یک مساله ای که هست.چرا تو روزهای گذشته سهم را باز نکردند.امروز که کمی بازار اصلاح داره سهم را باز کردند.
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط tvnews پست شده است View Postخوب امروز که معامله نشد این قصه سر دراز دارد
دوستی در سایت بورکس تو تاپیک غبشهر عنوان کرده...چون غبشهر تعدیلش را داده باید با پی بر ای 5 باز بشه.وچون همگروهیهاش هنوز تعدیل ارائه نکردند به بازار باید با پی بر ای بالای 12 معامله بشند.
من از شما میپرسم دوستان.چنین فرد نااگاهی حتی یکبار گزارش این سهم را خونده؟اصلا میدونه تو 3 ماهه چقدر پوشش داده؟حتی نظر من اینه که هستند افرادی امثال ایشون که نوع محصول شرکت را هم نمیدونند.یا شاید هم خودشون را به اون راه زدند.
حرف مفت که کنتور نمیدازه......
نظر
-
بنده هم تاکید می کنم قیمتهای امروز فقط برای گرفتن مضنه بود تا ببینند چقدر فروشنده هول و خسته وجود داره که خوشبختانه تعداد زیاد نبود. هر کس این دوسهم را دارد و بخواهد در قیمتهای امروز بفروشد با اطمینان می گویم که بدترین ریسک زندگیش را رقم زده و بشدت پشیمان می شود. سود این دوسهم امسال بیش از دو برابر اعلام شده است و هر دو سهم افزایش سرمایه از سود انباشته دارند و لب مطلب اینکه ارزش این دو سهم حداقل سه برابر قیمتهایی است که امروز تابلو نشان می داد ، پس لطفا آرام باشید و سهامدار بمانید. من هم جزو خریداران امروز بودم که متاسفانه معامله انجام نشد.
نظر
-
من فروشنده نیستم حتی 99/999 ریال اقا نمیفروشم
بعد از سه ماه نکاه به بازار سبز وغصه خوردن از این جهت که سهم ما بسه است حالا میخوام بشینم و سر سبز بودنش نگاه کنم
نظر
-
-
سایت ها را که دارم بررسی میکنم......یک عده ای دوره افتادند و از قیمت واقعی غبشهر حدود 3500 حرف میزنند.اینها کسایی هستند که در زمان بسته بود ن غبشهر سود درست و حسابی از دیگر سهمهای غذایی و کل بازار کسب کردند و الان با تخریب این دوسهم میخواند به قیمت پایین بخرند و تو این سهم هم کسب سود کنند.متاسفانه سازمان هم با انتخاب روز بازگشایی سلیقه ای به این افراد کمک کرده......
بهر حال تجربه ثابت کرده سود واقعی تو سهامداری کردن هستش.مخصوصا سهامی با چنین بنیادی....سود تحلیلی سهم در کمترین حالت 1050 تومن است.تاکید میکنم در کمترین حالت.....چوب حراج مفت به این سهم نزنید.
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط mostafa1384 پست شده است View Postاقای شفاف ساز کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
آقا ما همین جایم
باز خیلی ممنون که یکی هم به یاد ماهست
دو-سه روز قبل هم گفتم :
1- احتمال داره بین 3000-4000 تومان بازگشائی بشه و زیر 4000 تومان برای اضاف کردن عالی خواهد بود.
2- با انتشار گزارش سه ماهه هیچ دلیلی برای بسته ماندن نماد وجود نخواهد داشت
اینکه که سازمان از شرکت گزارش 6 ماهه خواسته و تا گزارش 6 ماهه نیاید نمادرو باز نمی کنیم یه کار غیر قانونی است
اون وقت باید همه نماد ها رو ببندند و منتظر گزارش 6 ماهه باشیم
3- دوستان از اینکه غبشهر زیر 4000 تومان باز می شه به شخصه خوشحالم امروز کلی سهم در منفی فروختم تا غبشهر بخرم
اما من هرگز برای خرید سهم هیچگاه اون سهم رو تخریب نمی کنم توچند روز هر کی پرسیده گفتم فروش غبشهر ممنوع
حتی اگر این تبلیغ به نفروختن منجر به نخریدن غبشهر برای من باشه و پول سهام در منفی فروخته شده در دستم بادکنه
4- هرگز برای خرید سهم اون سهم رو تخریب نکنید این نون ها خوردن نداره
نظر
-
با توجه به اینکه 6 ماه از سال مالی این شرکت گذشته احتمال بسته شدن برای گزارش 6 ماه کی میتواند باشد؟؟؟؟؟؟؟
نظر
نظر