صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

...فدای چشم و ابروی اون عزیزی بشم که سهامشو دودستی توی 10250 تقدیم کرد...ای جونم
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 959

غبشهر حالش خوب نیست
      هرچند احتمالش کمه که زیر 1000 بیاد ولی داره درجا میزنه
      میانگین خرید من 1500 تومن!
      صبر چاره کار هست؟

نظر

• safa
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 61

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
        غبشهر حالش خوب نیست
        صبر چاره کار هست؟
        من بودم میانگینو پایین می اوردم با دید میان مدت حفظش میکردم;;)

نظر

• behnam1480
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 432

غبشهر حالش خوب نیست
          صبر چاره کار هست؟
          میانگینتون خیلی بالاست..سعی کنید که میانگین رو به 1200 برسونید

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

غبشهر حالش خوب نیست
            صبر چاره کار هست؟
            دوست عزیز بنده چند بار دیگه هم به دوستان گفتم که بازیگر این سهم، تا وقتی سهم رو تا 1010 تومان نیاره ول کن معامله نیست.
            به نظرم حقوقی زیر یک درصد هم زیادی داره نامردی می کنه و هر روز به اندازه حجم مبنای این سهم داره خالی می کنه.
            دوستان شاید نیاز باشه با سهامدارای بالای 1 درصد این سهم تماس بگیریم و از خواب غفلت بیدارشون کنیم.

...بنده که شروع کردم به تماس گرفتن. دست روی دست گذاشتن درست نیس.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• بچه کف بازار
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 461

سلام بچه ها
              من امروز دوباره داشتم گزارش شفاف سازی غبشهرو می خوندم واقعا یکی از پر تناقض ترین گزارش هایی که من دیدم و تعمد عجیب توی پایین کشیدن قیمت سهام
              توی متن شفاف سازی اومده سهامدار عمده یعنی شرکت صافولا کمک کرد شرکت 75 میلیون دلار اعتبار بگیره و روغن وارد کنه و بعد به صورت خیلی بچه گانه ای ضمانت نامه رو اینجوری برای شما تعربف می کنه
              1-با استفاده از این ضمانت نامه بدون پرداخت وجه به فروشندگان کالا یعنی روغن خام را تخلیه نماید و2- فعالیت خود را ادامه دهد و3 بعد از مدتی وجوه بدهی خود به فروشندگان روغن را پرداخت نماید این بود تعریف ما از ضمانت نامه بچه ها یاد گرفتیددر ادامه گزارش شفاف سازی میگه:
              هرچند این ضمانت 75 میلیون دلاری هم کشک هیچ فایده ای نداشت چون موجودی روغن ما توی خرداد فقط برای سه روز بود و شرکت داشت تعطیل میشد
              که چی شد
              آهان دولت منجی شرکت روغن سازی می شه
              می تی کومان مامور مخصوص حاکم بزرگ وارد می شود از جاتون تکون نخورید
              با کمک دولت و سیسم بانکی کلا" ورق بر می گرده 1-هزینه های مالی کاهش پیدا میکنه 2- قیمت روغن خام وارداتی پایینتر می آد و 3- دیگه شرکت تخفیف و نسیه و از این چیزا نمی ده همش نقد نقد
              ویک دفعه گزارش تفصیلی آقایون که زحمت کشیده بودن شما سهامدارای عزیزو در حد IQ سیب زمینی پایین آورده بودند حالا شمارو علامه دهر فرض می کنن
              چی میشه دیگه سال دیگه اینجوری نیست که فقط این جمله رو می گه بخشی از موارد فوق در سال مالی آینده وجود نخواهد داشت بعد طی 5 بند تمام الطاف سهامدار عمده دولت و ملت به عنوان خریدار عمده تبدیل به نکبت می شه برای این شرکت دیگه دولت پول نمی ده ، بانک مرکزی تسهیلات نمی ده، کارمندامون حقوق 4 برابر می خوان ، مشتری هم که نداری با تخفیف و نسیه هم هیچ کسی از ما روغن نمی خره :((آخه مگه خره این روزا با ایران رادیاتور که میره روغن بخره بابا دست مریزاد به این شفاف سازی و گزارش

نظر

• بچه کف بازار
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 461

سلام بچه ها
                من امروز دوباره داشتم گزارش شفاف سازی غبشهرو می خوندم واقعا یکی از پر تناقض ترین گزارش هایی که من دیدم و تعمد عجیب توی پایین کشیدن قیمت سهام
                توی متن شفاف سازی اومده سهامدار عمده یعنی شرکت صافولا کمک کرد شرکت 75 میلیون دلار اعتبار بگیره و روغن وارد کنه و بعد به صورت خیلی بچه گانه ای ضمانت نامه رو اینجوری برای شما تعربف می کنه
                1-با استفاده از این ضمانت نامه بدون پرداخت وجه به فروشندگان کالا یعنی روغن خام را تخلیه نماید و2- فعالیت خود را ادامه دهد و3 بعد از مدتی وجوه بدهی خود به فروشندگان روغن را پرداخت نماید این بود تعریف ما از ضمانت نامه بچه ها یاد گرفتید
                در ادامه گزارش شفاف سازی میگه:
                هرچند این ضمانت 75 میلیون دلاری هم کشک هیچ فایده ای نداشت چون موجودی روغن ما توی خرداد فقط برای سه روز بود و شرکت داشت تعطیل میشد
                بعد از خرداد ماه چی مشه
                آهان دولت منجی شرکت روغن سازی می شه می تی کومان مامور مخصوص حاکم بزرگ وارد می شود از جاتون تکون نخورید
                با کمک دولت و سیسم بانکی کلا" ورق بر می گرده 1-هزینه های مالی کاهش پیدا میکنه 2- قیمت روغن خام وارداتی پایینتر می آد 3- دیگه شرکت تخفیف و نسیه و از این چیزا نمی ده همش نقد نقد
                ویک دفعه گزارش تفصیلی آقایون که زحمت کشیده بودن شما سهامدارای عزیزو در حد IQ سیب زمینی پایین آورده بودند حالا شمارو علامه دهر فرض می کنن
                چی میشه دیگه سال دیگه اینجوری نیست که فقط این جمله رو می گه بخشی از موارد فوق در سال مالی آینده وجود نخواهد داشت بعد طی 6بند تمام الطاف سهامدار عمده دولت و ملت به عنوان خریدار عمده تبدیل به نکبت می شه برای این شرکت :((دیگه دولت پول نمی ده ، بانک مرکزی تسهیلات نمی ده، کارمندامون حقوق 4 برابر می خوان ، مشتری هم که نداری با تخفیف و نسیه هم هیچ کسی از ما روغن نمی خره :((آخه مگه خره این روزا با ایران رادیاتور که میره روغن بخره
                بابا دست مریزاد به این شفاف سازی و گزارش

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

حاشيه سود خالص شرکت در 5 سال گذشته زير 8 درصد نبوده ...
                  اما براي سال 92 ديده 5 درصد !

اگر حداقل 8 درصد در نظر بگيريم
                  سود شرکت براي سال 92 معادل 280 تومن خواهد بود

قيمت فروش محصولات براي سال 92 پايينتر از سه ماهه آخر سال 91 در نظر گرفته شده !
                  با نرخ تورم 100 درصدي قيمت فروش محصولات اين شرکت روند نزولي داره
                  واقعا بايد به مديران اين شرکت جايزه افتخار ملي داد.

قيمت فروش روغن نباتي آزاد شرکت براي سه ماهه آخر سال 91 معادل هر کيلو 3400 تومن در نظر گرفته شده با مصوبه دولت ...
                  در حالي که شرکت براي سال 92 قيمت فروش رو کاهش داده و 3186 تومان براي هر کيلو در نظر گرفته ...
                  يعني حتي براي سال آينده هيچ گونه افزايش نرخي در نظر نگيره و همون 3400 تومن سه ماهه آخر 91 بفروشه سود.
                  185 تومن به سود 160 تومن خود شرکت اضافه ميشه
                  و حداقل سود شرکت 350 تومن خواهد بود !

شرکت 140 ميليارد تومن سود انباشته داره به 330 ميليون سهم ميشه معادل 425 تومن سود انباشته به ازاي هر سهم !
                  350 تومن سود امسال سهمه
                  350 تومن هم کف سود سال آينده

حقوقي بي خرد سهمو تو 950 تومن ميذاره تو صف فروش
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• omid_7sin
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 131

آخ چه حالی داد خرید غبشهر زیر 1000....داداش ما طالبیم خواستی بازم بفروشی....اما همین سهمو 2000 تومن میفروشم به خودت

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

صفحه هات قبل رو میخوندم
                      دوستمون yusef نوشته

گزارش پیش بینی92غبشهررودوباره زیروروکردم...محافظه کارانه تنظیم نشده بلکه عمداسودسهم روتاجایی که تونستن کاهش دادن واین گزارش نوعی توهین به مخاطب وخواننده گزارشه(ازاین لحاظ که انتظاردارن چنین گزارشی روقبول کنیم):

1-درآمدروغن کارمزدی روبرای91کیلویی144تومن وبرای92کمترو132تومن گرفته!مگه ممکنه کارمزدسال بعدکمترازامسال باشه(البته این درمقابل بقیه اصلامهم نیست)....

2-فروش روغن رودر3ماه پایانی91(منتهی به30/9/91)کیلویی3405تومن(باتوجه به مجوزدولتی)درنظرگرفته اون وقت برای پیش بینی30/9/92فروش روکیلویی3186تومن گرفته!جل الخالق...حالافرض کنیم دولت بااین همه افزایش هزینه هااصلاتاپایان سال مالی بعداجازه افزایش قیمت نده(که محاله)...مطمئناکاهش که نداریم وکف قیمت پیش بینی92روباید3405تومن میگرفت(عرض کردم حداقل)...فروش358هزارتن روغن روحداقل کیلویی219تومن کمترگرفته...(حداقل)...
                      با قیمت فروش سه ماهه آخر سال 91 (کیلویی3400 تومان)سود شرکت برای سال 92 حداقل 350 تومن خواهد بود
                      3-هزینه های مالی رواز6.5میلیاردتومن30/9/91با427درصدافزایش(427درصد!)رسو� �� �ده به34.3میلیاردتومن ودلیلش روپرداخت صددرصداعتبارات اسنادی درزمان گشایش اعتباراسنادی ذکرکرده درحالی که جای دیگرگزارش گفته موفق نشده اعتباراسنادی افتتاح کنه وخریدهاش روازداخل وبه تدریج انجام میده وهمچنین صادرات وواردات روصفرگرفته...وقتی صادرات وواردات روصفرگرفتی دیگه این همه هزینه برای پرداخت اعتباراسنادی چیه؟!...درنظربگیرین برای سهم33میلیاردی غبشهرهریک میلیاردتومن کاهش هزینه چقدرموثره...

4-بهای تمام شده روهم تاجایی که تونسته زیادنشون داده...هزینه لوازم بسته بندی105درصدرشدکرده وهزینه سایرخریدهاهم 215درصدرشد!...هزینه لوازم بسته بندی از80.7میلیارد91شده165.5میلیارد� �� �ومن در92...سایرهزینه هاهم از10.8میلیاردشده34.2میلیارد...
                      -------------------------------------------
                      آخه این هم شدپیش بینی...هزینه هارو100و200درصدوحتی400درصداضا� �� �ه کرده اون وقت قیمت فروش روکاهش داده!...واقعاچرابه اصطلاح کارشناسان سازمان بورس این گزارش روقبول کردن؟....اولین پیش بینی غبشهرحداقل300تومن بایداعلام میشد....
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

همین الان به یه نکته جالب برخوردم تو نمودار غبشهر...

البته فردا بهتر میشه نظر داد،اما در صورت مثبت بودن قیمت فردا احساس میکنم سهم در حال ساختن یه کف دو قلو باشه،البته زیاد مشخص نیست اما از اونجایی که تو این سهم به کررات با دستکاری قیمت مواجه بودیم زیاد دور از ذهن هم نیست...

در صورت تشکیل و عبور از 1133 تومن اولین هدف سهم حوالی 1400 خواهد بود...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• ahmad m
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2012
                          • 969

تحلیلی بر اساس ایچیموکو : حمایت مهم سهم را 970 میبینم ولی با وضعیتی که سهم دارد ( خروج قیمت از کومو ، خروج تنکنسن از کومو و پیشبینی میکنم در آینده نزدیک چیکو اسپن و کیجنسن نیز از کومو خارج شوند در این شرایط با یک بازار نزولی تمام عیار طرف خواهیم بود. اتمام نزول سهم را در تاریخ دهم اسفند ماه تخمین میزنم. و کف سهم را محدوه 670 تا 700 میبینم.
                          آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/01/14, 16:22.
                          بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• amin88
                            کاربر فعال
                            • Jan 2013
                            • 134

سهم را حقوقی خراب کرد فکر کنم تمام کرد سهامش رو از فردا باید منتظر روند صعودی سهم باشند

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                              ]

تحلیلی بر اساس ایچیموکو : حمایت مهم سهم را 970 میبینم ولی با وضعیتی که سهم دارد ( خروج قیمت از کومو ، خروج تنکنسن از کومو و پیشبینی میکنم در آینده نزدیک چیکو اسپن و کیجنسن نیز از کومو خارج شوند در این شرایط با یک بازار نزولی تمام عیار طرف خواهیم بود. اتمام نزول سهم را در تاریخ دهم اسفند ماه تخمین میزنم. و کف سهم را محدوه 670 تا 700 میبینم.
                              اگه این اتفاقی که شما میگی بیوفته و سهم برسه به670 من یکی که بازار رو میبوسم میذارم کنار!!!

بابا این سهم جمع سود امسال و سود انباشته اش بالای 750 تومنه!!!!ینی قراره پی بر ای این چند بشه خداییش؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                حاشيه سود خالص شرکت در 5 سال گذشته زير 8 درصد نبوده ...
                                اما براي سال 92 ديده 5 درصد !

اگر حداقل 8 درصد در نظر بگيريم
                                سود شرکت براي سال 92 معادل 280 تومن خواهد بود

قيمت فروش محصولات براي سال 92 پايينتر از سه ماهه آخر سال 91 در نظر گرفته شده !
                                با نرخ تورم 100 درصدي قيمت فروش محصولات اين شرکت روند نزولي داره
                                واقعا بايد به مديران اين شرکت جايزه افتخار ملي داد.

قيمت فروش روغن نباتي آزاد شرکت براي سه ماهه آخر سال 91 معادل هر کيلو 3400 تومن در نظر گرفته شده با مصوبه دولت ...
                                در حالي که شرکت براي سال 92 قيمت فروش رو کاهش داده و 3186 تومان براي هر کيلو در نظر گرفته ...
                                يعني حتي براي سال آينده هيچ گونه افزايش نرخي در نظر نگيره و همون 3400 تومن سه ماهه آخر 91 بفروشه سود.
                                185 تومن به سود 160 تومن خود شرکت اضافه ميشه
                                و حداقل سود شرکت 350 تومن خواهد بود !

شرکت 140 ميليارد تومن سود انباشته داره به 330 ميليون سهم ميشه معادل 425 تومن سود انباشته به ازاي هر سهم !
                                350 تومن سود امسال سهمه
                                350 تومن هم کف سود سال آينده

حقوقي بي خرد سهمو تو 950 تومن ميذاره تو صف فروش
                                شک نکنید که سود سال بعدش بالای 300 تومنه .........ما از این گزارش ها زیاد دیدیم .......:D

شرط بندی هم میکنیم در مورد سودش .....اگه کسی پایه بود .....:D

این سهم یک حامی کم داره تا 2000 تومن بشه ............;)

با 10 میلیارد تومن میشه تا بالای 2000 تومن بردش .....کسی اگه همچی پولی داره بده یک سال بعد 17 میلیارد بهش میدم ( 70 درصد بسشه )......البته هر چی بیشتر باشه بهتره ....:D

این صندوق ها من نمیدونم چی کار میکنن .........با پول ملت ....
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/14, 19:52.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X