کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوسانگیران سهم فقط پول کارگزار ی را می پردازند و مطمئن باشند بالاتر از فروش باید بخرند. غبشهر سهمی است که حداقل 2.5 برابر قیمت امروز باید باشد. نهایت اصلاح هم به 10درصد نخواهد رسید ولی بعد صف های خرید چند میلیونی امان متقاضیان خرید را خواهد برید.این پست را دوباره یاداوری خواهم کرد.
برای فروشندگان دیروز که با ترس و لرز تو صف فروش می رفتند واقعا متاسفم که قدری مطالعه نمی کنند و قدرت تحلیل و دانش بورسی خود را ارتقاء نمی دهند تا دنباله رو عده ای رند و زرنگ در بازار نشوند.باور کنید اردرهایی که برای فروش گذاشته می شد توسط کسانی بوده که می خواستند صف درست کنند وبمحض افزایش تعداد صف فوری خارج می شدند و خرید در منفی را انجام می دادند و سهم به این شفافی را از دست بی خبران بیرون کشیدند.
داره خریداراش تکمیل میشه.......بهر حال باید پذیرفت که عده ای که تو سود بالا هستند میخواند سهم خودشون را بفروشند.اینکه این کار بنفعشون هست یا نه قبلا بحث شده در موردش.....اما اینکه این صف خرید نبودن و خرید و فروشها بنفع سهم هست یا نه.....بنظر من در چند روز اینده میتونیم اثرات مطلوب این جابجایی سهام را دید.کمی باید صبر کرد و امیدوار بود که تو این قیمتها سهام بیشتری خرید و فروش بشه.
درود
من خودم سهم رو دارم وهر چی بالاتر بره برام بهتره
اما لطفا جو بیخودی و تارگت های بی منطق ندهید
ضمنا شرکت برنامه افزایش سرمایه 200درصدی داره نه 300 درصد
هنوز هم گزارش تو جیهی افزایش سرمایه نیامده
نظر