در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postبابک خان همانطور که برای خرید کاذر زیر 100 و غبشهر زیر 1000 داد و بیداد می کردید (به قول خودتان) برای فروش خودتان غبشهر بالای 1600 و کاذر بالای 130 بود هم بهتر بود اگه داد و فریاد هم نمی زدی یه اشاره ای می کردی ... راستی یه جمله ای در صفحه قبل گفتی که برای شما متاسف شدم من که تا امروز سفته بازها را حرام خوارانی بیش نمی دونستم ولی الان بعد حرف شما فهمیدم کارشون بیسته بیسته =;
اولا" من هیچوقت نمی گم که چه زمانی و در چه قیمتی باید سهمو بفروشید ، بلکه من اکثرا" سهمهای خوب رو پیشنهاد می دم
شما تا حالا دیدی که خود جناب پرریسک بگه در چه قیمتی سهمو بفروشید؟؟؟
در هر صورت من فقط زمان ورود را پیشنهاد می دم و اختیار فروش با خود شخص است
من به سود کم قانع هستم
ضمنا" آیا سفته بازان کارشان درست نیست به نظر شما؟؟؟
بله سفته بازان حرام خواراند
شما هم منظور جمله من رو بد برداشت کردی دوست من
من منظورم این نبود که سفته بازان کارشون خوبه!!!
من منظورم این بود که سفتهبازان دقیقا" می دونند چه زمان یوارد چه سهمی بشوندو از این لحاظ کارشون بیسته
شما اشتباه برداشت کردید
وگرنه اینجانب 100 درصد با سفته بازش مخالفمThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postایکاش همون فرهنگی که میگه وقتی سهمی روفروختی بدشونگیم رعایت میکردیم
آقافروخته هی داره سهمودنبال میکنه ببینه روندش چه جوریه آیافروشش درست بوده یانه حالامعلوم هم نیست کی فروخته هی میادبدسهمومیگه بابامسلمان x-(
نظر
-
خوب بابک جان خواهشاً این حرفها به کنار لطف کنید التماساً تکنیکال این سهم را بزارید و حمایت های سهم را لطف کنید و به نظر شما اولین حمایت سهم چنده ، اگه حمایت نشه تا چند می ریزه، شما بودید اولین پله را کجا می خریدید، دومین پله و سومین پله خرید را هم لطفاً راهنمایی کنید؟؟؟ ممنون :-<
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
اولا" من هیچوقت نمی گم که چه زمانی و در چه قیمتی باید سهمو بفروشید ، بلکه من اکثرا" سهمهای خوب رو پیشنهاد می دم
من به سود کم قانع هستم
من منظورم این بود که سفتهبازان دقیقا" می دونند چه زمان یوارد چه سهمی بشوندو از این لحاظ کارشون بیسته
شما اشتباه برداشت کردید
وگرنه اینجانب 100 درصد با سفته بازش مخالفم
چون سهم باسرمایه اونهابالارفته وقتی سرمایشون خارج میکنن سهم حامی نداره پس افتش طبیعیه توی هرنقطه ای خروج کنندسهم میریزه برااینه داداش
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
من به سود کم قانع هستم
شما اشتباه برداشت کردید
وگرنه اینجانب 100 درصد با سفته بازش مخالفمدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postمنتظر میشینیم و میبینیم
زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد
همه منو میشناسند
همیشه خوب همه دوستان بورسی رو خواستم و خواهم خواست
ما گفتیم نخرید و سهم اصلاح میکنه، حالا دوستانی که در قیمتهای بالا خریدند شاکی می شوند و مدام به حرفهای اینجانب معترض می شوند
دوست من شما که نمی دونی کی باید بخری و کی باید بفروشی ، حداقل سعی کن با دیگران درست صحبت کنی و تکه نیندازی
من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه پند گیر خواه ملال
... دوست عزیز زمان همه چیز رو ثابت می کنه... شما هم مشتری غبشهر می شی...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
1430 تومن رو میبینه.
یعنی نهایت دو روز دیگه منفی خواهد بود.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
همچنان صبور باشید ...
غبشهر نفی هست ..ایا بازار مثبته ...
در بازار هیچ خبری نیست ...غبشهر لیدر کل بازار ..
غبشهر کل بازار رو به زیر کشید ...
پس اگر میخواهید بازار مثبت بشه منتظر برگشت غبشهر باشید ...ببینم تا چه قیمتی فروشنده هستن ..این سهم بالیا 2500 ارزش داره با همین سود امروز ...صبر می کینم ..
نظر
-
منم با بابک خان موافقم
به عنوان کسی که دیروز سنگین غبشهر خریدم، الان که دارم از بالا به قضیه نگاه میکنم میبینم اشتباه فاحشی مرتکب شدم. هیچ کسی هم رو مقصر نمیدونم غیر از خودم و بابت این اشتباه هم الان حداقل 8% از بازار عقبم.
اینکه سهم فاند خوبی داره دلیل نمیشه که تو قیمت نامناسب وارد اوون بشیم.مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post1430 تومن رو میبینه.
یعنی نهایت دو روز دیگه منفی خواهد بود.
روز اول منفی شدن 30000 تا برداشتن
روز دوم منفی شدن438000 تا برداشتن
امروز روز سوم منفی شدن 604000 تا برداشتن
وقتی یه سهم می خواد روندشو از منفی به مثبت عوض کنه چراغ راهنما از این خوشگل تر؟
... دیروز آخر وقت چرا 610000 تا سهم واسه خرید گذاشتن؟
...به قول شما نهایت 2 روز سهامداری دوای دردهدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Postمنم با بابک خان موافقم
به عنوان کسی که دیروز سنگین غبشهر خریدم، الان که دارم از بالا به قضیه نگاه میکنم میبینم اشتباه فاحشی مرتکب شدم. هیچ کسی هم رو مقصر نمیدونم غیر از خودم و بابت این اشتباه هم الان حداقل 8% از بازار عقبم.
اینکه سهم فاند خوبی داره دلیل نمیشه که تو قیمت نامناسب وارد اوون بشیم.
در مورد خرید هم به دوستان گفتیم در منفی بخرن اونم پله ای ..این فروشنده ها تاکجا میفروشن ..یکی این رو به من بگه...بعد ببینم چی میشه ..
1400-1300-1200--چند اخر غبشهر چند؟؟؟؟
این سهم پایین برو نیست ..این بره پایین فاتحه بقیه بازار رو بخون ...الان هم کل بازار منفی هست برگشت نزنه از فردا منفی بازار دیدین خواهد داشت اونم سهام بزرگ ..
واگرایی منفی در اکثر سهام بزرگ داره دیده میشه فعلا در رگوه روی این واگرایی عمل کرد ببینم در بقیه بازار چی میشه ...
نظر
نظر