صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • king
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 166

اقا پیشبینی غمارگ اومد :d
    سهمتونو سفت بچسبید که 1 رالی جدید داره شروع می شه >:d<
    احتمالا اونایی که دیروز و امروز خریدن خبر داشتن:->
    مبارک همه ی سهامدارای صبور این سهم باشه b-)

نظر

• king
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 166

احتمالا غمارگ ب p به e بالای 5 باز خواهد شد ;;)
      غبشهر رو دریابییییییییییییییییییییییییییید .

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

در اصل توسط king پست شده است View Post
        احتمالا غمارگ ب p به e بالای 5 باز خواهد شد ;;)
        غبشهر رو دریابییییییییییییییییییییییییییید .
        فقط 5 !!!؟ با این پیش بینی نصفه نیمه و مضخرفی که اینا فرستادن من خیلی بیشتر از اینو انتظار دارم، ببینیم چی میشه .............
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• amir184
          عضو جدید
          • Jan 2011
          • 17

در اصل توسط amir184 پست شده است View Post

دوست عزیز همین 1387 تومن امروز همون 1350 تومن شماست . مطمئنا سهم برگشته و انشاا... توی این مرحله تا 2200 خواهد رفت.

سلام
          دوستان عزیز تبریک بخاطر داشتن سهام گروه غذایی خصوصا" (( غبشهر - مارگارین - وبشهر )) و (( غپینو .... ))

اون عدد 2200 تومن رو فراموش نکنید ، شاید توی همین آبان ماه.....

نظر

• alizare1982
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 590

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
            علی جان حتما .
            این سهم اهداف بالایی رو دنبال میکنه و به جرات میشه گفت که تازه اول راهه حقیقتش برخلاف شیوه معاملاتیم ، قصد دارم دیگه با این سهامداری کنم و تا آخر سال باهاش باشم
            راستی امروز یکم شلوغ پلوغ شد به خاطر حجم مبنای غبشهر این بود که غلط املایی داشتم شما به بزرگی خودتون ببخشید
            در ضمن شما هم غلط نوشتی : اجت نه اجرت
            :d
            اکی. خودم بعد اینکه فرستادم فهمیدم اشتباه نوشتم بعدش یکی زدم توی سرم که سوتی دادم حسابی! :d
            شما ببخش دوست عزیز. ;)
            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• king
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 166

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
              فقط 5 !!!؟ با این پیش بینی نصفه نیمه و مضخرفی که اینا فرستادن من خیلی بیشتر از اینو انتظار دارم، ببینیم چی میشه .............
              با سلام
              دوست عزیز اگه بخواد خیلی بالا باز بشه صف فروش می شه و واسه سهم زیاد خوب نیس.

نظر

• ahmad m
                ستاره دار(2)
                • Aug 2012
                • 969

در محدوده قیمتی 1560 تومان مقاومت سنگینی داره و به نظر میرسه حتی صف فروش هم بشه. اگر سهمی در هنگام بالا رفتن حجم بزنه باید خوشحال باشی ولی اگر حجم نزد یعنی روی یک سطح مقاومتی همه فروشنده میشن.
                بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                  در محدوده قیمتی 1560 تومان مقاومت سنگینی داره و به نظر میرسه حتی صف فروش هم بشه. اگر سهمی در هنگام بالا رفتن حجم بزنه باید خوشحال باشی ولی اگر حجم نزد یعنی روی یک سطح مقاومتی همه فروشنده میشن.
                  این قانون رو کی گفته. لطفا تارگت برای سهم ندین(دادن تارگت سمه) حالا خواهید دید با باز شدن غمارگ از فردا این سهم کمتر از 1850 صف فروش نمیشه.
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                    ممکنه نمودارتون رو قرار بدید؟!

ما که بررسی کردیم چنین مقاومت قدری روی 1560 وجود نداشت!!!(نکنه منظورتون فیبوی 61 % هست؟!)
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      این قانون رو کی گفته. لطفا تارگت برای سهم ندین(دادن تارگت سمه) حالا خواهید دید با باز شدن غمارگ از فردا این سهم کمتر از 1850 صف فروش نمیشه.
                      البته فردا اگه غمارک باز بشه ممکنه موقت روی غبشهر تاثیر بزاره البته بستگی به قیمت باز شدن غمارک داره فقط امیدوارم غمارک زیاد بالا باز نکنه چون ممکنه غبشهرو تحت تاثیر قرار بده و به منفی بکشونه خیلیها دوست دارن غمارک بالا باز بشه چون معتقدن اگه غمارک بالا باز بسه غبشهر هم صفش سنگینتر میشه اما من برعکس فکر میکنم اگه غمارک بالا باز بشه خیلیها ممکنه برای شناسایی سود شروع به عرضه غمارک بکنن و همین موضوع ممکنه تاثیر منفی روی غبشهر بزاره بنظر من بهترین قیمت باز شدن برای غمارک که میتونه روی غبشهر تاثیر مثبت بزاره بین 500 تا 550 تومنه

نظر

• موج سوار
                        ستاره دار (1)
                        • May 2011
                        • 327

همشهریان و دوستان؛منم از یکشنبه غبشهری بودم
                        در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                        در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                        در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                        خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2012
                          • 1281

فارس گزارش میدهد
                          هزینه بستهبندی؛ بهانه جدید وزارت صنعت برای افزایش قیمت روغن
                          * عرضه محدود روغن و صف خریداران

با وجود تمام حمایتهایی که وزارت صنعت از صنایع روغن به عمل آورده است در حال حاضر توزیع روغن در فروشگاهها و مراکز عرضه با کمبود روبرو است و در برخی فروشگاهها مردم برای خرید این کالای اساسی مجبورند در صف بایستند.

همچنین عدم نظارت بر بازار این محصول باعث شده تا قیمت روغن فله و حلب 16 کیلویی روغن در بازار بالاتر از نرخهای مصوب سازمان حمایت باشد به طوری که با وجود تصویب نرخ 48 هزار تومانی برای هر حلب 16 کیلویی روغن، این کالا در بازار حدود 54 هزار تومان به خریداران عرضه میشود.

برخورد دوگانه در کنترل قیمت کالاها از سوی سازمان حمایت در حالی ادامه دارد که مهمترین بهانه وزارت صنعت برای افزایش نامعقول قیمت برخی کالاها تنها بالا رفتن هزینه بستهبندی عنوان میشود. هزینهای که مردم باید چند برابر آن را به کارخانهها پرداخت کنند.
                          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

....2 ميليون روي 1529....موندم x33بخرم يا ويتارا...=d>
                            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• برزیل
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 415

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                              ....2 ميليون روي 1529....موندم x33بخرم يا ويتارا...=d>
                              50میلیون فاصله قیمت دارن که دکتر

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

صادرات 50 قلم کالا ممنوع شد
                                صادرات 50 قلم کالا ممنوع شد
                                تهران - سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه ای به سازمان توسعه تجارت ، صادرات 50 قلم کالا شامل مواد خوراکی، غذایی، پتروشیمی، صنایع الومینیوم ، نهاده های دام و برخی مواد صنعتی را ممنوع اعلام کرد.
                                به گزارش روز سه شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، در این نامه که به امضای ˈسیدجواد تقوی ˈ معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان رسیده، امده است که این ممنوعیت در راستای اجرای مفاد مصوبه هشتم مهرماه 1391 هیات وزیران و با عنایت به تصمیم های گرفته شده در جلسه هماهنگی مورخه سوم ابان ماه 1391 معاونت بازرگانی داخلی، اعمال می شود.

از دیگر اقلام ممنوع شده صادراتی در این نامه به گندم، ارد، شکر، قند، روغن نباتی، گوسفند زنده، گوشت قرمز، کاتد مس ،مفتول مسی ،پوست خام ، انواع لاستیک خودرو، انواع محصولات پلمیری ،ماشین الات صنعتی و راه سازی وارداتی، قطعات خودرو وارداتی و انواع کاغذ اشاره شده است.

براساس نامه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ، صادرات ذرت دامی ، کنجاله سویا، دانه سویا، شمش الومینیوم و فولاد ، قراضه آهن ، ضایعات پت ، آخال کاغذ، سولفور مولیبدن، انواع چوب، انواع برنج وارداتی، چای وارداتی، انواع علوفه، انواع شیرخشک، وت بلو( گاوی و گوسفندی)، انواع کره حیوانی، انواع محصولات فولادی نیز ممنوع اعلام شده است.

همچنین در این نامه ممنوعیت اقلامی چون دوده کربن، سولفات سدیم، کربنات سدیم، سود کاسمیت، اسید سولفونیک، بنزن، جوش شیرین، استایرن منومر، پلی اتیلن، پروپیلن، پی وی سی ، پلی استایرن ،بی اکتیل فتالات، پلی اتیلن، ترفتالات، اگریلونیتریل بوتادین استایرن، کریستال ملامین و LAB( لب) ، ذکر شده است.

رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در پایان نامه تصریح کرده است که صادرات کلیه اقلام وارداتی تجهیزات پزشکی و درمانی که با ارز مرجع وارد شده اند، در این مرحله ممنوع می شود و فهرست کالاهای تولید داخل که در ساخت آنها از مواد اولیه وارداتی با ارز مرجع استفاده شده است، پس از اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مجددا ارسال خواهد شد.

تقوی در تذکری افزوده است: فهرست تکمیلی برای ممنوعیت صادرات کالاهای تولید داخل پس از ادامه بررسی ، متعاقبا اعلام خواهد شد.

یادآور می شود نامه ممنوعیت 50 قلم کالا که در تاریخ چهارم ابان ماه جاری به سازمان توسعه تجارت ارسال شده است، در نشست هیات نمایندگان اتاق تهران در بین خبرنگاران توزیع شد.

در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X