در اصل توسط fallah پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postدوست گرامی این سهم راه خودش رو جدا می کنه. والا حساب کنید با سقوط باقی سهم هایی که افزایش قابل توجه پی بر ای داشتن، پی برای غبشهر چند می خواد بشه ؟؟ 4 - 3 - 2 ؟ غبشهر دیر یا زود باید راه خودش رو جدا کنه چون به نسبت بقیه رشد کمتری داشته. گر چه خیلی دوست دارم یک بار دیگه زیر 1500 شکارش کنم.
دلیل سهام رشد کرده نمی تونه لیدر سهام رشد نکرده بشه ..غبشهر باید بشه 2000 تا اینها با هم باا برن ..کی میاد غبشهر رو ول کنه غذایی دیگه بخره ..
الان هم بازار داره اشتباه می کنه فکر می کنه غپینو لیدر هست خوب بازار فکر کنه ..از اشتباه بازار باید استفاده کرد ...این بازار خیلی اشتباه می کنه ..تا غبشهر بالای 2000 نیاد گروه غذایی وسهام غذایی دیگه که پی بریا بالای 10 دارن نمی تونن رشد کنن ..هر قدرم تعدیل مثبت بدن بازم سودشون میرسه به غبشهر ..خوب چه کاری هست میریم غبشهر میخریم مجمع هم نرفته افزایش سرمایه از انباشه هم داره ..
حالا هر قدر پایین تر بدن بهتر ...قرار نیست سهام یک عده رو که احساسی خرید فروش می کنن بالا بخریم در کمترین قیمت ممکن وبا بیشترین ضرر ازشون خریدار هستیم ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدویت من اگر راهشون جدا بشه چی ..اونوقت با سقوط 50 درصدی غپنو هم هیچ اتفاقی برا غبشهر رخ نمیده ..سهام بنجل نمی تونه لیدر سهام خوب باشه ..
قثابت لیدر قندی بود وقنیشا ..حامی هم داشتن..اینها بالا پایین میشدن قزوین قشیر میرفتن تو صف خرید فروش .ولی بعد مدتی بازار راه اینها رو جدا کرد چون قزوین قشیر از قنیشا وقثابت برتر بودن ..قزوین از 400 شد 1400 ولی قثابت چی ..قشیر هم همینطور ...
همین غبشهز از 600 شده 1600 ولی غپینو اونم با سفته بازی تازه از زیر 200 شده 330...صبر می یکنم غبشهر بشه لیدر کل گروه غذایی ..این بالا نیاد هیچ سهم غذایی رشد نخوهد کرد ....
حتی یک سهم غذایی هم رشد بکنه چه بنیاید چه سفته بازی غبشهر هم با اون رشد خواهد کرد ..صبر می کنم ..
من دارم در مورد کوتاه مدت سهم حرف میزنم و میگم سهم اینطوری خودشو به بازار شناسونده
پارسال خودم۲۰۰میلیونی قصفها خریدم رو۱۴۰۰و هر چی نگه داشتم رشد نکرد و ۱۲۹۰بعد یکی دو ماه فروختم.همه قندیها رشد میکردن و این درجا میزد ولی تا امسال نگه میداشتم ضرر میکردم؟؟
پس بحث ما کوتاه مدت و جو کنونی هست .بازم میگم غبشهر بهترین در گروهه و یا میان مدت و بلند مدت روش سرمایه گذاری کنین و یا اصلا روش واینستین و بفروشین چون کوتاه مدتش فعلا اینه و شاید کمتر از بقیه رشد کنه ولی میان و بلند مدتش شاید بهتر از همه باشه
نظر
-
دوستان فک نکنن دارم به سهم جو منفی میدم بلکه میخوام بگم بازار ما اینه و بیشتر مواقع اشتباه جلو میره و بعضی مواقع هم این اشتباه رو تا اخر ادامه میده
اگه به امضام توجه کرده باشین تا امروز صبح غدام داشتم که خودم فروختم و با شکلر تعویض کردم و کمی هم نقد کردم واسه غبشهر در روزهای اینده و شاید از پس فردا ولی اینو در نظر داشته باشین که رو این سهم کوتاه مدت سرمایه گذاری نکنین.یا میان و بلند مدت و یا اینکه اصلا نیاین روش.
سهم از لحاظ بنیادی سهم خوبیه و بهترین در گروه ولی نوسانگیرها و بازار خرابش کرده ولی بلند مدت خیلی حرف واسه زدن داره
نظر
-
سهم با پ به ای 5/5 داره معامله میشه
در ارزندگی این سهم جای شکی نیست
طبق اطلاعی که گرفتم دوستانی که سنگین روی این سهم فعال بوده اند هیچ کدام فروشنده نبودند .
جالبه که با اون اقایی که یکی از مدیران یکی از حقوقیهایی هست که روی سهم فعاله و قبلا در مورد ارزندگی سهم برای من گفته بود بعد از تایم بازار صحبت کردم .ایشون گفت در مسافرت هستم .گفتم سهمتون صف فروش شد چرا ؟
3 بار این جمله سئوالی رو تکرار کرد .صف فروش ؟گفتم بله .از غپینو پرسید براش گفتم .گفت یعنی چی پس چرا کارگزارم با من تماس نگرفته .گفت با کارگزارم صحبت کنم ببینم چی شده .دوباره که صحبت کردم گفت کارگزار گفته تماس گرفتم در دسترس نبودین .بعد از دوستانش که با کد شخصی روی این سهم فعالن سئوال کرد کی فروشنده بوده که هیچ کدام فروشنده نبودن .در تکاپوی شدید بود برای اینکه ببینه کی عرضه کرده .
این دوست از سرمایه گذاری توسعه ملی هست و به من اطمینان داد جای هیچ نگرانی نیست .
اما در معاملات روز 4 شنبه بعد از بیش از 2/5 میلیون معامله شاهد تشکیل صف خرید بودیم .بنظر نمیاد این عرضه ها از پیش تعیین شده باشه و یا توسط حقوقی با برنامه ریزی انجام شده باشه .
بنظر من چون فروشنده ها در سود هستند با کمی عرضه و پایین اومدن قیمت بصورت احساسی در هر قیمتی فروشنده شدن و نتیجه صف فروش شد .اما چرا صف جمع نشد جای تعجب داشت .
در بازاری که اکثر سهم هایی که بنیادی هم ضعیف هستند شاهد رشد و صف خرید هستیم ایا این سهم حقش پ به ای بالای 8 نیست ؟
یا باید بقیه سهم ها هم خصوصا در غذایی اصلاح بشن یا این باید برگرده .
البته بمن گفتند صحبت میکنند با دوستان برای جمع کردن صف ولی اگر فردا هم جمع نشد این سهم با این مشخصات ابدا جای نگرانی نداره .
اگر کسی بخواد سهمی رو بخره غبشهر میتونه یکی از گزینه های مناسب باشه .
میبینم روزی را که بیاد میاوریم قیمتهای امروز را و حسرت خواهیم خورد چرا از صف امروز سهم برنداشتیم .
واقعا چه نکته منفی در این سهم میبینید ؟من که هیچی نمیتونم پیدا کنم .اگر انشاء اله فروش امروز کار سهامدار عمده نباشه و فقط حقیقی فروخته باشه با هماهنگی با دوستان فردا در خدمت فروشندگان عزیز خواهیم بود .تا ببینیم نتیجه این هماهنگی چه میشود .
من بشخصه فروشنده این سهم در این قیمت نیستم .
موفق باشید. یا حق
نظر
-
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postاهاا ینی همون خبری که چن روز پخش شد دیگه که علنن که این افزایش نرخ تاثیری تو سوداوری نداره ؟
هیچ جزئیات دیگه Eps جدید اینا نداده ؟
ممنون فلاح جان....
اینا یه بازیه
قطعا تاثیر داره و اینو دارن میگن که سهم غذایی بی رویه رشد نکنه
امروز کلا رو غپینو فشار اوردن تا کل غذایی ها بریزه و زیاد سفته بازی نشه
ولی بنظرم کار خوبی میکنن و باعث میشن یه عده که زیاد از بورس و سهام چیزی نمیدونن رو قیمتهای بالا نخرن و متضرر شن
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postگفتن از افزایش فروش این تعدیل ها رو دادن و نرخ روغن تاثیری نداره
دوستان میتونن حساب کنن ...:
85 درصد از قيمت روغن نباتي مربوط به مايع درون آن است و مابقي شامل هزينه دستمزد، حملونقل و بستهبندي ميشود كه تغييرات ايجاده شده در قيمت روغن نباتي مربوط به آن 15 درصد است.
حالا دوستان بیان حساب کنن این افزایش 17 درصدی (حداقل) روی اون 85 درصد تاثیر میزاره یا نه؟ اگه تاثیر نذاشت که گفته مدیر عامل و سایرین درسته....اگه تاثیر گذاشت که سهم تعدیل میده در اینده ......;) من این یکی رو حسش نیست حساب کنم ......:d چون میترسیم تاثیر نداشته باشه ......
راهنمایی : 15 درصد محصول که همون pet پلاستیک باشه دوبل گرون شده .......85 درصد هم تغییری نکرده ........حالا حساب کنید 17 درصد افزایش نرخ هزینه ها رو جبران میکنه یا نه؟؟;)///
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postجناب پرریسک من به میان مدت سهم کار ندارم چون غبشهر سهم میان مدت و بلند مدته و همه هم میدونن بخرن و نگه دارن سود میکنن
من دارم در مورد کوتاه مدت سهم حرف میزنم و میگم سهم اینطوری خودشو به بازار شناسونده
پارسال خودم۲۰۰میلیونی قصفها خریدم رو۱۴۰۰و هر چی نگه داشتم رشد نکرد و ۱۲۹۰بعد یکی دو ماه فروختم.همه قندیها رشد میکردن و این درجا میزد ولی تا امسال نگه میداشتم ضرر میکردم؟؟
پس بحث ما کوتاه مدت و جو کنونی هست .بازم میگم غبشهر بهترین در گروهه و یا میان مدت و بلند مدت روش سرمایه گذاری کنین و یا اصلا روش واینستین و بفروشین چون کوتاه مدتش فعلا اینه و شاید کمتر از بقیه رشد کنه ولی میان و بلند مدتش شاید بهتر از همه باشه
در ضمن اگر دوران استراحت غبشهر فرا برسه باید از کل گروه غذایی خارج شد چون این بالا نیاد بقیه گروه کشک....
باید ببینم گروه غذایی میخوان از دور خارج بشن یا نه ..فعلا زوده ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postتکنیکال سهم فعلا سیگنال استراحت نداده ..با یک ریزش منفی نمیشه گفت سهم وراد دوران استراحت شده ..رو 1300 هم این اتفاق افتاد ولی خوب الان بالای 1600 هست ...
در ضمن اگر دوران استراحت غبشهر فرا برسه باید از کل گروه غذایی خارج شد چون این بالا نیاد بقیه گروه کشک....
باید ببینم گروه غذایی میخوان از دور خارج بشن یا نه ..فعلا زوده ..
در ضمن گزارش۹ماهشم نزدیکه و اعلام سود ۳۲۶تومنی
غمارگم با اعلام سود۱۰۰تومنیش میتونه به روند رو به رشد غذایی ها کمک کنه
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postفردا اول صبح که قطعا صف فروشه ولی اگه جمع نشه پس فردا جمع میشه
در ضمن گزارش۹ماهشم نزدیکه و اعلام سود ۳۲۶تومنی
غمارگم با اعلام سود۱۰۰تومنیش میتونه به روند رو به رشد غذایی ها کمک کنه
هر قدر پایین تر بهتر ...
ولی خوب هر سهمی یک قیمتی داره از اون قیمت دیگه پایین تر خیلی سخته ببینه ..غبشهر من 1500 کف می بینم ..
مثال بموتو بکشی هم زیر 310 فقط چند لحظه میره .چون واقعا ارزشمن هست سهم 450 تومنی زیر 310 باشه ..
غبشهر بالای 2000 زیر 1500 ..30 درصد اختلاف هست ..تازه 2000 حداقل هست ..
در گروه غذایی هیچ سهمی بالا این سهمی نمی تونه قرار بگیره به جز غگل که در صدر همه گروهها غذایی وقندی هست ...واحتمالا قشهد ...بعد اینها غبشهر هست ..
نظر
-
نظر