صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
    گفتم مثلا که، داخل پرانتزم گفتم این 1750 فقد هزینه خرید زوغن بود من نمیدونم قیمت تمام شده چقدر میشده ...
    درکل سرانگشتی 2% شد دیگه همون حولوحوش، حدودا 2.5% مقدار سودیه که اضافه میشه ...
    بزار یه راه ساده تر بگم .......من شرکت رو 4 سالشو بررسی کردم حداقل حاشیه سود ناخالصش 17 درصده و در بعضی سال ها 20 درصد .....30 میلیارد تومن هم هزینه های مالی اداره و غیره ......

الان روغن رو میفروشه 3000 تومن حداقل با میانگین ........
    سال اینده با این نرخ مبلغ فروش شرکت به محدوده ی 1050 میلیارد تا 1100 میلیارد تومن میرسه (فروش خالص) و سود ناخالصش یه چیزی حدود 180 میلیارد تومن میشه محطاتانه میگیریم 170 میلیارد تومن ......30 میلیارد هم هزینه مالی ازش کم میکنیم میشه 140 میلیارد تومن .......سود سال ایندش کمتر از 400 تومن نیست .

این محاسبات بالا با فرض دلار 1226 تومنیه .....حالا اگه مرجع بیاد بالا محاسبات جدیدی لازم داره و قطعا سود بالاتر از این 400 تومنی که من نوشتم خواهد بود ولی حداقل سود سال اینده سهم 400 ومنه حالا شرکت هر جوری میخواد پیش بینی کنه .......بهشرطی تولیدش همین حدود 350 هزار تن در سال باشه ......

کسی دو سال سهمو نگه داره سال سوم براش مجانی در میاد ..........یعنی فقط بره مجمع سود بگیره دو سال ......سال سوم مجانی در میاد ............
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/20, 23:35.
    ///

نظر

• برزیل
      Banned
      • Aug 2025
      • 415

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      بزار یه راه ساده تر بگم .......من شرکت رو 4 سالشو بررسی کردم حداقل حاشیه سود ناخالصش 17 درصده و در بعضی سال ها 20 درصد .....30 میلیارد تومن هم هزینه های مالی اداره و غیره ......

الان روغن رو میفروشه 3000 تومن حداقل با میانگین ........
      سال اینده با این نرخ مبلغ فروش شرکت به محدوده ی 1050 میلیارد تا 1100 میلیارد تومن میرسه (فروش خالص) و سود ناخالصش یه چیزی حدود 180 میلیارد تومن میشه محطاتانه میگیریم 170 میلیارد تومن ......30 میلیارد هم هزینه مالی ازش کم میکنیم میشه 140 میلیارد تومن .......سود سال ایندش کمتر از 400 تومن نیست .

این محاسبات بالا با فرض دلار 1226 تومنیه .....حالا اگه مرجع بیاد بالا محاسبات جدیدی لازم داره و قطعا سود بالاتر از این 400 تومنی که من نوشتم خواهد بود ولی حداقل سود سال اینده سهم 400 ومنه حالا شرکت هر جوری میخواد پیش بینی کنه .......بهشرطی تولیدش همین حدود 350 هزار تن در سال باشه ......

کسی دو سال سهمو نگه داره سال سوم براش مجانی در میاد ..........یعنی فقط بره مجمع سود بگیره دو سال ......سال سوم مجانی در میاد ............
      میثم جان اونوقت شماتحمل سه سال باغبشهربا90درصدسبدرودارین:d
      امضات عوض شده یعنی ازش فروختی دیگه;)

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
        میثم جان اونوقت شماتحمل سه سال باغبشهربا90درصدسبدرودارین:d
        امضات عوض شده یعنی ازش فروختی دیگه;)
        80 درصد دارم هنوز......میترسم بفروشم مثل قصفها بشه که سهم از 2000 تومن تا 1200 تومن افت کرد .........که من جدود 1700 خریدم......رفتم مجمع 280 تومن سود تقسیم کرد 1400 باز شد ....تا 1200 اومد پایین .....بعدش تا 3900 رفت ..............غبشهر اتا 2500 هم بره مارو بس است . .........فعلا فک کنم بمونم با سهم ..........خدا رو شکر یه مقدار وضعیت نقدینگی خوب شده و خیلی عجله ای برای صعود ندارم .....احتمالا در افزایش سرمایه شرکت کنم ......البته کار من هیچیش معلوم نیست شاید همین امروز دادم رفت .......

فرض کنیم با 1500 بره برای افزایش سرمایه : قیمت هر سهم پس از بازگشایی857 تومن میشه .با سود 245 تومنی
        با 1600 بره برای افزایش سرمایه :قیمت بازگشایی 914 تومن با سود245 تومنی
        با 1700 بره برای افزایش سرمایه قیمت بازگشایی 971 تومن با سود 245 تومنی
        با 1800 بره برای افزایش سرمایه قیمت بازگشایی1028 با سود 245 تومنی

ما به سود 245 تومنی پی بر ای 5 بدیم 1225 تومن سهم میارزه ..............زیر 1500 شاید فرصت های طلایی باشه برای اضافه کردن یا خرید کردن .......من الان میانگینم محدوده ی 1300 تومنه و بیاد پایین هم از سود ضرر میکنیم ........ولی خوب غمارگ با سود 100 تومنی اگه بخواد بشه 700 غبشهر با سود 245 تومنی بعد از افزایش سرمایه دوباره میرسه به 1300 ........به همین راحتی ....
        ///

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

خوب غپینو امروز بست ببینیم غبشهر تنهایی خودی نشون میده یا میگرده یکی دیگه رو پیدا میکنه پشت سرش راه بره فقط هیکل کنده کرده=))

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

سفارش خرید گذاشتم ملالی نیست با این صف کذایی

نظر

• NEO
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 87

دوستان گزارش غپینو اومد رو کدال .....
              خوشحال میشم از نظراتتون استفاده کنیم
              درسته اینجا تاپیک غبشهره ولی به هر حال هم صنعت هستن و از هم تاثیر میگیرن

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط NEO پست شده است View Post
                دوستان گزارش غپینو اومد رو کدال .....
                خوشحال میشم از نظراتتون استفاده کنیم
                درسته اینجا تاپیک غبشهره ولی به هر حال هم صنعت هستن و از هم تاثیر میگیرن
                6 ماه رو با 6 ماه ی سال قبل مقایسه کنیم عالی بوده ..............
                ///

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...من پولمو میخوام....:(
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• heaven_smile77
                    عضو عادی
                    • Jul 2012
                    • 257

در اصل توسط vdtjn پست شده است View Post
                    سهم با پ به ای 5/5 داره معامله میشه
                    در ارزندگی این سهم جای شکی نیست
                    طبق اطلاعی که گرفتم دوستانی که سنگین روی این سهم فعال بوده اند هیچ کدام فروشنده نبودند .
                    جالبه که با اون اقایی که یکی از مدیران یکی از حقوقیهایی هست که روی سهم فعاله و قبلا در مورد ارزندگی سهم برای من گفته بود بعد از تایم بازار صحبت کردم .ایشون گفت در مسافرت هستم .گفتم سهمتون صف فروش شد چرا ؟
                    3 بار این جمله سئوالی رو تکرار کرد .صف فروش ؟گفتم بله .از غپینو پرسید براش گفتم .گفت یعنی چی پس چرا کارگزارم با من تماس نگرفته .گفت با کارگزارم صحبت کنم ببینم چی شده .دوباره که صحبت کردم گفت کارگزار گفته تماس گرفتم در دسترس نبودین .بعد از دوستانش که با کد شخصی روی این سهم فعالن سئوال کرد کی فروشنده بوده که هیچ کدام فروشنده نبودن .در تکاپوی شدید بود برای اینکه ببینه کی عرضه کرده .
                    این دوست از سرمایه گذاری توسعه ملی هست و به من اطمینان داد جای هیچ نگرانی نیست .
                    اما در معاملات روز 4 شنبه بعد از بیش از 2/5 میلیون معامله شاهد تشکیل صف خرید بودیم .بنظر نمیاد این عرضه ها از پیش تعیین شده باشه و یا توسط حقوقی با برنامه ریزی انجام شده باشه .
                    بنظر من چون فروشنده ها در سود هستند با کمی عرضه و پایین اومدن قیمت بصورت احساسی در هر قیمتی فروشنده شدن و نتیجه صف فروش شد .اما چرا صف جمع نشد جای تعجب داشت .
                    در بازاری که اکثر سهم هایی که بنیادی هم ضعیف هستند شاهد رشد و صف خرید هستیم ایا این سهم حقش پ به ای بالای 8 نیست ؟
                    یا باید بقیه سهم ها هم خصوصا در غذایی اصلاح بشن یا این باید برگرده .
                    البته بمن گفتند صحبت میکنند با دوستان برای جمع کردن صف ولی اگر فردا هم جمع نشد این سهم با این مشخصات ابدا جای نگرانی نداره .
                    اگر کسی بخواد سهمی رو بخره غبشهر میتونه یکی از گزینه های مناسب باشه .
                    میبینم روزی را که بیاد میاوریم قیمتهای امروز را و حسرت خواهیم خورد چرا از صف امروز سهم برنداشتیم .
                    واقعا چه نکته منفی در این سهم میبینید ؟من که هیچی نمیتونم پیدا کنم .اگر انشاء اله فروش امروز کار سهامدار عمده نباشه و فقط حقیقی فروخته باشه با هماهنگی با دوستان فردا در خدمت فروشندگان عزیز خواهیم بود .تا ببینیم نتیجه این هماهنگی چه میشود .
                    من بشخصه فروشنده این سهم در این قیمت نیستم .
                    موفق باشید. یا حق

دوست عزیز می گم یه تماسی بگیر دوباره بگو صف فروشه.... تا دیر نشده :d
                    ما هزار امید و آرزو داریم روی این سهم. آخه اینجوری شده چرا؟؟؟؟ تازه غپینو هم که گزارشش اومده مشکلی نداشته.

البته من نمی دونم این دیگه چه جور تحلیله. تا همین چند روز قبل فروشنده بموتو رو برد توی گره و روی 310 با التماس می خواست بفروشه حالا امروز به راحتی داره از 330 عبور می کنه. حالا می گم این اتفاق برای غبشهر نیفته :((
                    البته اگه امروز جمعش کنن همه چی حله

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

همه غذاییها دارن تعدیل مثبت میدن غپینو که این همه حرف پشتش بود نعدیل خوبی داده حالا این غبشهر گردن کلفت گروه منفیه قراره همین روزهام ببنده برای یه تعدیل بنظر شما این صف فروش خیلی تابلو نیست؟

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ...من پولمو میخوام....:(
                        :-?

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2136

شاید ارزمرجع قطع شده ؟

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                            :-?
                            ...نکنه پیش توا...;)

نظر

• NEO
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 87

بابا نامردی خدایی
                              من خودم غپینو هم دارم
                              ولی حرصم میگیره این غپینو درپیت تعدیل به این توپلی ذاده
                              اونوقت غبشهر صف فروشه....................
                              آخرین ویرایش توسط NEO؛ 2012/10/21, 11:11.

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

...بابا بجای این تحلیلای اب دوغ خیاری;):dبگردید یکی بیاد جمش کنه...مصرف یکسال روغن خانوادشم بعنوان جایزه بهش میدیم....
                                ....میثم اتا جعفر شهیدید من پولمو میخوام...:d

نظر

در حال کار...
                                X