در اصل توسط علیرضا123 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
شرکت: صنعتي بهشهر
تاريخ : یکشنبه شانزدهم تیر 1392
شرکت: صنعتي بهشهر
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1392/09/30دوره 3 ماهه(حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت صنعتي بهشهر طی نامه شماره مورخ 1392/04/02 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1392/09/30 با سرمایه 330,000 میلیون ریال مبلغ 7,007 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد
شرکت در اطلاعات قبلي عنوان نموده بود که :"در نظر دارد افزايش سرمايه اي به ميزان 75% در آينده نزديک از محل سود انباشته انجام دهد." که در اطلاعات فعلي اعلام نموده است که :"شرکت به محض نهايي شدن بودجه سال 1392 ، نسبت به تغيير طرح توجيهي افزايش سرمايه اقدام نموده و براي بازرس مجددا ارسال مي نمايد. گزارش توجيهي افزايش سرمايه بر مبناي 200 درصد افزايش سرمايه از محل سود انباشته تهيه شده است که تا اواسط تابستان 1392 ، اولين مرحله آن که صد درصد افزايش سرمايه مي باشد، محقق خواهد شد. در صورت تغيير ميزان افزايش سرمايه ، مراتب به سازمان بورس اعلام خواهد شد
دلايل تغيير بودجه به دليل تغيير نرخ روغن خام و ساخته شده مي باشد.
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
باسلام
مردم آزاری - این ذات این آقای ......
آنطوریکه من فهمیدم اینه که
در روزهای آخر معاملات غبشهر و غمارگ عده ای با اطلاع از وضعیت دو شرکت اقدام به تبدیل کردن غبشهر به غمارگ کرده اند من اینو همون روزها از کارگزاری که من با اونا کار می کنم شنیدم
چند روز قبل از بسته شدن نمادها : فروش وسیع غمارگ و خرید غبشهر
هر چند که من خودم این مطلب رو شنیدم اقدام به فروش غمارگ نکردم
حالا داستان بازنکردن نمادها :
مثل اینکه این اقایون و خانوم ها ی سازمان بورس و تمام دوستان و فک وفامیلشون خبر پیدا نکردند که غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنند
حالا که گزارشات فرستاده شده به سازمان بورس و اعلام سود 700 تومانی غبشهر و 165 تومانی غمارگ به این اقایون و خانومهای سازمان بورس شوک وارد شده و همهشون رفتند به کما
اگر p/e برابر 7 هم بهشون بدیم غبشهر می شه 5000 تومان و غمارگ می شه 1150 تومان در نتیجه غبشهر بالای 200 % رشد خواهد کرد و غمارگ زیر 100 %
این موضوع به شدت آقای مالمیر و دار و دسته شون ناراحت کرده
اقای مالمیر این دنیا به هیچکس وفا نکرده
من خودم تعداد غمارگم 3 برابر غبشهره ولی اصلا" از این موضوع ناراحت نیستم که چرا حرف کارگزاری رو جدی نگرفتم و غمارگمو تبدیل به غبشهر نکردم حتما" قسمت این بوده
حالا گزارش حدود یک ماهه که به بورس ارسال شده چرا اینقدر لجبازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تمام کارکنان بورس منجمله مالمیر امامزاده هستند و اینا هیچکدوم از اطلاعات نهانی خودشون به فک و فامیل شون و دوستانشون نمی دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یکی از این اقایون و خانوم های سازمان بورس پیدا بشه و بگه تا بحال تو طول عمرم یکبار هم اینکار رو نکردم من اسمم رو عوض خواهم کرد
پس اقایون لجبازی رو بزارید کنار و نماد ها بازش کنید شاید در خیل عظیم سهامداران کسانی باشند که به شدت نیاز به پول داشته باشند اگر بالای 100 % مثبت بخوره سهامشو بفروشه برای بچه هاش عروسی بگیره - شاید بخواهد خونه بخره - شاید بدهی داره - شاید گرفتاری و... شما مسئول هستید و مدیون تمام اینا
با سلام
داستان غبشهر و غمارگ واقعا" جالب شد
دوستان عزیز و سهامداران محترم روز های سخت و تلخ وشیرینی را سپری کردند روزهائی که می توان از گذشت اون یک کتاب خاطره نوشت
بلاخره صبر و سهامداری عزیزان نتیجه داد همچین پیگیری دوستان و نوشتن مطالب مفید همه وهمه باعث شد تا بزودی شاهد بازگشائی باشکوه غبشهر و غمارگ باشیم
از تمامی دوستان و اساتید خواهش دارم از تجزیه و تحلیل صورت های مالی این دو شرکت غافل نشوند تحلیل هایی که می تواند چراغ راه آیندمون باشه
پوشش نزدیک به 300 تومانی غبشهر و 80 تومانی غمارگ فقط در سه ماهه اول سال مالی منتهی به 30 آذر 92
این پوشش عالی می تواند همچنان سهامداران محترم را به اینده این دو سهم امیدوار کند
در بازاری که p/e گروه غذائی حتی بالای 10 می باشد در صورت بازگشائی غبشهر در محدوده 3000 تا 4000 تومان فرصت خوبی برای ورود باشد
به امید فردا
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
با سلام
داستان غبشهر و غمارگ واقعا" جالب شد
دوستان عزیز و سهامداران محترم روز های سخت و تلخ وشیرینی را سپری کردند روزهائی که می توان از گذشت اون یک کتاب خاطره نوشت
بلاخره صبر و سهامداری عزیزان نتیجه داد همچین پیگیری دوستان و نوشتن مطالب مفید همه وهمه باعث شد تا بزودی شاهد بازگشائی باشکوه غبشهر و غمارگ باشیم
از تمامی دوستان و اساتید خواهش دارم از تجزیه و تحلیل صورت های مالی این دو شرکت غافل نشوند تحلیل هایی که می تواند چراغ راه آیندمون باشه
پوشش نزدیک به 300 تومانی غبشهر و 80 تومانی غمارگ فقط در سه ماهه اول سال مالی منتهی به 30 آذر 92
این پوشش عالی می تواند همچنان سهامداران محترم را به اینده این دو سهم امیدوار کند
در بازاری که p/e گروه غذائی حتی بالای 10 می باشد در صورت بازگشائی غبشهر در محدوده 3000 تا 4000 تومان فرصت خوبی برای ورود باشد
به امید فردا
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postچقدر ؟3000 تومان 4000 تومان......جناب شفاف سازی ..من نه سهم چاق کن هستم و نه تبلیغ سهمم را میکنم.ولی پی برای چند به غبشهر میدید.؟که حرف از 3000 و 4000 میزنید.؟
فردا حداقل باید 5000-5500 باز بشه و تا 8000 بریم .....:x"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Postچقدر ؟3000 تومان 4000 تومان......جناب شفاف سازی ..من نه سهم چاق کن هستم و نه تبلیغ سهمم را میکنم.ولی پی برای چند به غبشهر میدید.؟که حرف از 3000 و 4000 میزنید.؟
با سلام علیرضا عزیز
ببنید و توجه داشته باشید گفتم درصورت بازگشائی ............
خوب من جمله رو شرطی آوردم حال ممکنه 5000 تومان باز بشه
همین دیروز غنوش با 100 % مثبت بازگشائی شد فرصت ایجاد شد تا دیگران به خود بیایند من 10000 تا سید کردم غنوش با سرمایه 5 میلیارد تومانی تواین قیمت ها مفت هست حالا امروز دیدم کل بازار ریخت ولی غنوش اخ نگفت هر چند امروز هم به عنوان نفر اول سه چهار هزار تائی شکار کردم
مگر همین شیران با سود تحلیلی 1000 تومان 3200 نمی فروشند
باز می گویم احتمال داره فرصت خرید مجدد بده اگر هم نداد که هیچ یه دفعه ای 5000- 6000 تومان باز می شه و خیال همه راحت
نظر
-
[QUOTE=space_mohamad;348219]فردا حداقل باید 5000-5500 باز بشه و تا 8000 بریم .....:x[/QUOT
بله ...حداقل 5500 تومن.....یک نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه که پی بر ای گروه12 هستش......من نمیگم پی برای 12 به غبشهر بدیم.....قیمت را که عرضه و تقاضا مشخص میکنه...ولی من میگم این سهم واقعا چی از همگروهیهاش کم داره.تعدیل نداره که با این گزارش 1200 حداقل سود امسالش هست.(قبلا هم ارقام تحلیلی بین 1000 تا 1250 بود).افزایش سرمایه نداره که 200 درصد افزایش سرمایه از انباشته داره.............کلی طرح توسعه سود اور داره که تو پاییز افتتاح میشه.این سهم طلاست.نباید مفت از دست داد.
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام علیرضا عزیز
ببنید و توجه داشته باشید گفتم درصورت بازگشائی ............
خوب من جمله رو شرطی آوردم حال ممکنه 5000 تومان باز بشه
همین دیروز غنوش با 100 % مثبت بازگشائی شد فرصت ایجاد شد تا دیگران به خود بیایند من 10000 تا سید کردم غنوش با سرمایه 5 میلیارد تومانی تواین قیمت ها مفت هست حالا امروز دیدم کل بازار ریخت ولی غنوش اخ نگفت هر چند امروز هم به عنوان نفر اول سه چهار هزار تائی شکار کردم
مگر همین شیران با سود تحلیلی 1000 تومان 3200 نمی فروشند
باز می گویم احتمال داره فرصت خرید مجدد بده اگر هم نداد که هیچ یه دفعه ای 5000- 6000 تومان باز می شه و خیال همه راحت
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
غبشهر شیرانی دیگر
گفته می شه گزارش پیش بینی سود 92 غبشهر به سازمان بورس ارسال گردیده که در این گزارش پوشش سه ماهه اون کل بازار رو متحیر خواهد کرد پوشش بالای 260 تومان فقط در سه ماهه
اما پیش بینی سود 92 همانند اولین پیش بینی شرکت و همانند پیش بینی شرکت شیران نصف سود سال خواهد بود
شیران : پوشش سه ماهه 220 تومان پیش بینی طنز آمیز 500 تومان
غبشهر : پوشش بالای 250 تومان - احتمال پیش بینی کل سال 450 تومان
پیش بینی تحلیلی سود 92 غبشهر :
مفروضات :
1- نرخ فروش روغن آزاد در پاییز با ازای هر کیلو 3600 - 3700تومان بود با توجه به موافقت افزایش 20 % نرخ فروش حدود 4300تومان در نظر گرفته می شه
2- آنطوریکه من یادم می آید نرخ روغن خام با نرخ ارز مرجع هر کیلو 1400 تومان می شد حال با احتساب ترکیب نرخ ارز مبادله ای و مرجع نرخ خرید خوراک در بدبیناننه ترین حالت 2700 تومان در نظر گرفته می شه.
3- هزینه های دستمزد - سربار - هزینه های عمومی و اداری و خالص سایر درآمد ها همانند بودجه
4- هزینه های مالی معادل 150% سال قبل
5- درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها مانند سال قبل
پیش بینی سود سال 92 :
فروش روغن آزاد (350,000 تن با نرخ هر کیلو 43000 ریال)............................15,050,000 میلیون ریال
فروش روغن کارمزدی (معادل 120% بودجه ).............................................103, 000
جمع فروش .................................................. ......................................15,153,000
کسر می گردد:
مواد اولیه (370,000 تن با نرخ هر کیلو 2700 تومان)...........9,990,000 میلیون ریال
دستمزد مستقیم .................................................. ....214,000
سربار............................................. .........................300,000
بهای تمام شده کالای فروش رفته .................................................. ......10,504,000 میلیون ریال
سود غیر عملیاتی .................................................. ...........................4,649,000میلیون ریال
کسر می گردد:
هزینه های عمومی و اداری .................................................. .............. 375,000
خالص سایر هزینه ها................................................ .........................44,000
سود عملیاتی .................................................. ................................4,230,000میلیون ریال
کسر - اضافه می گردد:
هزینه های مالی .................................................. ...........................100,000 میلیون
درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها .................................................. ......60,000 میلیون ریال
سود قبل از کسر مالیات .................................................. .................4,190,000 میلیون ریال
کسر می گردد :
مالیات .................................................. ........................................838,000 میلیون ریال
سود پس از کسر مالیات .................................................. ................3,352,000 میلیون ریال
................................. مبلغ Eps سال 92 = 10,158 ریال
با سلام
فروش طبق پیش بینی شرکت 12 ماهه 15,437,876 میلیون ریال
بهای تمام شده طبق پیش بینی شرکت (11,959,951) میلیون ریال
پیش بینی فروش تحلیلی من تقریبا" 3% اختلاف داره
بهای تمام شده هم حدود 12% اختلاف داره
اعداد فروش و بهای تمام شده تحلیلی من با پیش بینی شرکت خیلی به هم نزدیکه
واقعا" برای خودم هم جای تعجب داره
نظر
-
[QUOTE=علیرضا123;348225]در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postفردا حداقل باید 5000-5500 باز بشه و تا 8000 بریم .....:x[/QUOT
بله ...حداقل 5500 تومن.....یک نکته ای که باید بهش توجه بشه اینه که پی بر ای گروه12 هستش......من نمیگم پی برای 12 به غبشهر بدیم.....قیمت را که عرضه و تقاضا مشخص میکنه...ولی من میگم این سهم واقعا چی از همگروهیهاش کم داره.تعدیل نداره که با این گزارش 1200 حداقل سود امسالش هست.(قبلا هم ارقام تحلیلی بین 1000 تا 1250 بود).افزایش سرمایه نداره که 200 درصد افزایش سرمایه از انباشته داره.............کلی طرح توسعه سود اور داره که تو پاییز افتتاح میشه.این سهم طلاست.نباید مفت از دست داد.
نظر
-
=;در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
فروش طبق پیش بینی شرکت 12 ماهه 15,437,876 میلیون ریال
بهای تمام شده طبق پیش بینی شرکت (11,959,951) میلیون ریال
پیش بینی فروش تحلیلی من تقریبا" 3% اختلاف داره
بهای تمام شده هم حدود 12% اختلاف داره
اعداد فروش و بهای تمام شده تحلیلی من با پیش بینی شرکت خیلی به هم نزدیکه
واقعا" برای خودم هم جای تعجب داره
نظر
نظر