صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

به نظرم عرضه امروز در غبشهر کاملا هماهنگ شده بود در 20 دقیقه آخر

سهم توسط وسپه عرضه شده و 1700.000 تا توسط دو حقوقی خرید شد و سهم زیر 3.5 مثبت نیومد !

با این کار 1000.000 میلیون سهم از حقیقی خرید شد .

سهم معاملات بسیار پر قدرتی از خودش نشون داد .

امروز یکی از دوستان نمودار تکنیکی 2700 تومان از سهم برامون فرستاد برای موج 3

در عرضه قبلی فروشندگان 16 درصد بازدهی در بازاری که 20 درصد ریخت رو از دست دادن!

فردا در منفی خریدار سهم هستم ! با یکی دو تا از دوستان
    به امید بهار
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Brother
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 193

حامی:
      امروز از بازیگردان غبشهر از هدف قیمتی پرسیدم،جواب داد 3000 تومان،البته میان مدت که تا 3000 حتما نوساناتی خواهد داشت........بنابراین سهامداران واقعی به هیچ وجه نگران سهم نباشند.
      طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

سلام دوستان،من كلاً موافق تيوري توطيه نيستم ولي اگه با دقت معاملات امروز غبشهر رو رصد كنين ميديدين كه صف مستحكم غبشهر محتاج حجم مبنا بود ،در نيم ساعت انتهايي بازار يك حقوقي يك ميليون سهم به يك حقوقي ديگه كد به كد ميكته،بازار هم وقتي حجم بالاي عرضه رو ميبينه يك ميليون (حدوداً)عرضه ميكنه ،با اين معامله كه من حدس ميزنم سوري بوده مشكل حجم مبنا حل ميشه و يك ميليون سهمم از دست امثال من و شما درمياد ،خيلي جالبه دقيقاً همون تعدادي كه سر سپه عرضه كرده رو اون حقوقي ديگه ميخره،سرتون رو درد نيارم سهم طلايي خودتون رو مفت از دست نديد،زنده باد بهار
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• تکنیکالیست
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1101

گروه غذایی تازه استارت زده است

غپینو و غمارگ و غبشهر هرسه ارزنده اند و شایستگیهای خودشان را در گزارشاتشان نشان دادند.
          ......

نظر

• BoRSi
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 22

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
            سلام دوستان،من كلاً موافق تيوري توطيه نيستم ولي اگه با دقت معاملات امروز غبشهر رو رصد كنين ميديدين كه صف مستحكم غبشهر محتاج حجم مبنا بود ،در نيم ساعت انتهايي بازار يك حقوقي يك ميليون سهم به يك حقوقي ديگه كد به كد ميكته،بازار هم وقتي حجم بالاي عرضه رو ميبينه يك ميليون (حدوداً)عرضه ميكنه ،با اين معامله كه من حدس ميزنم سوري بوده مشكل حجم مبنا حل ميشه و يك ميليون سهمم از دست امثال من و شما درمياد ،خيلي جالبه دقيقاً همون تعدادي كه سر سپه عرضه كرده رو اون حقوقي ديگه ميخره،سرتون رو درد نيارم سهم طلايي خودتون رو مفت از دست نديد،زنده باد بهار
            سلام
            بنظرتون فردا هم همینطور منفی خواهد خورد ؟؟اینجوری بشه بالای 8 درصد واسم ضرر میشه.... :(
            پیش بینیتون چیه جناب آریو..

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط BoRSi پست شده است View Post
              سلام
              بنظرتون فردا هم همینطور منفی خواهد خورد ؟؟اینجوری بشه بالای 8 درصد واسم ضرر میشه.... :(
              پیش بینیتون چیه جناب آریو..
              دوست عزیز کمی در وارد شدن به سطوح قیمتی و مقاومتی سهم دقت کنید ...

با توجه به عرضه هایی که دیروز داشتیم انتظار منفی امروز میرفت و دیدیم که سهم فقط 60.000 تا صف فروش شد ..
              با توجه به کاهش فشار فروش در روز آینده انتظار معاملات متعادلتری رو از سهم دارم و حتی مثبت

نکته مهم فروشنده حقیقی در دو روز گذشته بوده حدود 2.5 میلیون سهم

و خرید حقوقی امروز و دیروز هم مناسب بوده ..
              امروز بالای نصف خرید ها متعلق به حقوقی بوده حدود 750.000 سهم
              این یک جنبه مثبت برای سهمه

نکته مهمتر خریداران حقیقی سهم بودن که که قطعا در این جو بازار با آگاهی سهم رو خریدن اونم در منفی یعنی احتمالا تحلیل مناسبی از سهم داشتن !

به تارگت 2200 تا 2400 سهم اعتقاد دارم
              یعنی سهم توانایی دیدن این قیمت رو داره ... هم از لحاظ بنیادی هم از لحاظ تکنیکی

شما اگر به معاملات حتاید دقت کنید میبیند که چطور تکنیکی و بنیادی سهم ...سهم رو به سمت هدفش یعنی 600 همراهی میکنن
              این درحالیه که سهم از 250 تومن در یکی دو ماه گذشته فراز و نشیب های زیادی داشته !

غبشهر حتما باید فردا معاملات بهتری داشته باشه چون 2.5 میلیون از حقیقی خالی شده
              انتظار معاملات مثبتی از غبشهر در معاملات بعد از یک ساعت اول رو دارم...

به تحلیل خودمون اعتقاد داشته باشیم ...تحلیل که مبتنی بر حداقل مفروضات و واقعیات باشه !

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

فردا منفی بشه اضافه می کنم .با دید مجمع و افزایش سرمایه و سود 200درصدی انشاء الله

نظر

• taherishahram
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 708

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

با توجه به عرضه هایی که دیروز داشتیم انتظار منفی امروز میرفت و دیدیم که سهم فقط 60.000 تا صف فروش شد ..
                  با توجه به کاهش فشار فروش در روز آینده انتظار معاملات متعادلتری رو از سهم دارم و حتی مثبت

نکته مهمتر خریداران حقیقی سهم بودن که که قطعا در این جو بازار با آگاهی سهم رو خریدن اونم در منفی یعنی احتمالا تحلیل مناسبی از سهم داشتن !

شما اگر به معاملات حتاید دقت کنید میبیند که چطور تکنیکی و بنیادی سهم ...سهم رو به سمت هدفش یعنی 600 همراهی میکنن
                  این درحالیه که سهم از 250 تومن در یکی دو ماه گذشته فراز و نشیب های زیادی داشته !

به تحلیل خودمون اعتقاد داشته باشیم ...تحلیل که مبتنی بر حداقل مفروضات و واقعیات باشه !

کار رو به اما و اگر نباید کشوند پله اول امروز نبود واسه خرید ؟ چون من خریدم !
                  A man should get to bleed in peace

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

نگاهی به غبشهر

حاشيه سود شرکت در 12 ماهه شرکت 12.5 درصد بوده که در 3 ماهه پاييز اين حاشيه سود 17.5 درصد بوده

در حالي که حاشيه سود شرکت در بودجه 92 معادل 5 درصد در نظر گرفته شده يعني کمترين حاشيه سود در 10 سال اخير ...

فرض ما براي سال 92 همان حاشيه سود 91 يعني 12.5 درصد در حالي که با افزايش 400 درصدي ساير هزينه ها حاشيه سود پاييز 91 معادل 17.5 درصد بوده

قيمت فروش محصولات بخصوص روغن آزاد در سه ماهه پاييز 3240 تومان بوده اما در بودجه سال 92 اين رقم 3186

فرض ما براي نرخ فروش سال 92 همون 3250 تومن فصل پاييز بدون هيچ گونه افزايش نرخ !

نرخ روغن کارمزدي رو براي سال بعد نه تنها افزايش نميديم بلکه 10 درصد کاهشي در نظر ميگيريم (انگار در کشور ژاپن زندگي ميکنيم)

با حداقل مفروضات به سود 4450 ريال براي سهم ميرسم ...

با نسبت پي به اي 5 به خاطر افزايش سرمايه از محل انباشته و سود تقسيمي پيش رو به قيمت 2400 ميريسيم ...

ممنون میشم نظر دوستان رو بدونم

اگر دوستان خواستن حداقل مفروضات رو تغییر بدن بگن تا تغییرات رو لحاظ کنیم

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

تحلیل فوق العاده منطقی و دقیقی بود،واقعا لذت بردم...من با همش موافقم فقط میخوام پی بر ای 4 بدم به یهم که خیالا راحت باشه...;)

قیمت با حداقل مفروضاتی که شما در نظر گرفتی و سودی که به دست اوردی با پی بر ای 4 میشه حدود 1800...پس حداقل حداقل حداقل قیمت غبشهر 1800...

خدایی زیر این قیمت اصلا فروشی نیست!!!!

حالا تقسیم سود امسال که احتمالا 200 باشه حداقل به کنار...افزایش سرمایه از انباشته هم به کنار...;)

دوتا سهم الان ذهنمو درگیر کردن نافرم!یکیش همین غبشهره که تازه چشمم باز شده که سهم خیلی بیشتر از اون چیزی که من فکر میکردم میارزه...;)

اون یکی هم وبشهر...این سهم فوق العاده است!(وقت کردی یه بررسی ازش بکنی ممنون میشم...)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• BoRSi
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 22

در اصل توسط آریو پست شده است View Post

مرسی از جواب کاملت :)البته من توی منفی اضافه کردم ولی بازم نظر اساتید واسم مهمه...

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

به نظرم بازار نباید در کوتاه مدت
                          غبشهر رو به غمارگ مربوط بدونه

غبشهر فاند قویتری داره ...

غمارگ با بازگشایی تندش هم به خودش آسیب رسوند هم به ما ...

در حال حاضر غمارگ در روند صعودی از غبشهر پیروی میکنه
                          و
                          اما در روند نزولی غبشهر از غمارگ

چون غمارگ کمی تنده ... و بازار در شرایط نامتعادل و ابهام آلود

این مسئله باعث اذیت کردن بیشتر سهم شده ...

حدضرر ها رو رعایت میکنیم و به معاملات آینده سهم امیدوارتر نگاه میکنیم
                          مهمترین حد ضرر ها 1390 و 1320

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

به نظر من اگه معیار ما از امروز باشه قطعا غبشهر رشد بهتری نسبت به غمارگ خواهد داشت
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

امروز هم ونیکی 900 هزار عرضه کرد...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                                امروز هم ونیکی 900 هزار عرضه کرد...
                                گیر عجب شرکت هایی افتادیم !!

چی بگم والا ...

جناب مخبر اینجا که نمیشه حرف زد !

نظر

در حال کار...
                                X