فاتحه سهم خونده شد.............بر پدر مادر سفته باز لعنت ..........به زودی میزنم همه سهم هامو میفروشم ......پایین ترین قیمت تک سهمش میشم ............وقتی سهامدارای قندی بیان تو غذایی دیگه بهتر از این نمیشه ...............
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postسلام دوستان
من غبشهر ندارم.اما مثل روز برام روشنه که فردا سهم جمع میشه.حدس من اینه که دست کم تا پایان آذرماه روندش صعودیه.
اگه سهم فردا جمع نشه و پایین تر بره یعنی من هیچی درباره بورس نمی دونم.میرم کتاب آشنایی با مفاهیم اولیه بورس را ازنو شروع به خواندن می کنم.
ولی اگه سهم جمع بشه و ازین پایین تر نره هی هی سهامداران شروع می شه و
هی هی ادامه داره
سپاس
آقا می گم کتاب رو خوندی بعدش یه خلاصه ای هم اینجا بذار چون مثل اینکه من هم احتیاج دارم بهش :d
دیگه این غبشهر داره کفر منو در میاره. هر روز صبح صف جمع میشه. 10 دقیقه نمی گذره دوباره همه میان تو صف. عجبیه ها X-(
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفاتحه سهم خونده شد.............بر پدر مادر سفته باز لعنت ..........به زودی میزنم همه سهم هامو میفروشم ......پایین ترین قیمت تک سهمش میشم ............وقتی سهامدارای قندی بیان تو غذایی دیگه بهتر از این نمیشه ...............
نظر
-
عدد صف فروش 5 بار تا حالا عدد رند 500000 شده . خجالت داره. با این صف فروش کذایی که درست کردن. اصلاح داره؟ داشته باشه اما نه با دستکاری. ضمنا اگه سهم آشغاله چرا یواشکی و 5000 تا 5000 تا دارن از صف فروش برمی دارن؟ 30000 سهم فقط توی همین 30 دقیقه از صف فروش برداشتندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postسلام دوستان
من غبشهر ندارم.اما مثل روز برام روشنه که فردا سهم جمع میشه.حدس من اینه که دست کم تا پایان آذرماه روندش صعودیه.
اگه سهم فردا جمع نشه و پایین تر بره یعنی من هیچی درباره بورس نمی دونم.میرم کتاب آشنایی با مفاهیم اولیه بورس را ازنو شروع به خواندن می کنم.
ولی اگه سهم جمع بشه و ازین پایین تر نره هی هی سهامداران شروع می شه و
هی هی ادامه داره
سپاس
با سلام
جناب آقای rad در هیچ چیزی ادعا نداشته باشید ، بخصوص اگر در بازار بورس ایران باشید
در بورس ایران هیچ چیز بعید نیستThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postعدد صف فروش 5 بار تا حالا عدد رند 500000 شده . خجالت داره. با این صف فروش کذایی که درست کردن. اصلاح داره؟ داشته باشه اما نه با دستکاری. ضمنا اگه سهم آشغاله چرا یواشکی و 5000 تا 5000 تا دارن از صف فروش برمی دارن؟ 30000 سهم فقط توی همین 30 دقیقه از صف فروش برداشتن
آن موقع که برای قندیهایی که سودشان در مقابل بقیه سهمها خنده دار و مضحک است ، صف خرید کذایی درست می کنند ( با دستکاری ) مشکلی نیست؟؟؟!!!!
و فقط الان تو کم کردن قیمت این سهم صدای شما دراومده؟؟
چرا زمانی که قندیها ترمز بریدند و همینطور صعود میکردند طوریکه تمام سودهاشون رو پیشخور کردند ، هیچ کس اعتراضی نمیکرد
سفته بازی یعنی همین دیگه دوست من
از قندی به روغنی و از روغنی به قندی
خب دیگه
سفته بازان ما در ایران کارشون خیلی درسته و الحق و والانصاف که نمرشون از بیست بیستهThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
آن موقع که برای قندیهایی که سودشان در مقابل بقیه سهمها خنده دار و مضحک است ، صف خرید کذایی درست می کنند ( با دستکاری ) مشکلی نیست؟؟؟!!!!
و فقط الان تو کم کردن قیمت این سهم صدای شما دراومده؟؟
چرا زمانی که قندیها ترمز بریدند و همینطور صعود میکردند طوریکه تمام سودهاشون رو پیشخور کردند ، هیچ کس اعتراضی نمیکرد
سفته بازی یعنی همین دیگه دوست من
از قندی به روغنی و از روغنی به قندی
الان هم که در کاذر هستند
خب دیگه
سفته بازان ما در ایران کارشون خیلی درسته و الحق و والانصاف که نمرشون از بیست بیستهدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فشار فروشی وجود نداره دوستان. من دیروز هم عرض کردم. این صف فروش بازیه. شما هر قدر از این صف بردارید دوباره خودش رو به حوالی 500 هزار می رسونه. توجه دارید که سهم هنوز زیر 1500 نیومده. در صورت نفوذ 1380 و 1260 گزینه های برگشت محسوب می شن.
تکنیکال سهم داد می زنه که نیاز به یه اصلاح کوچولو داره. اما این اصلاح فعلا داره به شکل مصنوعی به سهم تحمیل میشه.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postاگر امروز هم صف فروش جمع بشه ، فردا هم به نظر من صف فروش خواهد بود
اگر فردا صف فروش نباشه جای تعجب داره ....
آخه برادرمن اگه سهم پی نامعقول داشت آره حرف شمادرست اماپی سهم 5هم نیست قندیهای پارسال که پی همه بالای 15بود حرف بایدمنطقی زده بشه
اگه میبینی سهم صف فروش شده فقط بخاطرنداشتن سهامدارحقوقی باعرضه س این سهم بااین قیمت واین پوشش خنده دارهآخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/10/23, 10:25.
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postآقادمدگرم گفتنی هاروگفتی اگه شنونده عاقل باشه خودش میدونه چیکارکنه ممنون
میخوام نظرتوراجع به بازاربدونم به نظرت چه جوریه الان براخرید؟
به نظر من فعلا" نقد باشید
من خودم به شخصه منتظر ورود شیران و فایرا هستم
چنانچه وتوصا فرصت خرید داد امانش ندهید
فعلا" بهترین خرید با دید حداقل 2 ماهه وتوصا هستThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postمیثم جان من یه بار قمرو خریدم 1500 تا 1200 افت کرد الان هم همون حال رو به من می ده فک کنم 1200 راببینه، بعضی از برادران سفته باز در سهم تشریف دارند و اجازه حرکت منطقی به سهم داده نخواهد شد ...///
نظر
نظر