صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir184
    عضو جدید
    • Jan 2011
    • 17

سلام
    اطلاعیه تعدیل سود ساعت 11:40 روی کدال اومده :
    1- چرا صف جمع نشد ؟
    2- چرا سهم بسته نشد ؟ ( تعدیل بالای 10% بوده ... )

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط amir184 پست شده است View Post
      سلام
      اطلاعیه تعدیل سود ساعت 11:40 روی کدال اومده :
      1- چرا صف جمع نشد ؟
      2- چرا سهم بسته نشد ؟ ( تعدیل بالای 10% بوده ... )
      سلام

دوزاری بعضی ها کجه ...این تعدیل به کنار با همون گزارش دیروز باید صف میلیونی میشد اونم خرید ...

ولی خوب بعضی ها دوست دارن با ضرر سهام بفروشن ما هم صبر می یکنم در کمترین قیمت ممکن ازشون میخریم...هر قدر ضرر بکنن نوش جونشون خودشون میخوان ضرر کنن..

در ضمن برا تعدیل زیر 20 درصد سهم بسته نمیشه ...

نظر

• بنان
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 840

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        سلام

دوزاری بعضی ها کجه ...این تعدیل به کنار با همون گزارش دیروز باید صف میلیونی میشد اونم خرید ...

ولی خوب بعضی ها دوست دارن با ضرر سهام بفروشن ما هم صبر می یکنم در کمترین قیمت ممکن ازشون میخریم...هر قدر ضرر بکنن نوش جونشون خودشون میخوان ضرر کنن..

در ضمن برا تعدیل زیر 20 درصد سهم بسته نمیشه ...
        البته جناب جعفرآقا وجود این صف نشینها یه نعمته چون با حضورشون تو صف فروش فرصت خرید میدن و با حضورشون تو صف خرید سود حالا شما فکر کن همه مثل شما فکر میکردن اونوقت برای 2 درصد سود باید یک ماه جون میکندیم پس بنظر من باید دعاشون کنیم .خدا به اونام خیرشون بده........

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

خب اینم از پوشش 110% نه ماهه غمارگ، همونی شد که هفته پیش درز کرده بود...
          منتظر میشیم تعدیل پیش بینی بیااد :)
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20675

غمارگ از 70 تومنی که برای 12 ماهش در نظر گرفته بود ....75 تومن در 9 ماهه محقق کرده ..........چه شود ......;)
            ///

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

اگه غمارک تو بازار مثبت باز بشه با این حساب باید بالای 600 قیمت بخوره .اگه از فردا غبشهر خودشو پیدا کنه که با این گزارش جدید باید بکنه براحتی غمارک بالای 600 باز میشه.

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

امروز تعجب کردم که به روال عادی بر نگشت
                یه عده پشت پرده دارن شیطنت میکنن انگار
                عیب نداره به قول سید ما هم اضافه میکنــــــــــــیم
                آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2012/10/22, 22:27.

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

تعدیل مثبت در غبشهر

صنعتی بهشهر سود هر سهم سال مالی منتهی به 30 آذر 91 خود را از 2988 ریال به 3308 ریال افزایش داده است و با تعدیل حدودا 11 درصدی روبرو شده است.در 9 ماهه منتهی به 31/6/91 نیز 249 تومان از سود را به طور واقعی پوشش داده است.

عمده فروش غبشهر روغن نباتی آزاد می باشد که بیش از 98 درصد فروش شرکت مربوط به آن می باشد. در 9 ماهه واقعی روغن نباتی را 2578 تومان فروخته است که پیش بینی 12 ماهه را با نرخ 2750 تومان انجام داده است.تولید و فروش شرکت نیز در مقایسه با دوره واقعی سال گذشته با 30 درصد رشد همراه بوده است

37 درصد بازار تامین مواد اولیه شرکت هم در 9 ماهه وارداتی بوده است که با دلار 1230 تومان انجام پذیرفته است.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

خداییش دیگه از بورس سر در نمی یارم! به چشام دیگه نمی تونم تعتماد کنم. شبندر گزراش منفی 8 تومنی میده امروز 4+ میشه!!!! غبشهر گزارش عالی میده امروز 4- میشه!!! خداااااااا
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      امروز تعجب کردم که به روال عادی بر نگشت
                      یه عده پشت پرده دارن شیطنت میکنن انگار
                      عیب نداره به قول سید ما هم اضافه میکنــــــــــــیم
                      یه مقدار پول داره می رسه دستم. خدا کنه اینها تا یکشنبه همینطور هی شیطنت کنن. :-> خداوکیلی برسه نزدیک 1300 من از خوشحالی دق می کنم !
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • Sep 2025
                        • 415

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                        یه مقدار پول داره می رسه دستم. خدا کنه اینها تا یکشنبه همینطور هی شیطنت کنن. :-> خداوکیلی برسه نزدیک 1300 من از خوشحالی دق می کنم !
                        نه دیگه فرداروصفرهم شروع کنه معاملاتشو درهرچی تحلیله بایدتخته کرد
                        بیست دقیقه آخرگزارش پیش بینیش اومدکه بازارسرگرم فولادیهابودوکمترکسی متوجه شدخودمن یکی خواستم بردارم دیدم 600هزارصف فروشه واقعیتش ترسیدم وبرنداشتم گفتم بزارم فردابابازارهمراه بشم بهتره

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
                          نه دیگه فرداروصفرهم شروع کنه معاملاتشو درهرچی تحلیله بایدتخته کرد
                          بیست دقیقه آخرگزارش پیش بینیش اومدکه بازارسرگرم فولادیهابودوکمترکسی متوجه شدخودمن یکی خواستم بردارم دیدم 600هزارصف فروشه واقعیتش ترسیدم وبرنداشتم گفتم بزارم فردابابازارهمراه بشم بهتره
                          امیدوارم یه خورده دیگه واسه خاطر دل من صبر کنه! اما دوشنبه صفش رو عمدا سنگین می کردن. معاملاتش رو چک می کردم. با هر خریدی به صف اضافه می کردن. صفش طبیعی نبود. اینه که حس می کنم دارن بازیش میدن. سازمان هم که فعلا همراهی می کنه
                          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• rad
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 557

سلام دوستان
                            من غبشهر ندارم.اما مثل روز برام روشنه که فردا سهم جمع میشه.حدس من اینه که دست کم تا پایان آذرماه روندش صعودیه.

اگه سهم فردا جمع نشه و پایین تر بره یعنی من هیچی درباره بورس نمی دونم.میرم کتاب آشنایی با مفاهیم اولیه بورس را ازنو شروع به خواندن می کنم.

ولی اگه سهم جمع بشه و ازین پایین تر نره هی هی سهامداران شروع می شه و
                            هی هی ادامه داره
                            سپاس

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20675

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                              سلام دوستان
                              من غبشهر ندارم.اما مثل روز برام روشنه که فردا سهم جمع میشه.حدس من اینه که دست کم تا پایان آذرماه روندش صعودیه.

اگه سهم فردا جمع نشه و پایین تر بره یعنی من هیچی درباره بورس نمی دونم.میرم کتاب آشنایی با مفاهیم اولیه بورس را ازنو شروع به خواندن می کنم.

ولی اگه سهم جمع بشه و ازین پایین تر نره هی هی سهامداران شروع می شه و
                              هی هی ادامه داره
                              سپاس
                              =))

انشالله که کار به مطالعه مجدد کتاب نکشه و فردا صف خرید هم بشه ......ولی باحال گفتی.......:d
                              ///

نظر

• سیروس
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 46

ببینید دوستان شما اگر بهترین سهم را هم داشته باشید این سهم نمی تواند همینطور بالا برود و نیاز به استراحت دارد. چرا؟
                                اول اینکه بعضی ها اومدن چند درصد سود بگیرند و برن و هدف بلند مدت ندارند مثل نوسان گیرها.
                                دوم اینکه بعضی ها اشراف کامل به شرکت ندارند و با کوچکترین نزول دست به فروش می زنند که هیجان فروش بوجود می آید.
                                سوم اینکه بعضی ها پولشونو احتیاج دارند و باید بفروشند.
                                و تمام این موارد ارتباطی به ضعف و آینده مبهم سهم ندارد و بهتر است هر از چند گاهی یه تخلیه ای صورت بگیرد برای شکستن سقف های بعدی.
                                حالا یه نکته ای در مورد تیپ و شخصیت سهم : سهم هایی که صف فروش می شن جزو سهم های تیز در بازار ایران می باشند اینا یا صف خریدن یا فروش. من به شخصه طرفدار سهم های تیز و با سرعت بالا هستم چون کند حرکت نمی کنه. به طور مثال پردیس، مپنا جزو سهم های لخت و کند هستند. اما مارگارین، غبشهر و قندی ها ... جزو سهم های تیز می باشند.

نظر

در حال کار...
                                X