صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا مرادی
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
    سید جان همیشه خوش خبر باشی و خدا برات بسازه ...
    غبشهر با این گزارش بنظرم براحتی مقاومت کذایی 1800 رو رد کنه و برای 2000 خودشو آماده کنه ...اگه تعدیل اثر افزایش قیمت رو هم بده که براحتی به بالای 2500 میرسه ..فراموش نمیکنیم نزدیکی مجمع و از اون بهتر افزایش سرمایه امسالشو...
    یه لطفی میکنی در مورد افزایش سرمایه شرکت یه مقدار توضیح بدی؟
    تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      غبشهر نه ماهه از سود 300 تومن 250 تومن پوشش داد ..حالا هی برید بفروشید وسهام درپیت بخرید ..فردا ببینم بازم صف فروش داره ..مبارک باشه .
      دیوانست این بازار اگه فردا صف خرید نباشه !!!!

سهم 6 ماه 152 تومن ساخته

9 ماهه یعنی در عرضه سه ماه کردش 249 یعنی در عرض 3 ماه 97 تومن پوشش داده .........تازه این سه ماه اخر افزایش نرخ هم میگیره .........بزار بفروشن .........در خدمت هستیم .........100 تومن دیگه 3 ماه دیگه بسازه به سود 350 تومنی که انتظار داشتیم میرسه ..........

میانگین 9 ماهه بر اساس فروش روغن 2577 تومنی بوده ..........در حال حاضر با میانگین بالای 3000 در حال فروشه .........
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/21, 18:03.
      ///

نظر

• محمدرضا مرادی
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
        میگم به نظرتون نمی رسه که احتمالاً غبشهر هم می خواد برای تعدیل ببنده. یعنی دقیقاً برای غمارگ و غپینو هم قبل از تعدیل همین اتفاق افتاد. یعنی عرضه خیلی زیاد. حالا فرقش اینجاست که او دو تا حامی داشتند که احتمالاً تمام عرضه ها رو جمع کرده ولی این یکی حامی نداره که عرضه ها رو جمع کنه.
        اگر فردا پس فردا ببنده برای تعدیل نشون میده که این احتمال درست بوده .... :-?
        موافقم تا حدودی...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

--------
          ///

نظر

• محمدرضا مرادی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            --------
            :-/

نظرتون راجع به مجمع رفتن چیه؟!

چقدر تقسیم میکنه به نظرتون؟!
            تمام سال من بی تو...

نظر

• king
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 166

دیوانست این بازار اگه فردا صف خرید نباشه !!!!

سهم 6 ماه 152 تومن ساخته

9 ماهه یعنی در عرضه سه ماه کردش 249 یعنی در عرض 3 ماه 97 تومن پوشش داده .........تازه این سه ماه اخر افزایش نرخ هم میگیره .........بزار بفروشن .........در خدمت هستیم .........100 تومن دیگه 3 ماه دیگه بسازه به سود 350 تومنی که انتظار داشتیم میرسه ..........

میانگین 9 ماهه بر اساس فروش روغن 2577 تومنی بوده ..........در حال حاضر با میانگین بالای 3000 در حال فروشه .........
              با سلام
              فردا صف فروش جمع می شود و به سمت 2000 حمله خواهد کرد>:d<
              در سهمهای بنیادی سهامداری کنید

نظر

• برزیل
                Banned
                • Aug 2025
                • 415

فرداصف فروشی نداره که جمع بشه منظورم اینه اگه هم داشته باشه رقابت میشه برای خریدشایدرونقطه صف یابالاترمعاملات شروع بشه

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط king پست شده است View Post
                  با سلام
                  فردا صف فروش جمع می شود و به سمت 2000 حمله خواهد کرد>:d<
                  در سهمهای بنیادی سهامداری کنید

تا پایان سالی مالی 350 تومن رو خواهد ساخت ............ما تا بعد از افزایش سرمایه در خدمت دوستان هستیم ............. بعد از افزایش سرمایه دوباره به قیمت خریدمان خواهیم رسید .....

تنها سهمی که هنوز اثرات دلار روش دیده نشده همین سهم وجند سهم قندی و پالایشگاهی هست که دلار رو به نرخ مرجع میگیرن و حساب کردن ........کوچکترین تغییر در نرخ مرجع سود شرکت رو دچار تغییرات شگرف میکنه .............

ما با سهم میمانیم .........حتی اگه از بقیه بازار عقب بمانیم ............

باز هم میگم بعد از افزایش سرمایه به قیمت خریدمان میرسیم دوباره یعنی بازدهی 75 درصد ....این سهم فروشی نیست .;)

...............هر کی دوست داره بفروشه ........سهم هیچ حامی هم نمیخواد ..البته میتونه پایین بیاد و ما پایین میشینیم اضافه میکنیم فردا هم نمیخریم از خدامونه بره تو گره منفی =)).......خودش بالا میره ..............یعنی سهم خوب رو رو هوا میزنن ...........تا یه جاهایی میرسه که سهم ارزنده میشه و خودشون برای خرید رقابت میکنن بعد دوباره رشد شروع میشه ..........
                  ///

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

تا پایان سالی مالی 350 تومن رو خواهد ساخت ............ما تا بعد از افزایش سرمایه در خدمت دوستان هستیم ............. بعد از افزایش سرمایه دوباره به قیمت خریدمان خواهیم رسید .....

تنها سهمی که هنوز اثرات دلار روش دیده نشده همین سهم وجند سهم قندی و پالایشگاهی هست که دلار رو به نرخ مرجع میگیرن و حساب کردن ........کوچکترین تغییر در نرخ مرجع سود شرکت رو دچار تغییرات شگرف میکنه .............

باز هم میگم بعد از افزایش سرمایه به قیمت خریدمان میرسیم دوباره یعنی بازدهی 75 درصد ....این سهم فروشی نیست .;)

...............هر کی دوست داره بفروشه ........سهم هیچ حامی هم نمیخواد ..البته میتونه پایین بیاد و ما پایین میشینیم اضافه میکنیم فردا هم نمیخریم از خدامونه بره تو گره منفی =)).......خودش بالا میره ..............یعنی سهم خوب رو رو هوا میزنن ...........تا یه جاهایی میرسه که سهم ارزنده میشه و خودشون برای خرید رقابت میکنن بعد دوباره رشد شروع میشه ..........
                    مختصر مفید
                    =d>
                    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• king
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 166

بنده معدنی ها و فولادی ها رو هم به فرمایشات شما اضافه می کنم که با این قیمت ارز زیان نمی بینند که هیچ سودهای نجومی هم خواهند ساخت>:d<

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        :-/

نظرتون راجع به مجمع رفتن چیه؟!

چقدر تقسیم میکنه به نظرتون؟!
                        تا مجمع فعلا 6-7 ماهی مونده .نظر من رو میخوای این سهم خوراک مجمع رفته ......قبلا گفتم دو سال برید مجمع با همین سود و با فرض اضافه نشدن سود .سال سوم که سود رو بگیرید سهم مجانی تموم میشه براتون خوراک اون هاییه که بلند مدت میاندیشن .....

البته هیچ سهمی رو نباید به حال خود رها کرد و اخبارش رو باید پی گیر بود ........البته ریسک این سهم به نظرم کم تر از بقیه بازاره ......

تمام سودهایی که امروز فولاد وفخوز اعلام کردن به خاظر افزایش نرخ دلار بوده که این افزایش در غبشهر هنوز دیده نشده ...البته دیده شده ولی نه به اندازهی بقیه سهام یعنی همون 20 درصدی ارز مرجع بالا رفت سود شرکت رو حدودا 50 درصد ........البته افزایش قیمت جهانی روغن هم بی تاثیر نبوده .....که در کنار هم سود سهم رو دوبل کرد امسال .....
                        ///

نظر

• سیروس
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 46

tabrik be doostan be khatere poosheshe soode bala

ye matlabi ro made nazar gharar bedid ke dar 3 mahe chaharom ba afzayesh gheymate soodesh bishtar az 100 toman khahad shod
                          آخرین ویرایش توسط سیروس؛ 2012/10/21, 19:42.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

خوب شد من امروز خریدم
                            تحسین به خودم

:d

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

دوستان من نمیتونم صورتهای مالیش رو دانلود کنم از دوستان یه زحمتی بکشه اینجا سایت آپ کنه ببینیم این غزال خوش خط خال چی کار کرده

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                خوب شد من امروز خریدم
                                تحسین به خودم

:d
                                عطا جان بزن کل صف فروش رو بخر حدود 700 هزار تاست....:d البته 200 تا بخری بقیش رو یا میخرن یا روز بعد میخرن ......:D

کنور رو هم ملت از 2000 و 2100 تومن تا 1300 تومن فروختن ....الان سهم دوباره اومده سرجاش با این تفاوت که خشک تر شده ....سهم بنیادی راه خودش رو میره منتها صبر باید کرد .....کشرق رو 150 تومن هم فروختن !!! قصفها رو من خودم 1400 یا 1480 فروختم ...شیران رو 1340 تومن فروختم ....سهم بنیادی فروشی نیست ........:D قشیر رو من خودم
                                محدوده های 400 تومن فروختم ......=))چون فقط نوسان میخواستم ....
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/21, 19:58.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X