ..غبشهر بالا نیاد بقیه گروه رشد کنن شک نکنید سفته بازی بیش نیستن شک نکنید به جز غگل که اگه گیرتون اومد غبشهر هم در برابرش رقمی نیست ..

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط سیروس پست شده است View Post
              سلام
              با توجه به اینکه افزایش نرخ 15 درصدی روغن تصویب شده و با احتساب آن برای 6 ماهه دوم هر سهم صنعتی بهشهر حداقل 200 تومان با همین میزان تولید به سودش افزوده خواهد شد.
              ما یکی از دلایل دیگه ورودمون این بود که دیشب رفتیم تخم مرغ بخریم ...سوپر محل گفت بیا این روغن رو هم که قیمت خریده قبله بردار .....که دیگه این قیمت بهت نمیدن .......مثل اینکه جدیدا بالا رفته باز

الان رفتم یه سرچی زدم خبری از افزایش نرخ پیدا نکردم ...........جز خبری 10 مهر اومده بود و قرار بود افزایش نرخ بگیرن .ولی نتیجه مشخص نشده بود .........

حالا دوستانی که اطلاع دارن اطلاع رسانی کنن افزایش نرخ گرفتن یا منتظرن که بگیرن؟؟
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

متاسفم برای اونایی که امروز 1220 تومن گذاشتن در صف فروش ...........=)) ما میگیم سهم 2000 تومن می ارزه حداقل 1220 میفروشن ..........
                ///

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

مارگارین افزایش نرخ رو گرفته این هم باید گرفته باشه
                  سهامتون رو مفت از دست ندید که بعدا بد افسوسش رو میخورید
                  لیدر امساله بازار غذایی ها هستن به خصوص مارگارین و این سهم
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

غمارگ الانه دیگه باید صف خرید بشه ....میگن فردا هم صف خریده ...............پس میمونه غبشهر که باید پشت سرش گاز کش بره بالا ..........میخواستن رکب بزنن این سهمو بیارن پایین ولی ........
                    ///

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2012
                      • 1281

غمارگ الانه دیگه باید صف خرید بشه ....میگن فردا هم صف خریده ...............پس میمونه غبشهر که باید پشت سرش گاز کش بره بالا ..........میخواستن رکب بزنن این سهمو بیارن پایین ولی ........
                      دوستان ارجمند شایعه شده در برخی فروشگاه های تهران متاسفانه روغن کمیاب شده. این نشون دهنده این موضوعه که احتکار روغن داره بیداد می کنه.
                      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

ما که 60 درصد سبدمون شد غبشهر .....احتمالا 20 درصد دیگه فردا اضافه کنم بشه 80 درصد ...........نرفت بالا یا اگه هم اومد پایین فدای سرم 2 ماه دیگه سال مالیش تموم میشه و نهایتا 6 ماهه دیگه باهاش میریم مجمع ببینیم کی کم میاره ...............ضمن اینکه افزایش نرخ رو هم اگه گرفته باشه تو همین دو ماه و اندی روز دیگه تا مجمع میتونه باز هم تعدیل بده ......
                        ///

نظر

• keyvan1
                          کاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 168

ما که 60 درصد سبدمون شد غبشهر .....احتمالا 20 درصد دیگه فردا اضافه کنم بشه 80 درصد ...........نرفت بالا یا اگه هم اومد پایین فدای سرم 2 ماه دیگه سال مالیش تموم میشه و نهایتا 6 ماهه دیگه باهاش میریم مجمع ببینیم کی کم میاره ...............ضمن اینکه افزایش نرخ رو هم اگه گرفته باشه تو همین دو ماه و اندی روز دیگه تا مجمع میتونه باز هم تعدیل بده ......
                          میثم جان . من هم رو مثبت اضافه کردم . دیر رسیدم امروز . امیدوارم که پشیمونم نکنه . ضمنا حتما خبریه که 80% غبشهر میزنی !!!
                          [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                          من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                          در امتداد لحظه هایم
                          هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

لیدر گروه غذایی غبشهر هست ..اول باید این صف خرید بشه...

حد ضرر بزارید ..درصد رو در سبد رعایت کنید ..گزارش ها در کدال رو مطالعه بفرمایید ...

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Post
                              میثم جان . من هم رو مثبت اضافه کردم . دیر رسیدم امروز . امیدوارم که پشیمونم نکنه . ضمنا حتما خبریه که 80% غبشهر میزنی !!!
                              خبر که خبری نیست ....سهم ارزندست .....اون چیزایی که ما از یه سهم میخوایم رو داره ....سود انباشته+پی به ای مناسب+افزایش سرمایه .......افزایش نرخ +احتمال افزایش نرخ دلار مرجع برای سال اینده .......فروش مناسب درصد فروش به سرمایه مناسب ..........برند مناسب :))

من نمیدونم سهامداران دیگه چی انتظاراتی از سهم دارن و سهمشون رو با چه انتظاراتی میخرن.........اون چیزهایی که ما از یه سهم میخوایم رو داره ........ریسکش اینه که دیگه هیچ روغنی وارد ممکلت نشه .....اون موقع خروج کنید از این سهم ولی الان نه .................
                              ///

نظر

• Ehsan Am
                                کاربر فعال
                                • Feb 2011
                                • 177

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                لیدر گروه غذایی غبشهر هست ..اول باید این صف خرید بشه...

حد ضرر بزارید ..درصد رو در سبد رعایت کنید ..گزارش ها در کدال رو مطالعه بفرمایید ...

سلام به دوستان عزیز
                                البته من همیشه گفتم هیچگونه تخصص تحلیل ندارم ولیکن تجربه همیشه ثابت کرده که ما نباید فراموش کنیم هیچوقت که داریم تو ایران زندگی میکنیم
                                اینو فقط و فقط به این دلیل گفتم که میدونم که همگی واقفید که اثراتی که ناشی از مسائل سیستماتیک در بورس ما حاکمه خیلی خیلی تاثیر گذارتر از تحلیل است متاسفانه
                                اینکه باید این رو در نظر داشت سخنی که خیلی رایجه بین مردم ما که آدم گرسنه دین و ایمان سرش نمیشه
                                دوستان عوامل گرداننده حکومت مطمئنا این مطلب رو بهتر از هر کس دیگه میدونن و برای بقای خودشون از هیچ حرکتی دریغ نمیکنن
                                اونها میدونن که اولویت نخست یک انسان غذاست و ممکنه مدت کوتاهی یک نفر رو بتوان گرسنه ازش سواستفاده نمود ولی بعد از چند روز شما با بدترین دشمن خود طرف خواهید بود
                                در پیرو تایید صحبت پرریسک عزیز و تجربه بهتره از طمع دست بر داریم چون همگیه ما تجربیاتی در هر ضمینه ای در راستای اینکه حتی فردا رو نمیشه پیش بینی کرد دیده ایم
                                من شخصا با اطلاعات بسیار کمی که دارم به عنوان عضو کوچیکی از خانواده شما بزرگواران اینو بگم از نظر من همه تحلیلها صحیح هست ولی یادمون نره این دولت خدمت گذار میدونه اولین و بزرگترین دشمنش مردم گرسنه جامعه هستند و همین امر ممکنه به صورت دستوری در خیلی از سهام وابسته به این موضوع دخیل باشه
                                و هیچوقت این موضوع رو نمیشه تحلیل کرد چون مواد غذایی و مرتبط با اون در اولویت اول زندگی مردم هست و بنابر این ممکنه در هر زمانی با گزارشهای دستوری یا صحبتهایی که تاثیر مستقیم بر روی سهم داشته باشه از بالا رفتن قیمت سهم و در پی اون بالا رفتن نرخ این قلم کالا ها در جامعه جلوگیری کنن
                                با بهترین آرزوها:x

نظر

در حال کار...
                                X