صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    همه چیز به کنار ..

در کت من نمیره گروه غذایی وسهام درپیت پی برای بالای 10 داشته باشن ..غبشهر سرور وسالار اینها پی بریا زیر 6 داشته باشه ..

با همین سود دقت کنید با همین سود پی بریا سهم رو 7 بدیم میشه 2100 و8 بدیم میشه 2400..در ضمن گروه غذایی همچنان داره پی بریا میره بالا ..غبشهر تنهایی هم بالا بره موردی نیت چون پی بریا این کجا و.بقیه کجا ...

حالا تعدیل هم بده که چه شود ...سهمی باید رو 3000 باشه نصف قیمت حراج زدن ...صبر می کنیم ...
    در کت شما بره یا نره باید بگم اگه غذایی ها بخان اصلاح بشن اولین سهمی که صف فروش خواهد شد این سهم خواهد بود
    در ارزنده بودن غبشهر حرفی نیست و همه میدونن که بهترین در گروهشه اما اینجا بحثی با عنوان شخصیت سهم مطرح میشود که غبشهر شخصیت سهم بالایی ندارد
    بعنوان مثال قپیرا را ببینید در گروه قندی،همه قندیها دو برابر سه برابر شدن ولی قپیرا خودشو کشت ۵۰درصد رشد کرد در حالیکه قپیرا یکی از بهترینه است و کمترین پی بر ای در گروه رو داره یا قهکمت.تنها زمانی غبشهر رشدش بیشتر از سایر سهمهای گروه خواهد بود که اولا یک تعدیل اساسی بدهد و ثانیا یک حامی قوی در سهم پیدا بشه.(همه چی در پی به ای خلاصه نمیشود)

این مطلب رو نگفتم که در سهم جو منفی ایجاد کنم بلکه هر سهمی با روند خودش جلو خواهد رفت و غبشهر بهترینه ولی در موقع اصلاح سهمهای غذایی مواظب غبشهر باشید

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
      در کت شما بره یا نره باید بگم اگه غذایی ها بخان اصلاح بشن اولین سهمی که صف فروش خواهد شد این سهم خواهد بود
      در ارزنده بودن غبشهر حرفی نیست و همه میدونن که بهترین در گروهشه اما اینجا بحثی با عنوان شخصیت سهم مطرح میشود که غبشهر شخصیت سهم بالایی ندارد
      بعنوان مثال قپیرا را ببینید در گروه قندی،همه قندیها دو برابر سه برابر شدن ولی قپیرا خودشو کشت ۵۰درصد رشد کرد در حالیکه قپیرا یکی از بهترینه است و کمترین پی بر ای در گروه رو داره یا قهکمت.تنها زمانی غبشهر رشدش بیشتر از سایر سهمهای گروه خواهد بود که اولا یک تعدیل اساسی بدهد و ثانیا یک حامی قوی در سهم پیدا بشه.

این مطلب رو نگفتم که در سهم جو منفی ایجاد کنم بلکه هر سهمی با روند خودش جلو خواهد رفت و غبشهر بهترینه ولی در موقع اصلاح سهمهای غذایی مواظب غبشهر باشید
      قپیرا از نظر شما بهترنی سهم گروه قند هست ولی از نظر من نبوده ونیست ونخواهد بود ...

بهترنی سهم گروه قند قزوین بود که رو 340 گفتیم تا 1400 رفت بالای 300 درصد رشد ..

غبشهر وقپیرا هیچ ربطی به هم ندران واین مقایسه از اساس اشتباه هست ...

روند گروه غذایی منفی بشه اون وقت خواهیم دید خروج از غبشهر راحت خواهد بود یا خروج از درپیتهایی که با پی برای بالای 10 مردم حاضر نیستن حجم مبنا هم بدن ..همینطور که دارن میره بالا همونیطو رهم میان پایین ولی غبشهر کجا میخواد بره ..سهم با این سود میریم مجمع سود میگیرم...

صبر می کنیم ..غیر غبشهر حتی یک سهم غذایی یدگر رو پیشنها خرید نمیدم چون دلیلی برا خرید اونها نیم بینم وارزش مجمع رفتن هم درصورت گیر کردن ندارن ولی غبشهر ارزش سهامداری تا چند سال رو داره ...

البته غگل کسی تونست بخره عالیه ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در ضمن دوستان مطلبی رو بگم سایر غذایی ها خیلی تابول با حامی دارن بالا میان ..یعنی کافیه این حامی خالی کنه سهم کله پا میشه ..ولی غبشهر هیچ ربطی به حامی ندراه ..سهم داره براساس جو گروه وارزش بانیاید خودش بالا میاد ...

سهمی بخرید که ذاتا سهم خوب باشه ونیاز به حامی نداشته باشه ..الان در بموتو ببنید سهم رو بکشی هم زیر 300 نمیاد ..زیر 300 میشه طلا چرا بنیاید واقعا ارزشمند هست ..

غبشهر هم با این پی بریا مطمئن باشید مفت ترین وکمریسک ترین سهم گروه هست واگر روزی جو گروه غذایی منفی شد مواظب سهام دیگر گروه باشید که یه موقع گیر نکیند نگران غبشهر نباشید راحت میشه خروج کرد ..

فقط برید تکنیکال سهام غذایی رو ببنید غبشهر همیشه شناور بالا پایین شده ولی غذایی دیگه موقع افت با گروه ومنفی ها پشت سر هم بدون فرصت خروج ...

هر سهمی رو نخرید وبا تحلیل بخرید به هوای حامی اینها هم وارد سهم نشید ..

تا روز یکه گروه غذایی بالا میره غبشهر بالا خواهد رفت ولی تضمین نیست که با افت گروه پایین بیاد ...چون سهام با پی بریا بالیا 10 نمی تونه لیدر سهام با پی بریا زیر 6 باشه ..

امروز سفارس منفی بود ولی درود صف خرید بود ..یک نمونه ..یا شپترو منفی بود کرمانشاه صف خرید ...لیدرها عوض میشن بسته به میزان رشد ..فعلا لیدر غبشهر هست ..

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در ضمن دوستان مطلبی رو بگم سایر غذایی ها خیلی تابول با حامی دارن بالا میان ..یعنی کافیه این حامی خالی کنه سهم کله پا میشه ..ولی غبشهر هیچ ربطی به حامی ندراه ..سهم داره براساس جو گروه وارزش بانیاید خودش بالا میاد ...

سهمی بخرید که ذاتا سهم خوب باشه ونیاز به حامی نداشته باشه ..الان در بموتو ببنید سهم رو بکشی هم زیر 300 نمیاد ..زیر 300 میشه طلا چرا بنیاید واقعا ارزشمند هست ..

غبشهر هم با این پی بریا مطمئن باشید مفت ترین وکمریسک ترین سهم گروه هست واگر روزی جو گروه غذایی منفی شد مواظب سهام دیگر گروه باشید که یه موقع گیر نکیند نگران غبشهر نباشید راحت میشه خروج کرد ..

فقط برید تکنیکال سهام غذایی رو ببنید غبشهر همیشه شناور بالا پایین شده ولی غذایی دیگه موقع افت با گروه ومنفی ها پشت سر هم بدون فرصت خروج ...

هر سهمی رو نخرید وبا تحلیل بخرید به هوای حامی اینها هم وارد سهم نشید ..

تا روز یکه گروه غذایی بالا میره غبشهر بالا خواهد رفت ولی تضمین نیست که با افت گروه پایین بیاد ...چون سهام با پی بریا بالیا 10 نمی تونه لیدر سهام با پی بریا زیر 6 باشه ..

امروز سفارس منفی بود ولی درود صف خرید بود ..یک نمونه ..یا شپترو منفی بود کرمانشاه صف خرید ...لیدرها عوض میشن بسته به میزان رشد ..فعلا لیدر غبشهر هست ..
          با سلام نظر شما در مورد غدام چیست تا کجا جای رشد دارد می تواند 1500 تومان را ببیند یا خیر با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            با سلام نظر شما در مورد غدام چیست تا کجا جای رشد دارد می تواند 1500 تومان را ببیند یا خیر با تشکر
            با سلام ..
            سفارشات خرید به گونه ای هست که معلومه حامی قدری وارد سهم شده ..2000 هم میتونه ببنه ...

ولی بازم میگم در صدر لیست خرید ما غبشهر هست ..

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

با سلام ..
              سفارشات خرید به گونه ای هست که معلومه حامی قدری وارد سهم شده ..2000 هم میتونه ببنه ...

ولی بازم میگم در صدر لیست خرید ما غبشهر هست ..
              باامدن غمارگ تازه رشد غبشهر شروع میشه اگر جو گروه خوب باشد و به قیمت 2500 تومان هم برسد با تشکر از شما :)
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

قپیرا از نظر شما بهترنی سهم گروه قند هست ولی از نظر من نبوده ونیست ونخواهد بود ...

بهترنی سهم گروه قند قزوین بود که رو 340 گفتیم تا 1400 رفت بالای 300 درصد رشد ..

غبشهر وقپیرا هیچ ربطی به هم ندران واین مقایسه از اساس اشتباه هست ...

روند گروه غذایی منفی بشه اون وقت خواهیم دید خروج از غبشهر راحت خواهد بود یا خروج از درپیتهایی که با پی برای بالای 10 مردم حاضر نیستن حجم مبنا هم بدن ..همینطور که دارن میره بالا همونیطو رهم میان پایین ولی غبشهر کجا میخواد بره ..سهم با این سود میریم مجمع سود میگیرم...

صبر می کنیم ..غیر غبشهر حتی یک سهم غذایی یدگر رو پیشنها خرید نمیدم چون دلیلی برا خرید اونها نیم بینم وارزش مجمع رفتن هم درصورت گیر کردن ندارن ولی غبشهر ارزش سهامداری تا چند سال رو داره ...

البته غگل کسی تونست بخره عالیه ..
                اگه متن رو کامل بخونید گفتم که قپیرا جزو بهترین ها در قندیه نه که بهترین ترینه ولی غبشهر رو هم همون اول اشاره کردم که بهترین در گروهه و این رو هم مطمنم که سهمهای در پیت غذایی مثل غپاک بعد اصلاح اولین صف فروش خواهد بود ولی بنظر شما غمارگ بهتره یا غبشهر و یا غپینو بهتره یا غبشهر که همه در جواب میگن غبشهر ولی از لحاظ شخصیت سهم و فروش راحتتر با این جوی که در غپینو و غمارگ ایجاد شده بنظرم موقع اصلاح این دو سهم رو راحتر از غبشهر میشه فروخت
                بازم تاکید میکنم غبشهر از لحاظ بنیادی عالیه و انشالله زیادم رشد میکنه ولی مظلوم واقع شده و اونطور که باید شناخته میشد نشده

نظر

• fallah
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 692

جناب پرریسک شما سدور رو در این مورد مثال زدی که همین مورد رو تو سیمانی ها داره پس بازهم به اون دو تا اما و اگر بنده میرسین که گفتم شخصیت سهم ها همه چی رو معلوم میکنه مگر حامی بیاد پشتش و یا تعدیل خیلی خفن بده که در سدور از ۴۳۰تومن حامی اومد پشتش وگرنه همونجاها درجا میزد .مگه سدور همون سهمی نبود که با پی به ای ۳معامله میشد و کسی نگاش نمیکرد؟
                  الان سغرب با پی به ای زیر۵.۵باز بشه همه با کله میخرن چون خودشو و شخصیتشو به بازار شناسونده

نظر

• Fundamental
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 697

غبشهر یکی از بهترین های گروه غذایی ها میباشید

خیلی ها میگن این سهم زیاد رشد کرده و اماده شده برای ریزش !!!...

من میخوام عرض کنم که این سهم فاند بسیار قوی رو ایجاد کرده و روز ب روز ه افزایش نرخ داره تو محصولاتش و حالا حالا ها جا برای رشد داره و p/e کمتری نسبت به هم گروه های خودش داره...

p/e = 1493 قدیم
                    p/e = 2988 جدید

دوبرابر!!!!!!

خودتو قضاوت کنید.!!!!

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

جناب پرریسک شما سدور رو در این مورد مثال زدی که همین مورد رو تو سیمانی ها داره پس بازهم به اون دو تا اما و اگر بنده میرسین که گفتم شخصیت سهم ها همه چی رو معلوم میکنه مگر حامی بیاد پشتش و یا تعدیل خیلی خفن بده که در سدور از ۴۳۰تومن حامی اومد پشتش وگرنه همونجاها درجا میزد .مگه سدور همون سهمی نبود که با پی به ای ۳معامله میشد و کسی نگاش نمیکرد؟
                      الان سغرب با پی به ای زیر۵.۵باز بشه همه با کله میخرن چون خودشو و شخصیتشو به بازار شناسونده
                      ربطی به شخصیت سهم نداره ..این رو میگن ضعف تحلیل بازار ...

بازار تا بیاد بفهمه کی به کیه اون سهام جامونده میاد اون عقب موندگی رو جبران می کنه ..الان سدرو رو راحت بازار میخره ولی ساراب صف فروش میشه ..چرا چون سدور از کل گروه عقب مونده وهر کی سدور با پی بریا 3 که بازار به دلیل صعف تحلیل ولش کرده بود رو خریده از همه سیمانیها داره بیشتر سود میکنه ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

اگه متن رو کامل بخونید گفتم که قپیرا جزو بهترین ها در قندیه نه که بهترین ترینه ولی غبشهر رو هم همون اول اشاره کردم که بهترین در گروهه و این رو هم مطمنم که سهمهای در پیت غذایی مثل غپاک بعد اصلاح اولین صف فروش خواهد بود ولی بنظر شما غمارگ بهتره یا غبشهر و یا غپینو بهتره یا غبشهر که همه در جواب میگن غبشهر ولی از لحاظ شخصیت سهم و فروش راحتتر با این جوی که در غپینو و غمارگ ایجاد شده بنظرم موقع اصلاح این دو سهم رو راحتر از غبشهر میشه فروخت
                        بازم تاکید میکنم غبشهر از لحاظ بنیادی عالیه و انشالله زیادم رشد میکنه ولی مظلوم واقع شده و اونطور که باید شناخته میشد نشده
                        وقتی بخواد روند عوض بشه یک شبه رخ نمیده ..مدتی زمان میبره ..تا 3 روز فرصت خروج میده حداقل ..پس دوستان مفت سهم رو از دست ندن ..

در گروه قند قشرین خیلی سریاع بالا میومد ولی خوب چون درپیت بود قشرین 1000 تومنی بالای 450 رو ندید ولی دیدم قزیون که بنیاد قوی داشت اومد وحتی قیمت قبلی رو هم رد کرد...
                        سهم خوب به قیمت واقعی خود میرسه ولی سهم بد شاید تا سالها نرسه ...

بنده غبشهر و خیلی بهتر وبرتر از سهام غذایی دیگر می بینم وباز هم هشدار می دم دوستان مراقب باشن در صورت برگشت روند در سهام دیگر گروه گیر نکنن ..سهام با پی بریا زیر 6 اونم با تعدیل گیر کردن توش ترس نداره ...

باز هم صبر می کنیم اینده روشن می کنه کدوم سهم برتر هست ..

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

دوستان صبر کنید دیگه عجله نکنید : من بادلار 1800 تومنی هم سود این شرکت رو در اوردم با هر دلاری بگید براتون در میارم .........حالا یا نوسان گیرید که با سود خارج میشد یا سهم رو قراره نگهداری کنید ........

اما افزایش سرمایه شرکت که در موردش در پیش بینی گزارش 6 ماهه صحبت شده اینه :

شرکت در نظر دارد طي سال مالي جاري افزايش سرمايه اي به ميزان 75 درصد از محل سود انباشته انجام دهد. اين افزايش سرمايه در حال حاضر در مرحله تهيه گزارش توجيهي افزايش سرمايه توسط شرکت مي باشد.

و نکته اخر اینکه شرکت دلار رو 1300 تومن در نظر گرفته ...........در حالی که دلار مرجع 1226 تومنه .................خود این 6 درصد تعدیله .وسلام .......

من حتی ابعاد این سهم رو کوچیک کردم و با قصفها مقایسه کردم .
                          این سهم یه چیزی تو مایه های قصفها و حتی ارزنده تر از قصفها و دقیقا افزایش نرخ دلار همون بلایی که سر قندی ها میاره سر این سهم میاره ........این رو فعلا داشته باشید .

ضمنا 8 هزار تن هم میره به سال مالی بعد 8000*3000*1000= میشه 24 میلیارد تومن.........ما حتی این رو هم ازش نمیگذریم .........=))

24 ملیارد تومن تقسیم بر سرمایه فعلی : میشه 72 تومن سود خالص که باز میفرسته به سال مالی بعد ......البته با این سرمایه 33 میلیاردی .......

هیچ پیشنهاد خریدی هم نمیدم ..........صرفا جهت اطلاع رسانی بود.......هر کی میترسه خارج بشه ......چه بسا که امروز 20 بار فرصت خروج داد ....البته در مثبت کامل .

موفق و پرسود باشید ..........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/17, 18:36.
                          ///

نظر

• بنان
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 840

همه چیز به کنار ..

در کت من نمیره گروه غذایی وسهام درپیت پی برای بالای 10 داشته باشن ..غبشهر سرور وسالار اینها پی بریا زیر 6 داشته باشه ..

با همین سود دقت کنید با همین سود پی بریا سهم رو 7 بدیم میشه 2100 و8 بدیم میشه 2400..در ضمن گروه غذایی همچنان داره پی بریا میره بالا ..غبشهر تنهایی هم بالا بره موردی نیت چون پی بریا این کجا و.بقیه کجا ...

حالا تعدیل هم بده که چه شود ...سهمی باید رو 3000 باشه نصف قیمت حراج زدن ...صبر می کنیم ...
                            فقط جناب جعفرخان مشکلش تو غذاییها قیمت بالای غبشهر نسبت به بقیه است البته به نسبت سوددهی خیلی هم عالیه اما خیلی از سهامداران از نظر روانی سهام با قیمت بالا را استقبال نمیکنن

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              فقط جناب جعفرخان مشکلش تو غذاییها قیمت بالای غبشهر نسبت به بقیه است البته به نسبت سوددهی خیلی هم عالیه اما خیلی از سهامداران از نظر روانی سهام با قیمت بالا را استقبال نمیکنن
                              بازار استقبال نمی کنه ..امروز این حجم خرید چی بود اسمش....یک میل وتوسم داده ..وتسوم همهی سهامش رو هم میداد بازار همه رو میخرید وبعد باید برا حجم مبنا التماس این واون رو میکردیم ..

در ضمن بازار کیلویی چنده ..مگه موقعی که این سهم رو خرید کردیم برا بازار خرید کردیم ..این بازار مگه تحلیل هم بلد هست ..تحلیل بلد بود کرمانشاه رو 420 نیمفروخت یا همین غبشهر رو 1000 یا همین بموتو رو الان زیر 310 میفروشه ..

ما با تحلیل خود جلو میریم بازار مخواد بخره نمی خواد نخره فقط بشینه بالا رفتن سهم رو نگاه کنه ..

همچنان منتظر می مانم تا سهم بشه لیدر کل گروه غذایی ...

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

بازار استقبال نمی کنه ..امروز این حجم خرید چی بود اسمش....یک میل وتوسم داده ..وتسوم همهی سهامش رو هم میداد بازار همه رو میخرید وبعد باید برا حجم مبنا التماس این واون رو میکردیم ..

در ضمن بازار کیلویی چنده ..مگه موقعی که این سهم رو خرید کردیم برا بازار خرید کردیم ..این بازار مگه تحلیل هم بلد هست ..تحلیل بلد بود کرمانشاه رو 420 نیمفروخت یا همین غبشهر رو 1000 یا همین بموتو رو الان زیر 310 میفروشه ..

ما با تحلیل خود جلو میریم بازار مخواد بخره نمی خواد نخره فقط بشینه بالا رفتن سهم رو نگاه کنه ..

همچنان منتظر می مانم تا سهم بشه لیدر کل گروه غذایی ...
                                منکه جناب جعفر خان امروز تو 3 نوبت بعد ار هر عرضه ای وقتی دیدم دوباره میخواد صف بشه خرید کردم اضافه کردم به قبلیهاییکه روی 13080 خریدم همه میانگین میارن پایین من امروز بردم بالا.

نظر

در حال کار...
                                X