صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

احسنت دوست خوب من
    برزیل جان فعلا" که قدرت خریدار از فروشنده بیشتره بقول باربد عزیز ما هم فعلا" با گروه می مانیم

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....با سلام به میثم....جواد....اتا....جعفر.....هوشنگ....کاظم....م راد....و خلیل عزیز....دوستان صاحب نظر.....
      ....من امروز غبهشهر برداشتم.....
      ...سوالی که مطرحه اینه که.....
      ....ایا مانند قثابت در مرحله تو پاچه کنی سهمو خریدم یا فقط یه فرصت خرید بوده و دیگر تمام....
      مهربان عزیز

من خودم هم رو 1376 سوار شدم ، تو این کشور قانون خاصی نیست ، به روغن ارز مرجع میدن بعد با افزایش قیمتش موافقت میکنن... به خودرو ارز مرجع نمیدن دلار سه برابر شده فولاد وآهن دوبرابر شده مواد پلیمری سه برابر شده با افزایش نرخ 10تا20% به سختی موافقت میشه....بچاره خودرو ساز...... وقتی تو کشوری بخور بخوره باید بخوری دیگه...
      تصمیمات اقتصادی ما را اقتصاددانان نمیگرند پس باید از قوانین من درآوردی نهایت استفاده رو برد....
      مثلا ما اگه رو غبشهر 50% سود کنیم به اشتباه داریم فکر میکنیم سود کردیم تورم که نزدیک 40% پس سود ما ده درصده.....فقط ارزش پولمون رو تقریبا حفظ کردیم.....
      خبرای بهتری هم تو غبشهر هست.... از پایان آذرماه پخش روغنش که با به پخشه رو میخواد خودش برداره که از اون محل هم برا سال آینده جای تعدیل داره.....
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

...سلام بر میثم....برزیل...جواد....خلیل....هوشنگ...محسن.....ا تا....جعفر.....بهناز....دوستان صاحب نظر.....
        ...بالاغیرتا چون من همیشه وسط شلوغیا میرسم نمیدونم الان همه دارن میرن بالا یا برمیگردن پایین...یعنی رفت وامد معلومه ولی جهت معلوم نیست....گاهی وسط حالو حول دوستان میرسیم نمیفهمیم این دور اخر عشق و حاله یا تازه شروع شده....هر وقت وقت رفتن شدو چراغارو خواستن خاموش کنن شما بگید ما هم بپریم بیرون....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          از هیشکی،تو بورس ما دور از حضور قانون جنگل حکم فرماست :d
          ...اتا جان من حالیم نیست من تا این تاپیکو باز کردم اسم تورو دیدم ضرر کنم تو باید پولشو بدی....:D;;);):x
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• vdtjn
            كاربر فعال
            • Feb 2012
            • 151

سلام
            در کنار خریداران این سهم و غپینو با حجم بالا پله دوم غبشهر و پله اول غپینو خرید شد
            انشاء اله در کنار دوستان و در جمع صمیمی از مطالب پربار دوستان استفاده کنم
            یا حق

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
              سلام
              در کنار خریداران این سهم و غپینو با حجم بالا پله دوم غبشهر و پله اول غپینو خرید شد
              انشاء اله در کنار دوستان و در جمع صمیمی از مطالب پربار دوستان استفاده کنم
              یا حق
              سلام..غپینو انگشت کوچیکه غبشهر هم نمیشه ..این نظر منه ..در ضمن دوستان کوتاه مدتی حد ضرر بره رو 1366 تومن ..هدف ما همچنان 2000 وبعد 3000...

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ...اتا جان من حالیم نیست من تا این تاپیکو باز کردم اسم تورو دیدم ضرر کنم تو باید پولشو بدی....:D;;);):x
                چاکرتم دکتر جون استاد مایی :x

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

بیمه ملت فلش سبز خورده .....22200 سهم خریده ....بازم از هیچی بهتره :d حقوقی دیگه ای فروشنده نبوده .......
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

غبشهر سهمی برای سهامداری : بررسی بنیادی غبشهر :d
                    سال 88 : فروش شرکت :4592120 میلیارد ریال ---بهای تمام شده :3699960 میلیارد ریال -- حاشیه سود ناخالص : 24 درصد
                    قیمت فروش روغن :1355 قیمت خرید روغن خام : حدودا 750 تومن دلار در سال 88 : 1000 تومان

-----------------------------------------------------
                    سال 89 : فروش 5216270 میلیون ریال ---- بهای تمام شده : 4355647 میلیون ریال ----- حاشیه سود ناحالص 19 درصد
                    قیمت فروش روغن : 1500 تومن قیمت خرید روغن خام : 919 --- قیمت دلار 1049
                    -------------------------------------------------------
                    سال 90 :فروش 7202969 میلیون ریال ------بهای تمام شده :6156005 میلیون ریال ---- حاشیه سود 17 درصد
                    قیمت فروش روغن :1980 --- قیمت خرید روغن خام :1515 -------قیمت دلار 1081

جمع دارایی ها در سال 90 341 میلیارد تومن
                    --------------------------------------------------------------
                    سال 91 بر اساس 6 ماهه : فروش 9343986 میلیون ریال ---- بهای تمام شده : 7674447 میلیون ریال حاشیه سود ناخالص 21 درصد
                    قیمت فروش روغن خام : 2428 تومن-------قیمت خرید روغن خام 1742 تومان قیمت دلار 1230 تومن..

فعلا اینا رو داشته باشید تا در پست بعد کامل کنم .......
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/14, 22:07.
                    ///

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

دکتر جون اگه این وتوسم مریض بزاره خرید خوبی انجام دادی.......
                      همه منتظر هستن وتوسم بفروشه ولی جالبه همش حقیقی ها میفروشن جا می مونن ..وتوسم تا ساعت 12 صبر می کنه حجم نخوره حجم مبنا رو میده ..امروز دید خود حقیقی ها حجم دادن یک سهم هم نفروخت ...جالبه نه ..خیلی ها امروز رکب خوردن ..

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در حال حاظر با توجه به قیمت های جهانی روغن خام در محدوده 1550 دلار در صورت افزایش نرخ دلار مرجع از 1226 تومان به 1800 تومن قیمت خرید روغن خام از محدوده 1750 تومان فعلی به قیمت های 2800 تومان افزایش پیدا میکنه در نیتجه قیمت روغن داخلی به محدوده های حداقل 4000 تومن برای هر کیلو خواهد رسید ...........

در این صورت غبشهر با توجه به حاشیه سود 17-20 درصدی سود ناخالص و کسر هزینه های مالی سود غبشهر به بیش از 600 و 650 تومان افزایش خواهد یافت ...............

خیلی خلاصه کردم دیگه .......

===============================

البته دوباره تاکید میکنم در صورت افزایش نرخ مرجع از 1226 به 1800 تومان سود غبشهر به بالای 600 تومن افزایش خواهد یافت .......;)

=================================================

اما تا امروز و برای امسال قیمت روغن بر اساس 6 ماهه 2428 تومن فروش میشده که از امروز با اومدن خبر افزایش 17 درصدی قیمت فروش روغن به 2800 تومن و شاید 3000 تومان هم رسیده ..........که احتمالا بالاتر از پیش بینی فعلی سود بسازه ..........صبر میکنیم ببینیم چی میشه ...............اگه دلار مرجع یا تک نرخی برای سال اینده بالاتر هم بره که ممکنه سود های عجیب غریب تری ببنید .....

ضمنان اگه اشتباه نکنم از ماه jun تا sep سال 2012 قیمت جهانی روغن 100 دلار در هرتن بالا رفته و از محدوده 1440 به 1550 رسیده .......اگه اشتباه میکنم دوستان اعلام کنن .....;) و اینکه قیمت های جهانی روغن خام رو از کدوم سایت میگیرن ......تا تحلیل ها دقیق تر بشه .....

موفق و پرسود باشید .........
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/14, 22:14.
                        ///

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          همه منتظر هستن وتوسم بفروشه ولی جالبه همش حقیقی ها میفروشن جا می مونن ..وتوسم تا ساعت 12 صبر می کنه حجم نخوره حجم مبنا رو میده ..امروز دید خود حقیقی ها حجم دادن یک سهم هم نفروخت ...جالبه نه ..خیلی ها امروز رکب خوردن ..

آره جعفر جون منم صبح فک میکردم وتوسم داره خالی میکنه گویا مردم رکب خورده

نظر

• vdtjn
                            كاربر فعال
                            • Feb 2012
                            • 151

قبلا عرض کردم با توسعه ارتباط برقرار کردم توسط دوست صمیمی مشترک فیمابین بنده و یکی از مدیران ارشد توسعه
                            گفتند در حد حجم مبنا فقط عرضه دارم
                            گفتند از قبل تارگت 3000 تومن مد نظر بوده
                            و افزایش سرمایه و میزان ان را نیز گفتند که ظاهرا مورد تایید سازمان قرار گرفته
                            اینها دقیقا مطالبی بود که به بنده گفتند .حالا روی 2000 تومن اومد فروخت تو رو خدا یقه ما رو نچسبید .گفتم به من اینطوری گفتند

نظر

• برزیل
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 415

آره جعفر جون منم صبح فک میکردم وتوسم داره خالی میکنه گویا مردم رکب خورده
                              دیشب توسایت همسایه یه تنش اساسی ایجادشدکه باعث عرضه های فراوان امروزشدکه خوشبختانه باخبراومدن افزایش قیمت روغن خریداران برعرضه کنندگان پیروزشدن
                              حالاهم شایعه بسته شدن نمادطی دوروزآینده برای تعدیل مثبت هم هست البته امروزباامورسهام صحبت کردم که تعدیل مثبت روتاییدکردن02166185827

نظر

• rad
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 557

[QUOTE=rad;217011][سلام دوستان
                                حدس من اینست که بازیگر مارگارین و غبشهر و سغرب در سرمایه گذاری ملی زندگی میکند.
                                ضمن اینکه خیلی برای ایشان احترام قایل هستم.
                                امیداورم خدا در این ماه مهر-ماه پرمعنی پاداشش دهد.شخصا برایش آرزوی تندرستی و پیروزی دارم.کسانی که ازاین سه سهم سود کردند
                                1-برای کارکنان پرتلاش این سه شرکت وخانواده محترم دعا کنند.
                                2-یک کیلو انار درجه 1(میوه بهشتی) خرید کن وبه یک فقیر بده.

درودی دگربار
                                کسانی که دراین 3سهم نام برده شده سود کردند اگرمایل بودن و دوست داشتن موارد 1و2 راانجام دهند.
                                سپاس
                                کسانی که به دیگران سود می رسانند مردی از مردان خدا هستند.
                                مردان خدا گرچه هزارند یکی اند مستان هوا جمله دوگانه اند و سه گانه

درودی دگربار یاران
                                حدس من اینست کم مارگارین و صنعتی بهشهر دست کم تاپایان آذرماه رشد می کنند.
                                فردا بازی این2 سهم دیدن داره
                                فردا فردا وای وای
                                اماپس فردا هی هی
                                ومفهوم این سروده پس اون فردا...
                                سپاس
                                91/7/23
                                هاتف راد

نظر

در حال کار...
                                X