صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Brother
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 193

1391/12/21
    سعيد درخشاني ؛

در این بازار هیچ سهمی رو مطمئن تر از صنعتی بهشهر ( غبشهر ) نمی دونم .
    طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• Brother
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 193

صف خرید
      طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        چه بازی ای راه انداختن تو این دوتا!!!!!!!

اردر های 8:30 تا 9 رو حتما ببینید...!!!

انگار "راز داوینچی" یه،کد میدن...;)
        خب امروز که شکر خدا هم حمایت شاخص غذایی ها غمل کرد و هم نوع معاملات مارگارین و بهشهر گویای هریدار بسیار باهوش و قدر بود،اما فردا از امروز هم مهمتره به نظر من،شاخص غذایی ها به مثبت فردا نیاز داره تا بتونه به رشدش ادامه بده...

در مورد غبشهر جالبه که قیمت پایانی دقیقا اومد بالای مقاومتی که تو تایم فریم ساعتی دیده میشد و این خیلی خوبه...

به فردا رو هم دووم بیارن رفتیم برای شکستن 1700...;)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• 13661366
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 243

امروز از بیکاری بیش از حد اول صبحی به کارگزارم گفتم که رو 1415 و 1420 سی هزارتا واسه فروش بزاره و تو بازارم یادم رفت که بگم کنسل کنه. اصلا هم تو بازار حواسم به این سهم نبود که وقتی کارگزارم زنگ زد و گفت فروش رفته باورم نشد. ولی واسم 20000 تا دیگه مونده که انشا... باهاش مجمع میرم. اون 30000 تا فروشم رو هم سریع غپینو و غاذر جایگزین کردم. اینم واسم تجربه شد که از روی بیکاری...........

نظر

• بچه کف بازار
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 461

غبشهر و غمارگ و نفروشید ار این دوتا مطمن تر سهمی تو بازار نیست اولین پیش بینی 1 ساله 92 غبشهر 1597 در حالیکه 110 تومان سه ماهه منتهی به 30/9/91 پوشش داشته، غمارگ اولین پیش بینی سال 92رو 560 ریال داده در حالیه 847 ریال توی 3 ماهه آخر منتهی به 30/9/91 پوشش داده هر کی بفروشه بدجوری پشیمون میشه

نظر

• بچه کف بازار
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 461

[SIZE=3]من حتی حاضرم شبندر هامو فدای این دو تا سهم کنم[/ ولی فعلا" دلم راضی نشده آخه خیلی به من سود رسونده حس نوستالژیک بهش دارم

نظر

• taherishahram
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 708

من امروز اومدم تو منفی بخرم..طمع کردم که فردا هم منفیه فردا بهتر میشه گرفت ...اما مثل اینکه روند برگشت
                A man should get to bleed in peace

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

این هم تحلیل دوست عزیزم قاسم که دیشب ارائه داده بود... :

ضمن اینکه بد نیست بدونید اسی محمدی عزیز و اقای درخشانی هم سهم رو در موج سه بزرگ دونستن با هدف حداقلی 2200...

در اصل توسط قاسی پست شده است
                  غبشهر:
                  موج یک بزرگ در نزدیکی 17000 ریال به پایان رسید.اصلاح قیمت و موج 2 تا مرز 9000 سهم را پایین کشید.تقاضای بالا و ورود خریداران جدید به سهم آغاز موج 3 بزرگ را در 9000 ریال اعلام کردند.بنابراین در بازه بلند مدت در درون موج 3 صعودی قرار داریم که هدف آن در کمترین حالت 2180 میباشد.
                  خود موج سوم شاما سری امواج است که موج یک آن در مرز 15000 به پایان رسید واصلاح قیمت یا همان موج دوم اصلاحی از 15000 اغاز شده است که انتظار میرود در 13500 یا 12700 به پایان برسد .
                  بنابراین محدوده قیمتی امروز که قیمت با سطح 13500 برخورد کرد موقعیت حساسی برای سهم به شمار می رود.
                  اگر فردا قیمت در درصدهای منفی معامله شود رسیدن به هدف 12700 حتمی خواهد بود اما اگر با حمایت خریداران قیمت بتواند فردا را بالای 13500 دوام بیاورد امید به صعود با هدف 16900 زنده خواهد شد که در اینصورت یک مقاومت در 15000 در برابر سهم خودنمایی خواهد کرد.
                  کندل امروز نشان دهنده وجود خریداران بیشتر در بازار است.حجم خوبی هم در دوروز گذشته از سهم حمایت کرده.
                  بهرحال نوع معاملات فردا و حجم معامله ومخصوصا تعداد خریداران سهم تعیین کننده خواهد بود که درصورت افت بیشتراز1/5درصدی قیمت فروش به قصد خرید در اوایل هفته بعدبهترین گزینه است ودر صورت معامله در درصدهای مثبت با حجم خوب خرید سهم.
                  هرچه نوشتم برداشت شخصی من بود از نمودار قیمتی که دراختیار دارم.کسورات و کاستی ها را برمن ببخشید.
                  با توجه به معاملات امروز رفتیم برای هدف 1700 و مقاومت پیش روی 1500...

در اصل توسط قاسی پست شده است
                  سلام دوستان گلم
                  به درخواست دوست عزیزمون تحلیل مختصری از شاخص گروه غذایی بجز قندوشکر را تقدیمتون میکنم.
                  اول رقم این شاخص را بگم که 1090 است و در عرض40 روز از 836 به اینجا رسیده.
                  در بازه بلند مدت روند صعودی است.بخصوص که این ماه بالاتر از ماه قبل قرار گرفته است.
                  در بازه میان مدت هم شاخص در حالت صعودی قرار دارد اما این روند با مشکلاتی روبروست.صاف شدن آر اس ای در میانه راه و عدم توانایی آن در صعود مجدد به بالای 60 خبر خوبی نیست.از طرفی هفته قبل این رقم پایین تر از هفته قبلیش بسته شد.
                  دربازه کوتاه مدت اما ماجرا فرق میکند.1128 بعنوان مقاومت عمل کرده ومانع از رشد قیمت شده است.اندیکاتورها نیز سیگنال فروش صادر کرده اند.میانگین متحرک نیز در حال برخورد با قیمت است که باز یک نشانه فروش است.
                  از قرار دادن این جملات در کنار هم به این نتیجه می رسیم:
                  شاخص این گروه در حال اصلاح حرکت صعودی قبلی است که این اصلاح می تواند تا 1021 ادامه داشته باشد.اگر 1021 نتواند مانع از افت شاخص شود مرز 1000 را میتوان سطح حیاتی برای این شاخص در نظر گرفت.درصورت تداوم رشد 1128 بعنوان اولین مقاومت در برابر این شاخص است.
                  مقاومت بعدی در قله تاریخی 1273 قرار دارد.
                  معاملات این هفته برای این گروه بسیار مهم است.درصورتی که شاخص این هفته بالاتر از هفته قبل قرار گیرد سیگنال خرید مجدد صادر می شود که به نظر بعید میاد.بنابراین تا عبور این شاخص از مرز 1128 شاخص در حالت فروشندگی قرار دارد.
                  موفق باشید.
                  آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/03/11, 20:04.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                    امروز از بیکاری بیش از حد اول صبحی به کارگزارم گفتم که رو 1415 و 1420 سی هزارتا واسه فروش بزاره و تو بازارم یادم رفت که بگم کنسل کنه. اصلا هم تو بازار حواسم به این سهم نبود که وقتی کارگزارم زنگ زد و گفت فروش رفته باورم نشد. ولی واسم 20000 تا دیگه مونده که انشا... باهاش مجمع میرم. اون 30000 تا فروشم رو هم سریع غپینو و غاذر جایگزین کردم. اینم واسم تجربه شد که از روی بیکاری...........
                    من هم خبط شما را کردم و به حساب اینکه بتونم در این بالا و پایین شدنها نوسانی بگیرم 50درصد غبشهر را در مثبت 4 گذاشته بودم و تا اومدم کنسل کنم رفت. البته نگرانی ندارد و در این چند روز باقی مانده به پایان سال فرصت خرید می دهد و جایگزین می کنم.

نظر

• 13661366
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 243

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                      من هم خبط شما را کردم و به حساب اینکه بتونم در این بالا و پایین شدنها نوسانی بگیرم 50درصد غبشهر را در مثبت 4 گذاشته بودم و تا اومدم کنسل کنم رفت. البته نگرانی ندارد و در این چند روز باقی مانده به پایان سال فرصت خرید می دهد و جایگزین می کنم.
                      باز شما یک هدفی داشتی که بیاد پایین جایگزین بکنی. بنده که از روی بیکاری مفرط اینکار رو کردم. و اصلا قصد نوسانگیری نداشتم. بازم سریع غذایی دیگه جایگزین کردم. ولی اگه بازم اومد زیر 1400 اضاف میکنم. ولی تجربه خوبی بود.

نظر

• سنایی
                        عضو فعال
                        • Sep 2025
                        • 364

در راستای برنامههای تنظیم بازار، پورکاوه، سخنگوی ستاد نوروزی تنظیم بازار از تخصیص روغن خام با قیمت مصوب به 40 واحد تولیدی روغن نباتی خبر داد و گفت: بر این اساس تخصیص انواع روغن پالم، روغن سویا و آفتابگردان نسبت به سال گذشته بیش از 20 درصد افزایش داشته كه این امر برای تثبیت قیمت روغن خانوار و صنف صنعتی در ایام پایانی سال انجام شده است. او گفت: با هماهنگی انجام شده بین 40 واحد تولیدی روغن نباتی و اتحادیه سراسری صنف قناد و اتحادیه شکر نیاز قنادیها به روغن و شکر برطرف شد. بنابراین امسال در مورد قیمت انواع شیرینی شب عید، تغییر قیمتی نخواهیم داشت. سخنگوی ستاد تنظیم بازار تاکید کرد: همچنان روغن مشمول ارز مرجع میشود و تاکنون تصمیمی مبنی بر اختصاص نیافتن ارز مرجع برای واردات روغن ابلاغ نشده است.

نظر

• مجیدشمسعلی
                          كاربر فعال
                          • Sep 2025
                          • 643

با شنیده شدن صحبت هایی مبنی بر حذف روغن از لیست ارز مرجع،غذایی ها با اقبال بازار روبه رو شدند

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                            با شنیده شدن صحبت هایی مبنی بر حذف روغن از لیست ارز مرجع،غذایی ها با اقبال بازار روبه رو شدند
                            من متوجه این قضیه نمیشم
                            حذف روغن از لیست ارز مرجع
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

دوستان سلام،ليدر گروه غذايي امروز معاملات پرحجمي داشت،قرار ما ١٧٠٠توي ايستگاه اوله،دوستان مواظب سهم طلايي خودتون باشين!!!
                              :x=((=((=((
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                دوستان سلام،ليدر گروه غذايي امروز معاملات پرحجمي داشت،قرار ما ١٧٠٠توي ايستگاه اوله،دوستان مواظب سهم طلايي خودتون باشين!!!
                                :x=((=((=((
                                امان از دست این تکنیکال

حداقل قیمت سهم 2400 تومانه ... امیدوارم بازار این لطف رو به ما بکنه و سهم به حداقل ارزش خودش برسه
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X