این هم از صف
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postفقط خیلی مشتاقم قیافه اون کسی که رو 15000 فروخت رو ببینیم
بالاخره یکی باید پیدا بشه که رکورد نادان ترین فروشنده ی امروز را بزنه و با 77/4 درصد زیر قیمت پایانی بفروشه و رکورد بیشترین کاهش آخرین قیمت به پایانی را رقم بزنه.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سلام
وقت بخیر
از دقایق اولیه در حال گفتو برای صف خرید کردن غبشهر بودیم که تو این بین بعضی ها مخالف بودن و عنوان میکردند که بهتره به صورت متعادل معامله بشه و برخی موافق بودند و نظرشون بر این بود که بهتره تا باز شدن غمارگ صف خرید باشه به هر حال تصمیم بر این شد که صف خریدش کنیم اما نکته ی که میخوام خدمت دوستان عرض کنم اینه که هرکسی که کوتاه مدت سرمایه گذاری کرده و قصد فروش داره لطفا یا در مثبت کامل سهمشو عرضه کنه و خللی در روند سهم چه امروز و چه در روزهای اتی ایجاد نکنه و یا کلا تا آخر سال بیخیال بشه که من به شخصه دومی رو پیشنهاد میکنم
در مورد بازگشایی غمارگ هم دوستان نگران نباشند طبق قانون در شرایط خاص به دستور شخص مدیر عامل بورس بازگشایی یک نماد میتواند 1 روز به تاخیر بیافتد البته در شرایط خاص و همونطور که همه چیز گویاست شراط خاصی ایجاد نشده که بخواد تاخیر در بازگشایی سهم صورت بگیره به همین خاطر در تلاشیم تا غمارگ هم حداکثر تا معاملات شنبه بازگشایی بشه (اون طور که شنیدم در خود سازمان هم عده ای دارن تلاش میکنن که سهم زودنر بازگشایی بشه )
پرسود باشید
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام
وقت بخیر
از دقایق اولیه در حال گفتو برای صف خرید کردن غبشهر بودیم که تو این بین بعضی ها مخالف بودن و عنوان میکردند که بهتره به صورت متعادل معامله بشه و برخی موافق بودند و نظرشون بر این بود که بهتره تا باز شدن غمارگ صف خرید باشه به هر حال تصمیم بر این شد که صف خریدش کنیم اما نکته ی که میخوام خدمت دوستان عرض کنم اینه که هرکسی که کوتاه مدت سرمایه گذاری کرده و قصد فروش داره لطفا یا در مثبت کامل سهمشو عرضه کنه و خللی در روند سهم چه امروز و چه در روزهای اتی ایجاد نکنه و یا کلا تا آخر سال بیخیال بشه که من به شخصه دومی رو پیشنهاد میکنم
در مورد بازگشایی غمارگ هم دوستان نگران نباشند طبق قانون در شرایط خاص به دستور شخص مدیر عامل بورس بازگشایی یک نماد میتواند 1 روز به تاخیر بیافتد البته در شرایط خاص و همونطور که همه چیز گویاست شراط خاصی ایجاد نشده که بخواد تاخیر در بازگشایی سهم صورت بگیره به همین خاطر در تلاشیم تا غمارگ هم حداکثر تا معاملات شنبه بازگشایی بشه (اون طور که شنیدم در خود سازمان هم عده ای دارن تلاش میکنن که سهم زودنر بازگشایی بشه )
پرسود باشید
غمارگ واسه چی انقدر بد موقع شفافساری کرد؟!!!!
می خوان سهمو خراب کنن؟!!!!!
نظر
-
در اصل توسط king پست شده است View Postاین چه شفافسازی بود که غمارگ کرد آخههههههه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
چقدر از این شفاف سازی غمارگ ترسیدیم ...
خودتون رو بکشید هم جناب سازمان بورس این گروه محکوم به صعوده مثل گروه قند ....درسته مقطعی افت کردن ولی اخر سر محجبور شدی رشد این گروه بپذیری ..
گروه روغن هم میپذیری /..تو شفاف سازی کفته دولت روغن خام رو تامین کرده ..جرات داره تامین نکنه ...باباش رو در میارن ..برا بار هزارم با غذای مردم شوخی نمیشه کرد ..این شفا سازی هم بزارن در کزوه ابشو بخرون جناب سازمان..
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postفکرکنم وقت رفتنه=;
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postداری میری درو پشت سرت ببند!! همچنان با سهم هستیم. از این شفاف سازی ها زیاد دیدیم. ;)
دوباره میام ببینم روندش چه جوری میشه ولی فکرنکنم افت بکنه بازار(عده ای که میخوان غبشهرروبخرن)میدونه دروغه
نظر
نظر