کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرتون اون 65000 تا عرضه بعد از حجم مبنا داستانش چی بود؟!
طرف تا دید حجم مبنا رو دادن یوهو 65000 تا عرضه کرد!!!!خیلی خیلی مشکوکم...حس میکنم هنوز اون چند نفر که سهمو بازی میدادن بیخیال نشدن!!!!
این طبیعیه و دلایل زیادی داره میتونه اول شناسایی سود باشه ، ترس از بین رفتن صف خرید از نظر یه عده باشه (مثلا دیروز وقتی برای پر کردن حجم مبنا 50هزارتا عرضه کردم بالافاصله بعدش 20هزارتا دیگه از طرف بازار عرضه شد )، همکاری خریدار و فروشنده برای خرید اونی که تو صف خریده باشه (مثلا چندی پیش جناب اقای دکتر به خاطر اینکه صف نشینها هم بی نصیب نمونن در یکی از سهمها تعدادی بیشتر از حجم مبنا عرضه کردند )
در هر حال جای هیچ گونه نگرانی نیست همون طور که جناب پرریسک هم بارها گفتن این سهم زیر 2 هزار جز مفترین سهمهای بازار محسوب میشه البته تمام هم و غم من اینکه خیلی زود به این محدوده ها برسه چرا که هم لیاقتشو داره و هم اینکه در حال حاظر که بازار مثبته باید این افاق بیافته فردا که بازار به خاطر شرایط نامعلوم خدای نکرده منفی شد و به کما رفت احتمال داره روی این سهم هم تاثیر بزاره ونزاره به اون اهدافی که درسرمون هست برسه
نمیدونم چرا بچه ها به دادن حجم مبنا اسرار دارند
نگران حجم مبنا نباشید،وتوسم هر روز حجم رو خواهد داد
عجله نکنید در دادن حجم مبنا،وتوسم عرضه نکنه 11.50 در خدمت دوستان هستیم
نمیدونم چرا بچه ها به دادن حجم مبنا اسرار دارند
نگران حجم مبنا نباشید،وتوسم هر روز حجم رو خواهد داد
عجله نکنید در دادن حجم مبنا،وتوسم عرضه نکنه 11.50 در خدمت دوستان هستیم
آقا عطا بزرگواری. :x
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر