در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاره .در امروز چه کردید چرا نوشتم دیگه ....چیزیش نمونده دیگه ........داشت درجا میزد ....دوباره بعدا وارد میشیم .......بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط سیروس پست شده است View Postسلام
با توجه به اینکه افزایش نرخ 15 درصدی روغن تصویب شده و با احتساب آن برای 6 ماهه دوم هر سهم صنعتی بهشهر حداقل 200 تومان با همین میزان تولید به سودش افزوده خواهد شد.
الان رفتم یه سرچی زدم خبری از افزایش نرخ پیدا نکردم ...........جز خبری 10 مهر اومده بود و قرار بود افزایش نرخ بگیرن .ولی نتیجه مشخص نشده بود .........
حالا دوستانی که اطلاع دارن اطلاع رسانی کنن افزایش نرخ گرفتن یا منتظرن که بگیرن؟؟///
نظر
-
متاسفم برای اونایی که امروز 1220 تومن گذاشتن در صف فروش ...........=)) ما میگیم سهم 2000 تومن می ارزه حداقل 1220 میفروشن ..........///
نظر
-
مارگارین افزایش نرخ رو گرفته این هم باید گرفته باشه
سهامتون رو مفت از دست ندید که بعدا بد افسوسش رو میخورید
لیدر امساله بازار غذایی ها هستن به خصوص مارگارین و این سهمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
غمارگ الانه دیگه باید صف خرید بشه ....میگن فردا هم صف خریده ...............پس میمونه غبشهر که باید پشت سرش گاز کش بره بالا ..........میخواستن رکب بزنن این سهمو بیارن پایین ولی ........///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postغمارگ الانه دیگه باید صف خرید بشه ....میگن فردا هم صف خریده ...............پس میمونه غبشهر که باید پشت سرش گاز کش بره بالا ..........میخواستن رکب بزنن این سهمو بیارن پایین ولی ........در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
ما که 60 درصد سبدمون شد غبشهر .....احتمالا 20 درصد دیگه فردا اضافه کنم بشه 80 درصد ...........نرفت بالا یا اگه هم اومد پایین فدای سرم 2 ماه دیگه سال مالیش تموم میشه و نهایتا 6 ماهه دیگه باهاش میریم مجمع ببینیم کی کم میاره ...............ضمن اینکه افزایش نرخ رو هم اگه گرفته باشه تو همین دو ماه و اندی روز دیگه تا مجمع میتونه باز هم تعدیل بده ......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postما که 60 درصد سبدمون شد غبشهر .....احتمالا 20 درصد دیگه فردا اضافه کنم بشه 80 درصد ...........نرفت بالا یا اگه هم اومد پایین فدای سرم 2 ماه دیگه سال مالیش تموم میشه و نهایتا 6 ماهه دیگه باهاش میریم مجمع ببینیم کی کم میاره ...............ضمن اینکه افزایش نرخ رو هم اگه گرفته باشه تو همین دو ماه و اندی روز دیگه تا مجمع میتونه باز هم تعدیل بده ......[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Postمیثم جان . من هم رو مثبت اضافه کردم . دیر رسیدم امروز . امیدوارم که پشیمونم نکنه . ضمنا حتما خبریه که 80% غبشهر میزنی !!!
من نمیدونم سهامداران دیگه چی انتظاراتی از سهم دارن و سهمشون رو با چه انتظاراتی میخرن.........اون چیزهایی که ما از یه سهم میخوایم رو داره ........ریسکش اینه که دیگه هیچ روغنی وارد ممکلت نشه .....اون موقع خروج کنید از این سهم ولی الان نه .................///
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postلیدر گروه غذایی غبشهر هست ..اول باید این صف خرید بشه...
حد ضرر بزارید ..درصد رو در سبد رعایت کنید ..گزارش ها در کدال رو مطالعه بفرمایید ...
سلام به دوستان عزیز
البته من همیشه گفتم هیچگونه تخصص تحلیل ندارم ولیکن تجربه همیشه ثابت کرده که ما نباید فراموش کنیم هیچوقت که داریم تو ایران زندگی میکنیم
اینو فقط و فقط به این دلیل گفتم که میدونم که همگی واقفید که اثراتی که ناشی از مسائل سیستماتیک در بورس ما حاکمه خیلی خیلی تاثیر گذارتر از تحلیل است متاسفانه
اینکه باید این رو در نظر داشت سخنی که خیلی رایجه بین مردم ما که آدم گرسنه دین و ایمان سرش نمیشه
دوستان عوامل گرداننده حکومت مطمئنا این مطلب رو بهتر از هر کس دیگه میدونن و برای بقای خودشون از هیچ حرکتی دریغ نمیکنن
اونها میدونن که اولویت نخست یک انسان غذاست و ممکنه مدت کوتاهی یک نفر رو بتوان گرسنه ازش سواستفاده نمود ولی بعد از چند روز شما با بدترین دشمن خود طرف خواهید بود
در پیرو تایید صحبت پرریسک عزیز و تجربه بهتره از طمع دست بر داریم چون همگیه ما تجربیاتی در هر ضمینه ای در راستای اینکه حتی فردا رو نمیشه پیش بینی کرد دیده ایم
من شخصا با اطلاعات بسیار کمی که دارم به عنوان عضو کوچیکی از خانواده شما بزرگواران اینو بگم از نظر من همه تحلیلها صحیح هست ولی یادمون نره این دولت خدمت گذار میدونه اولین و بزرگترین دشمنش مردم گرسنه جامعه هستند و همین امر ممکنه به صورت دستوری در خیلی از سهام وابسته به این موضوع دخیل باشه
و هیچوقت این موضوع رو نمیشه تحلیل کرد چون مواد غذایی و مرتبط با اون در اولویت اول زندگی مردم هست و بنابر این ممکنه در هر زمانی با گزارشهای دستوری یا صحبتهایی که تاثیر مستقیم بر روی سهم داشته باشه از بالا رفتن قیمت سهم و در پی اون بالا رفتن نرخ این قلم کالا ها در جامعه جلوگیری کنن
با بهترین آرزوها:x
نظر
نظر