در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
تا زمانی که لیدرشون مارگارین بسته باشه اوضاع همینه
دعا کنید مارگارین سودشو سریع تر اعلام کنه تا سهامهای غذایی جمع و جور شنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postتا زمانی که لیدرشون مارگارین بسته باشه اوضاع همینه
دعا کنید مارگارین سودشو سریع تر اعلام کنه تا سهامهای غذایی جمع و جور شن
هرچند موافقم اگه مارگارین باز بشه اوضاع بهتر میشه!تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postصف غبشهر یه کم مشکوک میزنه...به نظرم زیاد ربطی به مارگارین نداشته باشه..
هرچند موافقم اگه مارگارین باز بشه اوضاع بهتر میشه!
میگم به نظرتون نمی رسه که احتمالاً غبشهر هم می خواد برای تعدیل ببنده. یعنی دقیقاً برای غمارگ و غپینو هم قبل از تعدیل همین اتفاق افتاد. یعنی عرضه خیلی زیاد. حالا فرقش اینجاست که او دو تا حامی داشتند که احتمالاً تمام عرضه ها رو جمع کرده ولی این یکی حامی نداره که عرضه ها رو جمع کنه.
اگر فردا پس فردا ببنده برای تعدیل نشون میده که این احتمال درست بوده .... :-?
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postتا زمانی که لیدرشون مارگارین بسته باشه اوضاع همینه
دعا کنید مارگارین سودشو سریع تر اعلام کنه تا سهامهای غذایی جمع و جور شنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postتمام جان اعلامي غمارگ 86 هست ;) ، قيمت بازگشايي بستگي به جو بازاراِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postموندم 86 اُ از کجا میارین !!:)) شرکت که خودش 997 ریال داره میگه اونم شرکتی که همش محتاطه تو 6ماهه 30تومن ساخته بود میخواسن 45 اعلام کنن!! که با گیره سازمان شد 70 الان میگن 99.7 که 75 تومنشو انگار پوشش داده، زیره 120 نباید اعلام بشه، خدا کنه سازمان باز به این گیر نده که باز شدنش یه دو سه هفته ایـ عقب میفته :(
بحث بیخودی بنظرم ارزش نداره
فقط خدا کنه غمارگو بالا باز نکنن تا صف فروش شه و غذایی ها افت کنن
نظر
-
برا سال بعد انتظار سود بالای 400 دارم ..در ضمن در این گزارش اون افزایش نرخ جدید که چند روز قبل گرفتن اعمال نشده هنوز....چه می کنه این غبشهر ..
گروه قند وغذایی پی برای بالای10 ...غبشهر پی بریا زیر 6 ..بازار می ترسید پوشش بده ولی خوب میخوام ببینم ایا این سهم نباید پی بریا 7-8 بگیره ..با این گزراش خودش رو اثبات کرد ..افزایش سرمایه ومجمع هم بماند ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postغبشهر نه ماهه از سود 300 تومن 250 تومن پوشش داد ..حالا هی برید بفروشید وسهام درپیت بخرید ..فردا ببینم بازم صف فروش داره ..مبارک باشه .
غبشهر با این گزارش بنظرم براحتی مقاومت کذایی 1800 رو رد کنه و برای 2000 خودشو آماده کنه ...اگه تعدیل اثر افزایش قیمت رو هم بده که براحتی به بالای 2500 میرسه ..فراموش نمیکنیم نزدیکی مجمع و از اون بهتر افزایش سرمایه امسالشو...تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postموندم 86 اُ از کجا میارین !!:)) شرکت که خودش 997 ریال داره میگه اونم شرکتی که همش محتاطه تو 6ماهه 30تومن ساخته بود میخواسن 45 اعلام کنن!! که با گیره سازمان شد 70 الان میگن 99.7 که 75 تومنشو انگار پوشش داده، زیره 120 نباید اعلام بشه، خدا کنه سازمان باز به این گیر نده که باز شدنش یه دو سه هفته ایـ عقب میفته :(
ما که بخيل نيستيم
موفق و سربلند باشيد
نظر
نظر