صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    اونی که الان رو 14775 گذاشته حدس میزنم وتوسم لعنتی باشه
    و الا باید الان صف خرید میشد

ما بزرگترین ریسک بورسیمون رو هم کردیم ........هر چی در اوردیم این یکی دو سال ریختیم به پاش امروز یا ضرر میکنیم سنگین یا سود میکنیم سنگین ..........=))
    ///

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

....با سلام به میثم....جواد....اتا....جعفر.....هوشنگ....کاظم....م راد....و خلیل عزیز....دوستان صاحب نظر.....
      ....من امروز غبهشهر برداشتم.....
      ...سوالی که مطرحه اینه که.....
      ....ایا مانند قثابت در مرحله تو پاچه کنی سهمو خریدم یا فقط یه فرصت خرید بوده و دیگر تمام....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

دکتر جون اگه این وتوسم مریض بزاره خرید خوبی انجام دادی.......

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

...اتا جان احیانا اگر نزاره چی....من پولمو از کی میتونم بگیرم....؟....
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            ...اتا جان احیانا اگر نزاره چی....من پولمو از کی میتونم بگیرم....؟....
            از هیشکی،تو بورس ما دور از حضور قانون جنگل حکم فرماست :d

نظر

• برزیل
              Banned
              • Aug 2025
              • 415

....با سلام به میثم....جواد....اتا....جعفر.....هوشنگ....کاظم....م راد....و خلیل عزیز....دوستان صاحب نظر.....
              ....ایا مانند قثابت در مرحله تو پاچه کنی سهمو خریدم یا فقط یه فرصت خرید بوده و دیگر تمام....
              سلام دکترمنم ماندم توچه مرحله ایه فروش یاخرید=((

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

با سلام
                نمیدونیم مهربان جان .....سهم پی به ایش 4.9 الان و ریسک زیادی نداره .....من امروز میرم ببینم با دلار 1800 تومنی چقدر میتونه سود بسازه .....چون رو سقف قیمت خریدیم یه مقدار شاید اصلاح کنه شاید هم نکنه .............اگه بخواد پی به ای 7 هم بگیره 2100 میارزه ............اصلاح زیادی نداره این سهم ......

افزایش نرخ رو هم گرفته گویا ........سهم بدی نیست ..........اومد پایین میریم مجمع .........اومد پایین تر میریم افزایش سرمایه .........

امروز و فردا روز حساسیه به خیر بگذره رفتیم که بریم ........:d
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

غمارگ عالی داره معامله میشه ..........این سهم وابسته به غمارگ ببینیم غمارگ فروشنده پیروز میشه یا خریدار .......عجب روزیه امروز برای این دو سهم ......
                  ///

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

وتوسم رفت پی کارش الان میشه با خیال راحت خرید

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

حدود دو میلیون معامله شد ................خیالم راحت شد دیگه کمی ........
                      ///

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

وی افزود: این افزایش قیمت به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و بستهبندی است.

فارس: سرپرست معاونت کالاهای مصرفی سازمان حمایت گفت: روغن نباتی ۱۷ درصد مجوز افزایش قیمت گرفت.

علیرضا رفیعی اظهار داشت: صنایع روغن نباتی درخواست افزایش قیمت 25 تا 28 درصدی داده بودند که با افزایش قیمت 17 درصد موافقت شد.

وی افزود: این افزایش قیمت به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و بستهبندی است.

سرپرست معاونت کالاهای مصرفی سازمان حمایت گفت: روغن خام نیز از روز گذشته از قیمت 1810 تومان به 2000 تومان توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران افزایش قیمت داشته است که اگر این موضوع صحت داشته باشد این 17 درصد نمیتواند پاسخگوی صنایع روغن نباتی باشد.

با تصویب این افزایش قیمت، قیمت روغننباتی از مهرماه سال 89 تاکنون 4 بار افزایش یافته است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• برزیل
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 415

روغننباتي مجوز 17 درصد افزايش قيمت گرفت
                          فارس: سرپرست معاونت کالاهاي مصرفي سازمان حمايت گفت: روغن نباتي 17 درصد مجوز افزايش قيمت گرفت.

عليرضا رفيعي اظهار داشت: صنايع روغن نباتي درخواست افزايش قيمت 25 تا 28 درصدي داده بودند که با افزايش قيمت 17 درصد موافقت شد.

وي افزود: اين افزايش قيمت به دليل افزايش قيمت مواد اوليه و بستهبندي است.

سرپرست معاونت کالاهاي مصرفي سازمان حمايت گفت: روغن خام نيز از روز گذشته از قيمت 1810 تومان به 2000 تومان توسط شرکت بازرگاني دولتي ايران افزايش قيمت داشته است که اگر اين موضوع صحت داشته باشد اين 17 درصد نميتواند پاسخگوي صنايع روغن نباتي باشد.

با تصويب اين افزايش قيمت، قيمت روغننباتي از مهرماه سال 89 تاکنون 4 بار افزايش يافته است.

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

فقط بخريدبدون ترس

نظر

• ramin
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 57

من هم همراه دوستان غذاي شدم يه 50000 تايي برداشتم فردا نقدينگي برسه، فرصت خريد بده يه پله ديگه خريد ميكنم

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

با اینکه مقایسه یک گروه با گروه دیگر کار اشتباهیه
                              ولی حرکتی که در گروه غذایی شده مثل گروه قندی پارسال است
                              زمانی که قنیشا 400 تومان همه میگفتن دیگه آخر خط است ولی دیدیم که تا 1500 هم رفت
                              امروز غمارگ و غبشهر در بازه زمانی قنیشا ی پارسال هست
                              سهامداری در گروه غذایی بهترین کار است

نظر

• برزیل
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 415

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                با اینکه مقایسه یک گروه با گروه دیگر کار اشتباهیه
                                ولی حرکتی که در گروه غذایی شده مثل گروه قندی پارسال است
                                زمانی که قنیشا 400 تومان همه میگفتن دیگه آخر خط است ولی دیدیم که تا 1500 هم رفت
                                امروز غمارگ و غبشهر در بازه زمانی قنیشا ی پارسال هست
                                سهامداری در گروه غذایی بهترین کار است
                                اتاجان واقعیتش دودل بودم نگه دارم یانه ولی
                                یه جورایی دارم به این نتیجه میرسم ماندن توغذایی هابهتره ونوسانگیری وفروش بافروش دیگران اشتباهه یه پولای خیلی کلان اومده توغذایی هاباآگاهی کامل هم اومده مثل من نخریده مثلابیاد5میلیون تومان بخره بیادبگه خدابزرگه ببینم فرداچی میشه بااطمینان به آینده موادغذایی وعلم به اینکه هرروزتورم میره بالاخریدن
                                حتی اگه هم خارج بشن میان ودوباره صف های احتمالی فروش روجمع میکنن بااین خبرافزایش قیمت سهامدارایی که دودل بودن بخرن خریدن وکسایی که مرددبودن بفروشن دیگه نمیفروشن خداکنه هممون توش سودکنیم چون تواین بازارخیلی ضررکردیم
                                ولی وقتی عرضه هازیادمیشه تصمیم برای موندن یه کم سخت میشه که اگه به آینده نگاه کنیم میبینیم چشم اندازغذایی هاواقعامثبته

نظر

در حال کار...
                                X