صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

....:-s#:-S.....داشتیم به فنا میرفتیم....اتا جان....تا 1900 پرکردن حجم مبنا باتوا....
    ...تو بورکس میخوندم یه میلیون ذوب برداشتی....گیر کنه گلوت...:D
    ....ارادت خدمت پرریسک عزیز هم داریمااا...کلا...
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....:-s#:-S.....داشتیم به فنا میرفتیم....اتا جان....تا 1900 پرکردن حجم مبنا باتوا....
      ...تو بورکس میخوندم یه میلیون ذوب برداشتی....گیر کنه گلوت...:D
      ....ارادت خدمت پرریسک عزیز هم داریمااا...کلا...
      دکتر جون در حق این سهم واقعا" جفا نه اینکه خودم داشته باشم و از روی تعصب بگم
      واقعا" سهم مظلومیه

نظر

• حامد24
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2532

از چند دقیقه پیش که گفتم حجم رو میدم دیگه هیچ کس هیچ عرضه ای صورت نمیده یاد حرف جناب مهدی ولیخانی افتاد که میگفتم تو فروم های بورسی اگه بگی حجم مبنا رو عرضه میکنم حتی کسانی که قصد عرضه داشتن هم سهمشونو دودستی میچسبند :d
        ولی دوستان اینطوری نمیشه دست به دست هم بدین و همت کنید تا این حجم مبنا پر بشه نزارید از غافله عقب بمونیم
        هر چند تا که تونستید بدید اخر سر هرچی کم اومد من خودم فقط به خاطر گل روی جناب پرریسک که از اول این سهم رو کشف کرد میدم من برای امروز تا 50هزارتا مشکلی ندارم و میتونم تا این تعداد عرضه کنم
        منتهی اگه همت نکنید من هم از سهم خودم نمیگذرم و دو دستی سهممو میچسبم و عرضه ای انجام نمیدم .
        یل یاتار ، طوفان یاتار
        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

داداشا 10 درصد صف خریدو من چیدم. لطف کنین حجم مبنا رو بدین! البته امیدوارم به من برسه
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
            از چند دقیقه پیش که گفتم حجم رو میدم دیگه هیچ کس هیچ عرضه ای صورت نمیده یاد حرف جناب مهدی ولیخانی افتاد که میگفتم تو فروم های بورسی اگه بگی حجم مبنا رو عرضه میکنم حتی کسانی که قصد عرضه داشتن هم سهمشونو دودستی میچسبند :d
            ولی دوستان اینطوری نمیشه دست به دست هم بدین و همت کنید تا این حجم مبنا پر بشه نزارید از غافله عقب بمونیم
            هر چند تا که تونستید بدید اخر سر هرچی کم اومد من خودم فقط به خاطر گل روی جناب پرریسک که از اول این سهم رو کشف کرد میدم من برای امروز تا 50هزارتا مشکلی ندارم و میتونم تا این تعداد عرضه کنم
            منتهی اگه همت نکنید من هم از سهم خودم نمیگذرم و دو دستی سهممو میچسبم و عرضه ای انجام نمیدم .
            شما لطف داری ..

تا اخرین ثانیه صبر کنید احتمال زیاد خود وتوسم حجم رو بده ..البته احتمالا ..دفعات قبل که میداد ببینم امروز هم میده ..

در ضمن فردا وروز های بعد این سهم دیدن داره با برگشت به بالای 1480 تومن رالی جدید سهم اغاز میشه ..

نظر

• حامد24
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2532

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              شما لطف داری ..

تا اخرین ثانیه صبر کنید احتمال زیاد خود وتوسم حجم رو بده ..البته احتمالا ..دفعات قبل که میداد ببینم امروز هم میده ..

در ضمن فردا وروز های بعد این سهم دیدن داره با برگشت به بالای 1480 تومن رالی جدید سهم اغاز میشه ..
              یکی از دوستان هم همینو گفتند گویا طی تماسی که داشتن گفتن که حجم رو میدیم ولی با این همه حتی اگه نصفشو هم بدن بقیشم من تکمیل میکنم
              یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

20 هزارتا فعلا دادم
                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

20 هزارتا فعلا دادم
                  30 تا دیگه هم روش ، 50 هزارتای من تکمیل شد بقیشو دوستان لطف کنند فقط خواهش میکنم کوتاهی نکنید وقت داره تموم میشه
                  یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• keyvan1
                    کاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 168

بچه هایی که حجمو دادن دستشون درد نکنه
                    [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                    من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                    در امتداد لحظه هایم
                    هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

دادن حجم مبنا به ضرر سهم بود کاش نمیدادید

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        دادن حجم مبنا به ضرر سهم بود کاش نمیدادید
                        چرا ..چون ممکنه نوسانکیرها بخوان بفروشن ..بفروشن اصلا مهم نیست ..اتفاقا قصد همنیه ..سهامدارهای دو روزی باید از این سهم خارج بشن ....هر کی سود میخواد سهامداری کنه ودر منفی کامل بخره ...حالا فردا اگه منفی هم بشه استقبال می کنیم ...

نظر

• keyvan1
                          کاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 168

عطا جان . نظر شما محترم . ولی فکر کنم سهم هایی که حجمو نمیدن خریدارانش هم زود میپرن میرن . بعدش هم ملت بدو بدو میرن تو صف فروش . مگه خبر نداری اینجا بورس ایرانه . I love you........
                          [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                          من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                          در امتداد لحظه هایم
                          هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

امروز به هر بدبختی بود تونستم حجم مبنا رو جور کنم البته 50 هزارتاشو من دادم اون 20 هزارتارو نمیدونم کی داد البته حدس میزدم به محض اینکه 50 هزارتا عرضه کنم یه عده از ترس اینکه صف خرید از بین بره دست به عرضه بزنن :D
                            در هر حال از اون 20 هزارتا که تکمیل کننده بود به شخصه ممنون
                            (ناگفته نمونه که حدود 190 تا قبلا از من عرضه شده بود و برای تکمیل حجم حدود 70 هزارتا دیگه لازم بود. )
                            ولی دوستان از فردا دیگه روی من حساب نکنید چون این تعداد رو هم که دادم سهم خودم نبود و از یکی از سبدهایی که تحت اختیارمه این کارو کردم و همون طور که قبلا هم گفتم این کارو هم فقط به خاطر گل روی جناب پرریسک انجام دادم
                            ایشالله حجم مبنای فردا به گردن اتاجانه و چه بخواد چه نخواد دستشو میزارین رو هنا
                            :x
                            آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2012/10/29, 12:21.
                            یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

امروز به هر بدبختی بود تونستم حجم مبنا رو جور کنم البته 50 هزارتاشو من دادم اون 20 هزارتارو نمیدونم کی داد البته حدس میزدم به محض اینکه 50 هزارتا عرضه کنم یه عده از ترس اینکه صف خرید از بین بره دست به عرضه بزنن :d
                              در هر حال از اون 20 هزارتا که تکمیل کننده بود به شخصه ممنون
                              (ناگفته نمونه که حدود 190 تا قبلا از من عرضه شده بود و برای تکمیل حجم حدود 70 هزارتا دیگه لازم بود. )
                              ولی دوستان از فردا دیگه روی من حساب نکنید چون این تعداد رو هم که دادم سهم خودم نبود و از یکی از سبدهایی که تحت اختیارمه این کارو کردم و همون طور که قبلا هم گفتم این کارو هم فقط به خاطر گل روی جناب پرریسک انجام دادم
                              ایشالله حجم مبنای فردا به گردن اتاجانه و چه بخواد چه نخواد دستشو میزارین رو هنا
                              :x
                              مرسی حامد جون. بدجوری رفتی توی کار غبشهر. خدا أجت بده. حالا اومدی، پا پس نکش، حالی به این سهم مظلوم تا آخرش بده!>:d<
                              در ضمن حنا، نه هنا! ;;)
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• حامد24
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2532

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                                مرسی حامد جون. بدجوری رفتی توی کار غبشهر. خدا أجت بده. حالا اومدی، پا پس نکش، حالی به این سهم مظلوم تا آخرش بده!>:d<
                                در ضمن حنا، نه هنا! ;;)
                                علی جان حتما .
                                این سهم اهداف بالایی رو دنبال میکنه و به جرات میشه گفت که تازه اول راهه حقیقتش برخلاف شیوه معاملاتیم ، قصد دارم دیگه با این سهامداری کنم و تا آخر سال باهاش باشم
                                راستی امروز یکم شلوغ پلوغ شد به خاطر حجم مبنای غبشهر این بود که غلط املایی داشتم شما به بزرگی خودتون ببخشید
                                در ضمن شما هم غلط نوشتی : اجت نه اجرت
                                :d
                                یل یاتار ، طوفان یاتار

نظر

در حال کار...
                                X