کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باانکه دیگه خیلی خستهام کرده ولی نمیدونم چرا به غبشهر اینقدر علاقه دارم وهر روز اضاف میکنیم از اون میترسم که ببینم مثل واتی 320تومنی 90درصد صبدم شده غبشهر
خدا کنه مثل وات روسفیدمان کنه
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
باانکه دیگه خیلی خستهام کرده ولی نمیدونم چرا به غبشهر اینقدر علاقه دارم وهر روز اضاف میکنیم از اون میترسم که ببینم مثل واتی 320تومنی 90درصد صبدم شده غبشهر
خدا کنه مثل وات روسفیدمان کنه
سهم خوبیه...امروز هم بد معامله نشد.تو این بازار و اصلاح شاخص مثبت معامله شده.الان اومدم نگاه کردم دیدم حقوقی فروخته که صف خرید نشده....حالا از نوسانات روزانه سهم هم که بگذریم.دیگه الان موقع فروشش نیست.افزایش سرمایه اش تو همین چند روز میاد.
با سلام
من تحلیل می کنم تصمیم به خرید با خودتان
غذائی : فقط غبشهر
پالایشگاهی (کوتاه مدت - میان مدت - بلند مدت ) : شتران - شبریز - شبندر - شپنا - شراز همه عالی
لوازم خانگی : لسرما - لابسا
پترو : شاراک - شیراز - خراسان
پترو پالایش : پارسان
تجهیزات : فاراک
شیمیایی : شیران
با سلام
دوستان عزیز
وقتی که می گفتم با تحلیل سهم بخرید و الکی نرید تو صف های خرید برای همچین روزهایی می گفتم
گفتم : از غذائی ها فقط غبشهر امروز مثبت بقیه منفی و صف فروش - اون چند تا هم که مثبت بودند بعدا" معلوم می شه
گروه پالایشگاهی : عالی
شتران عالی و صف خرید - شبریز عالی برای آینده
گروه لوازم خانگی :
لسرما مثبت و صف خرید - لابسا مثبت
پترو :
شاراک تو این بازار نزدیک به 4% مثبت - شیراز هم فعلا"
شیمیایی : شیران 4% مثبت و صف خرید
مابقی سهام ها :
گروه خودرویی ها : بی بنیاد و سقوط آزاد
گروه بانکی : رشد الکی و سقوط آزاد
گروه سیمانی : رشد هیجانی و منفی
بارها سربسته گفتیم از خودرویی ها دوری کنید کسیکه در این گروه ها گیر کرده خودش مقصر است می خواست راه صد ساله رو یکساله طی کنه
فکر خرید خیلی ها :
مغز : چی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیراز - غبشهر - شیران - شاراک و..... ؟؟؟؟؟ نه نه نخر یک ماه داره تو این قیمت ها در جا می زنه
ایران خودرو - خزامیا- خاذین - خاور - و... ؟؟؟؟؟ مغز : اری اری تو یکماه اخیر مدام 100% رشد همچنان در مدار رشد بخرم ما هم سود می کنیم حالا روز 200میلیون از هر سهم قالب کردند الفرار
با سلام
دوستان عزیز
وقتی که می گفتم با تحلیل سهم بخرید و الکی نرید تو صف های خرید برای همچین روزهایی می گفتم
گفتم : از غذائی ها فقط غبشهر امروز مثبت بقیه منفی و صف فروش - اون چند تا هم که مثبت بودند بعدا" معلوم می شه
گروه لوازم خانگی :
پترو :
مابقی سهام ها :
بارها سربسته گفتیم از خودرویی ها دوری کنید کسیکه در این گروه ها گیر کرده خودش مقصر است می خواست راه صد ساله رو یکساله طی کنه
فکر خرید خیلی ها :
شیراز - غبشهر - شیران - شاراک و..... ؟؟؟؟؟ نه نه نخر یک ماه داره تو این قیمت ها در جا می زنه
ایران خودرو - خزامیا- خاذین - خاور - و... ؟؟؟؟؟ مغز : اری اری تو یکماه اخیر مدام 100% رشد همچنان در مدار رشد بخرم ما هم سود می کنیم حالا روز 200میلیون از هر سهم قالب کردند الفرار
چند وقت پیش بود .....ظهر اومدم پای سیستم دیدم شیران صف فروشه و خودرو صف خرید.تو این تاپیک نوشتم بازار هیجانی شده.و خیلیها از روی احساسات دارند معامله میکنند.که دوستی اعتراض کردند که خودرو فروش داراییهای خودش را داره و شیران ممنوعیت صادرات الکیل بنزن....نمیدونم چی بگم.با چه عقلی یک نفر میره تو صف خرید یک سهم که پی بر ای 40 داره.مگه قراره چقدر تعدیل بده....چه اتفاق خاصی تو صنعت خودرو پیش اومده که ما بی اطلاع هستیم....بهرحال کسی که با تحلیل سهم میخره و بنیاد سهم را در نظر داره همیشه موفق هستش.حالا ممکنه یکماه دیر بشه تا به هدفش برسه.ولی با اطمینان خاطر بازار را دنبال میکنه....چهارشنبه هفته پیش خیلی دوست داشتم مثلا شپدیس بخرم.واقعا نمیدونم چرا این سهم را میفروختند...پی بر ای 3.7 و سال مالی تا اخر پاییز و دی پی اس 90 درصدی...ولی نقد نبودم....غبشهر هم یکماهی شاید معطل شده باشیم ولی به یکباره تلافی میکنه...این سهم عیبش قیمتش هستش و سود بالا که هر دو تو افزایش سرمایه خواهد شکست و متقارن میشه با اعلام تعدیل سود شرکت .....کمی صبر باید داشته باشیم.
هر روز صبح ساعت 8:30 مثبت چهار میگذارند تو صف خرید تا فروشنده ها را محک بزنند.ببینند سهم خشک شده.؟چقدر فروشنده داره؟رو چه قیمتهایی میتونند حجم بیشتری جمع کنند.....خدا را شکر کم هم نیستند این فروشنده های حقیقی ناآگاه....البته اینها خریدشون که تموم شد صف خریدش میکنند.مثل دفعه قبل.
با سلام
دوستان عزیز
گروه لوازم خانگی :
پترو :
مابقی سهام ها :
فکر خرید خیلی ها :
استاد یعنی سیمانیها اصلاحشون تموم نشده ؟؟؟؟ .... به نظر بنده که ممکنه از سه شنبه یه حرکت دیگه ای را آغاز کنند ... نظرتون چیه ؟ ... ممنون
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
غبشعر قصد دارد در مجمعي كه طي ۲ ماه آتي برگزار مي شودافزايش سرمايه ۲۰۰% را از محل سود انباشته عملياتي كند . دراين سهم با توجه به رويدادهاي فعلي دولت توصيه به خريد و فروش نمي شود اما به نظر ميرسد سهم در ميانمدت بازدهي معقولي را داشته باشد
با سلام
غبشهر و غمارگ یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- اینجا تاپیک غبشهر و غمارگ است
2- غبشهر و غمارگ خوب هستند
3- غبشهر و غمارگ رو یادآوری می کنم یادتون نره
4- روی کلمه غبشهر کلیک کنید کلی تحلیل و اخبار دست اول توشون است
5- من فقط غبشهر و غمارگ رو دوست دارم
6- غبشهر و غمارگ می ترکونند
7- من در مجموعه غبشهر و غمارگ کار می کنم
8- غبشهر و غمارگ ورشکسته خواهند شد
و....
اخر ما معنی این پست رو نفهمیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
استاد یعنی سیمانیها اصلاحشون تموم نشده ؟؟؟؟ .... به نظر بنده که ممکنه از سه شنبه یه حرکت دیگه ای را آغاز کنند ... نظرتون چیه ؟ ... ممنون
با سلام
من تکنیکال بلد نیستم ولی به خاطر رشد هیجانی از اول سال حدود یک ماه است خیلی نوسان پیدا کردند و خیلی ها در صف های خرید گرفتار شدند و خرید در صف خرید و مجدد تشکیل صف فروش و افت 10% منجر به ضرر و زیان سهامداران شده است.
با سلام
غبشهر و غمارگ یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- اینجا تاپیک غبشهر و غمارگ است
2- غبشهر و غمارگ خوب هستند
3- غبشهر و غمارگ رو یادآوری می کنم یادتون نره
4- روی کلمه غبشهر کلیک کنید کلی تحلیل و اخبار دست اول توشون است
5- من فقط غبشهر و غمارگ رو دوست دارم
6- غبشهر و غمارگ می ترکونند
7- من در مجموعه غبشهر و غمارگ کار می کنم
8- غبشهر و غمارگ ورشکسته خواهند شد
و....
اخر ما معنی این پست رو نفهمیدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
البته اینجا تاپیک غمارگ نیست.../:.nono.:/فکر کنم غمارگ رو باید در تاپیک خوشون بنویسند<:-p
مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
تعداد سهمهات سه برابر میشه حالا اگه قیمتش بعد از افزایش سرمایه بشه 1/3 که هیچ سودی نکردیم ولی از اونجائیکه افزایش سرمایه از انباشته است و قراره بعد از اون تعدیل سود بده مثلا ممکنه سهم رو 1800 باز بشه که معادل 40 درصد بازدهیه
با سلام
دوستان عزیز
گروه لوازم خانگی :
پترو :
مابقی سهام ها :
فکر خرید خیلی ها :
جناب شفاف سازی
بازار با اتفاقی غیر منتظره مواجه شده و این دلیل بر بی اعتباری تحلیلهای قبلی نمی باشد با وجود این در یک ماه گذشته درصد افت سهام های بانکی و خودرویی به مراتب کمتر از غبشهر بوده .
لازم میدونم به این نکته هم اشاره کنم که پی به ای یکی(فقط یکی ) از معیارهای ارزشگذاری قیمت سهام است و آنهم زمانی میتواند مورد استفاده قرار گیرد که سهم در وضعیت پایدار خودش قرار داشته باشد ،در غیر اینصورت سهام شرکتهای زیانده را باید مفت و مجانی بریزن جلوی بورس تا هر کی خواست برداره.
اشتغال برای درولت موضوع مهمی است ، نزدیک یک درصد تولید ناخالص ملی فقط به ایران خودرو تعلق داشت (در گذشته نه چندان دور)،دولت به منظور تحقق برنامه هایش و اشتغالزایی محکوم است به حمایت از این صنعت.صنعت بانکداری مادر همه صنایع است ، تا وضعیت این صنعت سر و سامان داده نشود ،در سایر بخشها تحولی ایجاد نخواهد شد،چرا که نیاز به سرمایه این بخشها باید توشط بانکها براورده شود.فعال شدن پروژه های عمرانی بازار فروش سیمانیها رو پررونق خواهد کرد ،این صنعت دارای ارزش جایگزینی بالایی می باشد و عدم افزایش نرخ سیمان یعنی ورشکستگی کارخانه های جدید که بعید به نظر می رسد چنین افزایش نرخی را نداشته باشیم.
نظر