طی تماس با شرکت مسئولش گفت نامه نعدیل رو به بورس ارسال کردیم ولی در مورد مبلغ تعدیل و زمان بازگشایی متاسفانه اطلاعی نداد!/:.ohno-smiley.:/
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
با سلام
دوستان غبشهری
به عرضتان برسانم بزودی غبشهر با اخبار بسیار خوب به تابلو معاملات باز خواهد گشت
تعدیل بالای 20 % به احتمال زیاد هفته بعد اعلام خواهد شد
اطلاعیه افزایش سرمایه 210% هم بزودی به روی کدال خواهد رفت تا بورس مجوز افزایش سرمایه صادر نماید
اما افزایش نرخ روغن :
دولت دو راه نداره :
1- مجوز افزایش قیمت رو بده و نرخ خرید روغن خام با دلار مبادله ای باشه
یا
2- مجوز افزایش قیمت روغن رو نده و در عوض روغن خام رو با تخفیف به بده
به نظر من مورد دوم را عمل خواهد کرد و کاهش بهای تمام شده را بعنوان تعدیل سود غبشهر خواهیم داشت
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
دوستان غبشهری
به عرضتان برسانم بزودی غبشهر با اخبار بسیار خوب به تابلو معاملات باز خواهد گشت
تعدیل بالای 20 % به احتمال زیاد هفته بعد اعلام خواهد شد
اطلاعیه افزایش سرمایه 210% هم بزودی به روی کدال خواهد رفت تا بورس مجوز افزایش سرمایه صادر نماید
اما افزایش نرخ روغن :
دولت دو راه نداره :
1- مجوز افزایش قیمت رو بده و نرخ خرید روغن خام با دلار مبادله ای باشه
یا
2- مجوز افزایش قیمت روغن رو نده و در عوض روغن خام رو با تخفیف به بده
به نظر من مورد دوم را عمل خواهد کرد و کاهش بهای تمام شده را بعنوان تعدیل سود غبشهر خواهیم داشت
با عرض سلام خدمت شما و تشکر از تحلیل های واقعا خوبتون
میشه روی قیمت بازگشایی بحث کنید؟
چه قیمتی فرصت فروش هست و چه قیمتی نگهداری کنیم؟
با تشکر[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
-
-
در اصل توسط omidvar777 پست شده است View Postطی تماس با شرکت مسئولش گفت نامه نعدیل رو به بورس ارسال کردیم ولی در مورد مبلغ تعدیل و زمان بازگشایی متاسفانه اطلاعی نداد!/:.ohno-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postزمان بازگشایی دست این اقای مالگیر هستش....هر وقت عشقش بکشه و البته منفعتش اقتضا کنه ....نماد را باز میکنه....
نظر
-
در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Postای بابا کارمون شده نظاره گره بازار باشیم و به این اتاق سر بزنیم تا ببینیم خبر آزادی غبشهر عزیز کی میاد. غبشهر جان میدونم توی بازار منفی برمیگرددی گرچه دلم نمیاد دعا کنم بازار منفی بشه (نمیخوام دیگران ضرر کنند) ولی اخه ما هم دل داریم. ولی تو ظلم های که بهت شده رو به دل نگیر میدونم تازه از اسارت(مالگیر) برگشته بودی ما سهام دارهات دوست داریم و چشم به راه آمدنت.........آخرین ویرایش توسط علیرضا123؛ 2013/09/30, 16:14.
نظر
-
یه حسی بهم میگه یه مدت زیادی بسته میمونه و بعدش با حال اساسی برمیگرده !/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
سلام دوستان 5 فروردین امسال تصمیم گرفتم روی غبشهر تک سهم بشم خرید روی قیمت 1500 بعدش رفتم خدمت سربازی،آموزشی گذراندم امدم دیدم سهم هنوز بسته چه فشار سنگینی بهم وارد میشد تا این اتاق پیدا کردم که نظرات دوستان واقعا دل گرمی و صبر بهم میداد تا اینکه غبشهر از اسارت برگشت و شادی زیادی بهم داد روی 4600 فروختم روی 3800 دوباره خریدم و داستان همچنان ادامه دارد..............................
حالا که غبشهر رو دوبار به اسارت بردن دوستانی همچون جنابان شفاف سازی-علیرضا 123- و دیگر دوستان
camora, KITY, majid190cm, omidvar777, space_mohamad, tvnews, مجیدشمسعلی, بنان, علی بابا, علی خان
و دیگر دوستان که تازه به ما ملحق شدن بیایم چند روزی یک بار مطلبی بزنیم و باعث آسان شدن این دوری بشیم
به دوستانی که سربازی نرفتن بگم که خدمت تلخی و شیرینی خاص خودش و داره که هیچ گجاه دیگه پیدا نمیکنی
اگه طولانی شد ببخشید با تشکر دوست دار شما مصطفی
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postغبشهر 9031 ریال و غمارگ 1905 ریال اعلام کردند
خودم یافتم، ظاهرا منبع این تلفن گویاست:02163969784 و یا 5 lمی باشد.
کاشکی که سهم با این تفاسیر باز می ماند. پایین تر از حد انتظار ...آخرین ویرایش توسط عالیجناب؛ 2013/10/05, 21:56.[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
نظر