صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
    متاسفانه سهام غذایی به علت سفته بازی درغپینودارن میسوزن میگن سازمان موافق بابالارفتن غذایی هانیست به علت مسائلی که درغپینوبوجودآمده وهمچنین شنیدم غپینورومیخوادیه مدتی ببنده تادیگه نکنن ازین کارا تواین وسط هم یه سهمی مثل غبشهربااین پی واین پوشش صف فروش میشه وتواین آتیش ناخواسته میسوزه عجب بورسی داریم میترسم غمارگ روهم وقتی بازکنن که دیگه به دردنخوره روندش برعکس شده باشه
    برزیل جان این پست رو روز شنبه زدم.
    در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
    داداش پرریسک مطلب بالا رو11 مهر زدی. ما هم طرف غپینو نرفتیم. دمت گرم. الان یکی دو روزه توی تالار همسایه دعوایی راه افتاده که بیا و ببین. تاپیک غپینو رو هم توی اون تالار بستن. به قول جنابعالی دریغ از سرسوزنی تحلیل. یه شایعه هم مبنی بر بسته شدن غپینو برای شفاف سازی توی اون سایت مطرح شده....
    آخه یکی نیس بگه بهشون داداشای گل نمی شه سهام با بنیادی بهتر مثل غبشهر بخرین و به جای استرس وارد کردن به خودتون برین و راحت استراحت کنین؟

خدا رو شاکرم که عضو سایت بی حاشیه ی بورسی هستم. سایتی که حاضرم برای تک تک کاربرای مخلصش جون ناقابلمو بزارم.
    آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/22, 11:53.
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• محمدرضا مرادی
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

پیش بینی اومد روی کدال!3308ریال
      حالا هی برید بفروشید سهمتون رو!موندم تو کار این بازار به خدا!
      تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        پیش بینی اومد روی کدال!3308ریال
        حالا هی برید بفروشید سهمتون رو!موندم تو کار این بازار به خدا!
        330*5 =1650 حداقل باید باشه این سهم ..........ولی خوب ما اون پایین منتظریم ........اگه بیاد چه شود ........فردا احتمالا جمع بشه دیگه ...........
        ///

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          برزیل جان این پست رو روز شنبه زدم.
          حالا دوستان لیدر رو برا من معنی کنن ...

سهام خوب نیاز به جامی نداره ..غبشهر سهم بدون حامی از 1000 رسید به 1600 والان این سهم بدون حامی داره سهام دارای حامی گروه غذایی رو به زیر میکشه...

سهم با پی بریا زیر 4 با حساب سود اینده وزیر 3 با حساب در یافت سود مجمع صف فروش باشه بعد در پیتها گروه اونم با پی بریا بالای 10 مثبت ..در کت من نمیره

باز غبشهر ارزش مجمع رفتن داره ..بقیه گروه چی ...حالا اگر مثبت نشه غمارگ وغپینو وهر چی سهم غذایی هست رو با مخ میاره پایین...

صبر می کنیم ..

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

پیش بینی 9 ماهه سهم هم اومد
            خب دیگه خیال همه راحت شد که سهم دیگه بسته نمیشه بحثی که بود و بعضی ها اونو عنوان میکردند این بود که این سهم بسته میشه و سرمایه بلوکه میشه ، خب با این گزارشی که ارایه شد معلوم شد که دیگه بسته شدنی در کار نیست ، این از این

حالا گزارش 9 ماهه شرکت :

غبشهر حدود 11 درصد تعدیل مثبت در 9 ماهه ارایه کرده (گزارش 6 ماهه 298.8 ریال بود که ) که در گزارش 9 ماهه موفق شده با حدود 11 درصد تعدیل اونو به 330.8 ریال برسونه ضمن اینکه حدود 75 درصدد از همین مقدار رو هم در 9 ماهه پوشش داده (پوشش 9 ماهه 249 تومان )

این سهم واقعا طلاست الان چند باره به صورت پی در پی داره تعدیل مثبت با پوشش های عالی ارایه میده
            نمیدونم واقعا بازار با چه استدلالی برای این سهم صف فروش میچینه
            دارم گیج میشم به خدا

یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• parvaz
              عضو فعال
              • Feb 2010
              • 555

صف فردای غبشهر رو از الان چیدند فردا چه شود ......

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                شاید با این کار فردا از منفی کامل تا مثبت کامل رنج بزنن .......گفتم این سهم بازی گر داره .....واین صف فروش کار بازار نیست ......چرا که همین امروز باید جمع میشد ........بازار ما اینقدر هم خراب نیست ........ولی خوب شاید اصلاح سهم به سود این سهم تموم بشه و سهم رو یه راست ببره تا 2000.................:d
                ///

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                  این سهم برا سال بعد انتظار سود 500 تا 600 تومان دارم ....

امسال هم همین 330....

حالا ببیند رو 1500 این سهم رو باید فروخت یا خرید ...فخور با سود 450 تومنی بالای 220 معامله میشه اونم این سود رو در سایه رشد شدید محصولات به دست اورده ولی غبشهر فقط 30 درصد تولید رو بالا برده وفقط مبلغ فروش 20 درصد بالا رفته سودش اینطور منفجر شده ...تازه افزایش نرخ جدید هنوز اعمال نشده ...

قند اصفهان با سود 350 تومنی بالای 3500 تومن یا قلر بعد غبشهر زیر 1600 صف فروش ...تازه سال بعد میگیم انتظار سود حتی 600 دارم ...صبر می کنم /..

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

....صاف کرد این سهم مارو...سلام بر جعفر ...میثم...اتا....حامد....پرویز....هوشنگ...و کامبیز عزیز.....
                    ....حالا خدا وکیلی میگم دور از شوخی اسم محصول روغنش چیه....؟
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• keyvan1
                      کاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 168

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      شاید با این کار فردا از منفی کامل تا مثبت کامل رنج بزنن .......گفتم این سهم بازی گر داره .....واین صف فروش کار بازار نیست ......چرا که همین امروز باید جمع میشد ........بازار ما اینقدر هم خراب نیست ........ولی خوب شاید اصلاح سهم به سود این سهم تموم بشه و سهم رو یه راست ببره تا 2000.................:d
                      میثم جان . بعد از ظهر برو یه عکس 2 نفری خوشگل با لادن بنداز (فرقی نمیکنه چه لادنی باشه . فقط لادن باشه ;) از فردا صبح بشه آواتارت
                      [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                      من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                      در امتداد لحظه هایم
                      هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• keyvan1
                        کاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 168

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        این سهم برا سال بعد انتظار سود 500 تا 600 تومان دارم ....

امسال هم همین 330....

حالا ببیند رو 1500 این سهم رو باید فروخت یا خرید ...فخور با سود 450 تومنی بالای 220 معامله میشه اونم این سود رو در سایه رشد شدید محصولات به دست اورده ولی غبشهر فقط 30 درصد تولید رو بالا برده وفقط مبلغ فروش 20 درصد بالا رفته سودش اینطور منفجر شده ...تازه افزایش نرخ جدید هنوز اعمال نشده ...

قند اصفهان با سود 350 تومنی بالای 3500 تومن یا قلر بعد غبشهر زیر 1600 صف فروش ...تازه سال بعد میگیم انتظار سود حتی 600 دارم ...صبر می کنم /..
                        جعفر جان . مقایسه ات خیلی عالی بود . امیدوارم فروشنده ها پنبه را از تو گوششون در بیارن
                        [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                        من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                        در امتداد لحظه هایم
                        هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

یعنی با این وضعیت فروشنده اونقدر سمجه که بازم رو منفی 4 بفروشه!!!!

به نظرتون الان این سهم ارزش تک سهم شدن نداره خداییش؟!

من که دنبال جور کردن نقدینگیم،فردا این غبشهر(شما بخون غطلا) رو اضافه کنم...:))
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

هر چند با تک سهمی مخالف هستم ولی رو چند سهم اینقدر مطمئن بودم وحاضر بودم در صورت داشتن توان کل شرکت رو بخرم ..

یکی قزوین زیر 500 بود ..یکی کرمانشاه زیر 450 بود ..یکی شپترو زیر 500 بود ..یکی شفارس زیر 260 بود ..یکی سغرب زیر 260 بود ...والان هم غبشهر زیر 1600 ..

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

من تا دوماه دیگه باید برم سربازی احتمالا ............ولی قطعا یا تک سهم این میشم میرم یا سهم دیگه یا 50 این 50 هم شبندر .....

فعلا سهم دیگه ای رو نمیشه بهش اعتماد کرد و تک سهم شد چون هر روز اخباری پیرامونش هست ......ولی این نه .............ارزش تک سهمی رو هم داره ولی خوب وقتی پایین میدن پایین تر باید اضافه کرد اگه پایین تر ندادن خوب هر چه زودتر خرید بهتر ...

این سهم با قیمت های قبلی فروش از سال اینده هر سه ماه 100 تومن برات میسازه ......با قیمت های جدید شاید هر سه ماه 120 بسازه از سال اینده .......حالا 24 ما هم ما خدمت کنیم 800 برای ما میسازه ........به غیر از 350 تومنی که امسال میسازه .......یعنی بعد از اتمام سربازی سرمایه من راحت 100 درصد حداقل حداقل بالا میره شاید 300 درصد هم داد تو این دو سال ولی حداقل 100 در صد میده که خیلی از سود بانکی بهتره ........ بدون اینکه نگرانش باشم .....حالا بزارید ببینیم چی میشه ...منتظریم ........ وقتی میشه با سهامداری سود کرد چرا نوسان گیری !!!!
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/22, 13:26.
                              ///

نظر

• NEO
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 87

من تا دوماه دیگه باید برم سربازی احتمالا ............ولی قطعا یا تک سهم این میشم میرم یا سهم دیگه یا 50 این 50 هم شبندر .....

فعلا سهم دیگه ای رو نمیشه بهش اعتماد کرد و تک سهم شد چون هر روز اخباری پیرامونش هست ......ولی این نه .............ارزش تک سهمی رو هم داره ولی خوب وقتی پایین میدن پایین تر باید اضافه کرد اگه پایین تر ندادن خوب هر چه زودتر خرید بهتر ...

این سهم با قیمت های قبلی فروش از سال اینده هر سه ماه 100 تومن برات میسازه ......با قیمت های جدید شاید هر سه ماه 120 بسازه از سال اینده .......حالا 24 ما هم ما خدمت کنیم 800 برای ما میسازه ........به غیر از 350 تومنی که امسال میسازه .......یعنی بعد از اتمام سربازی سرمایه من راحت 100 درصد حداقل حداقل بالا میره شاید 300 درصد هم داد تو این دو سال ولی حداقل 100 در صد میده که خیلی از سود بانکی بهتره ........ بدون اینکه نگرانش باشم .....حالا بزارید ببینیم چی میشه ...منتظریم ........ وقتی میشه با سهامداری سود کرد چرا نوسان گیری !!!!
                                منم وضیعت تو رو دارم چون ارشد قبول نشدم، یک سال وقت دارم ولی حوصله ی درس خوندن ندارم، یه پروژه دارم تحویل بدم دفترچه پست میکنم، یه سبد خوب هم به ما پیشنهاد بده بعد با خیال راحت بریم سربازی........
                                50 در صد غبشهر .......
                                واسه 50 درصد دیگه چی بخریم؟:d

نظر

در حال کار...
                                X