صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
    امروز از اون روزهایی بود که من خیلی تاسف خوردم بحال بعضی از سهامدارانی که روی 4 درصد منفی غبشهر با پی بر ای زیر 3 را داشتن میفروختن برای من واقعا قابل هضم نیست که این سهامداران چه استراتژی برای خرید و فروشهاشون دارن دوستان من خبر دارم 8 میلیارد توسط 3 نفر که من میشناسم پشت سهم قرار گرفته تا به محض عدم فروشنده رنج بزنن دیروز چند ساعتی جهت تفریح در کنارشون بودم پیشنهاد دادم چرا سهمو جمع نمیکنید و میزارید بیاد پایین معتقد بودن وقتی تو این قیمتها هنوز یکعده فروشنده داره خوب ما هم صبر میکنیم ما قرار بود روی 4000 تومن سهمو جمع کنیم و مقداری هم روی 4040 و 4067 تومن جمع کردیم اما وقتی میشه پایینتر هم برداشت مگه پولمونو از تو جوب پیدا کردیم هر لحظه احساس کنیم دیگه فروشنده چندانی نداره سهمو جمع میکنیم چون شنیدیم 2 تا از بچه های .... هم مترصد جمع کردن سهم هستن اینو خیلی خلاصه گفتم تا این دوستان عزیزی که دارن سهمشونو حراج میکنن چرا یک لحظه فکر نمیکنن سهمی که 85 درصد 6 ماهه پوشش داده سود سالیانه اش بالای 1300 تومنه از محل همین ارز مرحع 1226 تومن هم یه تعدیل داره 210 درصد افزایش از محا سود انباشته داره اونوقت داره در واقع با پی بر ای زیر 3 معامله میشه آخه با چه انگیزه ای سهمتو حراج میکنی اگر سهمی سراغ دارید که بیش از این 2 - 3 ماهه سود میرسونه خوب تو سایت معرفی کنید بزارید دوستان هم منتفع بشن باور کنید اگر شما سهامداران آماتور که با هر منفی سهمتونو حراج میکنید دست از فروش بردارید این سهم خیلی سریع با صف خرید پیش میره من 8 میلیاردشو خبر دارم که پشت سهمه دوستان باور کنید سود توی سهامداریه نه سهامبازی من خورم تکمبا روی 749 ریال خریدم و یکی از دوستان من روی 814 مدتها تکمبا تو محدوده 800 بازی میکرد که این دوست من روی 837 فروخت اما من چون اعتقا داشتم گزارش افزایش سرمایه اش بیاد روی کدال سهم میپره تازه افزایش سرمایه از محل آورده نه غبشهر که از محا انباشته است با این حال سهمو کذاشتم کنار و توجه به بازیهاش نکردم الن با توجه به قیمتش و قیمت تئوریک حقهاش حدود 200 درصد تو سودم اما بازم فروشنده نیستم چرا که انتظار سود 400 درصدی تا پایان مهلت حقها ازش دارم در حال حاضر هم هیچ سهمی تو بازار پتانسیل رشد غبشهرو برای 3 - 4 ماهه نداره من انتظار سود 200 درصدی از این سهم تو این مدت دارم دوستان فروشنده آگاه باشن تو این سایتها گوش به حرف بعضیها که سودشون در گرو اغفال بعضی از سهامداران آماتوره ندید مطمئن باشید همین آقایون با این پستهاشون دارن سهمو تو این قیمتها جمع میکنن و بعد به سادگی فروشنده های این روزها میخندن غبشهر نهایت بخواد اصلاح بکنه 5 - 6 درصد اما هرآن ممکنه با یه رنج همتونو جا بزاره و حسرتشو بخوری و یا با 10 -15 درصد بالاتر جایگزین کنی آیا این 5 - 6 درصد ارزش ریسکشو داره بازها تو سایتهای دیگه اینو گفتم که اگر شمای سهامباز ماهی 10 بار خرید و فروش کنی سالیانه 180 درصد سود به کارگزاریت دادی مگر چند درصد سود سالیانه میبری که 180 درصدشو به کارگزاری میدی لیدرهای بنام بازار انتظار سود 170 - 180 درصدی از بازار برای یکساله داره اونوقت منه سهامدار ناشی فقط 180 درصد سود به کارگزارم میدم و در نهایت اگر سود کنم بیشتر 20 -30 درصد نمیشه در حال حاضر اگر کسی میتونه سهمی را تو بورس معرفی کنه که پتانسل رشذ غبشهرو داشته باشه من به سهم خودم ممنون میشم معرفی کنه تا ما هم منتفع بشیم غبشهر با همین سرمایه اگر 2 واحد هم پی بر ای پایینتر از گروهشضو بهش بدی بالای 10000 تومن قیمتشه بشینید فکر کنید چرا غبشهر سود 6 ماهه شو وقتی 85 درصد تعدیل داد و حدود 600 تومن اعلام کرد سود سالیانه اش رو از 700 به 717 تومن افزایش داد همه چیز دستتون میاد متاسفانه تو بعضی از سهمها نمیشه یک سری از اطلاعاتو تو این سایتها اعلام کرد منجمله غبشهر و غمارک دوست عزیز اگر بدونی چهاشنبه خریدار غبشهر چه کسی بود سهمتو دودستی میگری میبری تو کمد قایم میکنی تا از دستت درنیارن اگر بدونی هفته گذشته چه اتفاقی تو غمارک افتاد سهمتو روی 960 تومن به حراج نمیزاشتی در هر صورت دوستان تو این 2 سهم فقط سهامداری کنید چرا که بیشترین سود را ظرف 3 - 4 ماه نصیبتون میکنه گفتنیها گفته شد من غبشهرو میانگین 13480 و غمارکو میانگین 5840 برام تموم شده حالا 5 - 6 درصد بالا و پایین برام فرق نمیکنه اینو گفتم که فکر نکنید بخاطر خودم اینارو گفتم فقط سهامداری ....فقط سهامداری.... فقط سهامداری....

با سلام
    با تشکر از دوست خوبمون آقای بنان
    بله دو گروه باعث می شوند غبشهر افت کنه :
    1- رنج منفی حقوقی برای ترسوندن حقیقی
    2- فروشندگان:
    تا زمانیکه فروشندگان پایین تر می فروشند چرا بالاتر بخریم این فروشندگان بزرگترین نعمت برای حقوقی هستند
    تا زمانیکه فروشندگان در منفی وجود داره سهم رشد نخواهد کرد
    از تمامی دوستان خواهش می کنم برن تایپیک شتران رو در یک هفته اخیر مرور کنند
    حقوقی هر روز رنج منفی می کشید
    1- حقوقی به لطف فروشندگان در 61000تا 63000 تومن 150000 سهم جمع آوری کرد
    2-در 58000 تا 61000 تومان یه 100000 تای دیگه خرید
    3- روز سوم زیر 58000 تومان هر چی زور زد رنج منفی زد چیزی زیادی گیرش نیومد
    ان موقع بود که در روز چهارم چاره ای نداشت که یک رنج 5% مثبت بکشه و سهم صف خرید بشه واقعا" زیر 57000 تومان هیچ کس حاضر به فروش نبود و حقوقی سهم خودشو از دست می داد
    خواهشا" این تایپیک شتران رو مرور کنید ببنید چه نکات آموزنده ای هم از لحاظ تحلیل بنیادی سهم وجود داره و هم از لحاظ روند سهم
    چقدر نوشتیم بفروشید بفروشید در منفی بفروشید حالا حال امروز شتران رو ببنید هیچکس حاضر به فروش سهم نیستند

نظر

• امیر303
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 279

من که از این فرصت نهایت استفاده را کردم و بر غبشهر هایم افزودم.

نظر

• علیرضا123
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1605

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
        من که از این فرصت نهایت استفاده را کردم و بر غبشهر هایم افزودم.
        منم از فردا میخوام غمارگ و غبشهر را بخرم.البته نقدینگی زیادی ندارم.کمی نقدینگی از فروش وصنا وقتی حوالی 300 بود دارم.شپاکسا هم که حیفه بخوام حالا بفروشمش.با همون اندک نقدینگی فردا یک پله دیگه خرید میکنم.

نظر

• علیرضا123
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1605

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام
          با تشکر از دوست خوبمون آقای بنان
          بله دو گروه باعث می شوند غبشهر افت کنه :
          1- رنج منفی حقوقی برای ترسوندن حقیقی
          2- فروشندگان:
          تا زمانیکه فروشندگان پایین تر می فروشند چرا بالاتر بخریم این فروشندگان بزرگترین نعمت برای حقوقی هستند
          تا زمانیکه فروشندگان در منفی وجود داره سهم رشد نخواهد کرد
          از تمامی دوستان خواهش می کنم برن تایپیک شتران رو در یک هفته اخیر مرور کنند
          حقوقی هر روز رنج منفی می کشید
          1- حقوقی به لطف فروشندگان در 61000تا 63000 تومن 150000 سهم جمع آوری کرد
          2-در 58000 تا 61000 تومان یه 100000 تای دیگه خرید
          3- روز سوم زیر 58000 تومان هر چی زور زد رنج منفی زد چیزی زیادی گیرش نیومد
          ان موقع بود که در روز چهارم چاره ای نداشت که یک رنج 5% مثبت بکشه و سهم صف خرید بشه واقعا" زیر 57000 تومان هیچ کس حاضر به فروش نبود و حقوقی سهم خودشو از دست می داد
          خواهشا" این تایپیک شتران رو مرور کنید ببنید چه نکات آموزنده ای هم از لحاظ تحلیل بنیادی سهم وجود داره و هم از لحاظ روند سهم
          چقدر نوشتیم بفروشید بفروشید در منفی بفروشید حالا حال امروز شتران رو ببنید هیچکس حاضر به فروش سهم نیستند
          زیر 4000 تومن نمیومد.....به لطف حقیقی نااگاه همیشه در صحنه ...روند سهم به این شکل شد.فعلا که مفت تر از این سهم پیدا نمیشه تو بازار....با سود تحلیلی 1200..پی برای سهم میشه حوالی 3....اقای بنان حرف خوبی زدند....گفتند وقتی حقیقی ترسیده دو دستی سهمش را مفت داره میفروشه چرا باید حقوقی به خودش زحمت بده و با قیمت بالاتر تو رنج های مثبت سهم بخره....

نظر

• jozi
            عضو جدید
            • Jul 2013
            • 10

من غبشهر رو دو پله خریدم توی منفی امروز هم غمارگ اضافه کردم اگه شد باقی سهم ها مو فردا می فروشم یه پله دیگه غبشهر میخرم میانگین کم میکنم . به خدا مفته . مجموع سود انباشته سهم و سود امسالش میشه نزدیک قیمت فعلی سهم .

نظر

• tvnews
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 100

با سلام خدمت دوستان عزیز غبشهری که از اول سال با این سهم موندن و هستن

آقا من موندم شما ها که می دونید این سهم این هم ارزندس چرا این همه اعصاب خودتونو خورد می کنید هروز به این مفت فروش ها التماس می کنید آقا تورو خدا نفروشید منفی نشه آقا به جهنم که می فروشه بذار بفروشن تا خالی بشه از این آدما های مفت فروش (به جز کسایی که پول نیاز دارند تو هین نشه) بعد حقوقی ها برن حالشو ببرن بذار بشه 3500 یک هفته که صف خرید بشه دوباره میاد بالای 4000 هزار تومن . ما که نوسانگیر نیستیم ما سهامداریم حالا بیا ناز اینارو بکش که چی اینام فکر کنن ما داریم التماسشون می کنیم . من خودم تک سهم هستم روی این سهم و باهاشم می مونم زیادم اینجا با بعضی ازآدما بحث نمی کنم تا وقتمو بگیرن فقط من هروز مطلب تونو می خونمو می خندم که این هم اعصابتونو خورد می کنید

جا داره اینجا از آقای شفاف سازی هم تشکر ویژه داشته باشم

نظر

• علیرضا123
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1605

با 100 هزار تا حجم صف خرید شد.....خشک شده سهم.

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 959

صف خرید/:.smilingsmiley.:/
                  سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• yousefip
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 42

دوستان خبری شده؟

نظر

• Arash007
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 541

بوس بوس

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                        با سلام
                        دوستان عزیز پروژه ما در شتران تکمیل شد و شتران مسیر خودشو پیدا کرد
                        شتران 65000 تومان بازگشائی شد یک هفته نفس گیر حقوقی هر بلائی که خواست سر سهم آورد
                        با زور و چماغ سهم رو در 57000 تا 60000 تومان سهم رو از دست خیلی ها درآورد البته فروشندگان حقشون بود می خواستند نفروشند ما هم تا تونستیم خودمون دوستانمون و... همپای حقوقی در قیمت های مناسب خرید کردیم حالا شتران راه خودشو می ره حالا ملت هر زو بیایند تو صف خرید از اول صبح تا پایان بازار بلکه عرضه بشه ولی عرضه کجا بود امروز کلا" 7000 تا معامله شد 5% مثبت
                        بعضی ها فکر می کردند سهم می ره زیر 50000 تومان پس اون حقوقی دیوانه بود در محدوده 60000 تومان 400-500 هزارتا جمع کرد اصلا" 500 هزار تا شتران می دونید چقدر پول م0ی خواهد30 میلیارد تومان
                        حقوقی دیوانه است 30 میلیارد تومن 60000 تومان بخره بعد سهم بره زیر 50000 تومان و 5 میلیارد تومن ضرر کنه

اینو گفتم چون همچین داستانی داره سر غبشهر در می آید
                        غبشهر منفی می خوره چون :
                        1- حقوقی برای فریب ملت پایین می فروشه ملت همیشه در صحنه سریع برای فروش همدیگر رو می کشند روی 4 % منفی می فروشند می رند مثلا: تو صف شتران 5% مثبت ( بابا شتران رو چند روز پیش تو منفی فروختی حالا می ری تو صف خرید تا شاید 20-30 % بالاتر بخری - وای امان از دست این ملت ....)
                        2- از زمان گزارش شش ماهه تا نه ماهه سه ماه فرصت هست بالا پایین سهم طبیعی است اما نه به این صورت

دوستان عزیز از همه فرصت های پیش آمده بازار استفاده کنید من به غبشهر اعتقاد دارم ولی این دلیل نمی شه بقیه بازار رو نادیده بگیرم
                        من تو سه مرحله غبشهر فروختم کلا" 30% اون
                        مرحله اول : فروش در 46,700 خرید آبسال 330 تومان
                        مرحله دوم : فروش غبشهر 4600 تومان فروش مقداری فزرین 1050 تومان و خرید فاراک 550 تومان
                        مرحله سوم : فروش غبشهر 4400 تومان - فروش مقداری فزرین 1000 -فروش مقداری پترو شیراز 920 تومان و خرید شتران 58000 تومان تا 64000 تومان

دوستان اینو گفتم تا بدونید از تمام بازار سود ببرید خدا رو شکر هر چه خریدیم از اونایی که فروختیم رشد کرد
                        از فردا دوباره می رویم تو نخ غبشهر
                        غبشهر این آمادگی رو داره به یک سوت زدن صف خرید رو مجدد تجربه کنه
                        موفق باشید

باسلام
                        دوستان پیش بینی رو حال کنید غبشهر فقط با یک سوت صف خرید شد

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

به اون صف فرشوها و این صف خریدها توجه ای نکنید.....روزی دارم این حرف را میزنم که سهم صف خریده.که متهم به تبلیغ سهم نشم.اتفاقا برای کسایی که برای نوسانگیری سهم را خریدند توصیه به فروش دارم.چون مشخص نیست این سهم فردا هم صف خرید باشه یا نه....

نظر

• haftaseman
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 81

"قیمتکالاهایاساسیتاپایانسالتغییرنمیکند"
                            وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: تفاوت ارز مرجع و مبادله ای درباره کالاهای اساسی از بودجه دولت تخصیص خواهد یافت بنابراین واردات این کالاها برای وارد کننده مثل ارز مرجع تمام می شود.

راه دانشجو: وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر این که قیمت کالاهای اساسی تا پایان سال جاری تغییر نخواهد کرد ، گفت: منابعی که به صورت غیرقانونی توسط مدیرعامل یکی از شرکت های بزرگ صنعتی از کشور خارج شده بود جمع و جور شد.

به گزارش مهر محمدرضا نعمت زاده در حاشیه استقبال رسمی رئیس جمهور از پادشاه عمان در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره این که اختصاص ارز مرجع به واردات کالاهای اساسی که یکی از اولین تصمیمات دولت بود تا چه زمانی ادامه خواهد یافت و با چه هدفی صورت پذیرفت اظهار کرد: این موضوع تا پایان سال جاری استمرار پیدا کرده و تغییری نخواهد یافت.

وی ادامه داد: این موضوع در مورد کالاهایی که در لیست کالاهای اساسی آمده و درباره نهاده های دامی صدق می کند بنابراین قیمت این موارد تا پایان سال جاری تغییر نخواهد کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: تفاوت ارز مرجع و مبادله ای درباره کالاهای اساسی از بودجه دولت تخصیص خواهد یافت بنابراین واردات این کالاها برای وارد کننده مثل ارز مرجع تمام می شود.

نعمت زاده در پاسخ به سوال دیگری که از او درباره بازداشت مدیرعامل شرکت بزرگ صنعتی مس ایران و منابعی که گفته می شود از حساب این شرکت خارج شده و به یک حساب شخصی در یکی از کشورهای خارجی منتقل شده است، گفت: این اتفاق مربوط به قبل از دولت یازدهم بوده و قبل از شروع به کار این دولت صورت پذیرفته است.

وی در عین حال ادامه داد: ولی خوشبختانه منابعی که در خارج از کشور بود جمع و جور شد و مشکلی از لحاظ مالی به وجود نیامد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: بالاخره قصوری صورت گرفته است که دادگاه باید به آن رسیدگی کند اما خوشبختانه منابعی که به خارج از کشور انتقال یافته بود جمع آوری شد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره بررسی مشکلات خودروسازان در دولت یازدهم اظهار کرد: خودروسازان هم مشکل قیمت گذاری دارند و هم مشکل نقدینگی که در حال حاضر این موضع را بررسی می کنیم تا برطرف شود البته خودروسازان ورشکسته نیستند ولی مشکل دارند.
                            [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

صنعت روغن کشی احیا می شود

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی انجمن صنایع روغن نباتی، قاسم فلاحتی اظهار داشت: نیمه اول شهریور ماه اولین کشتی دانه سویا به وزن 66 هزار تن توسط شرکت بازرگانی دولتی وارد کشور خواهد شد.وی افزود: این درحالی است که برنامه ریزی ها برای واردات 700 هزار تن دانه سویا در سال جاری نیز انجام شده است.وی خاطرنشان کرد: این واردات در حالی انجام می شود که طی سال 91 حدود 160 هزار تن دانه وارد کشور شده و در چهار ماه نخست سال جاری نیز تنها 24 هزار تن دانه وارد کشور شده است.فلاحتی با اشاره به ظرفیت های ایجاد شده در صنعت روغن کشی،گفت: کارخانههای روغن کشی توانایی روغن کشی 3.5 میلیون تن انواع دانههای روغنی را دارند اما به دلیل اقتصادی نبودن فعالیت روغن کشی، این کارخانهها در سال گذشته با پنج درصد ظرفیت خود کار کردهاند.وی، وضع تعرفه منطقی بر واردات کنجاله را عاملی مهم در اقتصادی کردن فعالیت روغن کشی دانست و تصریح کرد: دولت میتواند با وضع تعرفه بر واردات کنجاله، علاوه بر تنظیم بازار کنجاله، صنعت روغن کشی را نیز به طور کامل احیاء کرده و شرایط را برای رشد و توسعه کشت دانه های روغنی در داخل فراهم کند.
                              سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• space_mohamad
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 313

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                                به اون صف فرشوها و این صف خریدها توجه ای نکنید.....روزی دارم این حرف را میزنم که سهم صف خریده.که متهم به تبلیغ سهم نشم.اتفاقا برای کسایی که برای نوسانگیری سهم را خریدند توصیه به فروش دارم.چون مشخص نیست این سهم فردا هم صف خرید باشه یا نه....
                                دقیقا" تکنیکالی هم هنوز کوتاه مدتی صعودی نیست .... این سهم ماله سهامبازی نیست ...
                                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

در حال کار...
                                X